vill int


jag fick sms från hm, det stod att jag var inbjuden till deras tjejkväll idag. dags att klippa sig?


ha den äran


idag fyller fitte 25, igen. grattis till honom. men han tycker inte att det är så mycket att fira. varför skall man fira det mänskliga förfallet? jag slängde ihop en fin tårta till fitte. den var både god och hälsosam.

 

 


up done


 

jag kan bara stämma in i klagosången (jag hade kunnat vinna idol med min klagosång, så bra är den!). allt måste vara uppgjort. jag vann inget pris i år igen. nästa år tänker jag inte ens närvara på den där jäkla galan!! det är bara fusk och bedrägeri för hela slanten.

men det konstigaste är att dem som förlorade tycker att galan var uppgjord, men vinnarna tror att allt gått rätt till.

 

skitsamma, jag bloggar inte för ära och berömmelse. jag bloggar för er (låt inte bli att rösta på mig nu bara). jag kommer fortsätta mata inlägg som vilken feeder som helst.

 

 

 

 


tacko wacko


jag är nyligen hemkommen från coop. med mig hem har jag tre olika sorters grönsaker.
jag skall inte ens göra tacos, sjukt!


copper valley


koppardalen, denna ståtliga ruin, över avestas förfall.
hit vallfärdar bilsäljare för att fota och utbyta ideer.

när folk i avesta skall sälja sin bil, då måste dem ner i koppardalen och fota den. varför? hur tänker dem? hur tror dem att vi tilltänkta köpare ställer oss till att deras bil är fotad i koppardalen? det är allt från sportbilar till a-traktorer, som blir fotad här.wow, han hittar ner till koppardalen. jag bara måste köpa hans bil!hans bil har vart i koppardalen, jag tror inte jag kan fortsätta leva mitt liv om jag inte köper den bilen. jag kommer gräma mig för mycket.


oj, vilken cool byggnad bakom hans bil, nu vill jag köpa bilen.

kapad, låter olagligt. då är jag gangster. nu slår jag till och köper bilen.
men om jag skulle kapa en bil, kanske jag skulle valt en annan. en 740, kom igen. du kunde kapat en lamborghini, eller ett fraktfartyg. men du valde en volvo 740. alla har vi olika drömmar och mål här i livet.

vi tar två till, om ni inte trodde mig menar jag.

visdomsord


hade det var december nu, då hade det var julafton i dag.

sug på den ni.again and again and again..


vad är det för fel på folk som skall berätta samma historier gång efter annan? efter första meningen vet man vilken historia det är, vad den handlar om och den "roliga" punchen.
hur många personer har man berättat just den historien för, om man inte kommer ihåg att du har berättat den för mig vid tre tidigare tillfällen? eller är det jag som är så obetydlig att du inte orkar lägga det på minnet?

men den stora frågan är hur man skall bete sig. man hör han drar första meningen. man vet precis var det barkar. skall man säga att jag har redan hört den historien, du drog den förra veckan om du inte minns?
eller skall man bara sitta och lyssna storörat verka nyintresserad och skratta gott åt den "roliga" poängen, som inte var rolig vare sig den första som den fjärde gången han drog den?

jag är nog den sista. jag orkar inte göra någon ledsen. det är ju sådan intensitet i berättandet och så mycket stolthet i historien.

men den värsta var en gubbe på jobbet. han kunde dra samma historia först på frukosten sedan igen på lunchen. men det var en riktigt bra historia. den handlar om en goldwing motorcykel med en liten liten husvagn efter sig, den stod i rembo.


walk on the wild side


haha, jag skall sluta skriva om den där jävla stegräknaren!!! jag looovar!! men först, 22500 steg idag! jag spräckte 20000 stegsvallen! skönt. och nya löparskor idag. fula, men snabba. det är bra, då hinner folk inte se hur fula dem är. och morsan lurade på mig löparkläder, skitfula men assköna.
a walk


det är lustigt hur personlighetsförändrande en liten manick kan vara. jag brukar leva efter devisen, så lite som möjligt, så ofta som möjligt. nu söker jag anledningar för att få gå. sjukt!

