it's dangerous being the drummer boy

ikväll är det mosebacke, interment och kekke the drummer boy som gäller.


för er som inte orkade läsa hela texten gör jag en liten sammanfattning. av tre inställda band är det två av trummisarna som skadat sig. frågan är ju om kekke kan hålla sig skadefri ända tills spelningen börjar. jag gissar på ej, men man kan ju alltid hoppas att han inte trillar och skadar axeln bland alla groupisar!!
sick sick sick


äntligen har det brutit ut. jag har gått runt och haft lite känningar i halsen i cirka två och en halv månad. det har legat där och retat mig som en gammal tant med spasmer och högklackat i kyrkan retar prällen, det låter som en jäkla hackspett för övrigt . men nu äntligen av någon anledning som jag ej vet, har det valt att bryta ut och försjuka mig. aldrig har jag uppskattat så mycket att bli sjuk, kanske någon gång när jag hade ett prov i skolan jag inte pluggat till och missade det tack vare att min kära kropp blev sjuk. då tackade jag gud för att han/hon uppfann sjukdomarna, praise the lord!


laff box-addict


att se 2 1/2 men samtidigt som det dammsugs är en lyx, men inte så lätt. det är jättesvårt att veta när man skall skratta. jag behöver burkskrattet för att veta när det är kul, det blir ju jättepinsamt om man skulle råka skratta när något inte är roligt. jag har blivit burkskrattsberoende.


fylleragg!!
jag har länge vart emot monarki, men börjar ändra mig nu faktiskt.
detta är ju rätt underhållande.
kärleksnatt!!


boygirl

 

 

jag försöker ta det som en komplimang.

 

 


69+1

 

 

menar dem att detta skulle vara något dåligt ur killen synvinkel? att killen skulle bli besviken?

 

 


rivman

 

 

först var lappen kul på grund av den felaktiga särskrivningen. sen kom jag på att det var väldigt viktig information man fick på slutet. tänk att man stöter på en kanin i trappen. och man ställer den oundvikliga frågan. hej, heter du rivman? får man inget svar så går man ju bara därifrån. vill ju inte tränga sig på någon som inte ens bryr sig om att svara. förresten låter han farlig, rivman.

 

 

 

 

 


sorry

jag måste bara få be om ursäkt för denna! jag var full och tyckte att det var kul. ungefär på samma sätt som att jag kommer skaffa HD och hästsvans när jag fyller 40, om jag har hår kvar då förstås. vissa stigar bara måste man få gå på då och så.


run fitte run


jag fick något flögg idag att jag skulle ut och springa. men jag var tvungen att vänta tills det blev mörkt ute först, jag vill inte att folk skall se om jag måste gå. hatar att visa mig svag inför människor jag aldrig sett förut och aldrig kommer träffa igen.

 

när mörkret väl kom skulle jag försöka hitta tillbaka till den där motivationen jag haft för några timmar sedan, det var inte lätt. till slut tog jag mig ut. det skall tilläggas att jag inte sprungit på hur länge som helst. men när jag började springa gick det hur lätt som en plätt, jag bara svävade fram. tankar som, vad gör jag när jag sover ploppade upp, går jag upp på nätterna, sätter på mig löparkläder och knyter pjucken och drar ut på joggning i sömnen? hur som helst, dessa tankar försvann ganska fort.

 

men jag tog mig via koppardalen bort till prästbacken och sprang full fart upp och lätt jogging ner några gånger. när jag var klar tog jag tillfället i akt att vila och kissa lite, det kan ju inte vara några människor här nu tänkte jag. jag kollade runt och ingen var där, så jag börjar kissa. när jag är klar så tittar jag upp. där står två hundägare och deras hundar och blänger. det är dumt att ha hörlurar i när man kissar.

 

sen tillbaka mot koppardalen och full attack på alla trapporna som leder upp till bron, dessa avverkade jag några gånger innan jag gav mig tillbaka genom koppardalen.

 

nu börjar den riktiga tröttheten sätta in. jag måste motivera varenda steg jag tar för att inte börja gå, jag tänker att jag skall springa till nästa lyktstolpe i alla fall, sen nästa. sen kom jag på att om jag sprang snabbare mellan varannan, så hade jag de lyktstolparna jag kunde springa sakta emellan att se fram emot. sagt och gjort, nu en timme senare är jag hemma och det enda jag har att se fram emot nu är en mördande träningsverk imorgon. nu skall jag äta kyckling och morötter. fridens!

