three wrong, dosen´t make one right


alx, hon kan hon. hon kan som ingen annan! inte nog med att hon tappat bort luren två gånger på lika många veckor, utan hon skriver ut det nya nummret på bloggen också. men det var bara en sak som var fel med det.

fick ett samtal från hennes moster som sa att hennes nummer på bloggen var fel. hon hade kommit till någon kille som tydligen var ganska trött på att agera telefonsvarare åt alx. va? vilken töntig typ! det är många som skulle se det som en stor ära att vara hennes telefonsvarare.



BBF


måste ju bara tilläga..



..att badboy fitte (svengelska, badpojke fitte. inte dålig pojke fitte) kom till undsättning. och det var en god smirnoff ice, och den blev ju inte mindre god av den roliga underhållningen i vattnet.


miss u


nu kanske detta är lite corny..

 

..men kan man göra något annat än att sakna denna gobit?

 

hon är alltså en sådan oegoistisk person, att hon offrar sitt egna liv för en smirnoff ice. you got to love it!!

 

alx - SKIT I MIG, RÄDDA SPRITEN!!

 

sådan är hon. fanns det fler som henne så skulle detta vara en bättre värld att leva i.

 

trivia: lite roligt är att fotot är taget precis vid strandkanten. för alla normal långa personer är det inte förrenat med livsfara att vistat där, utan vattnet går upp till knät och inte till hakan som på vissa andra. det är ju inte alltid man tänker på hur farligt det faktiskt kan vara när man tar med little people till stranden.

ni vet väl vad de säger? man kan faktiskt drunkna i en vattenpöl. tänk på de.

 

 

 


pinigt värre


var nyss på coop och handlade. de som stod framför i kön höll på och segade sig, men jag kunde lägga upp varorna på bandet. de fortsatte sega sig, passade på att ta upp plånboken för att spara tid, ser till min förvåning att kortet inte ligger där.
en iskall rysning går längs hela mig, en ångestklump börjar byggas i magen, ben skramlar och tänder skakas. vad fan skall jag göra? svin mycket folk bakom. jag började känna runt i alla skrymslen och vrår och hittar kortet i byxfickan. en lättnandets suck storlek större pyser ut. och jag tackar mitt orenliga jag för att jag hade samma byxor som gårdagen.

tack fitte din smutsiga jävel!

snyft

 

 

fan också, vi som skulle göra en film om bruce lees liv, men vi har tyvärr överskridit det maximala antalet killar, så vi måste kvotera in en tjej, förslagsvis julia roberts i huvudrollen. hon har väl lite kines i sig? hon kan ju inte ha haft en stor, för det finns inga stora kineser.

så kan det låta under ett möte i hollywood om feministerna fick bestämma. utom det sista kanske.

hallå, är det inte ganska självklart att killar får spela killroller och tjejer får tjejroller? sen finns det ju några mellanting som till exempel lady gaga, men hon/han är ju som tur är sångerska/sångare, inte skådis.

anledningen till att det görs fler filmer om killar är ju att det har funnits och finns många fler häftiga killar som gjort coola grejer, som är värt att göra en film om. vilka balla tjejer finns det? marie curie, hon upptäckte radioaktiviteten och dog i cancer. men den rollen skulle många killar klara av att spela, i alla fall efter kimo terapin (killar är oftas flintisar efter trettio).

jag tittade på crank 2 igår och kan inte hålla med om snedfördelningen. det var jätte många tjejer med. okej att de flesta var nakna, men roll som roll liksom.


blod, våld och krossade drömmar


ända sedan första gången jag såg machida fightas, så har jag vetat och sett fram emot det här ögonblicket. jag är ingen blodtörstig jävel som älskar när folk slåss och näsor knäcks, men när den här karln slåss så blodet sprutar från motståndarna så är det ballett, det är poesi, det är allt det vackra i den här världen sammansatt i en enda stor våldsopera, utan tjocka tanter som sjunger förstås.
och där i usa i nevadas öken skulle jag ha suttit på en stol i mgm grand garden arena i las vegas, med en öl i ena handen och en öl i andra handen och sett detta spektakel, ufc, ultimate fighting championship.

