oldie but goodie


aldrig har jag känt mig så gammal som när jag nyss skulle ringa ett nytt nummer, men inte vet hur jag gör med min nya telefon. var tvungen att lägga numret som kontakt för att lyckas ringa det. hur det gick? det var upptaget.


fitte<3fisk




naaaw


mugshot


jag fick en jättefin shorta av rumpish. tusen tack.



lika som bär?




iformare


då var man medlem i iformfamiljen. körde ett gympass och ett corepass igår. det känns idag. funderar om man hinner gå ner dit idag en snabbis. kanske man kan få en present. ett åttapack skulle vara trevligt. men kanske får nöja mig med träningsvärken från igår.


spader kung frädrik


jag fick lite inspiration från en tjej som tappat bort många bankomatkort. jag kom att tänka på en fylla från fem årsedan kanske. den utspelar sig i falun eller borlänge.


fyllan var hård mot mig och vakten lika så. men in kom jag på klubben. vi dansade, stojade och ett och annat järn slank ned. när dimman kommit skulle jag beställa, troligvis en red bull-vodka. men kortet var borta. helvete, måste spärra. ringer och spärrar och fortsätter sedan att dansa med små erotiska höftrörelser som kvinnor gillat sedan -70talet. kommer på ideen att beställa nåt att dricka, går och gör det, men kortet är borta. helvete, måste spärra. ringer och spärrar går sedan och kissar som män gillat sedan tidigt -stental. blir törstig av allt kissande.. så håller det på resten av kvällen tills tanten som jag ringt 7 gånger ber mig att sluta ringa. jag förstår inte vad hon talar om.


så jag har inte tappat bort sju kort, men jag har spärrat samma kort sju gånger. nästan lika bra?


dagen efter vaknar jag och hittar kortet i en annan ficka.


GRATTIS FITTE 25 ÅR!!!


25år idag då. så nytt, men ändå så välbekant. det firas med en jdcola och en till för att fira långledigheten nu efter nattjobbet. fick detta smset nyss, blir ju fan tårögd.

"året var 19** den 28 sept då föddes en snygg och attraktiv kille som senare skulle gå under namnet kung frädrik. älskad av alla, tjejer vill vara med honom och killar vill vara honom. han gillar choklad och slår man upp ordet underbar i alla språk då kommer det fram en bild på honom.. grattis på din födelsedag gubbän, ha den ära. puss på dig:)".

som sagt, tårögd.


hur skall jag städa nu då?


första natten med sängen var underbar. den är stor som en ocean, var lite rädd att jag skulle somna på ett ställe sen vakna på nåt helt annat, kanske hitta bermudatriangeln och aldrig bli hittad igen. den gamla sängen var två små, ihopsatta med strumpor. den gled runt som bambi på den hala isen. och ingen vill bli liggandes i glipan mellan sängarna. men denna kolossen står där den står. det är lite synd att städgömman under gamla sängen är borta. nu kom alla gamla porrtidningar fram (slitz) och all annan skit.

sista dagen som tjugofyra, vemodigt. kan låta konstigt med tanke på att jag fyllde tjugofem förra året, men det är faktiskt helt logiskt bara man tänker på det.

här kan man bli liggandes


jag körde redbullen till tåget. när jag var i krylbo fick jag ett flögg att ny säng vore nice. så jag åkte in och kikade.


nu står den där så oskyldigt och orörd. och nice var den. men det var ingen som sa att man var tvungen att vara någonform av höjdhoppare för att ta sig upp i sängen. så det blir till att sno med sig en säkerhetssele från jobbet så jag törs sova i den. har ju inte mamma hemma som kan trösta mig om jag faller ur och slår mitt lilla huvud.



HÄMNDEN ÄR LJUVlig!!!


om det är någon av er som missat dansfilmen på fejjsbok så finns det ingen film på feejsbbok. till er som sett den, här kommer hämnden på uppladdaren. hämnden är ljuv. hämnden är en tävling. tävlingen heter gissa baken.

gissa baken. här är tävlingsdeltagarna.



