poison
hoppas kocken har gift i maten! för jag orkar inte se det där "äkta" leendet en sekund till.


en olycka kommer sällan ensam


fick nyss ett erbjudande att börja som lageransvarig på ett lager i stockholm, tur att det kom nu när jag redan har jobb.

men nu skall vi inte vara sura, för idag är det fredag och det betyder att första arbetsveckan äntligen är slut. för att muntra upp mig blir det kyckling och pommes, schulman show och ett avsnitt paradise hotel

prat i kvadrat upphöjt till två


jag hatar morgonpigga människor, vad fan är deras problem? varför kan de inte vara trötta och lugna som resten av befolkningen. nej då, det skall tjattras och härjas tills det blöder ur mina morgontrötta öron. jag säger bara, ta det lugnt och tugga toy.

men nu skall vi inte vara sura, för idag är det fredag och det betyder att första arbetsveckan äntligen är slut.


braindeadzombiefreaksfromhell


jag älskar att kunna lyssna på musik hela dagen på jobbet, fylla telefonen till bristningsgränsen och sedan bara åka runt och digga. det kan lätt bli lite pinsamt ibland om någon står bakom ryggen och försöker få kontakt mitt under refrängen när man mimar och spelar luftgitarr som bäst och sedan vänder sig om och hoppar till. men det är smällar man får ta.
det är annat än att lyssna på radio en hel dag och höra samma värdelösa låtar tjugo gånger om, massa reklam och trist dösnack. de försöker förslava hela mänskligheten till hjärndöda zombies och de lyckas ganska bra! efter en dag gillar man ju skiten. men redan nästa dag har man tröttnat.

jag har kommit på att somna tre och gå upp och jobba klockan fem är fan ingen bra kombo, därför går jag och marilyn och lägger oss nu, god natt!


toys'r'us

jag tror inte att chefen har så höga tankar om oss arbetare.

 

 

visst att påsen ser väldigt rolig och lekfull ut,

men att tro att vi skall hålla på och leka med påsen i stället för att jobba är ju lite löjligt.

 


workingman


imorgon börjar jag jobba igen, synd att jag bara hittar jobb där man börjar klockan sex på morgonen. det är inte mänskligt att gå upp fem på morgonen, det borde finnas lagar och regler mot sådant. rösta in mig i riksdagen så skall jag fixa en motion mot arbete innan tio på dagarna!


cod


idag kommer alx till a-town igen. det har jag sett fram emot mycket! hon har tydligen barnkalas idag på jobbet och alla som har besökt ett  barnkalas vet att ett tjog sockerkickade ungar inte är att  leka med. så jag har en liten överraskning för att bosta hennes humör med. jag misstänker att det kan vara fel märke och det skulle ju vara synd om hon inte uppskattade min fina gest.
nu kanske hennes förhoppningar blir skyhöga och blir besviken om det är en gucci väska i stället för en louise vuitton väska. men jag kan ge en ledtråd och den är som följer, det är ingen väska!headshot


äntligen har dem grävt fram en slipknot skiva på gymmet, synd att det tog nästan ett år av discodunk innan de hittade den.

blir så himla irriterad på folk som tror det räcker att vistat inne i gymlokalen för att bli smal. de sitter antingen bara och tittar på kompisen som de blivit dit dragna av när den tränar, eller går(står) på löpbandet med samma fart som när man skall gå och bli arkebuserad.


mug shot


någon som fått dålig mat?det ser ju ut som ett mug shot på sliskfrillan, kanske var det han?


bitch slap
a belief in a supernatural source of evil is not necessary;
men alone are quite capable of every wickedness...

joseph conrad - 1911


med denna text börjar filmen. sexistisk som jag är kunde jag inte låta bli att se en film som heter bitch slap. sen när jag läste den texten kunde jag bara tänka på att det måste vara en lesbisk eller tokfeminist som gjort den. när jag sett klart filmen kom jag fram till att det måste vara en idiot som gjort den, en idiotisk tokfeminist kanske, men det finns väl bara idiotiska tokfeminister?

brudarna i filmen skulle vara snygga, men det är svårt att spela snygg om man, 1: är ful och 2: är dålig skådis. det blir lite segt också när någon av tjejerna skall ta sig ur en bil, då måste det vara slowmotion och inzoomning på fula silikonpattar, det tar fem minuter i stället för fem sekunder att ta sig ur en bil.

