jag är på en festival, då får man ta.

 
vaknar topless med morgonstånd och en gösser i hand, då får man ta.
 
 

recension av hela jäkla peace and love-programmet.

 
passar på att lyssna in mig på diverse.
 
mumford and sons, det var man tydligen ituttad redan, hjärntvätt. men det kan man stå och vingla till.
 
regina spektor. vad gick fel där då? där kommer fitte ha tröjan på sig, kanske en tjocktröja också.
 
lars winnerbäck. tydligen någonform av sångare med gitarr och depp. det gillar småtjejer. blir nog magtröja, men det är samtidigt som tove styrke. så blir nog topless där istället.
 
bloc party.
 
caligola. coolt namn, men rätt trist. det är typ som att göra en asgrym trailer till en skitfilm. fan nu fick jag puls!!
 
dropkick murphys. hatar dem, går in och lyssnar på deras topp fem och gillar allt. de är ju så töntigt, varför fattar inte öronen det för?
 
edguy. äntligen något lite hårdrocksaktigt. ett plus i kanten att deras superheros finns i en epic version.
 
enter shikari. tio poäng för namnet, lätt bästa namnet. och några sjukt tunga toplesslåtar. bra namn också. och en neroremix.
 
mac miller. eller slim shady. rapp och han är vit. bullenvarning på denna.
 
my morning jacket. ser jag ut att bo i husvagn och ha min syster som fru och syster?
 
the soundtrack of our lives. spelar samtidigt som rihanna, bummer.
 
stephen marley. antar att han är bobs son. reggae känns inte så fräscht. jag blir väl förfull och skaffar dreads.
 
tribute to the band with garth hudson and deadman featuring special guest. slut på tecken innan jag skrivit klart namnet. att döpa ett band till the band är ju rätt skönt gjort. sen har de tydligen en låtskatt, på med piratlappen och lyssna då.
 
turbonegro. bytt sångare. men all my friends are dead, city of satan och you give me worms. får det tungt mot kent dock.
 
veronica maggio. jag kommer, topless och med utsläppt hår. här kan vi bli röjandes!!
 
wolfmother. om vargrobert missar detta blir jag väldigt förvånad.
 
magnus uggla. behöver inte skriva nåt mer än fula gubbar.
 
nasum. kan behövas att någon skriker lite. får inte bli för mycket kärlek och liknande.
 
skrillex. topless, kanske skinless.
 
nero. toktopless.
 
torsdagen utan band var den kallad. då har vi nasum, eldkvarn, hatebreed, mumford and sons, enter shikari, wolfmother, arch enemy och sist veronica maggio. då missas laleh och björnstammen. hinner inte ens drick nåt mellan 16:45 till halv två på natten. har ju förvisso smugglat in halvliterflaskor i strumpor förut, men en hel dunk vette fan. jag vet att det slutar med att man sitter i ett tält och groggar varmt, men det finns ju tydligen musik om man vill iallafall.
 

får jag åka med? nej!

 
att fastna i hissen. mångas värsta mardröm, inte hisschristians, men han är undantaget på denna regeln. men ibland känns det som det skulle kunna vara helt okej att sitta där ensam och instängd.
 
 
detta är ett av dessa tillfällen. om ni inte förstod det själva.
 
panten skall sparas, kunde tydligen bekosta en söt liten afrikans hela skolgång.
 
 
 
 

2808 doomsday

 
jag ramlar in innanför porten kvart i sex med solglajjaor och popmusik dånandes ur hörlurarna. hinner upp två trappor innan jag snubblar på en hög. ena luren lossnar och de sjukaste av ljud kommer från högen. med begränsad sikt av glajjorna kommer jag fram till att zombieapokalypsen måste ha börjat. tänker på tipsen jag fick i zombieland, där ett av dem var att springa. första tanken då är, i´m fucked!
 
kommer till fattning, det är bara en asbombad finne som tyckte stengolvet såg inbjudande skönt ut. inte helt olikt en hästenssäng. hembränt funkar inte bara på fula tjejer alltså.
 
 
 
 

fulstilt

 
köpte tält igår. det stod att det skulle ta 1 minut att sätta upp, det var ljug. 10 sekunder senare och nästan ett öga mindre var det klart.
 
vad de hade skrivit med finstilt var att det krävdes tre tältforskare och en timmes hårt slit och utbrott innan det gick att ta ner.
 