prolog: jag satt och slösurfade runt på swebits och letade efter nått program att döda lite tid med, och om jag hittade något tidsdödande program gosse.
tuf stod det bara, men jag chansade. tuf står för the ultimate fighter och jag tankade hem det och jag blev helt såld. det var som big brother fast utan linda rosing, men med ett stort gäng testosteronstinna killar med massa machoattityd. de hade haft en trasig uppväxt, de hade tatueringar och alla ville ha uppmärksamhet och visa upp sig. låt dem bo ihop i samma hus ett tag utan nått att göra mer än att träna och reta sig på varandra, sen slänger du in lite sprit och vips, du har genialisk tv underhållning. jag hade aldrig haft något som helst intresse för riktig boxning, brottning eller karate. men släng ihop alla möjliga och omöjliga stilar och lås in två killar i en bur så blir det bra. det bara är så.

nu hade jag och alexandra planerat en usa resa. jag kollade givetvis upp om det var nått ufc på nått av de ställena vi planerade besöka och det sammanföll perfekt, de datumet vi skulle vart i las vegas skulle de ha ett event där. till råga på allt så skulle den killen som jag helst av allt skulle vilja se, han skulle ha sin titel match. allt det här var för bra för att vara sant.
så det sket sig. det blev ingen usa resa (än) och jag är så sjukt ledsen för att jag missade det. men han vann och jag hade tvåhundra i puls de 8:56 minutrarna matchen varade och det var underbart ändå.


detta inlägget är sen i somras, men det blev aldrig publicerat för att jag och min publicist (alx) kom överrens om att det var tråkigt. men nu kan jag inte hålla dessa känslorna inne längre. nu jävlar smäller det!

fight night


 

idag har jag fight night, två dagar sent. men ni vet vad de säger, bsäa.

 


thevillagepeople


har precis vart och hämtat alx på ballbreaker. nu sitter vi och har förfest i alxs rum. inga-lill har gäster som ligger och sover, så vi försöker vara tysta. vi har satt i hörlurar i datorn och diggar för fulla muggar. muggarna är fulla av vattenmelon&mangoSPRITsmoothie. syns på village?


tjocksmocco

vi var till mocco i onsdags igen. jag käkade deras kladdkaka med en liten söt skål med grädde till. det enda jag har att säga om den är, hänger du för mycket på mocco, då blir du en tjocksmocko.
servitrisen skulle plocka bort våra flaskor från bordet, bara det att det var halva ramlösan kvar. jag visste inte om jag skulle våga säga till att jag ville ha resten också, eller om jag skulle verka snål då. men jag sa till och fick behålla den. nästa gång hon kom tillbaka var för att ta bort tallriken där kladdkakan hade legat för några minuter sedan, men grädden är orörd. nu kom hon ju ihåg incidenten för en kvart sedan, så hon frågade

servitris - är du klar med tallriken?
fitte - ja, men jag ska bara äta upp grädden först.

hon står lite konfunderad ett tag

alx - han bara skojar
servitris - åhh, jag visste inte om han var seriiiiös


sen var vi på kelly´s, det var kul. men vad som var än mer roligt var att jag fick livscoachning av svarttaxichauffören klockan 2 på natten. han berättade hur jag skulle göra för att vara miljonär inom ett par år. men varför har han inte bara gjort det själv?

dagens curlade barn

 

det är till att ha det bra, dagens barn är så jäkla bortskämda. på mitt dagis fick vi nöja oss med folkölsburken som stod på hörnet av staketet. där hade burken stått hela helgen och jäst sig fin tills vi tuffingar kom och drack den på måndagen. hade vi tur låg det en ciggfimp i så vi fick en liten nickokick också.