 

och alla har roliga och skithäftiga namn. hel, camero, trixie, kinki och deputy fuchs, som de kallade fucks. ett namn är coolt i alla fall.

 

hela filmen är så förutsägbar, att den är barare än de tuffa tjejernas magar.

 

den som gjort denna film förtjänar att bitch slapas en gång i sekunden, för evigt!

 

 

 


arbetsformedlingenen snabb fråga bara, har arbetsförmedlingen någonsin förmedlat jobb?


omelett leffe


trapper lär spara stora pengar på att de slipper köpa in salt. allt som behövs är ett drag på svett/omelett leffes panna och slänga ner det i maten och vips, saltat och klart för servering.


ed force one


såg nyss klart flight 666, iron maiden dokumentären om deras förra turné. som jag besökte nere i göteborg, mycket trevlig tillställning förövrigt. efter att ha sett filmen blir suget efter sonispher biljetter ganska stort. maiden, mötley, heaven and hell, slayer, alice cooper och iggy. men det bästa är att alla ni skattebetalare bjuder mig.

 

 

 


ivan drago


nu är första boxningspasset avklarat. det var mindre jobbigt än väntat, men man var tvungen att tänka mer än väntat. men det är inte alltid så lätt att tänka när man har en ettrig, liten och långsint fhanny framför sig.
vi körde en slagserie vänster, höger uppercut sedan vänster, höger, vänster krok och sedan får man ta emot en rak höger. när fhanny duckade under krokarna råkade jag slå till fhanny uppe på hjässan med min armbåge eller om hon duckade för dåligt kanske, troligen det sista.
men hon sa att det var lugnt. nu till det långsinta, samma övning fast ombytta roller. min tur att ducka, smack säger det och hon gör samma sak tillbaka på mig, men tre gånger hårdare. jag lade mig ner och började gråta och alla skrattade åt mig. men annars var det en bra första träning.

nästa träning är på fredag, kanske blir att dricka ramlöa och tänka på alxs överansträngda hjärta.


finally

 

Ett riktigt kärt återseende!

 

 

detta är den bästa mobilen jag har haft. den gamla såg jag sist på karnevalen. chinos, mobil i ficka, karusell och alldeles för hög promillehalt i blodet är en bra kombination om man vill förlora sin mobil. det kan jag gå i god för.

 

efter den tunga förlusten har jag haft min gamla sonyericson w880, den lilla med dem extremt små knapparna. den tvättade jag i tvättmaskinen på två timmars programmet, den låg sedan där över natten, jag upptäckte det när den inte ringde på morgonen. men den funkade klockrent när den hade torkat. det enda som inte funkade, som kan vara en ganska vital del av en mobiltelefon är att micken inte fungerade , folk hörde inte vad jag sa, det kanske inte är en sådan stor förlust, men lite störande var det.

jag var tvungen att ha headset till den, men det försvann på stureplan någon gång mellan tre och fem på natten, jag vaknade på toan på krogen, hela handfatet var nerspytt och headsetet hade tröttnat och lämnat mig. visst kan jag ha lite förståelse för att det bangade, men det är ju när man är som mest sårbar som jag tycker att det borde stannat och tagit hand om mig, lyft mitt hår så jag inte spytt ner det och så vidare. men det var bara att gå till tuben och sätta sig att vänta på morgontågen som skulle föra alla människor till deras jobb, det var så skönt att se deras morgontröttaminer och veta att jag bara hade en kortare t-bane färd och sen hem till sängs.

 

efter det har jag haft mammas svingamla nokia, jag gillade nokia 5110, men alla efter det är helt värdelösa.

 

det känns väldigt skönt att ha en riktig mobil igen, med mycket minne till alla mp3:or och sköna hörlurar/headset. men det återstår att se om detta headsetet går att lite på. men det viktigaste är att jag äntligen kan spela quadrapop igen, det ultimata mobilspelet, är det någon som slår mina sex miljoner på det?

vad skall man dra för lärdom av detta då? eftersom allt det dåliga hände under alkoholruset härliga vingar. sluta dricka kanske? det har jag svårt att tro.