 
 
 

crush on you

 
pluggar in hörlurarna till computern, slänger upp benen på bordet ala jobbet. play:ar nåt nytt brorsan visade, nero de kommer till pål tydligen. jag säger bara en sak, det kommer bli mer topless nu!!
 
 
passa på att gå med i facebookgruppen, vi som kommer vara mest topless på skrillex.
 
efter lite hackande kom jag fram till att alla bloggfjortisar inte heller kan lägga upp bilder. de håller på att "gå upp i atomer", sickna citatmaskiner. jag håller på att gå upp i atomer, det skall jag säga en gång om dagen från och med nu.
 
 
 
 
 
 

vart är jag och framförallt, vart är jag!!??

 
bjöd grabbarna på grillad lax. inte för att det skulle vara bättre än bakispannkaka med glass, men det var sol, ja du läste rätt, det var sol i sverige. sinnes! då skall det grillas.
 de sticker lite innan sverige matchen, de verkade inte överdrivet sugna att se den. jag var det. vaknade nu, av skriket till två - noll-målet. kände mig bakfull och obekväm i min egen soffa. konstig känsla. hade ju kunnat dricka öl, drack fantomvatten. vart är jag och framförallt, vart är jag påväg?
 
1. jag hatar förmiddagsarbetet, japp fortfarande. det går inte över. kroniskt börjar man misstänka.
 
2. vad är det för fel på sverige? varför vann dem inte mot ukraina för?
 
3. pigg nu, vad skall hittats på? facebookchatterra någon kanske? de borde ha en såndär msnplingochdurrgrej. det blev alldeles tyst, då har jag kommit rätt.
 
tänkte bjuda på en bildkavalkad, men det har ändrat på sidan och jag är inte fjorton och kan lära mig tyvärr. men jag hackar vidare och kanske återkommer. eller klart jag återkommer, får se om  det är med bilder eller svansen mellan benen.
 
 
 
 
 
 
 

love hurts


åkte till borlänge i hopp om att träffa en glömd kärlek. går in på mq och minns inte riktigt utseendet. frågar i kassan, visst att man kanske har målat upp en drömbild under dessa enochenhalv månad sen vi sågs sist och jag glömde fråga chans.

med lite hjälp hittar vi till slut. storlek 30 och 34 finns kvar. innan cypern var jag 32, nu kanske 31. tar med mig 30:orna och går mot provrummet med hopp om att lyckas klämma i mig de rent ut sagt vackra jeansshortsen. jag ber säljerskan att hon får lova att inte sälja dem till mig och fettet väller över, även om hon vill sälja. hon lovade på hedersord och jag tog steget in i provrummet. shortsen gick inte ens att knäppa. ändå funderade jag att de kanske kunde funka med en lång tröja över. det blev inget.

åkte hem ensam, fast vi var fler i bilen.


jolåsåatte


fick ragg på krogen. hon sa att jag hade en vacker näsa. men jag fick inte berätta nåt för knatte och tjatte, de kunde bli avundsjuka. men näsa av alla grejer, mycket skall man ju höra innan öronen trilla av. den är ju liksom stor och sne. nu kunde man tro att jag pratade om nåt annat.

till historien hör att ragget var 150år gammal, eller ung. iallafall när de spelade creedence. då spratt det i kärringen.


ibland får man hjälpa alkoholen på traven.


jag dansade och mådde. jag hade tagit, men inte allt. hon var glad och hade stora glasögon. det var trevligt. senare på kvällen ser jag henne gå med en kompis, då hade hon tagit av sig sina stora glasögon.


gösser


känsla inför matchen sverige - england att zlatans tofs är 10 av 10. grattis till han. sen att han härmade mig, den diskussionen släpper vi här och nu.


potejto potato


älskar när de har extrapris på nåt på coop och folk bunkrar som om apocalypsen stod för dörren.

