i´v got bookworm


har läst klart slash biografi nu. den var inte riktigt som jag hade trott. jag hade väntat mig mer the dirt av den. men han verkar vara rätt klok (för att vara rockstar), rastlös och driven musiker. han spelar musik för spelandets skull, inte för att få ligga. liggandet blev mer en bieffekt.
nu har jag gett mig på lemmys biografi white line fever, det verkar hur konstigt det än låter bli mer ligga i den. han är ju kanske inte den man tänker på när man har handen innanför trosan och joffsar runt.


stockholm i mitt hjärta


gårdagen var trevlig. började med att dricka bärs och jack, kolla tv, blogga och snacka skit med inga-lill under tiden hon skötte sin gård. förfesten fortsatte på  bussen till ballbreaker gärdet för att möta upp alx som jobbade. hann med några rundor fyllebowling som börjar bli lite av en specialitet. när alx jobbat klart tog vi bussen till lemon bar, alx fick i sig sina första bärs och jag hade hunnit vara full i nio timmar. kommer dit och träffar alxs arbetskamrater som börjar med att bjuda på shots. tror vi var där i typ 40 minuter innan vi var tvungan att "buda" hem en av hennes kompisar med taxi. vi tog en annan taxi och åkte till mc donken, alx har sagt att hon inte skall äta där mer. så jag satt och väntade i taxin och hon sprang in och handlade. jag rörde inte maten utan vaknade med en hel big mac brevid mig. funderade imorse på att käka den, men sket i det. sen drog vi och tittade på lägenhet. hade inte hunnit käka något så jag var tvungen att ha utkörning av en kebabtallrik till alxs jobb. sen hem och bada och läsa om slash och bli sugen på jd cola. det var väl behövlig för jag var sjukt sliten från gårdagen. men nu börjar det ordna upp sig, känns lite tragiskt att sitta här själv, så nu skall jag gå och hämta puma och supa henne under bordet. sen möta upp alx på jobbet och dra till erotikmässan i alvik för att titta på karlar som strippar.

spelling bee


paradise hotel; två systrar skall skriva en fråga..

syster 1 - stavas mest med e eller ä?
syster 2 - jag vet inte!?

kungen är far till alla barnen.



sb<3gc


hörde susan boyle för första gången nyss på en tv reklam. inte så bra som alla säger, men hon låter ju inte som hon ser ut. det är bra. det är som kaffe ungefär, om kaffe hade smakat som det luktar hade det vart den ultimata drycken, men nu är det ju inte så.
jag hade en liten plan att gå genom livet utan att få höra susan. men den gick ju i kras nu. det måste sörjas, hörde jag jd? tur att man har bra hörsel!

jag har en hemlighet som jag hörde från säkra källor, lova att inte berätta. susan har inte kysst en karl under sitt 48 åriga liv. jag höll på att ramla av stolen när jag hörde det. men nu när hon har blivit kändis har hon börjat dejta george clooney. det är sant, jag lovar.




the evidence are assembling


var nyss på systemet för andra gången denna dag. det går inte att förneka längre. fitte är nog bara nitton år. alxs arbetskamrater säger att han ser ut att vara nitton kanske tjugo. på systemet med samma kassörska måste han vissa leg två gånger inom loppet av fyra timmar. antingen kan det ju vara att jag är så otroligt okarismatisk att ingen kommer ihåg mig eller så måste jag vissa leg två gånger för att jag ser så otroligt ung ut. jag skulle nog satsa på det sista.

men nu skall jag gå i slash fotspår och dricka jd, lots and lots of it! det är ju kalas idag och den som säger att jag ser ut som en nittonåring skall firas rejält!


