avestafull


det märks att det var fint väder i dagarna fyra. det finns bombnedslag som är finare än min lägenhet just nu. man kan tro att en tromb dragit igenom hallen, eller än värre, en hel orkester med trombonspelare. dem kan skräpa ner dem.

leksand sommarland var trevligt och varmt. att åka fem pers i en bil utan ac är dumt och varmt.

hoppas på lite regn till helgen så jag hinner städa. eller jobba em på lördag så kan jag p&l:a lite på fredag. vart lite sugen efter att vart dit idag. de fullaste människorna jag träffade var ifrån avesta. avesta leverera som vanligt, och inte bara högkvalitativt rostfritt stål. avestafull är ingen myt, det är ett levnadssätt.

frågat i helikopter


why do all you guys sit on your helmets?

so we don't get our balls blown off.

först skrattar han, för att sedan sätta sig på hjälmen.det rycker i baguetten


jag citerar lönneberga-emil "när jag har partner som vill skaffa bebis, då vill jag inte skaffa bebis. när jag inte har partner så kan jag inte skaffa bebis. när i hundan får jag skaffa bebis!!??"

jag träffade en bebis häromdagen. jag vart rätt sugen att skaffa en faktiskt. inte bara för själva nöjet att producera dem. här kommer några anledningar till att skaffa en.

dem är små, behändiga och söta. en skön accessoar helt enkelt.
man kan klä dem i fina kläder och leka tebjudning.
man kan lära dem massa roliga och coola tricks.
dem är mjuka att klappa på, håller man naglarna i trim så sticks dem inte.
dem luktar gott.
bebistricket.

har faktiskt provat ragga lite med en lånebebis. jag tog ett fint kort på mig och bebis. jag var snygg (inte så snygg som jag tror tyvärr, men det duger.) och bebis var söt. jag skickade det till tjej som skulle uppskatta en lite mjukare sida av fitte, med texten. "rycker det i äggstockarna?"

det gjorde det.

det gick en vecka så fick jag mms. det var tjejen och en annan lånebebis på bild med texten. "rycker det i pungen?"

det tyckte jag var väldigt roligt.

jag svarade. "givetvis gör det de, men känns lite skamfyllt eftersom det är en bebis med på bilden..".


no time for the old in-out, love, I've just come to read the meter


bloggväder idag. hunnit med två dopp och grilla en stackars försvarslös liten kyckling, saftig och mör var den. 

filmerna har kommit också, snabba ryck för engångsskull. men jag fattar inte hur brevbäraren fick in paketet i postfacket. han måste extraknäcka som trollkarl. jag var tvungen att kötta sönder hela paketet innan jag fick ut filmerna. någon som vill trotsa supersommarvädret och kolla kultklassiker?
got the balls?

 har suktat efter dessa godbitar ett tag. tyvärr har det inte varit väder. klickade hem dem idag.
men jag har ju lagt på mig några ologiska trivselkilon av okänd anledning. jag går mot strömmen kanske? i förhållande håller jag mig fit. men singel så tjockar jag på mig. kan det vara ölen? det kan nog vara ölen!
vi får se om jag törs..

 


go nuts

 kom på att jag fått lön. det blev en 70-talsbonanza. håller på att att bygga upp filmarkivet inför vintern. precis som ekorrarna gör med sina nötter, inte dem nötterna, höhö.

rättelse: för några inlägg sen skrev jag att duken var 103tum. den är 104! varje tum är tydligen väldigt viktig..

 


blow my whistle baby


efter träningen idag ville min lilla bror ha skjuts. jag hämtade upp han och när vi var hemma vid huset så stod det grillat på bordet. jag slog mig helt oblygt ned och högg in. när maten var förtärd skjutsade jag tillbaka min fortfarande lika lilla bror. på vägen mötte vi polisen och min vana trogen höll jag för ansiktet för att verka lite döljande. polisen nappade och vände. när jag släppte av bror så stannade dem bakom.

bror sprang iväg, helvete tänkte jag. nu skjuter de honom, men det var nog bara jag som sett för mycket cops på sexan. polisen kom fram och frågade om det var min bil. ja det är det, tycker du att den är för ful för mig? nej! tack för den då.