20kilo potatis liksom, den donnan kör inte lchf iallafall. ingen annan diet heller kan jag avslöja. men hon är säkert jättesnäll, håkan skulle gilla henne.


dag sex: sjuk, sjukare, skjutmig


vaknar upp i ett hav av slem och snusk. halsontet har tagits till helt nya och tidigare outforskade nivåer. då har jag ändå haft flera halsbölder och vart tvungen att operera bort halsmandlarna. kurerar med strepsil och ipren. piller piller gamle vän, du gör mig levande igen.

vi pallrar oss ner till stranden, febern forsar ut genom huden och supertwister deep throatas. jag håller mig till vatten, tänkte vänta med alkohol ett tag, får se om man kan få någon effekt av den då.efter avslutat solpass stämplar vi ut och drar oss tillbaka till balkongen. där får vi lite finfrämmande och en redig mytoman kikar över. han har vart överallt och sett allt. han kallar mig blonda jesus och det var väl det enda fina han åstadkom, det smeknamnet var ju inte lika fint som alfahanen, som konstigt nog inte fastnade, bara jag som gillade det och talade om mig själv som det i tredjeperson så det skulle fastna. det gick sådär.

alex klätrade över också, sen satt han alla våra hjärtan i halsgropen när han satt sig på balkongkanten samtidigt som han var redigt bombad. men det var inga konstigheter. det dracks absint och myttarn drack mest, det måste jag ge honom faktiskt. vi passade även på att dricka genom lurssons öra och röka lite också, det var trevligt och inovativt av mig tycker jag, mår ni dåligt nu när jag sitter och skryter? skäms å mina vägnar? det är lugnt, jag bjuder. alex dricker absint och säger efteråt att "nu spottar jag i glaset" alla blir förvånade. myttarn, försvinner. han blir bortburen. han försöker peka finger åt oss, han klarar det inte, men han som bär honom hjälper han upp med fingret. det tog rakt i hjärtat det. men myttarn hade iallafall sina bästa 45minuter i sitt liv. det ryktas om att han fortfarande är bakfull.efter avslutad balkongfest skulle vi ha fin avskedsmiddag av norrlänningarna. det var känslosamt och tårar delades på kinden skäggig. jag åt plankstek och drack en flaska husets. ville inte ha nåt tort vin för halsens skull. sahara var blötare. varje klunk kändes som att gå till mordor och tillbaka, utan att pasera gå.väl hemma igen efter middagen åker fireballen och boomboxen fram. vi mår och tar i den ordningen. det dricks och dricks med utebliven effekt. traskar tilllut ner på grabbarnas. är där ett tag, sen blir bjurling dålig. han måste spy, givetvis har han käkat carbonara idag. går hem och spyr, sen går vi för första gången till nåt annat ställe än grabbarnas. då fick man prova på skolengelskan och beställer in en waterpajp. smuttar på den till tonerna av euforia som tydligen krossar. alla är glada och jag känner mig nykter. vi väljer att avsluta kvällen. det var bara det att kvällen inte var klar med oss än. vi träffar på lite konstiga människor, går hem och låter dem slå följe. härjar lite, sen skickar vi ut dem. i samma veva ser jag att exitskylten beter sig som en discokula, alex kommer samtidigt och jag frågar vad han tycker om ljusmönstrerna, vilka får jag till svar. lägger mig i framstupa fosterställning ihop om att överleva denna slemnatt.

böghög


är det en sak jag tagit lärdom av efter napa så är det att napa äter converse till frukost, middag och kvällsmat. det första paret blev sönderspydda (inte av mig). det andra paret shufflade jag sönder och samman, såg ut som en krigsskådespelsplats, det var inte vackert! ren tur att låten tog slut, annars hade jag som sagt skyfflat bort både fötter och ben.

men endast ett par kvar så blev jag rejält orolig om jag skulle kunna gå hela sommaren. igår säkrade jag båda gång och shuffle för sommaren lång. idag damp paketet ner.
mitt liv är en lögn.


satt på jobbet och kollade på fotboll och drack öl. lättöl förvisso, men det var du det slog mig. som äpplet i huvudet. inte tusan blev jag lättare av att dricka lättöl. jag är precis lika svårraggad som förrut.

rb - skall vi gå he.

fitte - ja!

lika svårraggad som alltid.

men mellis då. är det också ljug? sist jag drack mellanöl så hamnade jag inte mellan någons ben. ljug!

sist jag drack straköl blev jag stark, men det är ju undantaget som bekräftar regeln.
hittade rosa kaninhmm, skumt. för mig var det. hittade inte dildo - är helt knäckt.