2012



detta var ett mäktigt filmepos som sträckte sig över 2,6 timmar. men den kändes inte lång, det är positivt att kunna hålla en så lång film tajt och otråkig. den hade det mesta, allt från kärlek, svek, triangeldrama, samhällskritik och en woody harrelson i högform, för han måste väl ha vart stenad?

men några saker man måste bortse från om man skall kunna uppskatta den. för den är ju väldigt förutsägbar och huvudkaraktärerna har ju sådan tur att de skulle kunna köpa tusen trisslotter och de skulle vinna högsta vinsten på alla lotterna. det kanske skulle behövts, för hade de vunnit massa pengar så kunde de lagt lite mer av den stora budgeten på skådisar. men special effekterna var coola och filmen var häftig.
men det märks att regissören roland emmerich även gjort filmer som the day after tomorrow och independence day.

jag gick med alx på denna och kommer få gå på en tjej-film som payback. men står du ut med detta så tycker jag att du skall ta med din käresta och titta på denna rulle.

2012 får 3 fitthår av 5 möjliga             SSSSS


thrill seeker


jag har gått ifrån att vara en spänningssökare som får sina kickar genom att hoppa bungyjump, fallskärm och knulla horor utan kondom.
till att bli en spänningssökare som får sina kickar genom att sola solarium, röka, köra bil och äta chips med massvis av akrylamid.

så kan det gå. i denna farliga värld vi kallar vardag.


en liten notis


gud vad duktig jag har vart på att skriva blogg, not!

jag har jobbat, slitit och lyssnat på roliga gubbar. vi satt och talade om namn och någon säger gary glitter

någon - gary glitter

fitte - är inte han peddo?

gubbe - ja, han är väl för härlig!

två dagar innan hade han suttit och berättat att han snart skulle han få pension, då skulle han sitta i parken och titta på små pojkar. vet inte riktigt om han menade det på det sättet, men det blev ju lite lustigt.




hann med att gå på bio också, vi tittade på flickan som lekte med elden och den var bra. måste ju tyvär erkänna att jag läst alla tre böckerna av stieg larsson. men det var inte med flit. hade lång tråkigt på jobbet förut och den första boken var allt jag hade tillgång till. böckerna var bra, men fan vad mainstream alltså.




var hem till avesta i fredags, allt var som vanligt. men det var grymt skönt att kunna träna! får panik om jag inte kan träna minst fyra gånger i veckan. för att inte förstöra träningen gick jag på star med endast ett par 2,8:or innanför västen. fan vilken självplågare man kan vara ibland.



åkte till stockholm igen på söndagen, på tåget satt de största töntarna jag någonsin sett. den ena hade sin flickvän med sig som pluggade till läkare i uppsala. hon satt och besserwissade sig och killarna försökte impa på henne med ett otroligt korrekt språk. jag satt och läste om slash, men kom på mig själv sittandes och tjyvlyssna på dessa puckon.
jag vet inte hur många sidor jag fick läsa om bara för att jag tappade fokus från läsningen.
men det bästa kom när den otroligt motbjudande tjejen gick av i uppsala. den tjejlösa killen satt och komponerade ett sms och den andra säger att du får inte fylla hela smset med text för då kan tjejen tro att du anstränger dig för mycket och tränger dig på. det är bättre om du lämnar några rader så det inte ser ut som du har formulerat om dig för att få ett perfekt sms. för lämnar du lite så verkar du bara intresserad. han som skrev smset köpte det med hull och hår och berättade hur duktig han var på att ragga och att de borde skriva en bok om kärlek och raggning (det finns ju inga sådana redan *host*thegame*host*).



så här såg den tjejlösa smsandes blivande författar tönten ut. fast större.



den andra dejting/sexexperten såg ut som den galna proffessorn i nått av disneys barnprogram.

skulle ni köpa en bok om hur man raggar av dessa personer?



idag har jag vart på arbetsintervju och det gick bra. sen har jag fikat och shoppat med alx. det gick också bra. vi skulle ha sett 2012 på bio, men vi kunde inte slita oss från alla puckon och idioter på 5:ans ullared. fan vilka puckon och framförallt idioter det finns.




alla som orkade läsa igenom kanske världens längsta blogg, är med i utlottningen av ett fint och väldigt exklusivt pris. peace.


original and best


vilket jävla ställe man hamnat på, fullt med alla dessa orginal som alla arbetsplatser verkar ha. en gubbe drog en historia som jag misstänker inte helt överensstämmer med verkligheten.