1. blekfet alkis. som snart skall börja träna och sola. men han måste bli lite piggare först. och nyktrare.

2. snygg och stilig kille i sina bästa år. han gillar långa skogspromenader (om de inte är förlagda i skogen).

3. va ska man säga?

4. redbullen gillar rocco och att bolla. och redbull.

5. larssun gillar att stå bakom tjejer och göra "face off" grejen med handen, fast ovanför deras hår.

här är baken.



kameran har 12miljoner pixlar!!!! ända (det var ett tråkigt stjärtskämt) så räcker inte pixlarna till mer än den gigantiska rumpiiiishen. men den är bra saftig och god, det säger rövbert iallafall.

skriv numret på den ni tror att det är i kommentarsfältet och ert namn eller liknande, den som gissar rätt först blir etta och vinner tre gösser, tvåan vinner två gösser och trean vinner en puss i påsk. är det lagligt att lotta ut alkohol på bloggen? är det lagligt att lotta ut sexuella handlingar?


he used my panties to make tea


när vi stannade för mat i heby så funkade inte mitt kort när jag skulle köpa en hawaii. köpte den kontant, cash is kung frädrik.

jag frågade efter vägen till bankomat. den låg vid ica. skulle ta 5 min. jag började traska och traska gjorde jag.

efter en kvart frågade jag två förvånade tanter (tror inte de ser ungdomar så ofta i heby) om vägen. dit och dit skulle jag gå.

hur fan kan jag vara så  dum att gå iväg utan gps? och hur fan kan jag gå bort mig i heby, heby!!?

hittade dit tillslut. tog ut tvåtusen i femhunkor.

sen gick jag och kissade.



då ringde pojkarna och var oroliga. hann precis dit innan bussen skulle gå.

hur det gick med hawaiin? den var bara att vika två gånger sen tugga tre så var det klart.



tömde plånboken nu. varför var jag tvungen att spräcka varje femhundring istället för att använda klart en, sen gå på nästa?

skit samma, men jag har aldrig sett så mycket tjugor som nu.

ps. jag tvättade händerna innan maten. alternativt kissade jag utan att hålla i den, som att cykla utan händer, jag kissade utan händer. eller så åt jag pizzan utan händer, bestäm ni, jag är inte den som är den.




lalalu


blir nog nya two and a half men först innan nattinatti. jag tror stark på detta konceptet. har ju ändå alltid vart lillungen som vart roligast och hushållerskan. den minst trovärdiga är ju charlie, vem skulle ligga med honom liksom? hororna förstås. men aston är ju söt, så detta blir nog bra. kanske. hoppas.


att tvätta eller bli tvättad


folk som är ute och går med barnvagn, varför skall de alltid gå på sidan av vagnen och putta på den med högst en hand? det är typ som de inte vill kännas vid den. oj, vad är detta som rullar framför mig, den är inte min iallafall, det skall ni veta! det är ju förtusan topp5 av det käraste du har, inte den där vännen du inte vill bli sedd med på stan.

nu skall jag slänga i en tvättmaskin och somna om. det är så mysigt att somna om till ljudet av en tvättmaskin, det är hemtrevlighet i sitt esse.


det är hälgens år i år


då var det första hösttecknet i hamn. en klassik självmordstanke. inte lika fin som vårtecknens maskrosor, men lika vanliga.
 
sen såg jag en älg, han stod på rätt sida av vägen för hans skull. annars hade det vart på med knogjärnet och gjort slarvsylta och viltgryta av han. det hade vart fint nu det. lite imma på rutan från den puttrande gryta. ett rejält långkok.

funderar på att lägga upp bilder från resan, men jag måste våga titta på dem först. återkommer i ärendet.


sökes


någon tjej som är sugen på lite gruppsex uppe i kaknästornet på lördag? vi har en som har bangat gangbangen.

jag tror detta kan bli en trevlig tillställning, på tal om ställningar så tror jag "eiffel tornet" kan bli dagens populäraste.

vid intresse kan ni mejl till [email protected].


wöördfjood


fitte105 skall sluta tjata om wordfeud snart. lite till bara. fortfarande obesegrad.

denna match ägde rum imorse. jag tänker inte outa några namn.

fitte105 - reläets 60p

** ******* - lek 11p

fitte105 - däcks 52p

** ******* - resigned

fitte105 - jag skäms ju nästan..

