må pinsammmare


bevittnade nyss en pinsam incident på gymmet. 45årig gubbe med munkfrilla och bra ben stod och snackade med jämnårig dam med tight kropp som en 17åring. samtalet var sådär härligt stylitigt som det blir när två personer inte riktigt känner varandra och har snackat slut på ett ämne. men de bröt upp med ett konstlat skratt och fortsatte med respektive övningar.

det var öppethus på gymmet så det var tårtkalas. då går gubben ut och hämtar tårta och sätter sig där inne där alla tränar, i riktning mot henne. här börjar det krypa inom mig. han sitter och äter på det där speciella sättet som bara en snart 50årig gubbe kan göra, men han har ju haft nästan 50år på sig att utveckla och förädla så det är det ultimat och klimatsmarta sättet att äta med minimum av energislöseri, munne fylls till bredden och behövs det att det är öppen för att kunna tugga så är munnen öppen.

hon kör klart sin övning och han smaskar. hon måste gå förbi honom för att lägga tillbaka vikter. då lyfter han upp tårtan för att visa att det finns tårta, om hon nu skulle ha missat den 4gånger4meter stora tårtan som stod precis vid trappan ner till gymmet. men hon nonchalerar och går förbi. han låtsas som att han inte har ett stukat ego. men han har ett stukat ego, nästintill ett brutet.

han slänger papptallriken och lomar därifrån med svansen mellan benen. och jag sitter ensam kvar och rodnar.

känns som det är dags för uppdelade gymma, på samma sätt som det finns killdusch eller damtoa.



Kommentarer
Postat av: konkurent

haha öppet hus på gymmet? trodde gymmet var för alla....

2012-03-24 @ 14:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0