sen skulle jag blåsa. har jag druckit nåt idag? det var virre i marinaden till kycklingen.. tur att jag inte var avestafull på midsommar! då berättade jag att förut blåste jag grönt fast jag var full. det var inte bra tyckte han. jo tyckte jag.
 
det var ett nyktert högstadiedisco, jag var 24år (lugn nu, jag bara skoja, jag gick i nian..) jag svepte en halvliter häxa och plankade sedan in. det var vinter så jag hade en tjockjacka på mig. väl inne hann jag dansa lite och hångla med ett par tjejer, sen gick jag till en pelare och spydde. där blev jag sittandes till två vakter släpade ut mig och tvingade mig blåsa. jag kan tänka mig att jag inte var helt olik han fyllot på youtube som försöker dricka ur blåsgrejen, han typ blir förvånad att polisen bjuder på något stärkande. skillnanden var att jag blåste grönt och de tvingades släppa in mig igen. så jag vinglade in igen och hade säkert jättekul.
pengagräs


blev väckt nu, jag kan sova jag! men mina grannar har försökt väcka mig hela dagen. det är när man hör dem skrika ut sina vackra könsord till varandra man blir lite ledsen att man inte har någon att dela vardagen med.

det får mig att tänka på midsommarafton som cyklandets och otrohetens högtid. jag såg en forskningsrapport att det just under midsommarafton är fler som cyklar i sverige än i kina.

och att i 100procent av alla parförhållanden är minst en av deltagarna otrogen. den största skurken är idioten med midsommarkrans på sniskan och lite senapssill spillt på finskjortan/klänningen. platsen för nuppandet är närmaste fästingfyllda buskage. åskådare är oftas en fluktare eller kärestan.

eller är det jag som är bitter för att jag jobbade ännu en midsommar? två 2.8 fick jag vätska mig med. dem lät mig väl smakas. pengagräs är mantrat jag repeterar för mig själv. pengagräs.

group pressure


är inte säker på om jag skrivit om detta redan. men jag minns inte när jag såg en hel film utan att somna. det är som en sjukdom. jag klara 40min om jag är pigg sen nickar jag till titt som tätt. är jag trött så börjar tillnickandet redan efter 20min.
 
var hos en kompis och tittade på en film. minns inte vilken. men jag försökte verkligen vara vaken. det gick inge bra. jag somnade direkt nästan och sov typ hela filmen. när den var slut vaknade jag och tänkte berätta lite om filmen vi nyss hade sett bara för att visa att jag inte somnat. det var nåt om en karusell och dottern till hon hjältinnan. det fanns ingen karusell. hjältinnan hade ingen dotter. busted!

ända sen jag blev lämnad ensam i avesta har jag kategoriskt undvikigt skräckfilm. det är för mitt eget bästa. man skall inte titta på sånt och sova ensam, det är inte bra. blev dock lurad att titta på en inatt. och när man ser dem i grupp så blir det ju grupptryck. man kan ju inte chicka ur.

filmen började med mamma och son i likadana pyjamasar. det var bland det läskigaste jag sett. sen spårade filmen ur totalt. det ilade i hela kroppen alltför ofta. sen somnade jag tydligen till ett tag och vaknade när det var ruggigt superläskigt. jag vågade inte gå hem själv så jag fick skjuts. men nu sitter jag här ensam i mörkret och väntar på att solen skall gå upp så jag törs lägga mig och sova.

jag hatar grupptryck. när skall jag bli gammal nog att stå emot det?


hål som hål


var hemma hos en kompis, det var festligheter på gång. han har nyss flyttat och hans kläder bor i sopsäckar. han satt på sig ett par jeans med några hål i. antar att det är modernt bland ungdomarna nuförtiden.

sen skulle han välja en tröja, det blev en vit som det också var några hål i. jag antog att han gjorde så för att matcha. men strax innan vi skulle gå så upptäckte han hålen i tröjan och vart lite upprörd att jag inte sagt nåt.


ping hade druckit för mycket vin

så jäkla härlig inställning! han märkte ju ganskla snabbt att han gick åt fel håll. alla andra gick ju åt det andra hållet. men då kunde han inte visa att han gick fel, pingviner är ganska lika människor ändå.