"man gillar ju att läska på"idag mår man.


ännu en sjuk helg är till ända. var väl några grejer som stack ut mer än andra. den första grejen måste vara tsunamin.

vi blev bjudna på grillat och drack några glösser. klockan blev sent och det var långt hem, så vi sov över. jag vet inte hur men jag lyckades lura till mig sängen. jag blir väckt mitt i natten för att jag håller på att dränka min sovkompis i en tsunami av svett. jag har aldrig vart med om nåt liknande, det bara forsade stora droppar om hela kroppen. av oro att inte få uppleva nästa dag gick jag och hämtade uppblåsbara armpuffar, sen somnade jag om.

i fredags bjöd redbullen upp till fest, det kom både kända och okända ansikten. ett av de okända ansiktena, vi kan kalla honom haschtomten, råkade spilla vin på mig. jag var lite berusad och således lite dryg. råkade väl skoja om det där en gång för mycket. för när jag kom in i hallen stod han där och bankade på ett skåp, gapade och levde rövare. jag sa åt han att lugna sig lite. det var då det första huset togs. han stormade mot mig likt ferdinand, om ferdinand inte ätit protein, och stångar mig i bröstet. det var nu det andra huset togs. jag lyfte upp honom och gjorde en härligt hård bodyslam, precis som mina förebilder inom ufc brukar göra. sen gjorde jag mig beredd att avsluta matchen med en knock out. men då hade han tydligen hunnit pipt iväg. där stod jag kvar med adrenalin som jag hade tänkt dela med mig av. aja, jag dammade av mig och gick ut och rökte lite vattenpipa, då mådde jag.

lördagen var nog sjukast.


glösser


har lånat bjurlings bmw, fint skall det vara. men till saken. jag lyssnade på hårdrock i den. det är typ som om en bulldog skulle lyssna på pudelrock.


dag fem: självmordstankar! men idag skall vi ta.


imorse när jag vaknade trodde jag att jag var en smurf. inte för längden, eller brist på det snarare. utan för alla blåmärkena. mina blåmärken har blåmärken och dem är blå. börjar fundera om jag fått hiv, kanske vart ner på stranden någon kväll jag inte minns och blivit blodsbroder med någon katolsk präst eller nåt annat pack. frågar runt lite och kommer fram till att bästa medicinen är sprit, börjar dricka på stört.när robban egofotat och dragit sig klart i snoppen drar vi ner till stranden. passar på att förena nytta med nöje och kör lite dips. det bränner fint i tricepsen och på tricepsen. det är varmt som på gjutplan och man saknar kängorna när man traskar till supermarketen, varför gör man svart asfalt? borde ju vara skönare med vit när det är så satans varmt. 

det känns som vi är på stranden i tusentimmar. kanske skall skylla lite på febern, men man har ju ganska lyxigt. det räcker att man somnar till, sen när du vaknar har du en varm och skön privatpool på solstolen. då slipper man traska hela vägen ner till havet för att svalka sig. nej, inte kiss! svett!

 


 

kommer hem och balkongfestar lite och gör oss fabulous inför kvällen. får besök och rebecka ville ha hjälp med att bli vacker på bild, jag är inte sen att hjälpa. vi hittar shotsflaskan och det är bara gössern som saknas för att ta denna magiska kväll till nästa nivå. i väntan på taxin så passar alex på att vaska en champagneflaska och en smirnoff ice, kommer en fattiglapp förbi och börjar lapa. men är man rik så är man och är man törstig så är man, så är det bara. sista biten när vi går möter jag en tjej, jag får en ros av henne och hon tycker att jag är vacker. jag håller med och går vidare.redbullen fyller år, det firas med finmiddag på bästa ställät, måste tydligen klä på mig bara för att komma in, då vet man att place:et är fancy! tar in en lassagne men kan inte äta när jag är full, rebecka verkar inte bli ledsen för det utan käkar upp maten som en trogen hund. dricker jordgubbsdaiquiris bara för att matcha kläderna. vi skvallrade om redbullens förfall, då bjuds det på tårta med tomtebloss och hela kittet. helt plötsligt börjar hela resturangen fylla år, myglare! 
lursson sitter och tittar på vinflaskan, vi andra dricker vinet. det är ett ljuvligt fint årgångsvin, det skall vara fint. men det är ju så när man fyller de tjugi, då skall man ha och man skall ta. efter middagen blev det grabbarna och ett helrör, det dansades och ljögs.
hittar på de skumaste kleptomanbrudarna jag någonsin har träffat, det är ju en rätt nischad genre, men jag tror de står rätt högt på den rankingen. allt vi såg på vägen skulle de ha hem. blev lite rädd ett tag att de skulle sno mig, då blir ju mamma inte så glad. annars var det allt från stora varuvagnar, till hur mycket fantasi du har. det visar sig att de har badkar, jag älskar badkar, vet inte om de snott det eller om det stod där orginal, vågar inte fråga. sen palmen får vi inte glömma.
de jobbar i klädbutik och klär upp mig i det finaste de hade, jag som tyckte jag var fabulous innan.lyckas till slut rymma och hittar på några nyanlända som skall ner till grabbarna. jag berättar för dem att de är för nyktra och tar hem dem på lite fireball. i efterhand visade det sig vara ett genidrag, mer om det senare.nu var man redo för att avsluta kvällen. hittade på piggaste ligan på blue moon bar och där blev vi drickandes.

