hjärter knäckt

stackars pojk. men jag hörde talas om en tjej som inte hittade dildon. hon var inte bara knäckt. hon drömde om att bara vara knäckt.

shut up white head

 
 
jag kan känna att det är lite fuskigt. tänk er dem som är brunisar orginal, de slipper ju all solariehets och brunkräm. de får mer tid att skulptera sig själva. borde nästan finnas olika brunhetsklasser, det är ju doping förbövelen.
 
 

trött

 
jag låg mysigt ihopkurad i sängen med laptop iknät. den var fulladdad med massa nytt och härligt. det var allt från family guy till modern family. hörlurarna var intryckta för att verkligen säkerställa total verklighetsflykt. 
 
då ser jag att luren börjar lysa upp, med en djup suck avpluppas öronen och jag svarar. pratar i dryga 20 minuter. sen måste jag tillbaka till south park. men ljudet är inge bra. drar i alla ljudrattar och reglage till ingen nytta. funderar på om batteriet i datorn börjar sacka, men det var fräscht. drar i kontakten till hörlurarna men den satt som den skulle. börjar toklacka. då kom jag på att jag kanske skulle sätta i lurarna i öronen igen. 
 
 
 
 
 

kupe cheese

 
jag satt helt totalt uttråkad på en tågstation lång från dig. jag hade en välfylld pocketshop i ryggen och kunde inte låta bli. det låg en hel hög med tantsnuskböcker. jag tar en och går fram och frågar tjejen i kassa om det är okej för mig/killar att läsa fifty shades of grey, eller om jag måste be om att få den inslagen. det var tydligen okej.
 
tänkte förut, när den precis kom att gett den till en tjej, men det hade nog blivit överslag. 
 
 

finders keepers

 
här sitter jag med ett kärlekstörstande hjärta och söker på vackra kärleksballader för att förblinda ensamheten. då får jag upp denna reklam. 
 
 
vill du hitta en knullkompis? tjejen ligger och ser relativt nyrohypnol:ad ut. jag misstänker att man får en "skatt"karta, sen klär man på sig bästa snuskgubbe outfitten, med rock, hatt och hela schabraket. kanske lapp för ögat för att matcha skattkartan. sen beger man sig ut i höstmörkret för att flörta till sig kärleken. vackert om något.
 
 

en dag

 
kanelbullens dag pfft. kom tillbaka när redbullens dag och vodkans dag infaller på samma dag. 

ginger tree

 
 
ett ståtligt själlöst träd. det är inte rosa, men det har ingen själ.
 

RSS 2.0