forever alone?
några tips från mig till er "trötta" singlar.

krogen har ju faktiskt ganska dumma öppettider, men det är nog mest vårat eget fel. hade alla gått dit klockan 14:00 på tisdagar så, men ändå skall ni klaga. tips ett alltså, gå dit tidigare, då slipper ni tröttheten.

en annan bra grej att göra är ju att ta en liten power nap innan man går på krogen. detta är väldigt viktigt att tänka på speciellt på fredagar då ni har jobbat eller gått i skolan hela dagen och säkert gått upp tidigt på morgonen också. gör inte misstaget att ta en power nap på krogen nu bara. då blir man utslängd och forever alone. tips två, sov innan ni går på krogen så ni är pigga och utvilade där. ingen vill gå hem med kronblom.

har man misslyckats med de tidigare två och redan är på krogen och lite lätt grusig i ögat. då går man på kaffedrinkarna, sedan kan man attackera red bull-drinkarna. men se till att det är riktig red bull ni får, annars blir man ju förbannad. det skall inte vara någon jäkla lidlkopia! drick tills ni är pigga. sen kommer ni vakna upp bredvid en lördags-/söndagskompis, det garanterar jag er! tips tre, drick kaffe och red bull så sköter vodkan raggandet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0