 


dag fyra: vi är på en båt, vi gillar att ta.


dennis, kan du vara god och städa lite tystare? du väcker de döda. städerskan har slutat besöka oss, men dennis fixar. och här ligger jag med ett frikostigt morgonstånd och vägrar dela med mig. en sann egoist. klockan är väl nio, tio som alla andra morgnar när vi vaknar. det övergår mitt förstånd, men det är ju inte så svårt. inte för att jag har ett litet förstånd.

shufflar ner till supermarketen för en gofrukost, lyxar till det med en heineken och lite kinderägg. passar på att solabada lite när vi ändå är nere vid poolen, tyvärr hade jag riktiga shorts på mig för första gången innan kvällen, men som tur är körde jag inte kommando, fick bli bada i kalsipperna, tur att de inte var vita så de blev genomskinliga iallafall, gillar inte att köra min stripprutin gratis.
efter ett tag kom pappajocke och skyndade på oss, vi skulle ut och båta och ta. då hade vi redan vaskat en biljett. hade inte tid att leta, så jag letade lite och slängde på mig bästa båtoutfiten.
men tydligen var det inte så stressigt då vi skulle på förshots och grejer innan. det var gruppbilder som jag tog kort på och undvek som pesten, konstigt beteende av en linslus kan tyckas.

jag och dennis går sist i gruppen och blir törstiga, stannar på ett supermarket och köper lite förfriskningar till oss och till ulf. där är det en blond böna som tyckte hon kände igen oss, för hon började också stressa på oss. trodde vi var på semester.
kommer fram till båten och får sätta mig på avbytarbänken direkt med en annan kille som inte heller har biljett. dennis och bullen har ju taggat ihopsig och bestämt att det var min biljett som var vaskad. skitsamma tänker jag, jag tar ekan efter så är det lugnt, jag kan ha minst lika kul i den som alla dem kan.
lyckas tillslut nästla mig på båten och vilken båt sen. det gick ju bara så länge vi inte åkte med den. då kunde man chillaxa lite och mingla. men när vi brummade iväg tog det hus igen. än hit och sedan än dit, sen tillbaka och om igen. stackars bartender. det var bara att hoppas att vågen slog åt rätt håll när hon hällde spriten, annars blev det bara cola.på båten var det som det skall vara på en båt. det hoppades, dracks, slickades, smörades. hörde några rykten om några lättklädda lekar, men då vet jag inte vart jag höll hus. men jag fattar fortfarande inte varför jag hoppar som en tjej när jag hoppar från saker, gör om gör rätt!! efter allt båtande måste man ta igen sig med lite balkongfest. och dennis skulle dansa med datorn. men jag vet inte om han bjöd upp på ett felaktigt sätt, för han fick nobben. då tog det hus och datorn vandrar längs de sälla jaktmarkena. rip på den. efter det middag. men jag vet inte vart jag hade lagt mitt bordsskick denna dagen. var tydligen tacobuffe. efter det var det fri bar i två timmar. under den tiden hade jag gått fram till varje tjej på grabbarna och frågat

fitte - är du törstig? vill du ha nåt? *slänger effektfullt på huvudet* jag bjuder!