torrbollsbanken


mitt bankomatkort har satt mig i otaliga pinsamma situationer den senaste tiden. när det inte funkar tror folk att jag är pank, det är pinsamt. det har hänt vid ett flertal tillfällen, det är otaliga det.

det är alltså dags att beställa nytt. slaget i saken gjorde jag idag. väl inne på handelsbanken.se såg jag att man kunde beställa nytt kort med eget motiv.

med en stigande munterhet började jag leta kort. hittade några riktigt snygga och bra bilder. sen läste jag reglerna.

ingen reklam, så man får inte har t-shirt på sig med tryck. attans, bara att börja leta tröjlösa bilder.
hittade några sådana, men då fick man inte ha hel- eller halvnakna bilder heller.
 
hittade någon snygg med mig hållandes en öl. men tyvärr, inga bilder med alkohol eller andra droger.
 
då tänkte jag min snygga svanbild. men då kom jag på att ena svanen sucktar sexuellt efter den andra svanen och skulle den inte få till det med den så skulle den våldta en mås som också var med på ett hörn. men den bilden funkar ju inte för inget sexuellt fick vara med. alltså inga djursexbilder. vad tusan skall man ha för bild då? man får ju inte ha på något kul, roligt eller häftigt alls. skall fan byta bank!!


dirty


jag letade ihjäl mig efter mitt nitbälte till rockfestivalen. jag letade fågel, fisk och allt därimellan. jag hittade nada och var superbesviken. idag när jag skulle ta fram rena sängkläder hittade jag det. det låg brevid prydligt vikta vita lakan, inte värdigt om du frågar mig.

jag skall göra nåt smutsigt i det för att det skall få tillbaka sin värdighet, ideer? och nej, jag kommer inte klippa mig bärandes det..

men det får ligga bland smutstvätten tills imorgon.


run charlie!!
hihi, inte länge kvar noo!! då blir det hem till mor och far för filmkväll redux. 103tum kärlek från full hd-projektorn till duken. och massa helikopterljud med wagners ride of the valkyries dånandes i bakgrunden. mäktigt kommer det bli.

det är nog det enda fina minnet jag har från skolan, det var när de lät oss gå och se nyinspelning av apocalypse now redux på bio. jag förstod inte vad jag hade gjort för bra för att förtjäna det, jag kom aldrig på det heller.


hardcore, do you want more?


jag lyssnade mycket på hardcore som ung. det var svenska storheter som refused och raised fist bland många andra.
 
jag var med en kompis på åhlens och hittade en skiva, framsidan var lite annorlunda med massa glada färg till skillnad mot det mörka det brukade vara.
men det stod hardcore på fodralet, så vem är jag att säga emot?  så jag pungade ut 150 friska slantar och fick mig en överraskning modell större när jag kom hem. det var trance. inte skrik och skrän som jag förväntat mig. besvikelsen var total. men efter ett tag började jag gilla det och jag har inte slutat med ecstasy sen dess.

anledningen till att jag kom att tänka på detta var för att jag var på ett corepass ikväll. det var inte så hardcore som jag trott, men magen kommer värka imorgon på ett annorlunda sätt mot vad den gjorde igår (kebabpizza). och jag träffade en kvinna som troligtvis gick på e.
fat shoes


jag fick ett par nya skor idag. de är rundade under för att det alltid är trevligt att vara rund under fötterna. jag ser ut som kalle klumpfot i dem.jag har ju en väldigt speciell gångstil, den har tagit många år att finslipa till perfektion.

jag har hört att det ser ut som jag har skitit på mig, släng in lite spasmer i ekvationen så börjar vi närma oss sanningen. jag har fått gånglektioner men det är inget som biter på detta.
skulle jag ha dessa skor en vecka då skulle jag ha slipat ner hela utbuktningen.

men det är ju som de säger, stora skor..
då borde det ju betyda, tjocka skor..


tanka danso


grannen spelar finsk tango för allt vad bandarn är värd. vilket jäkla vibrato! det är fan det värsta jag har hört!

blir sugen att snöra på mig kalle klumpfot-skorna och traska över för en dans och några finska pinnar. söndagsdans på mattsbogatan, det skulle kunna bli nåt, mycket potential där.deep throat, deep talk. potejto, potato.deep throat delux. det är lite konstigt att du inte har en kille när du kan göra sådan saker.