 

 


square one


Kom nyss hem från gymmet, ett riktigt skönt pass. Jag har lyckats gymma sex gånger och simmat två gånger på åtta dagar. Det är mer än jag klarat av på de senaste åtta veckorna. Riktigt skönt att komma igång igen. Sen verkar det som det kan bli boxning imorgon. Fan vad tränad jag kommer vara.

Men det är ingenting som inte en rejäl fest rår på. Efter helgen är man tillbaka på ruta ett igen.

 

 


paranormal activity


då har man sett hela paranormal activity. vi började titta på den för en månad sen, men jag ”råkade” somnade efter halva filmen och hoppades att alx skulle se klart den, så jag skulle slippa. men hon hade somnat hon med.

det blev tyvärr till att se klart den idag och den var rätt vidrig. men det hade kunnat vara och jag trodde att den skulle vara sju resor värre, så det får jag tacka regissören för att han inte gjorde den läskigare på slutet.

 

jag funderar på att smyga upp inatt och dra alx ur sängen och gallskrika, bra idé? den som lever får se. misstänker att jag kan förlora en tand, men det är det värt. och alx är ju så söt nu. då kan vi matcha varandra, ungefär som gamlingar gör med sina träningsoveraller, fast vi gör det med våra halva tänder.


tandlös i tyrolen


idag kom alx hem till avesta, jag vet inte vad de har gjort med henne i stockholm. men det är ganska gulligt. jag skulle inte vilja se hur killarna ser ut som spöade på alx, de har troligtvis inte en tand kvar i käften.
i´m sorry


fick lite dåligt samvete för att jag skrev att victoria ser ut som en man som klär ut sig till kvinna. speciellt nu när hon åkte ut. men jag har titta runt efter nya uppdrag i mediebranschen och det kan finnas en öppning för henne i filmen, priscilla, queen of the desert 2.

jag har lite svårt för personer som man aldrig ser med smink på sig, sen när man väl ser dem med smink, speciellt dessa sporttjejer. de står helt svettiga i tv och öser ur sig massa floskler om att, bollen är rund, gräset är grönt och att det ser mörkt ut på kameruns avbytarbänk. sen ser man dem helt plötsligt och oväntat stå bredbent och skall dansa, med massa rött läpstift smetat kring hela truten.
det värsta är att alla i produktion lär ha sett det också, men de okej:ade det bara.

vickan - ser det bra ut?

sminkös - ja, jätte vackert!

danspartnern - skit snyggt, nu går vi ut och shakar loss.

producenten - jaja, ut och kör nu!

fan stackarna alltså.


let´s


han går som en karl, han ser ut som en karl, med en kropp som en karl och han dansar som en karl ska.
denna låten måste victoria svensson dansa till nästa vecka, det är skandal annars.
hon verkar snäll, men hon ser ändå ut som en dragqueen.


crash och bang


hej! känner ni crash och bang? tyvärr har jag fått stiftat en närmare bekantskap med dem, eller närmare och närmare, det är ungefär en vägg emellan.

jag somnar till ljudet av en fest hos grannen på en torsdag. det måste ha vart en fest, ingen är så där högljud och nykter. det är logiskt för grannen är ologisk.

 

jag vaknar till en symfoni av bråk och skrik hos samma granne, vet inte om de höll igång hela natten eller om de tog en kortare paus och vilade sina ögon.  det enda jag vet är att min natt blev mycket kortare och att jag inte gillar det.

 


nail you

 

killar med långa naglar, vad är grejen med det? tycker de själva att det är snyggt att springa runt och se ut som en varulv minus allt hår? grejen är att jag gillar långa naglar på tjejer. men det är ju samma sak med bröst, fint på tjejer mindre smickrande på de flesta killar.

 

det var en snubbe på förra jobbet som hade sjukt långa naglar. han kom och skulle visa en lapp eller något när jag såg dem första gången och jag höll på att börja skrika som en liten flicka. jag blev rädd, äcklad, förskräckt och spyfärdig.

 

jag undrar varför han har så långa naglar, det kan väl inte finnas folk som gillar eller går igång på det? okej, det finns folk för allt, men kom igen.

