blogg för blinda

..

blogg för döva

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRR!!!

bj

en diskussion om deep throating uppstod. jag sa att det var en ädel konst som få bemästrar. bjurlingspojken sa att han kunde det. jag tyckte det blev lite pinsamt när han kommer med sådana påståenden, då har han ju provat. därför vände jag mig om för att slippa skämma ut han mer. då känner jag något fuktigt i knät och det härliga ljudet av penetrerad strupe SCHAA ASHCHA..
.. han kan. nu lämnar vid det där. och ser aldrig mer tillbaka på det!

skullebunk

dagen efter att jag har haft fest blir jag förfärad. inte på allt spill och att saker har sniglats, utan på att folk inte dricker upp.
det är sånt slöseri med halvdruckna öl till höger och vänster! tänk på barnen i afrika vad glada de skulle vara om de fick dricka
upp det. tänk vad fulla de skulle bli och roligt de skulle ha. inte så kul dagen efter när de vaknar med skallebank och torrstrupe och måste
gå till grannbyn för ett par klunkar smutsigt vatten. väl där möter de folk som de drygade sig med dagen innan och berättade att "dina kossor är lika smala som din mamma"
och liknande förolämpningar.
nu blev detta rejält tillsnurrat och jag vet inte ens själv min poäng. och hör sen!!
dagen efter att jag har haft fest blir jag förfärad. inte på allt spill och att saker har sniglats, utan på att folk inte dricker upp.
det är sånt slöseri med halvdruckna öl till höger och vänster! tänk på barnen i afrika vad glada de skulle vara om de fick dricka upp slattarna. tänk vad fulla de skulle bli och roligt de skulle ha. inte så kul dagen efter när de vaknar med skallebank och torrstrupe och måste gå till grannbyn för ett par klunkar smutsigt vatten. väl där möter de folk som de drygade sig med dagen innan och berättade att "dina kossor är lika smala som din mamma" och liknande förolämpningar.
nu blev detta rejält tillsnurrat och jag vet inte ens själv min poäng. och hör sen!!

sure, i´ll have a gösser
skulle ju sitta med en gösser nu, får nog nöja mig med en 2,1 finkelbahuer eller finkbräu eller vad den nu heter .


byxlös i tyrolen
jag undrar hur tankegångarna gick inför detta kortet. vad ska vi göra? ska vi inte dra ner byxorna? jo det gör vi, vilken vild och galen idé.

okej, har alla dragit ner? nej inte kallingarna också nico, bara byxorna. oj, vänta på bjurling bara, sådär ja. le, *knäpp*

dödsresan
jag har följt aftonbladets artikelserie om thailand. det enda jag har att säga om den är att jag är glad att jag kom hem levande och i ett stycke från därifrån. två stycken hade vart godkänt medans tre stycken hade vart ig och finito. att jag fick sitta i stolen i planet hem, inte ligga i en bodybag slängd bland alla väskor fyllda med fejkade t-shirts och skjortor var både oväntat och skönt.

jag får även en stor ångest att jag utsatt mina nära och kära för detta självmordsförsök som denna resan var. men det är ju lite konstigt att det verkar vara fifty/fifty-chans att man kommer levande hem från thailand, ändå åker hela familjer dit. åker man åtta personer sen kommer bara fyra hem, har folk med detta i beräkningen? och kanske hoppas på att det är drygsnåle farbror bertil som inte överlever den läskiga mardrömsresan som det faktiskt är.

detta var min andra gång i thailand, så teoretiskt sett borde jag vara död nu. kommer det bli som i filmen final destination att jag kommer dö i efterhand bara för att jag borde vara död?

tänk om jag skulle få för mig att åka en tredje gång. nu fick jag kalla kårar, läskig tanke.men det är ju så billigt, hur skall jag kunna hålla mig?
sen under har de dessa länkarna. konstigt att de uppmuntrar folk att åka på dödsresor. 10 äventyr på phuket.

1. bada med hungriga pirayor, kul för hela familjen.
2. knulla utan kondom med hiv-smittad hora, får du det, eller inte. spänning på hög nivå.
3..
..

det är sant

bästa kommentaren igår. jag stod och dansade på kingen i bar överkropp, innan jag blev utslängd och spydde, när en brud kommer fram och säger..
"FUUUCK!! seriously? it's like you're photoshopped"

puffy christmas stars
här står jag i min nya funpiece och kontemplerar. jag tänkte ta en bild med mobil i spegel och ge er lite pussiga läppar och raka till inåtböjda fötter. men ni fick två puffiga julstjärnor istället, inte illa om ni frågar mig.

god jul *snyft*


de första orden jag hör när jag vaknar på julaftonsmorgon.


"är du nå jävla dryg då!?"


