virus


jag har fått virus på min dator, det ger er ett litet sommarbrejk eller sommarlov som mina yngre läsare kallar det. eller inte, så fort jag ser en internetutsmyckad dator kommer jag våldsföra mig på den, jag kommer blogga skiten ur den!
kanske om äckliga virusmakare, stora svarta fula glasögon eller om röda byxor. det sistnämda vill folk ha bara för att den rika har sociteten har sådana för att kunna urskilja sig från resten av sossepacket. vi vanliga fattiga får nöja oss med att känna igen varandra på ansiktet. men dessa människor har fullt upp med att hä näsan i vädret, då är det bra med röda byxor för dessa syns i ögonvrån, då slipper de släppa himlen med blicken. en annan anledning till att byxorna är röda är att det är fult, då vill inte lika många ha röda byxor. ju mindre byxor man säljer, desto högre pris lär man sälja dem för.
röd färg i sig är dyrt att färga med, då blir byxorna än dyrare och än mer exklusiva.
sen är ju rött socialismens och arbetarnas färg. det sitter dessa rikemansgubbar och skrockar om medans de dricker konjak, röker dyra cigarer och talar fasanjakt i sina fina mahognymöbler. men det roligaste skulle ju vara att jaga riktiga människor, jag såg en film om det..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0