jag gick till krylbo för att möta alx som kom med tåget. jag hade endast 10 000 steg. fick panik för att jag inte skulle komma upp i mina 16 000 steg jag hade igår. jag skulle bara hinna med en 40 minuters promenad. men tack sj, era förseningar gav mig ytterligare 40 viktiga gå minuter.

steg: 18183
km: 11,6
kalorier: 880
effektiv gå tid: 3h 5min
min/km: 15,51min


i'm going for a walk
and there's nothing you can do
'cuz I don't have to live like you
i'm going for a walk

walk idiot walk


idag började stegtävlingen, jag har vart mer peppad än vad jag trodde. sen såg jag att han som leder har 50000 steg. ridå.


nu ligger jag på 16200 steg. jag har gått en mil, bränt 800 kalorier, rört på mig i 2h och 40min, tagit en kvart på mig att gå en km, i snitt. jag har aldrig sagt att jag är snabb. men det är jag, bara det att jag inte visar det så ofta, aldrig.

if you are beauty and combination
body at work and a mind on vacation
we're on a tray we started thinking
it was you

tackar


fan vad fint. nu säljer vi ut sverige. vi låter marknaden styra. det har ju gått bra i usa..


valbaka


idag är det valvaka, då måste man valbaka en valkaka!

 

 


walk of life


nu har jag äntligen fått mitt zink. tur att det inte är strandsäsong inom den närmaste framtiden, jag har redan börjat lägga på mig vikt! produktionen av mjölk hos ammande kvinnor har som tur är ökat också. det har inget samband med min viktuppgång. jag gillar inte fet mjölk.

men som tur är skall jag redan på måndag medverka i en stegräknartävling. den kommer hålla på i en månad and i´m going to walk the living shit out of alla kärringar på kontoret!

ni kommer få följa med mig bakom kulisserna på detta stora event. och jag håller er uppdaterade med allt det senaste skvallret och alla nyheter.Zn


idag fick jag reda på att jag har zinkbrist. coolt tänkte jag och var tvungen att googla det.
här kommer ett axplock:

hudbesvär som eksem, psoriasis, acne, oren hy, långsamt läkande av sår, mjäll, håravfall, vita fläckar på naglarna och sår på skenbenen. nice!

mentala tillstånd som apati, irritation, depression, aggression och dålig inlärningsförmåga.
jag vet många som troligtvis lider av zinkbrist. eller det är nog snarare deras nära och kära som lider av deras zinkbrist!

nedsatt produktion av mjölk hos ammande kvinnor.
ber om ursäkt till era barn, inte meningen att de inte skall få mat på grund av att jag har zinkbrist.

viktförlust.
har jag verkligen zinkbrist?

cancer, impotens och senilitet.
pax att få äta massa zink, nu!

i vilka livsmedel hittar jag zink?
ostron, musslor och lever. hmm, zinkbrist kanske inte är så farligt ändå..

du hittar också zink i sillen och nötter. ingen kommentar på den. mer än att jag älskar sillen och nötter. tänk om sillen är en nöt? då blir jag nog frisk snabbt?


return of the highwayman


vafan, vi kör den idag också!

 

 


highwayman


!willie nelson, johnny cash, waylon jennings and kris kristofferson!

 

jag vet inte hur, men på något sätt passar denna låten min jd och cola, med två stycken neongröna sugrör.

ps. jag vill heta kris kristofferson, sånt jäkla tungt namn.
belly button fuzz


försökte ladda kameran, men laddaren ville inte. jaha, den har väl ramlat i backen en gång för mycket nu och stämplat ut på obestämd tid, stackaren.
men jag tog mig tid att titta i laddaren. där satt världens troligtvis största navelludd och tröck. vem fan har navelludd i sin batteriladdare? och framförallt, varför?jag vrålar vafalls, medans jag gör tusen nålar omkring din hals


jag ramlade in på aftonbladets webb-tv-program toppbloggarna, inte för att jag var full, jag var nyfniken. jag måste bara säga att jag älskar det, helt fabulous alltså. det är så himla välgjort, fint och framförallt vackert. fint kan vi sammanfatta hela det hittillsa utlägget med. fint.

om jag får förklara det med ett ord, så är det fashionista tror jag. eller fashionistas. kan inte betsämma mig. jag har inte tid heller, jag måste titta vidare på detta underbara, roliga, klyftiga och klyftiga program.