åker med en fin ångestklump i magen till arbetet, genom djupa skogar med en dimma tjockare än en nyligen hemkommen fitte från thailand.

går att åka fort från hedemora fortfarande. handlar bara om att ha en snabb räserbil, att poliserna skyddar munkar på station och att alla andra bilister ligger hemma och dregglar på kudden och drömmer om renar med huggtänder.


road rageish


hade en hämtning i urskogen. var stressad. hamnade bakom en lastbil som höll hastigheten, som de hade på artonhundratalet.

sen in på småvägarna kom jag ikapp en bil. han saktade in så mycket inför varje kurva att jag vart orolig att bilen skulle välta, han hade knappt styrfart. jag ville skrika "DET ÄR EN KURVA, INTE EN JÄVLA BERGVÄGG!!!". men det hade ju vart snö på vägen så jag lät bli.


änglarna gråter

sådär då, julen är förstörd knappt innan den har börjat. gössern var slut på systemet. en liten ljusglimt i mörkret var att de hade ett utställnings-ex som jag fick ta och att jag fick visa leg.

hotellsjukan


jag har blivit sjuk efter att ha bott på hotell förlänge. det är inte vinterkräksjukan eller en förkylning. det är hotellsjukan. varje gång jag kommer in i min lägenhet blir jag förvånad, nästan förbannad att ingen har städat den.
damråttor i hörnen och smutsiga kläder på golvet, jag har inte satt upp någon skylt på dörren där det står "stör ej", stör för all del!

jag vill ringa någon och skälla maniskt efter notor. sen kommer jag till fattning, att det är mitt ansvar, då blir jag ledsen och ringer mamma och gråter en skvätt. då kommer hon och städar upp i röran. eller inte, men det skulle vart skönt.


äntligen mina kära vanner, detta är sista inlägget från resan.


härligt med snabbt gratis wifi på wiens flygplats.


på sista flyget. denna gången helt ensam på en treplatsers sätesrad. att få se wien i uppvaknade och solens rosa skimmer i morgondiset. läste klart on the road. usa blir nästa resa, där skall det bli ett kicksökande utan dess like. kanske kan lura med sig en full bil. eller folk att fylla en bil med. är man två så är det inte som för i världen att den som körde kunde dricka också. är man fem så kan man vara full fyra av fem dagar, inte ultimat men inte långt därifrån. alkisvarning på detta? kickvarning bara.


landar fem över nio i sverige igen. inte dåligt med tanke på att femtontimmarsresan började 23:55. jag var löjligt laddad att se de snöfyllda vidderna. när jag hämtat väskan och väntat in de andra grabbarna, vars plan flög innan mitt, hade kortare mellanlandning och ändå kom till sverige senare än mig.


jag kom fram till bagagebandet som skulle snurra fram resväskan, men det hade inte börjat snurra än. tänkte erlägga en visit på toaletten, men det var en kille som kom precis före. han öppnar dörren och där står en gubbe med röven framme och vänd mot oss. han framför slår igen dörren och vi börjar skratta. hade jag vart gubbe på toan så hade jag inte kommit ut. men det tog bara en minut så var han ute med sitt lätt röda ansikte. kille gick in före och var inne ett kort tag. sen kom jag in och förstod varför han hade gått så snabbt och troligtvis vad gubbe hade hållt på med. jag gick ut och tog ett djupt andetag och in i dimman. hatade mig själv att jag druckit så mycket gösser och att strålen aldrig ville ge vika. tog en pappershanduk och höll för munnen när jag var tvungen att andas.


och fått mina grejer (knarket) och nico sina (hans kostym han sydde upp) så kom jag ut och hade tänkt slänga mig i snön och gjort en snöängel. hade jag gjort det hade jag nog blivit en ängel, eller bara död troligtvis.


härligt att få trycka in ett svenskt simkort i min koreanska telefon, det är nåt bekant med det, nåt avlägset.


köpte en bussbiljett och bussen stod så fint och väntade på mig. har aldrig vart med om en så friktionsfri resa. inget problem med flyg, buss, taxi eller tuktuk. gjorde en fuling och hoppade av vid st eriksplan i stockholm och tog t-banan, böt vid fridhemsplan och kände mig som en smart stockholmare. slapp resa hela vägen till t-centralen. landade i duvbo halv elva. konkade upp resväskan som vägde lagomt för flyget men förmycket för att lyftas fyra våningar upp. och dog på sängen. i sverige igen och det känns väldigt skönt.


sov en stund, sen blev det en härligt vitlökssåsfylld kebabrulle och färd till la habana. käkade en ljuvlig oxfile med guacemole och en heineken. sen drog jag och skulle köpa en t-shirt då alla andra var allt från smutsiga till kärnavfall. skulle bara in på carlings i fem minuter och köpa en vit tisha. kom ut enochenhalvtimme senare när de hade stängt för en kvart sen också, och efter att ha provat ungefär halva butikens kläder, med jeans, kallingar, skjorta och ett par t-shirts. men jag hade mer på kontot än väntat så det är bara att handla.