valfriflicka - men det är ju gratis bar!

fitte - då kan du ta två!!

så himla charmerande kille, ibland undrar jag varför jag inte bara gifter mig med mig själv.

detta funkade ända tills den fria baren var slut och jag var tvungen att öppna pluskan. då började jag med.

fitte - har du halsflus?

vff- nej!

fitte - vill du ha? jag bjuder!kvällen kunde ha slutat med gyros. den nya kärleken i mitt liv som höll på att ta det samma.men istället slutade den på det sjukaste av sätt, vågar fan inte berätta det här, då är det illa. kanske tar mig mod någongång i framtiden för att berätta.


dag tre: WET T-SHIRT och TOPLESS på stranden


vaknar. det brukar i regel vara ett gott tecken och det var det även denna morgonen. vad som inte är lika bra är att jag inte vet var jag är. har full mundering på så det är också ett gott tecken. men det är fint och för ett tag funderar jag på att flytta in här istället, men då skulle bästa polarn bli ledsen och det vill jag ju inte. jag frågar lite försynt vilken stad vi är i och det är tydligen ayia napa så då tackar jag från mig och beger mig. fick tydligen rätt igår om personalen som letar på de fullaste, tur att jag inte blev utnyttjad bara. kommer ut och känner inte igen mig alls. går planlöst tills jag hittar ett supermarket. köper ett sexpack för att fundera, mossan växer väl på sydsidan och solen går upp i norr. kommer fram till att i skogen skulle jag dö ganska snabbt och börjar gå. hittar tillslut nåt jag känner igen och vips är jag hemma. till mitt förtret sitter grabbarna och gråter, var ju inte meningen att göra dem ledsan och oroliga, ber om ursäkt och säger att nästa bortamatch har jag på hemmaplan.

vi packar väskorna och rör oss mot stranden, köper på oss lite förfriskningar och vågar oss ut till knähöjd i vattnet idag, skynda långsamt. vattnet skall ingenstans. jag kände direkt när jag kom ner att jag skulle vara topless på stranden. idag hittade bästa polarna till nissi också, hjälper dem smörja sig så de inte bränner sig, sån är jag. då kommer småkillarna på att vi glömde badbollarna hemma, tårar börjar rinna och hakor börjar skaka. då är goda råd dyra. jag snabbar mig upp till supermarketen och köper ett äkta baseballträ, här kan vi bli lekandes. snoret slutar rinna och de är glada igen, men sån är jag. vi går ut till den lilla grannön, där fick supergöran vara med i egen hög(t uppdragna byxor) person. vem var det som kasta??!!vi steker lite och gungar med fötterna i takt till musiken. då blir det wettshirt så vi väljer att gå dit och kolla på alla snuskiga som kollar på alla nakna. men någon av dem måste ha gjort illa bröstvårtan, båda två faktiskt, för hon hade plåster på dem. stackars henne, på hennes stora dag i rampljuset.kommer hem och balkongfesten är ett faktum. duschar lite och och dricker morgan. kommer ut och lufttorkar, byter sprit mot smörj och alla mår. alla klär på sig och gör sig fina, för vi skall ut och äta på finresturang.historien om ulfs middag.

det var våran första dejt och jag hade längtat. jag böt kläder åtta gånger för att allt skulle vara perfekt. vi åker dit och det är ett mexikanskt ställe, ulf ser ut den största hatten till mig, det pirrar i mig. han beställer in chimichangas, jag har alltid velat äta chimichangas. jag hade ingen aning om vad chimichangas är eller hur det stavas, men sådan är han våran ulf, han vet vad man vill ha och levererar. kvällen fortlöpte och den var underbar, vi delade långa blickar som blandades med hjärtliga skratt. sen att det var 10pers till som var med, det märkte vi inte av. vi gick iväg och skulle köpa röka, då såg han ut den vackraste röda klockan jag någonsin sett, den matchar dina ögon sa han och köpte den, jag smälte. sen bjöd jag ulf på tequila, vill man komma innanför byxorna på pojken lär man supa ner han, så svår är han, våran ulf. notan kom in, undan fattiga sa han och betalade hela kalaset på lite över 200euro.