"jag var på sjukhuset och träffade en gubbe som hette john klar, då sa jag till han att jag tänkte på klar whiskey när jag hörde hans namn. så jag gick och köpte en stor bukettblommor och hans mungipor åkte upp till tinningen. han var 95 år gammal. sen träffade jag hans dotter i hissen, hon jobbade på sjukhuset. mellan våning tre och fyra stannade hon hissen och hånglade upp mig."

det sitter gubben och berättar på fullaste allvar. sitter en kille mellan mig och gubbe som bara spelar med och säger typ oj, sicken kvinnokarl du är. jag skrattar så jag gråter.

en annan kille berättar konstiga saker han ätit. det var allt ifrån grisansikte till ko-pungkulor. då sa jag att det har du nog inte ätit.

när man umgås med sådana personer far tankarna iväg, idag började jag fundera på om det finns en lisa i lappland som är lapplisa? men det värsta är att man saknar alx så himla mycket hela dagarna.

flashvisit


vi körde en blixtvisit till avesta igår. på tåget hamnade vi mitt emot en snäll alkisgubbe. han tyckte att jag och alx glittrade ihop och att jag var vacker som en dag. han berättade inte som vilken dag bara, jag hoppas på en fin solig försommardag. men det kan ju lika gärna ha vart en slaskig måndag morgon också.

men nu är det fest, igen.


ants in my pants


jobba jobba jåÅåba, så har dagarna sett ut. oväntat men efterlängtat, det är sammanfattningen.

fredag: avesta full, vinka av långanders som drar down under. sedan titta på pölle banka trumma.
lördag: stockholms full, det är ballbraker fest och jag skall icke skämma ut alx inför hennes arbetskamrater.

myror i brallan, idag kom jag på vad det blir på engelska. hör och häpna, det rimmar. det är bättre än svenskans myror i brallan. det var ett litet eureka ögonblick för mig. kul att man får sådana ibland, även vid min ålder.


alice i underlivet


såg en affisch på bussen nyss, de skall sätta upp alice i underlandet på maxim teatern här i stockholm. amy diamond skulle vara med. undrar om hon kommer spela kaninen eller kanske gubben med hatt. vilken det än blir kommer hon säkert vara jätteduktig och få blodad tand.



ps. man kan inte ge en 12-åring artistnamnet amy diamond. det finns porrskådisar som blir avundsjuka på det namnet!


kaffebryggarhund


stockholm igen, puma har fått valpar. valparna är söta och låter som gnisslande dörrar. puma är sur och låter som en kaffebryggare. alx är söt och sover hela tiden.


end of the road


nu har jag och jack kerouac kommit till slutstationen på våran ibland lite krokiga resa. det har vart 299 sidor text, utan vare sig stycken eller kapitel. men framförallt har det varit glädje, fylla, kicks, fix, jazz i stora lass, lite motgångar och allt har hänt på väg till?
det är som de säger, det är inte målet som är det roliga utan vägen dit.

 

 


idag kommer hjärtat, inte hjärnan

 

som jag har saknat henne

 

 


little old lady


var på möte med arbetsförmedlingen för ett par dagar sedan. de hade vart till jobbet redan och berättat allt, men jag var tvungen att gå och lyssna på samma saker, igen. inget nytt under solen där inte.
men man är tvungen att gå, annars får man ingen a-kassa. det var nog det han var tydligast med att berätta gubben som höll i mötet, att det är inte arbetsförmedlingen som stänger av folk så de inte får några pengar om man missar ett möte. utan det är a-kassan som tar det beslutet. okey, så är det nog. men det är fan ni som tjallar! och ingen gillar en tjallare.