detta är alltså samma tjej som under här. i rest my case.


mic check ha ha ha

 


jag höll på att sätta tungan i halsen när jag såg detta.

fråga ett. varför?

fråga två. varför spelar hon inte sån där stor kontrabas?

sen skriver hon att hon skall gå och äta lite middag. skulle jag äta middag med henne skulle jag vara rädd att bli middagen. att jag råkade slinka ner i halsen på henne mellan tuggorna av pizzaslices och nedsköljning av coca cola.

men ju mer jag funderar på detta så blir jag lite sugen att göra ett plagiat. vilket är mitt bästa instrument? rösten så klart. jag skall göra nåt liknande men med en mikrofon (en stor en, givetvis). 


kvällen är din


du ville ha ett eget inlägg, jag trodde du hade två.
du har stora bröst och är söt som få.

ps. gjort slut med killen än..?svengelska

det kan vara att klockan är mycket, eller troligare att jag är barnslig. men mens white? trodde nog att det skulle vara mens red. och det är alltid kul att retas och säga mensblod.

har fått klagomål på att jag alltid har vita t-shirtar, förlåt, men jag gillart. tröttnade ur på färgglada och med massa tryck. kan vara för att jag försöker vara mindre barnslig.är denna bättre? det värsta är att jag måste tatuera om mig varje gång jag skall ha den för att det skall matcha. men den är ju galet snygg och sitter du på skithuset och inte har någon lektyr, tada, hela thisan full med massa intressanta grejer att läsa om. den borde heta folkbildaren istället för sand.


black friday


det är en sorgens dag. denna dag kommer nu och för all framtid kallas black friday.vilken video skall jag kolla på 200 miljoner gånger nu då?
vad skall jag göra varje fredag nu då?
vad händer nuuu dååå?

jag var vilsen innan. det enda jag vet är att jag inte törs gå ut och vara full idag,
det blir snefylla direkt. 
bara vara hemma och bli gubbfull är nog troligare och roligare. 
sitta och suga på en whiskeypinne i mina kissetofflor och muttra om att det var bättre förr.

 


eyes of a stranger


skulle försvarets hudsalva läpparn, tog deon istället. stod och tänkte på att det måste vara höjden av snurrighet. då hoppar geoff tate upp och snurar i den genialiska live-dvdn operation livecrime. läbbigt va.här har vi mannen med 80-talets bästa röst, den redan nämda geoff.
latjio rajban på och hästsvans.
hmm, är det därifrån det kommer, fattas bara att jag drar på mig spandex..men detta var anledningen till detta inlägg. är det ok att ha jeans och jeans? det är ju ljust och mörkt. kan tänka mig att om det är samma färg på tyget så blir det lite overall över det hela. vad tycker alla fashionistas där ute?


tandtroll


nu skall jag berätta något jag inte är så stolt över, här kommer det. snart. nu.

några gånger under mitt liv har jag vart tvungen att använda en annan persons tandborste. inte under dödshot, "använder du inte min tandborste så cutar jag dig".
jag var helt enkelt äcklig i munnen och hade ingen egen. jag skulle ju aldrig i mitt liv fråga innan, eller för den delen berätta om det efter. man vill ju inte framstå som mer sjuk i huvudet.

tricket är att använda den när den redan är blöt. annars är du busted direkt. det ökar kanske på äcklighetsgraden, men ärligt talat, har du inte gjort sjukare grejer än så? (läs rimjob).

jag är varken tandhygienist eller tandläkare, men jag får lite avsmak av tandborstar som är väldigt spretiga av anledningen väldigt hårt borstande. det är nästan som man vill erkänna sitt sjuka tilltag bara för att få berätta att du behöver inte borsta så hårt, det är inte bra för dig eller dina tandhalsar!

anledningen till att jag skrev detta är bara, är det så sjukt att göra detta? tycker ni att det är det så håller jag med. sån är jag som person.


glassing

satt på förfest med vidöppna fönster. skjortor var uppknäppta och pannor var blanka. det var varmt.