** ****** - lackar.. du får möta andra

på tal om bokstäver. var in på ica idag och hittade abcde-vitaminbrustabletterna i sin gamla förpackning. köpte på mig ett par stycken. de nya förpackningarna är inte bara fulare, tabletterna lämnar en äcklig smeghinna uppe på drycken när den är redo att drickas. men nu har jag 40 gamla tabletter att njuta av.


boobie holder unbuttoning expert


gunde svan är sjuk och kan inte vara med i mästarnas mästare. han har mykoplasma och det kan ju vara den coolaste sjukdomen, namnet iallafall.
vilket avbräck tänkte jag som inte ens skall se skiten. men man vill ju ändå hjälpa till och dra sitt strå till stacken. så jag kom på den perfekta killen att hoppa in i hans ställe och fylla hans skor. kim jong il. nordkoreas ledare. han är ju lite av en allkonstnär. bra på allt. han flyger jetplan, producerar film, världens främste poet och han gjorde fem hole in one på sin första golfrunda, det är oöverträffat i golfhistorien, inte ens tiger klarade av det. skulle inte han vara perfekt för det programmet. alla andra kanske blir ledsna att bli utklassade, eller nästan våldtagna så hårt (ungefär som robban blir av mig i wordfeud) av en 70åring, men vi alla minns ju stenmarck från förra året.



jag själv är rätt värdelös på det mesta. men det är en skill jag har som sticker ut. det är att knäppa upp bh:ar, jag har alltid haft en naturlig fallenhet för att knäppa upp dessa bysthållare. jag är högerhänt, men det lustiga är att jag "knäpperupp" bäst med vänsterhanden, men jag är klart över average med högern. det är alltid ett kul partytrick att göra på fester, att gå upp bakom en tjej och bara göra det. alla killarna gillar det och man skall ju vara minst två för att det skall vara kul. men det värsta är att jag är så stolt över talangen.


pedobear i farten?






ta mig för kroppen, jag är en köttbit, hoppas du inte är vegetarian


det blev en så kallad brakfrukost, ej att ta miste på brakskitsfrukost, då hade det vart bacon och brunabönor också. om man äter frukost klockan ett, är det brunch då? då var det en brakbrunch.



smoothie med bland annat gojibär och havtorn. till detta såg jag på ellen, she´s funny, i laughed, i laughed so hard i fell off my dinosaur. she´s funny.


wördfjörd


kul att några vågade adda på wordfeud, men det är bara folk jag känner. om du inte känner mig så är det bara att köra, detta är bästa sättet att byta några ord med varandra. att gå från främling till bekant. vill inte skrämmas men jag är 100%ig hittentills. okej, bara en match som är klar, men det blev 379-168. är det bra? ingen aning.

dig som jag träffade på krogen, som när du är full vågar erkänna att du läser och ibland uppskattar denna skiten, adda. jag vill först bara påpeka att jag är dålig förlorare, fråga mamma. på tal om mamma, hon skulle vara grym på wordfeud. jag ska nog köpa en touchtelefon till henne när hon fyller i oktober, men då lever väl kanske inte denna flugan. då ligger den svart och stel på rygg på en fönsterkarm någonstans i sverige. om ni ser den, försök med lite hjärt-lungräddning så mor får uppleva detta. tack på förhand.

samsung galaxy s2


sådär då. nu törs jag visa mig offentligt med mina telefon. den gamla knapptelefonen som har vart min trotjänare har jag lagt på hyllan till förmån för en stor och lyxig touchtelefon. jag tyckte det var dumt att pröjsa mellan 300 och 400 varje månad bara i ringkostnad när jag kunde få en ny mobil för de pengarna.