 

 


få sig ett nyp


denna dag börjar med att jag går hem vid 00.01. grejen är den att jag bara har t-shirt på mig. det kändes lite dumdristigt innan jag kom ut. väl ute inser jag att det var varmare än jag tidigare befarat, det kändes lite somrigt.

 

telefonen börjar tjuta klockan nio, vilket är för tidigt. går upp och ser att det är grått, ingen sol, inga glada miner. när jag pallrat mig ut och känner att det är ju sommarregn i luften åker mungiporna upp. allt med sommarn är bra, till och med regnet.

 

inser klockan tio att jag tagit fel på dag och inte alls behövt tvinga upp mig så äckeltidigt.

 

går till coop och handlar, köper ett medmera-kort, tankar om vuxenpoäng börjar fara runt i skallen på mig. jag hatar folk som snackar om vuxenpoäng. inser att jag borde hata mig själv, men jag har ju inte pratat om det, endast skrivit lite. kommer fram till att jag hatar mig själv lite.

 

tanten i kassan frågar efter leg. jag som bara tog med betalkortet för att slippa släpa på min tunga plånbok. det är första gången sen jag var 17 år och ville in på krogen som jag måste börja fundera på någon bra bortförklaring varför det inte följde med. det gick bättre idag än det gjorde då.

 

väl inne bland alla hyllor går jag och letar medmera-priser, hittar kyckling med mermera-pris, en känsla av välbehag sköljer över mig.

 

kommer fram till kassan, hör att det snackas om att det inte går att betala med kort, det är så i heeela landet. vad hjälper det mig om andra inte heller kan betala? om jag bryter benet och läkaren berättar att en annan snubbe i rummet bredvid också brutit sitt ben, gör det att mitt ben inte smärtar mer? eller är mitt ben inte brutet längre? jag går fram och försöker betala, det funkar inte.

 

kassörskan - Har du leg?

 

Fitte – nej!

 

jag vill skada mig själv just nu, nyper mig lite i benet, det svider till. tur att jag inte gjorde något värre.

 

kassörskan – hur gör vi då?

 

det borde väl du veta?  känner jag lite spontant.

 

fitte – jag kan gå ut och ta ut pengar?

 

sagt och gjort. nu blev allt frid och fröjd. jag går härifrån med lite matvaror, en rodnad på benet och en skön känsla av att veta hur mycket krångel det kommer bli när det blir pensionärsrusning och man inte kan betala med kort. eller använder pensionärerna mynt och sedlar kanske?

 

 


grabbarna grus


alla är helt höga på våren, det är ju inte så konstigt med tanke på att man inte sett solen på åtta månader. men det som är konstigt är att folk bor kvar i sverige och står ut med allt deppande tills våren och sommaren kommer.

jag älskar när de tar fram sopmaskinerna och sopar upp allt grus, det dammar så inåt.. tussilago och vitsippor kan slänga sig i väggen! för det bästa vårtecknet är dessa sopbilar. jag ställer mig mitt i det stora dammolnet och tar djupa halsbloss av vår och tänker tillbaka på när jag var liten och fick ta ut hojjen på premiärturen. jag åkte och sladdade i gruset som om bakdäck var gratis.


triss i p


igår blev det triss i premiärer. shortspremiär, mjukglasspremiär och sist men verkligen inte minst har vi grillpremiären! det var solnedgång, folkis och grillat. tror inte att livet blir så mycket bättre än så.

 

 

detta var en av de mjukaste glassarna jag någonsin förtärt, mjukt var ordet!

 

 

vi stötte på sandrojja och hennes söta munk, munken lackade fett mycket när mamma sandra käkade upp den sista glassen. jag förstår munken fullt ut!

 

 

dem kallar mig grillmästarn. så skall min nya bok heta.

 

eller mat i kvadrat kanske den får heta. men den skall inte handla om mat, utan om kvadrater och min stora fascination angående dem. mat:et är bara för att det skall rimma. jag gillar rim också.

 

 

 

 


r...e balle


jag hatar min balle! varför kan inte solen lysa på min balle hela dagen? alla andra sitter på sina varma och soliga ballar och myser, jag sitter på min kalla balle och fryser.

