ibland är man sin egen sämsta polare

 
om man slår ihop alla cigg jag rökt under mitt liv så får dem nog plats i ett paket. nu under fyra dagar onsdag till lördag har jag rökt ett paket om dagen ungerfär, käkat två till tre hamburgare per dag, sovit sammanslaget 14 timmar och krökat resterande 82 timmar.
 
kommer hem sover i 48 timmar, vaknar i en säng som verkar fått besök av syndafloden, gråter, käkar massa ägg och dricker mjölk (det enda jag har hemma), tycker synd om mig själv, levern lever inte, jag måste stjäla en ny själ.
 
då tyckte tydligen min förr så smarta hjärna att det var idé att köra ett 2timmars gympass, sen dricka en proteindrink för att sedan bege sig ut på en powerwalk model quest alá sagan om ringen. istället för orcher och andra dumingar och svårigheter så gick jag förbi 6stycken pizzerior och förmånga hus som luktade grill, var rätt sugen att grilla huset åt dem som tack för elakheten att grilla just som jag gick förbi, men jag gräta lite och gick bara vidare.
 
nu skall jag äta ägg och dricka mjölk.
 
 

hade tydligen kul

 
5900 under tre dagar i pite. tyckte någon snackade om att det var dyrt att ligga på topp, hehe. någon som vill köpa lite aktier?
 
 
 

tysta campingen polarn..

 
grannen dammsuger ballen. vafan polarn, är du jockeboi eller?
 
 

väder

 
solar i glansen av fornstora dar
 
 

oveutfrågning

 
ove fick reda på pdol resan. frågorna kom snabbare än svaren, en kulspruta är inte såhär snabb. här kommer ett axplock.
 
vad är pdol?
vad ska ni göra där?
vilka ska dit?
hur kommer ni dit? bil!
vad för bil? en blå!
vilket drivmedel, bensin eller diesel? bensin!
95, eller 98? 95, vi är bruksare inte bill gates.
vem kör? dennis
vad har har för nagellack? vi är bruksare inte babbsan.
 
nu lite läsk för att lugna nerverna.
 
 
 
 
 

undan fattiga

 
 
det man inte har i benen får man ha i börsen. tur att det är billigt med sommarkatter.

wtp

 
den vita veckan som skulle vara blev blöt. inte bara den svenska sommaren som vattnar.
 
när det kommer fram folk på krogen och tycker att jag bloggar för lite, då måste jag blogga lite. eller mycket.
 
 

you must have heard it from my best friend she is always talkin when she should be listenin

 
"vi går ut och tar en öl"
 
blir avestafull.
 
hjärnan försökte, men var lite lätt motarbetad av kort, arm och mun.
 
"du är kortare än jag trodde"
 
tack polarn. först tar du min flickvän, sen förolämpar du mig. jag har också känslor.
 
"du verkar rädd"
 
jag har aldrig dansat med någon som har en röv som väger mer än mig förut.
 
"ingen efterfest va? vi ska ju jobba imorgon"
 
hehe.
 
"du är ju full hela tiden"
 
nej, jag är bakis emellanåt också. plus att jag lägger bara upp bilder på instagram när jag är full. men jag är nydumpad och behöver slicka såren, hörde du att såren sitter mellan hennes ben?
 
 
 

rättvis dom, inget att hänga läpp för.


kill it with fire!!

 
drakarnas rike på sexan nu. får lite flashbacks från helgen. kom på att man alltid måste ha svärdet med sig.
 
 
 
 

dag sju: äntligen, det var på tiden.

startar dagen som alla dagar borde startas, en super twister långt ner i halsen och tittandes på flagnande bilar. efter det gjorde jag ett bögigt hopp i poolen innan jag i ensam majestät gick och käkade min sista gyros för denna gången.

pasta carbonarans förbanelse sista delen. vi satt och gottade oss på pizza hut, i ett ögoblick av förnekelse beställer jag en pasta carbonara. vi vet alla var det slutade någonstans. hemburen av en 40kilos bög, ja vid vissa tillfällen kan de få superkrafter tydligen, men jag kräkade och han höll mitt hår så fint. naw på honom.

Men innan kräkandet hann vi med lite balkongfest. Jag blev röd i ansiktet, kanske för allt pinsamt jag gjort under hela mitt liv, iallafall att döma av färgen. Men det var bara att sätta på sig röda kläder och skor för att försöka dölja. Det gick sådär. Hittade en grön påse tillslut, den hjälpte mer. Och vid grön gubbe fick man ta, det var uppskattat. Alla gillar ju att ta.

 

Som sagt vid ett tidigare inlägg så skrev att det lönar sig att vara snäll. För jag fick faktiskt bärhjälp ner på krogen. gå? det är för fattiglappar. det man inte har i benen får man ha i börsen. Inte så uppskattat vid dörren, ”bete er som människor” sa dem. Jag betalade för mig och gick. Inne på krogen var det dans, tjo och stim, sånt är roligt. Men efter en vecka i napa är man aningens svårstartad. Då hittade vi på fishshoten på krogen och jd. Resten av kvällen skvallrar bilderna om. Men jag fick alltså färdtjänst hem av en hälften så tunn kille.

 
 
 

karma is a bitch, and i´m kind of like it, alot.

 
när jag står och toktvättar som hårdast med "jag saknar dig mindre och mindre" popandes ur lurarna så känner jag mig utstirrad. vänder mig om och gör ett gyfferyck. där står hon fru grönholm, kärringen med flest tvättimmar i norra europa. vad är det nu då, har jag inte städat tillräckligt bra idag igen? jag har ju inte tvätta klart.
 
hon försöker tala till mig. ånken säger hon, vill hon bjuda med mig till donken? sen börjar hon dra i mig. säger åt henne på finska, nu lugnar du ner dig. jag skall starta denna maskinen bara. följer med. hon har inte stulit kondomerna jag lämnade framme, lika bra, hon är nog ändå skottsäker.
 
hon pekar och snackar finska och pekar lite till. sen börjar hon ta mig på stjärten och jag är inte blyg och börjar tafsa tillbaka. men det är då jag förstår. plånboken. hon hade lämnat den i trappen helt öppet och nu var den borta.
 
att karma kan slå tillbaka på detta viset efter tusen år av stölder tycker jag är mycket lustigt. nu skulle hon ringa polisen. kul att ta det samtalet.
 
 
 

ge och ta

 
tvättdag idag. gick igenom alla byxorna som använts under p&l. jag hade tillräckligt med gratiskondomer i fickorna att avbefolka hela jorden. gick jag runt och såg så desperat och oknullad ut?
 
skall göra världen en tjänst och råka lämna dem framme, så någon tattare snor dem.
 
 

mat efter pluska

 
såhär i efterhand kan jag ju säga att det känns rätt dumt att jag inte betalade räkningarna innan p&l. jag som hatar judar. nudlar skall det stå, nudlar. sabla autocorrect.
 
 

RSS 2.0