 


mocco


vi var och fikade på mocco, blogg-cafét framför andra. mycket riktigt satt nästan alla med en varsin laptop i knät eller på bordet framför sig. lustigast var ett gäng på fem killar som alla hade varsin dator i knät, de talade knappt till varandra, men det smattrade friskt från deras håll. jag misstänker att de satt och msn:ade med varandra.

det fanns också dryga fika mammor med ungarna springandes huller om buller, jag råkade knuffa en av ungarna när vi skulle byta bord och jag hade jackan i ena handen och alxs kaffe i den andra. ville ju inte spilla så det var hundraprocent fokus på kaffet och det sa duns och jag kollade ner och där låg en unge. jag kollade lite besvärat på modern men fick inge medhåll. tror hon menar att jag måste lära mig bemästra kaffekopphållning med rågad kopp och barnslalom tillfullo.

det kom och satte sig en kille som praoade på cafét vid bordet brevid oss, ofina som vi lantisar är satt vi givetvis och tjyvlyssnade, han berättade för sin bordsdam att blondinbella hade suttit där hela dagen. men hon hade precis gått innan vi kom. jag släppte av en lättnadens suck och alx har inte slutat gräma sig än.




snootyfrog


var nyss på nk och köpte en ny väska, sitter skitmallig på bussen och klappar min nya väska. då ser jag att snubben brevid har en likadan fast en annan färg. pekar och visar alx det, men hon kollar på en annan snubbe. så jag säger att det var inte han jag menade. men han hade också en sådan. orginella fitte är lite mindre mallig nu.



får se om jag törs ta med den på kelly´s idag, har ju en tendens att supa bort nya saker..


workingman

 

så här ser alx på mig, men jag förstår inte vad hon menar. jag har ju kepsen bakochfram.

 


everything and nothing


jag var ut och tog en promenad under tiden alx jobbade, det är ganska rogivande att vara hemmafru. så från och med nu skall jag sluta klaga på anna anka, fast hon är ju mer chef över sina illegalal(?) mexikaner, än vad hon är en slö soffpotatis hemmafru. undra när jag får några mexikaner att chefa över?

kom att tänka på ett family guy avsnitt där lois rika pappa måste säga upp sina mexikaner, sen träffar han mexikanarn som brukade klippa gräset. han sa - hej, jag kände nästan inte igen dig utan min gräsmatta under dig.

men en sak jag märkte under min lilla promenad var att sverige, som gärna vill klappa sig lite för bröstet och tro att vi är ett föregångsland vad gäller feminism och i det här fallet, uttagandet av föräldrledighet. inte riktigt är i den nivån som vi gärna vill tro.
av alla dem jag mötte under min promenaden var det bara  en kille som hade barnvagn och resten tjejer. och det var en hel drös med barnvagnar jag mötte.

sen är mammorna så jävla klyschiga. de är hårt mejkade, har högklackade stövlar och bästa gåbortkläderna. man skulle vilja skaka om dem och säga, - hallå, du är ute och går med dit barn. du går inte på en catwalk i new york.
men den värsta morsan hade alla ovanstående attribut plus en skitsnygg, jättemodern och säkert svindyr barnvagn. men den ser helt instabil och inte så vickningssäker ut.  så nu skulle hon ta sig upp för massa trappor. och till på köpet hade hon en wayne´s kaffe i handen.
jag stod brevid och tittade med spänning, vet inte om hon räknade med att jag skulle hjälpa henne, men har hon försatt sig i den sitsen så får hon allt ta sig ur den själv. så mycket gentleman är jag.

åkte och mötte upp alx när hon slutade, vill ju inte att hon skall bli gruppvåldtagen på vägen hem, det tar det ju sån himla lång tid innan hon är hemma då och så kanske hon inte "vill" när jag "vill" innan vi skall sova.

jag passade på att ta några några bilder på stockholmsnatten under tiden jag väntade.

 

 


I never dance sober


här ser man verkligen hur mycket högre stående väsen människan är än djuren. puma fattar inte hur roligt vi har på bilden. dumma djur, dumma dumma djur.