med den gamla kunde jag smsa utan att titta, med en hand. med den nya måste jag vinkla den till sidan och sen sitta och dutta med ett finger för att lyckas träffa rätt. men det är bra på fyllan märkte jag. hade några påbörjade sms, men kan jag knappt smsa när jag är nykter..

när jag stolt visade upp min nya lur, sisådär två år efter alla andra var den vanligaste reaktionen. vafan, har du ingen skyddsplast på den!! och mitt vanligaste svar, nej, det är ju som att äta godis med papperet på. det är som puckona som köper dyra iphones bara för att den är snyggast, sen gömmer den i någon ful rosa gummigrej. vad är det för fel på er? typ som att gymma upp sig till sommaren och strandsäsong, men sedan gå runt i våtdräkt på stranden.

jag blev pålurad wordfeud. och det har jag inte ångrat. kul att krossa mina gjutarvänner. man förstår att de är bruksare och inte akademiker. har bara spelat tre matcher än men. fitte105, om du törs.



forever alone?




några tips från mig till er "trötta" singlar.

krogen har ju faktiskt ganska dumma öppettider, men det är nog mest vårat eget fel. hade alla gått dit klockan 14:00 på tisdagar så, men ändå skall ni klaga. tips ett alltså, gå dit tidigare, då slipper ni tröttheten.

en annan bra grej att göra är ju att ta en liten power nap innan man går på krogen. detta är väldigt viktigt att tänka på speciellt på fredagar då ni har jobbat eller gått i skolan hela dagen och säkert gått upp tidigt på morgonen också. gör inte misstaget att ta en power nap på krogen nu bara. då blir man utslängd och forever alone. tips två, sov innan ni går på krogen så ni är pigga och utvilade där. ingen vill gå hem med kronblom.

har man misslyckats med de tidigare två och redan är på krogen och lite lätt grusig i ögat. då går man på kaffedrinkarna, sedan kan man attackera red bull-drinkarna. men se till att det är riktig red bull ni får, annars blir man ju förbannad. det skall inte vara någon jäkla lidlkopia! drick tills ni är pigga. sen kommer ni vakna upp bredvid en lördags-/söndagskompis, det garanterar jag er! tips tre, drick kaffe och red bull så sköter vodkan raggandet.





vill man vara i fitte får man lida litte




skall jag lida så skall ta mig tusan inte dem komma undan, inga konstigheter.


skrivbordsrape


snabb fråga. vem är så ful och skrivbordsrape:ar skiten ur mig? inte okej någonstans! nu har jag censurerat, men vem tusan lägger upp nakenbilder på någons syster på detta viset? det lär ju inte ha vart bjurling själv som gjort det.



och ja, jag har städat skrivbordet för eran skull. inte dammsugit dock. eller våttorkat.


vardagslyx


pannkaka med sirap och en folköl till det. haha, jag bara skoja! det var två folkisar faktiskt.


spoile the dessert


friends with benefits. har ni sett den? jag har sett den. såg den själv igår. jag tittade alltså på en romantisk komedi ensam, bara för att klargöra. tänkte att det inte var första dejten material. hade nog lite rätt i det. det hade nog kanske blivit lika tryck stämning som när man såg under belägrig med mor som liten och erika eleniak kliver ur tårtan topless med sina väl upp-pumpade baywatchbröst, då var jag glad att jag hade jeans och inte mjukisar på mig.

första timmen av filmen var bra. mila kunis är ju hur snygg som helst. och rolig. men rösten, var tvungen att ta ljudpauser ibland och vila öronen. men man hade ju någonstans att vila ögonen. justin timberlake är väl skapligt överskattad? inte snygg! men han tog ju brittans oskuld så kudos till han för det.