kontentan av detta var bara att jag ville därifrån, illare än kvickt helst, men gärna snabbare om det hade vart möjligt. problemet var att vi hade en tant som först var tvungen att ställa en fråga så det kom fram att hon hade en högskoleutbildning, cool tant va? med högskoleutbildning och allt. det tyckte hon i alla fall.
sen ställde tanten fråga på fråga och klockan tickade och tickade. sen säger hon

tant - oj, jag trodde inte att detta skulle ta så lång tid. jag måste gå.
afm-gubben - jaha, okej.

hon gick, och där satt vi alla med öppna munnar och bara häpnade.


pojkar vill..


pojkar vill men killar tjejer kan!!



http://www.youtube.com/watch?v=X4Piuuqqs10


svajnflu


jag håller på att bli galen på svinis, eller brist på svinis, eller på dem som tycker att man ska vaccinera sig mot svinis.
vissa säger att det är lika farligt om inte farligare att vaccinera sig. läste att om vi inte mass vaccinerar oss kommer 38 personer att dö i sverige. 7000 stycken dör varje år av rökning och 500 stycken av passiv rökning. bara den passiva rökningen dödar mer än tio gånger så mycket som de räknar med att svinis kommer göra. men att förbjuda rökning vore väl dumt. bättre att skrämma alla om hur farlig svinis är.

men det finns ju några saker som är positiva med svinis, bland annat detta..

 

 



Quasimodo


sitter och väntar på ett telefonsamtal. det borde ha kommit för ett bra tag sen. men nu kommer jag säga att det borde ha kommit för ett dåligt tag sen, så arg är jag! försöker komma på elak namn på personen som glömt bort hur en mobiltelefon funkar.
det första jag kom på var, ringarn, kände ni ironin susa genom era kroppar när ni sög på ordet? känner att det var ganska bra, så jag vill bygga vidare lite på det, ringarn i notre dame. haha, där satt den. nu känns det lite bättre när jag sitter i min ensamhet med en tyst mobiltelefon.



snyft 2


detta är uppföljaren på snyft. för er som mot förmodan inte följer denna blogg slaviskt, har jag vart snäll nog att göra en länk (till snyft) så ni fattar vad jag tuggar om. jag borde inte ha gjort det, men jag gjorde det ändå.



nu har dagen kommit då killar börjar odla bröst för att få tjejroller i filmer. nu kommer snedfördelningen i hollywood bli än värre. snart kommer det inte finnas en enda tjejskådis kvar i hollywood. detta är slutet för hollywood, för vilka skall killarna nu ha sex med? killar. hur många barn blir det då? inga!


efter åtta?


fredsoffensiven fortsätter outtrötterligt. alx är sugen på after eight men har inga. pappa fixar eller snarare farbror fixar..

hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror frej tar fram. en chokladbit och minttandkräm, och nu ska ni höra vad vi man med choklad och tandkräm kan göra. spruta tandkrämen på chokladbiten sen. dubbelidejt så har vi gjort oss en after eight.

down syndrom


det har blossat up ett stort bloggbråk mellan mig och min kära alx, läs mer här.

eftersom bråket är på en femårings-nivå så kommer min peace offering genom en teckning.

en bild säger mer än 1000 ord. håll till godo mina läsare och min käresta, alx!!

vad har vi lärt oss av detta? jo i fortsättningen kommer alx göra en lista med de filmerna jag får se och de jag måste vänta med.

 

nu ska jag gå och laga mat och kanske mata mitt lilla tjuriga barn, kyckling pommes och bea kanske?

 

peace

 

 


myspys


imorse tog jag mitt pickochpack och tågade till stockholm. där fick jag mysa med pysen. vi kollade på filip och fredrik. eller snarare, jag kollade och alx trynade på min kind. jag riktigt kände hur hennes dit målade ögonbryn klibbade och smetade på mig. det var myyys med fjorton y:n.
hade gärna lagt upp bildbevis, hennes ögonbryn på min kind, en syn för gudarna. men kameran är ju stulen, ni får helt enkelt försöka visualisera detta. det kan bli kul. som på den gamla goda tiden.


RSS 2.0