"det är bara lantisar som säger fjollträsk"

då var man framme i stockholm igen, lite blötare än när man åkte. då kanske du tänkte, omtänksam som du är att, stackars fitte, nu regnare det i stockholm. men nej. stackars fitte satt brevid 4 stycken muterade skåningar/smålänningar på tunnelbanan. det är jobbiga dialekter som det är, blir inte bättre av att de har fått in stockholmsstressen i språket.
seriöst så ökade luftfuktighetenmed etthundra procent när de talade. man skulle behöva ett paraply för att tala med dessa människor.

sedan gick vi och handlade kyckling, pommes och beasås. alx hade en flarra rödtjut som stod på lager. fan man kan ju bli full på den skiten, det var mer än vad jag visste.
det rekommenderas, det var roligt.

men nu är det filmtajm, och sedan tack och gonatt.

chocolatepeople




fitte and alx for president

mini & micro




jaja, den kanske blev bättre så här. men nu kommer hon ju bara bli argare, för nu ser man ju allt ganska bra.
den som lever får se. hon kommer ju från italien och maffian vill man ju inte så gärna pissa off. då får man ju ståplats i nybroviken, med senaste modellen av betongskor.


overexposure


bilden är helt jävla överexponerad, men det skiter jag i. det är härliga färger och det blev bara tråkigare om alx är korrekt exponerad och helt brun. saknar mina små hårbollar.



jag vet att jag kommer få ig av alx för denna bilden, det är fel vinkel för hennes näsa, haka, armar osv. plus att det syns att de inte putsat fönstrerna på hundra år minst. men det skiter jag i. dem är ju så söta!

ballbreaker and gayboat


jag och inga-lill (alxs hyresvärd) lämpade av alx på jobbet runt 16:00. jag hade lovat mig själv att vara nykter och inte bränna massa pengar.

inga-lill - man blir ganska törstig av att stå här.

fitte - mmhmm

det slutade med ett par öl och en rask promenad till systemet där de hade sparat en jd till mig. skulle köpa cola till min ny in köpta vän också, på vägen dit gick vi förbi en pizzeria.

stackars pizzakillen, han har det inte lätt. jag kommer dit och plingar lite lätt på klockan, ingent händer, plingar lite mindre lätt, men inget tecken på att någon vill sälja pizza. blir lite tyngre i plingfingret och nu kommer pizzakillen, han tar bort plingaren mitt framför snoken på mig och ställer den under disken. skall jag ta det som en pik eller?

gick och köpte cola under tiden och bara tänkte på alla spottloskor som kommer ligga på den pizzan, man ska inte retas med pizzakillar, så är det ju bara.
sen fick han ett till problem, nu var jag ju in med en annan tjej och köpte samma pizza som förra gången när jag var in med alx. vet inte hur många gånger han kikade ut nyfiket från sin bakugn.

sen blev det hem och käka och grogga järnet, sen tillbaka till ballbreaker och öla och hämta alx.
hann med en tredje förfest, alx inte så mycket som tittade på sin vin flaska jag köpt åt henne. hon hade bara ögon för min jd.
efter det drog vi till bögbåten och var så högljuda att alx telefon valde att lämna sällskapet. min kamera hakade på, vi har inte sett dem sen dess.

blixtvisit


började tycka lite synd om alxs läsare, de har fått genomlidigt mycket fittemani. en högre dos fittemani än vad en genomsnittlig läsare bör få i sig under ett år, har de nu fått i sig under några hektiska dagar. det är ju fullt förståligt med denna mani, men det är ju för den skull inte hälsosamt.
slaget i saken blev att jag hoppade på första bästa tåg till huvudstaden, igen. var framme i stockholm vid 23 och slängde in väskorna i lägenheten sen drog jag till ballbreaker och hälsade på, eftersom alx skulle sluta 01.
det var någon som undrade om det är farligt att ha en tjej som jobbar på en bar? ja det är farligt. det finns ju öl där, och öl är ju gott.
alx blev jätteglad att jag kom, och det var lugnt på jobbet så hon fick sluta tidigare. så vi sprang runt och provade alla aktiviteter. det var jakt, golf, fotboll och racing-simulator för hela slanten. eller, det var gratis om jag skall vara ärlig. och det skall jag väl?
på morgonen kom gullhunden in, den heter puma. vet inte vem som var gladast att se mig, alx eller puma. hon springer runt och gnylar  och vet inte riktigt vart hon skall ta vägen, puma givetvis. och svansen går fram och tillbaka som en dopad vindrutetorkare. det säger inte lite det.