 

för han verkar ha skött om dem bra, alla var jämn långa (runt en centimeter och filade så de var lite vassa) och rena. det verkar vara med flit att han har dem, inte som med mig när man har glömt bort dem ett tag och de har vuxit sig lite för långa. De är för hårda, går aldrig av och den bästa nagelsaxen är borta.

 

det har hänt att efter försvinnandet att jag har lånat nagelsaxen när jag har varit på fest. inte helt uträknat och läskigt utan snarare att man står där och pissar i godan ro, tvättar händerna och så ligger den bara där och glänser för sig självt, öppen för förslag. några snabba klipp så är man ute i vimlet igen, ingen skada skedd. det kan ju till och med vara så att en eventuell olycka har blivit desarmerad, dem blir ju som små knivar. nu kommer jag troligtvis aldrig mer bli bjuden på fest, nu kommer jag och mina långa naglar få sitta ensamma hemma hela dagarna, det var det värt.

 


ph liggande8:a


det lät i dagens avsnitt som det börjar dra ihop sig till målgång i paradise hotel. i big brother var det lätt att veta när hela programmet skulle vara slut, det var när det började eka i lokalerna. i paradise fyller de hela tiden på med nya människor.
en kul grej skulle vara att ha paradise som en riktig långkörare i stil med våra bästa år, men utan manus. det finns inget slut på det, det bara rullar på år ut och år in. efter ett tag har ett par har vart där inne i 12 år och funderar på att skaffa barn där. en strippa håller sig kvar genom att ligga med alla nya killarna. det blir 26 stycken på ett år, hur länge kan hon hålla sig fräsch nog att fortsätta så? sen blir alla homosexuella arga, dem tycker att det är diskriminerande om det inte finns speciella "homo-rum". ni hör ju hur bra det låter.


väder och vind


varför kan det inte vara sånt här fint väder även på sommaren? förutom iskylan och snön förstås. solen är uppe typ fem timmar nu på vintern och den är framme hela tiden. men på sommaren när den är uppe femton timmar så ser man den högst fyra timmar på grund av alla molnen. konstigt. kan det hända att alla molnen drar på solsemester till kanarieöarna över den svenska vintern och kommer tillbaka lagomt till sommaren?


ph


kom en ny kille till paradise hotel och han verkar lite annorlunda, minst sagt. de flest (alla) verkar åka dit för att löka, kröka och göka. han kom dit för att sova, träna och titta på. lite annorlunda sa jag ju."var vänlig att köra upp min mobil i din röv, lite längre"


sitta i telefonkö i tjugo minuter, för att sedan bli avsnoppade när jag var etta i kön med orden, "det är många som ringer just nu, var vänlig att ringa lite senare".

payback is a bijatch


jag älskar att vinna, det spelar inte så stor roll vad det handlar om. känslan av att stå överst på prispallen när man vunnit och ta emot publikens jubel, det är obeskrivbart. man kan inte få nog av det. det blir ett beroende.

så jag tackar licky för den fina prestigefyllda förstaplatsen och laddar om för att kunna hålla alla konkurrenter på avstånd även 2010. vet inte om alkohol räknas som doping, men det skiter jag i. alx tog sig in på en meriterande tredje plats, men jag vann!! troligtvis för att jag är bäst.

håller som bäst på att tittar igenom lite gamla bilder, har jag tur så hittar jag en vinnarbild på fru licky som är bättre än den på mig. har svårt att tro det för jag är väldigt bildskön, men jag skall ge det ett försök.
almondmassbun


jag avnjöt årets första semla i veckan. jag fick frågan om den var god. vad svarar man på det? går det att misslyckas med en semla? bullen var perfekt gräddad, mandelmassan var väldigt mandelmassig och grädden var det för mycket av som vanligt. men en semla är god även om bullen skulle vara bränd, mandelmassan omandelmassig och grädden härsken.

nu kanske du undrar vart jag vill komma med allt detta svamlet och det enda svaret jag kan ge är att jag gillar semlor. mycket.

watchclean


vet inte när jag skrattade så här mycket sist.

http://idiot.se/bilder/beomhjalp.jpg


vad tänker du på?