 

jag har precis råd med en pizza, men istället käkar jag våfflor, på min sollösa balle, det kallar jag karaktär!

 

 


bad loser

idag är det haglöfsfest. det betyder framförallt två saker, sprit och bowling. som utomstående kan man tycka att, borde inte haglöfsarna tröttna på sprit och bowling. men nej, tipset är att dricka mycket sprit innan bowlingen, då minns man inte att man spelat och då kan man spela nästa fest också och ändå känna, fan, detta här var något nytt och fräscht. sen kan man skylla på att man varför för full när man spelade och strikade för lite (inte att misstas med streaka, men det kan det absolut bli, en streaking på bowlingbanan, synd att de är så hala bara. det är förövrigt inget man hört så mycket om. bowling streakning). annars kan det skapa mycket osämja på en arbetsplats om det finns flera personer som är dåliga förlorare.en svensk tiger
hur länge hade tiger woods fått fängelse om han bodde i indien? tusen år kanske!


drajvers lajsens


grattis till världens bästa lillsiss. det är frida det. idag klarade hon uppkörningen, då blir man så här glad..

 

..när hon läser detta nu blir hon så här glad för bilden :(det kan vara den första smilen jag gjort på bloggen) men det går nog över fort när hon sätter sig i bilen och brummar iväg mot nya äventyr.

 

 

här är en bild på en stolt, nysolad och nytränad storebror, med sin lillsiss med ett rykande färskt körkort och båda kör grodsmajlet och frida kör bil.

 

 return of the lion


allvarligt talat, nicole kidman i schweppes reklamen. där har vi ett lejon under uppbyggnad, hon har även rätt hårfärg för att få ett trovärdigt resultat. jag tror att hennes överläppen har våldtagit underläppen i sömnen och nu ligger det en liten bastardläpp och gror i nicole kidmans underläpp. krångligt? kanske. sant?  troligtvis! snart måste alla hollywoodfilmer utspelas sig på serengetis soldränkta vidsträckta vidder.

 

jag har i min naivitet gått runt och trott att hon är en av få hollywoodskådisar som inte skönhetsopererar sig. i guess the jokes on me.

 

 


gnägg


det har vart ett terroristdåd i tunnelbanan i ryssland. gärningsmännen var kvinnor/tjejer, alltså var de gärningstjejer. de har sprängt bort sig och typ 30 personer.

alla vet att de lurar i manliga självmordsbombare att de skall få 40 oskulder eller likanden efter döden. men vad lurare de i tjejerna att de skall få? en tjej kan väl inte vilja ha 40 manliga oskulder? 40 killar som bor hemma, inte duschar mer än en gång i veckan och är lika tafatta som fc z tore. nej! de måste ha lockat med 40 välhängda hingstar. alla tjejer gillar ju hästar.

 

 


tipsåtrix


nu kanske du sitter med lite ångest, inte för att du var för full igår utan för att du skall åka iväg på en tråkig påskmiddag med tråkig mat och tråkig släkt. men då har jag ett tips och trix till dig.

 

det enda du behöver ha med dig är ett gott självförtroende och en mindre flaska jack daniels.

 

steg ett: ni sitter vi matbordet och samma gamla släkt berättar samma gamla historier som du har hört ända sen du fick öron. men då kör du en fuling.

 

med hög och myndig ton, nästan skriker du ut lite lätt chokad..

 

du – oj, vad var det där?

 

och så pekar du med hela armen mot ett fönster som ligger bort från dig, så ingen ser vad du gör. under tiden alla tittar bort tar du upp den lilla jd-flaskan och häller i lite (läs mycket) i påskmusten.

 

alla tråkiga släktingar – vad var det för något? vad menade du?

 

du – jag tror det kan ha vart en påskkäring som flög förbi!

 

har ni en jobbig tant i sällskapet så kan du hacka lite på henne och kanske få med dig några skratt

 

du – men sen såg jag att faster agda satt där, då kan hon ju inte flugit förbi.

 

nu är det bara att dricka och bli glad. när glaset är tomt kan du köra med att du såg en påskhare, ett gult påsk-ufo osv. ju fullare du blir desto lättare blir det för dig att hitta på nya saker som flyger förbi fönstret. och när du är riktigt full så kommer du till och med att tro att du sett något på riktigt. då är du i hamn. grattis.

 

 


RSS 2.0