out of the blue kommer det något flygande genom fönstret precis över min skalle och träffar nästan platt-tven. jag trodde först det var papper. det visade sig att det var en glass. någon springer ut för att se förövaren, någon annan stirrar argt genom genom fönstret. men ingen skyldig hittats.

glassen äts upp och festen fortsätter. för mig väcker det ändå några frågor. var det ett stundens infall, eller ett kalkylerat brott. var någon trött på glassen och kom på den genialiska ideen att glassa en lägenhet? eller hade någon gått och köpt glassen bara för att göra detta? det som är mest upprörande är att jag inte kommit på denna ide tidigare i mitt liv. det var ju jättekul. och det är ju rätt skönt att bo i sverige, hade det vart i bosnien hade det kanske vart en molotovcocktail som kommit vinande över huvudet.

saturday night live

vaknar. törstig! inte ensam i sängen, kläder på dock. vatten, köket. ett glas finns kvar, efterfest? ölflaskor överallt och grogglas med glasspinnar i, efterfest! går förbi vardagsrummet, hela soffan fylld med folk, hotell? drar och jobbar. pizza för tredje gången på tre dagar. klämmer två hästen matlådor också, men pannkakorna smakade skit! men tycker man om skit så. blir bjuden på rabarberpaj, gott! har en kladdkaka från shell, den var kladdig. åker till donken efter jobbet. tar några cheeseburgare, glass och en lättöl. tänker tillbaka på när vi var små och drack lättöl med sugrör för att man skulle bli fullare då. träffar en kille som var på efterfesten, han satt ensam i köket och åt, sedan drog han. hoppas du hade kul. det var massa måsar på donkens uteservering, men de har satt upp högtalare som spelar sjuka ljud som skall skrämma bort måsarna. jag verkar vara en mås, för jag blir mer störd av det ljudet än av måsarna. slänger chickenbits till dem ihop om att de skall vara kannibaler. var iväg och tittade på film, sover typ hela filmen. när den är slut så försöker jag briljera för att visa att jag inte sov hela tiden. jag berättar om dottern och karusellen. det var ingen karusell, det fanns ingen dotter får jag till svar. kan ha drömt om face/off kanske. sovmorgon imorgon, tråkigt!

Statement


ett snabbt klargörande bara. förra inlägget fabricerades på en annan dator än min egen, det betyder att tangentbordet hade en annan uppbyggnad. där a sitter på mitt tangentbord satt caps lock på detta missfoster till tangentbord.
det fick mig att dampa ur, när man får stora bokstäver istället för a, det måste ju vara ok? nu låter det ju som jag har skrivit en hel novel, det var ju bara ett par rader, men tempramentet är bra men kort. samtidigt var det mörkt i rummet, så tangenterna var svåra att urskilja från bord, telefoner och ölflaskor.

slutsats: jag var inte så dygngad som det kan verka av inlägget. det var mörkt och jag hade damp.

ps. jag höll mig, förutom lite malibu och cola som stacks upp under näsan på mig. tackade nej till shot gjorde jag också. duktig fitte *klappar mig själv medhårs*.

note to self


jag fitte.blogg.se skall inte dricköa någe sprit på krogen! är jd sprit? räknas shots som sprit? vem är jG att sitta här och bestämma? jag är väl ingenjävlar domaärjävlel elelr. sprit som sprit smakar rätt lika, dioppa mackn i folköl..


tjo och chim, sniffa lim


det är ett jäkla hullaballo ute nu. gapande ungdomar som åker kring på flak dragna av traktorer. pojkar flashar brösten, flickorna har blommor i sitt hår som bara jag kan se. småtjejer skjutsar kompisen på moppen, de har vattenballonger med sig. de är som små gerillaförband som skall försöka slå ut sin överlägsna fiende.

nu är det läge att åka och låsa in sig i fabriken.

bästa säkra


det är dyrt med festival. för att hårdra det lite mer, det är dyrt att sitta i öltält i 7 timmar om dagen i ett par dagar. jag har inte vågat titta på kontot efter det.
idag var jag tvungen för att se om jag skulle ha råd att gå ut och käka innan jobbat. det visade sig att jag hade 7000 spänn på kontot. det var skattepengarna som kommit in. men saken är den att jag bara skulle få tillbaka 2000 kronor. tack skatteverket för "bästa säkra räknesättet"! nu har jag både råd med att äta och kanske ta en pilsner ikväll. jag hatar folk som säger pilsner.


kul, kul, kul, kul


det är helt sjukt hur mycket jag längtar efter imorgon fredag. då har jag dejt med rebecca black, bara på fredagar! hon är mitt nya frikort (om jag hade haft tjej) sen amy diamond sålde ut sig, jag gillade amy mer när hon var lite underground. nej tacka vet jag rebecca, hon har inte slagit riktigt än, men vilken dag som helst så. med lysande textrader som..