sen spoiler alert!! helt oväntat fick de varandra på slutet. det var tur att jag inte stod upp med mat i munnen. då hade jag satt i halsen och ramlat ihop i en stor hög av "omgwhathappendfickkärleksparetvarandrapåslutetienromantiskkomedisjuktsjuktvarordet".


sup dawg


robban smyger fram likt en internetkatt i stealth mode. målet är att skrämma nico i duschen säger han, jag tror det är för att få se hans pinne bara. han kommer fram till duschen och skriker

robban - ABBOOOO!!!

nico rycker till lite på sin höjd. ett rätt misslyckat skrämmattentat.

strömberg som inte sett incidenten utan bara hört från sidan utan att veta vilka som är inblandade utropar.

strömberg - nu vart det brunt i duschen!

fitte - det var redan brunt i duschen.

nico - passa dig gosse!


vad är det där? det är vårt hem de kommande veckorna!!


friskheten har tagit över kroppen. men jag litar inte på det. har aldrig bara blivit frisk huxflux så där förut. men det är ju en sak jag kan lära mig leva med. speciellt med tanke på att jag gjort det mesta fel under sjukdomsförloppet.

telefonen har nog nåt virus den med. får gamla sms som jag skickat, i retur med ett stort rött kryss. de har inte blivit levererade. okej, tack att du säger det en vecka i efterhand. nu har jag gått runt och vart tjejtjurig på massa folk som slutar svara mitt i en konversation. kanske dags att fimpa denna luren. törs ju knappt ta upp den bland folk.

på bussen.

- oj, vad är det där du sitter och pillar på?

- det är en mobiltelefon. de hade knappar förr!! 

- vill du ha min sittplats?

men jag har 419 sparade sms, det är blivande blogginlägg. det är som en diktafon. många har vuxit upp och blivit fina inlägg, men fler har inte fått chansen än att prova sina egna vingar. och orka sitta och gå igenom 419 sms. för det lär väl inte gå att föra över på nåt enkelt sätt?


fetto




nu är det slut kommet (är det ett ord?) för min del! är tjock nog som det är.


sleeptext

efter två jobbiga och sjuka förmiddagar på jobbet blev det äntligen onsdag och sovmorgon, fortfarande sjuk, men härliga sovmorgon.

jobbar klart och säger på skoj till r1 att vi skall bli fulla. nej, tyckte han. bara gå ut och dricka några öl då? kanske..

påvägen till bilen ringer han ett samtal och han har fixat öl. då var det igång igen då.

men jag är ju sjuk och ynklig. trodde inte han skulle ge med sig. aja, hittad sex gösser i en gammal låda.

men han säger att han inte får beställa grogg, då får jag slå han på käften. det var en bra deal tyckte jag. det

första han gör när vi kommer ner på krogen är att fråga, får jag beställa en rom och cola? ja, men bara en fyra! och hör sen! han var ju så söt när han frågade. 

sen märker vi att det är mer personal än folk. kul. för några veckor sedan kunde man inte gå där inne utan regnkläder på en onsdag för alla människor. då blir det asmycket kö till baren. då beställer folk två drinkar för att slippa köa. då blir de extra mycket fulla. då blir de kärleksfulla och skall komma fram och kramas. då spiller dem!

sen efterfest, klockan fem lägger jag mig. skickar sms till r1 att han borde komma på efterdänga då bara för att dryga mig lite. sms är kul på fyllan.

dagen efter när vi äker till jobbet är jag frisk. fishshoten har kurerat mig. och robban frågade när jag somnade. fem sa jag. skickade sms sen sov jag. men du skickade ju halv sju också. sen visade han. jag trodde det var han som svarade, men det var jag som hade skrivit sms i sömnen. jag var inte nå full när jag la mig. så jag har skrivit mitt första sömnsms.

"Å:):)*jippi*"

vad låg jag och drömde om? hur tusan gick det där till? man behöver först alkolås på telefonen. men vilket lås hjälper mot när man sover? knapplåset räcker ju tydligen inte. måste jag be någon binda fast mig? det låter som en fest..

RSS 2.0