slutsticker direkt till krogen och beställer in ett helrör, det smakar apa. inte djungelvrål utan äckligt. vi dricker upp och hånglar lite. sen drog vi hem på lite, vilken fest i ordningen det nu var igen. det var ballcuzzis laget runt, sällan har bollarna mått så bra. traskar ner på krogen som en ny människa och där dansas det och shotas in på småtimmarna. vill inte ge en sån här kille uppmärksamhet men jag måste, håll till godo.dagens skadelista.
axeln
halsen
läppen
foten

det börjar ta sig


dag två: vi kryper, för vi kan ta.


här börjar historien om pasta carbonarans förbannelse. jag vaknar av den vidrigaste stank jag någonsin känt, då har jag ändå sommarjobbat som bajjamajja. går upp och ser väldens största pizza. det var lite skor, sladdar och några kläder på. men det brydde sig inte spyan om, som bara blev större och större och vi insåg att skall vi stoppa dess framfart innan den äter oss alla levade, får vi nog börja snart. den skyldiga fick uppdraget. bara på med rustningen och fram med svärdet och börja veva. när den var borta hade doften valt att inte slå sölje, nästan så alla började spy på varandra pågrund av lukten. men det är ju så spyan förökar sig. men det slutade med att vi skickade in de fem modigaste och mest parfymerade tjejerna i rummet, de svimmade sen var det fest. slut


sprutar mig själv i ansiktet sen var vi redo för avfärd mot nissibeach. taxi bokas och jag blir mäkta imponerad när det glider in en limousin, ulfs verk börjar man ju fundera? mina kamrater var lika imponerade och vi försökte verkligen dölja våran entusiasm, det gick sådär. vi skyndar betala de 8euro limousinchauffören ville, sen intog vi supermarket för inköp av supar matriel. öl och macka fick duga, sen joggade vi i takt till stranden och intog den inte helt olikt d-dagen, fast från fel håll. vi skyndar ner i det ljuvligt rena och blåa vattnet, men stannar till i ankelhöjd och nöjer oss med att titta. någon har glömt slagit på termostaten, klåpare! men sanden och solstolen är varma så här slutar gnället, men man oroar sig ju lite, vi dricker ju ändå öl och den skall ju helst ut någonstans.det var inte jag försöker dennis. okej svarade vi.
tar en strandpromenad och hittar lite vackra stora krus och ser ett ypperligt tillfälle till lite kultur, skönt att ha det avklarat tidigt i veckan. intar några naturliga positioner sen traskar vi vidare. ser folk som ligger ute i vattnet och flyter runt och vissa badar, börjar seriöst fundera över deras psykiska hälsa. lyckas hitta en hamburgeria, försöker stoppa in hela burgaren påengång, vill ju inte slösa tid på oväsentligheter på semester, mindre tid att ta då.när det kokta fläsket var stekt åkte vi hem och svidade om, hittade ett gyrosställe och det var en ögonöppnare för mig, gyros, var har du vart hela mitt liv?


jag vill spyy!!


supermarketar lite till och får sedan finbesök. vattnar lursson och pungar slickas, fyllan börjar smyga sig på som den så ofta gör dagen efter. blir en kortare ballefest innan traskning mot barcrawl, grappar här kan vi bli krypandes.
blir solbräntspritröd i ansiktet och klär av mig, håller ett tag sen tvingar de på mig kläder, vart är vi någonstans? le bernadin? slickar såren och surmulen klär jag på mig. pojkar och flickor bärs, tungor slickas och fotograftjejen fotas. vi kryper sakta men säkert från ställe till ställe och bara mår. geleshots äts, man måste ha nåt i magen också, är magen glad så är mannen glad. och glad var man. smakar lustgasballonger, gillar det inte riktigt, det smakar lustigt på nåt vis. de kör bodyshots på mig, men jag väljer att stå upp, uppskattas inte av dryckes damen, men jag får en ren mage iallafall, sen poledancades det lite, det var ju kul till jag glömde hålla i.
och varför skall jag tugga sönder den gult lysande neongrejen, är jag tio år kanske?

här tog bilderna och således minnena slut. men det är typiskt personalen att leta ut de fullaste och sedan utnyttja dem.

jag väntar på dig.


att invänta en vän innan man börjar ta, för att få uppleva det första härliga ruset tillsammans.
det motsvarar att komma samtidigt med en tjej. det är det finaste man kan ge någon.


RSS 2.0