"7 am, waking up in the morning 
gotta be fresh, gotta go downstairs 
gotta have my bowl, gotta have cereal"

och..

"kickin´ in the front seat
sittin´ in the back seat
gotta make my mind up
which seat can i take?"

refrängen..

"it´s friday, friday
gotta get down on friday
everybody´s lookin´ forward to the weekend, weekend
friday, friday
gettin´ down on friday
everybody´s lookin´ forward to the weekend

partyin´, partyin´ yeah
partyin´, partyin´ yeah
fun,fun,fun,fun
lookin´ forward to the weekend"

.. går det inte att inte slå igenom. detta är kärlek för mina öron, synd att jag måste hålla mig tills imorgon bara.

baalt!


fick just reda på att erik saade inte heter erik saade, utan han heter eric saade. koolt!


un-humble brag


hörde idag att erik saade var lik fitte på en gammal bild av fitte, det är det bästa jag har hört sedan en fin människa tyckte att fitte var lik brad pitt. erik saade är en stor tönt, eller stor och stor, han är en liten tönt. men grejen är ju den att han är en sjukt snygg liten tönt.


grattis i efterskott sverige hundra år!! eller hur gammal du nu blev.nationalsdagsfrisyr.
allt som behövs är sjukt flottigt hår och några svenska flaggor och simsalabim..

nationaldagen firades till sjöss. det var vatten, båtar, sol och nybrända människor (nu menar jag inte som på "häxornas" tid, jag tänker mer rött).
är lite besviken på att vi är så värdelösa på detta jämfört med lillebror norge, men som ni ser på min fina frisyr så jobbar jag på det, joina mig i kampen ni med.
jag tänkte att vi kan ha någon form av folkdräkt. kanske dr martens, sjukt tighta jeans av svenskt märke och bombarjacka (inte en sån som de har i mellanöstern och spränger alla infidels med). kanske raka håret? (stor risk..).

vad tror ni? all in till nästa år?


twett

satt i öktältet och snackade med den snyggaste tjejen på festivalen. från ingenstans säger hon att jag ser intellektuel ut.
där sitter jag i mössa och långt hår och ser nog mer förvånad ut är intelekuel.
är det sanning broder. vad är det som gör det?
tror det är mössan.
jag misstänker att det nog bara är på hårdrocksfestival man kan se intelöekuel ut i mössa. och att det är de andra gästernas fel.
träffade en gubbe och gumma. gubben ville köpa mössan, säg ett pris. ett ligg med din fru? nä jag bara skoja, kan inte sälja den,
den är inte min och den har ett sentimentalt värde. eller för att jag inte hade någon snodd med mig. 400 spänn vart jag erbjuden.
men ingen affär. hans fru tittade mig djup, nästan erotiskt i mina ögon och sa, du är vacker. word!
jag var tvungen att "the game:a" lite tillbaka och fråga hur en tjusig donna som ser ut att lyssna på britney spears sitter där och snackar
om massa tunga band. det var roligt tyckte jag.
jag the game:ade lite mer. jag hade vit t-shirt på mig. då sticker man ut mer än med en stor hat eller boa. till kamrats stora förtret
skall tilläggas. han skämdes lite för mig. dan efter när jag var tvungen att köpa en ren tröja gick vi och kollade lite inne på
carlings. de hade rolling stones och guns. men jag köpte en precis likadan vit t-shirt. i kassan frågade jag hon som tog betalt om
det är ok att ha en sån tröja på festivalen. hon tyckte att man ändrar inte på ett vinnande koncept. word!
satt i öltältet och snackade med en söt tjej som såg minst hårdrock ut på festivalen. från ingenstans säger hon att jag ser intellektuell ut.
där sitter jag i mössa och långt hår och ser nog mer förvånad än är intellektuell ut.