annars kan jag nog säga läpp om det, eller läppar. ankläpp? nej då säger jag nog näbb. slåss med näbbar och klor. clawfinger, sångaren i clawfinger skall vara med på en låt mot barn som mobbas. mbma, mobbade barn med automatvapen. när jag sett klart hela serien skall jag ta ett automatvapen och åka till stockholm.

to be continuedefter en välbehövlig


hej, två timmar senare. jag vet inte om det räknas som gubblurv om man sover i två timmar. jag vet inte riktigt vart gränsen går. men vi kan komma överens om att förmiddagarna tar kål på mig!

jag vaknade av att en granne lyssnade på någon form av musik, med piano och barnkör. det är bara skräckfilmer och frikyrklig musik som använder sig av barnkörer. dem är lika läskiga båda två.
en välbehövlig


tupplur, gubblurv, power nap. kärt barn har många namn, det är sen gammalt det.


fm


jag hatar att ha jobbat förmiddag. nyss låg jag och kollade på simpsons på tv, sen vaknar jag till, då är det liar liar med en gapandes (som i stojjig och stimmig, inte öppen mun) jim carrey som hoppar runt. då har det vart ett family guy avsnitt mellan också.

aja, skall inte störa mer nu. bara duscha och laga matlåda. sen sova, igen.

snark

knark, jag behöver nog knark, knark är nog lösningen på mitt problem. knark. eller att sova.

recycle


en gammal tjejkompis till mig, som är jättesöt och fin på alla vis. men det var en grej som hon störde sig på hos sig själv. efter en tid och mycket efterforskning, tog hon kontakt med nackakliniken i stockholm. allt verkade bra där, så hon bokade en tid.

väl där bad hon läkaren om största möjliga diskretion, för det är lite pinsamt kan hon inte låta bli att tycka. läkarn lovar att inte berätta för någon mer än sköterskan som skall närvara och assistera vid ingreppet.

efter operationen när hon vaknar upp i sin sal, står läkaren där och berättar att allt gick bra. att hon nu är lite mer "normal" där nere. fladdermusvingarna är borttagna, för att tala klarspråk.

hon gråter en skvätt av glädje och tackar som hjärtligast, men hon kan inte låta bli att fråga om blombuketterna som står brevid hennes säng. det är ju tre stycken. du skulle ju inte berätta för någon?
läkarn berättar att den ena är från han själv för att hon vart så snäll och trevlig, den andra är från sköterskan som också fattade tycke för henne. den tredje är från herrn på våningen ovanför, som tackar för sina nya öron.the studio<3<3<3


 

ibland måste man kosta på sig saker, lite glamour i vardagen för att känna sig uppskattad. sen älskar jag att göra saker som inga andra har gjort innan mig.

 

 


ok?


fan vad övertänd jag är. kommer däcka innan vi kommer till star. jag har en tendens att ställa ölflaskor överallt när jag fixar till mig inför utgång. jag blir lika besviken varje gång jag ser en flaska och tror den är full, när det visar sig att den är tom. då måste man gå heeeela vägen till kylen.

lyssnar på metallica tribute låtar, visa band suger mer än en bebis på sin napp. men in flames levererar som vanligt och jag får gåshud av sonata artica, finjäveln låter som mumin när han sjunger, men det är sådant jäkla ös! trivium skall vi inte ens börja prata om.
jag kanske skulle ta och starta en musikblogg, det verkar nytt och fräscht..


kanadensisk nakenkräfta


jag älskar kräftor, men det slutar alltid med att jag dricker mer än vad jag äter. dem är ju så satans välbepansrade de små monstrerna! varför finns det inte kanadensiska nakenkräftor för? jag skall börja avla sådana, jag kommer bli fett rik mannen!


bibblo


jag var på biblioteket idag. mamma satt där, jag hälsade på. det var inte igår. man kan sammanfatta med ett ord, mycket böcker. och folk, mycket folk också. gamla och unga, en riktigt lugn och fin samlingsplats för alla, i den stressiga vardagen.

 

man kan i stället för att sitta hemma framför datorn och söka information på internet och chatta med sina vänner, gå till biblioteket och läsa porrtidningar och vara besserwissig. det är en häftig utveckling vi får beskåda

 

.

 

 


RSS 2.0