tror det var en väl genomförd blixtvist, då fittemani inläggen har sjunkit drastiskt. så det får anses som mission accomplished. over and out.

outlaws


frida min kära lillasyster kom och hälsade på idag, hon skulle hämta ett övningskörningspapper. när hon hade hämtat klart begav vi oss ner till stadens gator och torg. färdmedlet blev cykeln, jag cyklandes och hon snål åkandes.

allt gick bra tills vi kom till mitten av altoohus backen. då tutar polisen. helt skräckslagen (jag är alltid rädd när jag träffar polisen, tror alltid att jag gjort något fel) börjar jag tänka, hinner jag dra polisen? (kanske bör tillägas att cykeln är av modell racklig) vi mötte dem så de måste ju vända först. men till min stora förvåning märker jag att de tutade på ett par femtonåringar som cyklar uppför backen.

vilken jävla tur, att precis samtidigt som vi skjutsar så kommer ett annat skjutsande par och tar hela smällen. annars kanske jag inte fått övningsköra med frida. men nu åkt småttingarna dit och vi kunde cykla vidare mot nya äventyr.


suncard x 3


har funderat på hur man skall lyckas locka hem alx från stockholm, detta var det enda svaret jag kunde komma på..

kan inte misslyckas!!


va fan!!


jaha ja, då funkar inte piratebay. hur fan ska detta gå? hur ska jag få min veckoliga dos av entourage? är det någon som har tänkt på det? är det någon som har tänkt på fittes behov?




finally i´m a man


alla säger jämt att jag bara är en pojk, nu har jag tagit steget. jag är en man.

 

 






Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol!


då var man tillbaka i avesta igen. har varit i stockholm och hälsat på min älskade älsklings alx. hon passade på att flytta dit, nu lagomt till att det vackra sommarvädret drog in över avesta. jag kommer knappt märka att hon är borta för jag kommer bara springa runt ute, lägga mig i det gröna gräset och beskåda den härligt blåa himlen och känna den sköna brisen i min poplugg.

fel!

det är grått och trist och jag hatar hösten. det ända bra med hösten, som jag tyckte förut var att jag fyller år då. det var kul tills jag fyllde arton. nu är det bara deppigt det också.

tillbaka till stockholm nu. för till stockholm åkte jag för att hälsa på en älskling, men jag fick två nya på köpet.

den första är min nya kamera. canon eos 40d, sug på det ni. om inte ni vill suga på det så tänker jag göra det. den tar 6,5 bilder i sekunden i raw format. nu kanske du undrar vad raw format är? men det orkar jag inte förklara men jag kan säga så mycket som att det rimmar på mat och att det är smaskigt. 6,5 bilder i sekunden, vad hinner du göra på en sekund? inte vet jag och jag bryr mig inte heller. för min bästa vän hinner ta 6,5 bilder, haa, så det så! till den köpte jag också ett 50mm objektiv med maximal bländare på 1,8. det blir ljust det och suddigt, i bakgrunden förstås.


den andra är hunden vars matte hyr ut ett rum åt alx. jag har aldrig förstått mig på vitsen med att ha djur. men jag kommer sakna den lilla vovven. men seriöst, den kostar 20 000:- så mycket kostade ju för fan min tv. fatta att pröjsa 20 000:- för en lite hårboll som springer runt och pissar och skiter överallt. men det var en söt dreglandes hårlossnings maskin.

men jag har ju alltid datorna att krama och gosa med när det är mörkt och kallt. synd att den är så stor, annars hade jag kunnat haft den i sängen och somnat med.






RSS 2.0