- är det sanning broder? vad är det som gör det? frågade jag.

- tror det är mössan. får jag till svars.
jag misstänker att det nog bara är på hårdrocksfestival man kan se intellektuell ut i mössa. och att det är de andra gästernas fel. kan lätt bli fler såna festivaler i sommar. intellektuell, det kan jag vänja mig med.

jag var tvungen att "the game:a" lite tillbaka och fråga hur en tjusig donna som ser ut att lyssna på britney spears sitter där och snackar om massa tunga band som jag aldrig har hört talas om. hon vart förnärmad, mission accomplished.

träffade en gubbe och gumma. gubben ville köpa mössan, säg ett pris. ett ligg med din fru? nä jag bara skoja, kan inte sälja den, den är inte min och den har ett sentimentalt värde. eller för att jag inte hade någon snodd med mig. 400 spänn vart jag erbjuden.

men ingen affär. hans fru tittade mig djupt, nästan erotiskt i mina ögon och sa, du är vacker. word!

jag the game:ade lite mer. jag hade vit t-shirt på mig. då sticker man ut mer än med en stor hat eller boa. till kamrats stora förtret skall tilläggas. han skämdes lite för mig. dan efter när jag var tvungen att köpa en ren tröja gick vi och kollade lite inne på carlings. de hade rolling stones och guns. men jag köpte en precis likadan vit t-shirt.
i kassan frågade jag hon som tog betalt om det är ok att ha en sån tröja på festivalen. hon tyckte att man ändrar inte på ett vinnande koncept. word!

men jag hade inte någon tofs i håret, det var väl snällt av mig.

kamraten gjorde en skön beställning också, 4a öl och 4a cider kom han med helt apropå rätt nära hemgången, jag var ny- och färdigtankad och drack ingenting, inte så många andra vid bordet drack nåt heller, trist när någon får "kungibarensyndrom" att det inte uppskattas.

det vart en likadan beställning dagen efter. men hans kort funkade inte då. jag var snäll och provade mitt också. men med samma resultat. som synd var hade jag kontanter. det slutade lika illa denna dagen, ingen uppskattning alls. tur man är femskiftare.


sög fitte på allt som gamla gubbar stoppade i munnen på honom? och njöt alla gamla gubbar lika mycket?
svaren får ni i nästa veckas program.


faceblasting på hög nivå.


ena glasögat var vääääldigt fint.


hot shots! höjdarna!


morgonfika.


om du frågar om jag är bögen i buren och jag svarar nej, är bögen lös då?


är det festival att få duscha i riktig dusch och få äta sänt här?


är det festival att shota en 6a bea då?


kuliparkilajnen.
(obs, försöken gjordes under ordnade former, med tomma flaskor/burkar, ingen alkohol gick till spillo.)


fjortis är ingen ålder..


pigge piggsvin, det är fitte det.


det var varmt vafan!!

jag har fått frågan varför jag inte börjar twittra. kan detta inlägget vara svar nog?

full av liv, full av hopp, full av kärlek


hej bloggen! kommer du ihåg mig? blir tydligen första bloggen denna månad.

det vart lite spontanfestival i helgen. det tog ett par timmar från bokandet av biljetten till att vi var där. det svåraste var att få någon att komma och hämta mitt i natten. nu vart ju inte det nödvändigt då vi lyckades snylta in oss på ett hotellrum. fem pers i en säng var romantiskt. när vi vaknade dagen efter så var vi bara fyra. en hade ramlat ner och slagit i sitt lilla huvud, mamma ringde doktorn och doktorn svara, inga små fyllskallar i sängen får vara. det var hon som pröjsade för hotellet som saknades, hon hade lagt sig på golvet för att sova, gentleman är det första ordet som ploppar upp i skallen.

jag lyckades missa alla banden också, men öltältet var trevligt inrett eller nåt.


kanske slänger upp en bild eller två imorgon, för kamerna följde sjukt nog med hem.

men nu skall det bli skönt att ligga i min egen säng.


RSS 2.0