var i borlänge idag. då måste man äta på mc donalds. speciellt nu när de har el maco på menyn igen, det var på tiden! jag älskar el maco! men fattar inte varför de inte har den jämnt. den är ju lätt den godaste burgarn. hade big tasty som favorit ett tag. men dessa båda slår ju alla andra mc donalds burgarna med hästlängder. som i sin tur är godare än alla burger kings hamburgare, hatar folk som skall vara speciella och tycka att burger king är godast. max skall vi inte ens tala om.

på hemvägen var det en gammal bmw som toksladdade framför mig efter en rondell. jag tänkte fan vilken tönt, fast det var en grym sladd och göra den med flit så är man ganska duktig. men att häva den så är man ändå bättre. det visade sig att det var en gammal kärning som körde och jag tvivlar på att hon sladdade med flit. blev lite skakis efter det.

nu blir det bastu och öl, går det att basta utan öl? det är vedeldad bastu, hoppas jag inte bränner ned hela huset bara. vart skulle alla finngubbar bo då?


Saida


ger mig fan på att meteorologerna får rätt nu för en gångs skull. annat är det på sommaren när de kommer med sina tafata försöka att sia om sol, värme och inget regn.

 

 


sunnyvale


det var en sak jag lovade mig själv efter lumpen, det var att aldrig mer behöva frysa! jag hatar att bli uttvingad på aktiviteter i snön och jag får inte bestämma själv när de är över.

det var samma sak med utflykterna i skolan, de skulle få ut barnen i skogen och visa en annan sida än att bara spela tv-spel hela dagarna. Det fick omvänd effekt. Jag hatar skogen tack vare dessa bortrövanden. Vill jag vara i skogen så går jag till skogen, det ska inte vara någon jävla nisse någonstans som sitter inne på sitt varma kontor och tycker att barnen skall vara ute si och så många timmar per termin. Gå ut själv innan du tvingar ut mig.
40 minus grader, det låter som man måste ha långkallingar på sig. när man är inne!

sedan ställer de frågan, "hur drabbas du av kylan?" låt mig besvara din fråga med en annan fråga. hur fan tror du att jag drabbas av kylan? att jag bränner mig på axlarna? får solsting? eller kanske sand mellan tårna? nej, jag fryser skiten ur mig! det var väl inte så svårt, var det?men det värsta är att det finns folk som verkar gilla 40 minus grader. till dem säger jag bara, flytta till ryssland så kan ni ha det "så skönt" året om. jag skall flytta till thailand, det är ju ändå lika många svenskar där som här.

upp till kamp mot vintern, alla raggare ut med era v8:a bilar och bränn på växthuseffekten! så har vi snart medelhavsklimat här i sverige.
får passa på att tacka alla presidenter och statsöverhuvuden som kom till klimatmötet i köpenhamn i 120 privatjet och 1200 limousiner, ni kom inte fram till något mer än köpenhamn.oh happy day


hur har jag kunnat missa detta guldkorn? i elva år har det funnits utan min vetskap, men för någon vecka sedan springer man på filmen med det töntigaste namnet,  jag var bara tvungen att "köpa" den! jag trodde för allt i världen inte att den skulle vara bra, men det visade sig vara allt det vackra i världen och lite till. som grädde på moset visar det sig att det finns sju säsonger och en film till. detta är krukan med guld vid slutet av regnbågen.

 

9,3 i betyg på imdb är fan inte dåligt, men väldigt välförtjänt. 9,3 är bättre än både entourage, californication och alla tjejserier. sug på den ni.

 

jag har tränat idag efter mycket sjukdom och lite fylla och jag skall träna imorgon, och ett nytt ufc är nedladdat, oh happy day!!

 


smartass


vaknar med smarties på stjärten och det ser ut som jag skitit ner lakanet. hoppas att jag börjat med sleep eating så det inte är någon knepig sexuell grej. att jag har något undanträngt behov i mitt undermedvetna att stoppa smarties i stjärten.


2010


det höll på att bli det första nyåret utan minnesluckor, men det var inget som inte två flaskor rödvin kunde fixa.


smaskigt ogammalt år


gott nytt år


RSS 2.0