tillbaka till la habana där jag blev lockad med öl först, sen när jag satt i fällan blev jag matad med grogg på grogg. det var caperinia, mojito, nåt med kanel och jdcola. jdcola är det godaste jag vet.

hela förorten var representerad denna kväll, svinigt mycket gangsters, polisen borde passat på att ha julbord denna kvällen.
jag gick ner på toa för att ta en piss. när jag är färdig slänger jag upp dörren rakt på en snubbe som har rte tatueringar, i ansiktet. jahap, flyget gick bra, men nu blir jag dumpad i en gränd i stockholm. men jag lämnar ett brunt och fint lik iallafall.


vi lämnar la habana men festen fortsätter och likaså en kväll fylld av kickar och det goda samtalet.


på t-banan hem sedan hade jag halvsomnat med fötterna på sätet framför, jag kan vara för gammal för sådant, men det var sent och jag lätt berusad. då vaknar jag av en spark på benen. men vad i helvetet tänkte jag och kollade upp. en femtioårig mullatgubbe, en rättshaverist med något att bevis för någon tänkte jag.


fitte - vad fan håller du på med?


mg - vill du röka?


sträcker fram en cigg i ansiktet på mig. då insåg jag att det inte var fötterna på sättet han ville rätta mig för.


fitte - nej, det är lugnt!


mg - vill du röka? vill du röka?fitte - nej, sa jag.


då kör han upp ciggen i marjus ansikte. jag vet ju att hon skulle vilja röka på tuben men..


mg - vill du röka? vill du röka?


jag knuffar bort han och marju är orolig att jag skall snappa. men han ger sig inte.


mg - vill du röka? vill du röka?


jag börjar fundera på att jag har nya alldelens för tighta jeans för att kunna sparka dryggubben om det skulle krävas.


marju - nu går vi.


så vi böt säten. det tog en minut så var kupen tom. alla gick av vid den hållplatsen. och gubben börjar traska mot oss igen, men sätter sig ett par rader bort.


mg - vill du röka? vill du röka? ...


vid nästa hållplats böt vi vagn helt. där satt några av de andra som var med från början. två hållplatser senare skall vi av. går förbi där gubben sitter. han vinkar maniskt. jag vinkar tillbaka.


hur sjuk var denna människan? var han medveten om vad han gjorde? gjorde han det för att få vara själv i vagnen? eller bara för att jävlas?


halvsju kommer vi i säng. tittar på ett halvt avsnitt av julkalenderna innan vi sover (avsnitten är 13 minuter långa).


vaknar till en vacker solnedgång. det blir frukost på sängen, hawaii med kebabrulle. farligt att bo mittemot en pizzeria.


SLUT!!!


camela

tidig utgång igår, sen tidig hemgång och tidig uppgång idag. frukost sen packa ihop all skit, efter det blir det poolhäng tills ikväll. ikväll skall det flygas till sverige som aldrig förr.


första hotellet jag tagit mig upp varje dag och ätit frukost. det var stället med sämst frukost.


jag tappade hoppet om mig själv som människa när jag tittade i plånboken. har ungefär trehundra baht kvar. det skall räcka till taxi och käk idag. det gick väldigt mycket förmycket pengar igår på "en öl"-utgången.


men fick tillbaka hoppet när jag gick igenom lite gamla kläder och rensade i påsarna inför packningen. hittade närapå sjuhundra baht i omärkta sedlar. kommer ihåg att jag la dem på lite olika ställen så jag skulle glömma bort dem. ibland är jag bra jäkla smart alltså.


vi sitter inne på pizza company och skall beställa. en thai kommer fram, han har de största framtänderna jag sett, han har svårt att prata pågrund av dem. det kommer mest spott och konstiga ljud. smart ställe att sätta han på, en ny service att ge alla kunder en dusch innan måltiden. disken hade ju även funkat för han. han ser ut som en seriefigur. han säger att pepsin är slut när jag försöker beställa. då sa jag att jag vill ha ett glas med is och att jag går och köper en cola i affären ovanför. han hade inga invändningar, det skulle vart i sverige det. jag tog vitlöksbröd också. det var det godaste och krispigaste vitlöksbrödet mina 25åriga tänder satt sig i.


jag tvingar nico att ha sina solbrillor på sig när vi äter för det skvätter från hans röda onda öga. då får jag ett utlägg om att man måste lufta ögat. men du har väl inte sollinser, det kommer in luft! jag börjar fnittra för mig själv och tänker på filmen tillsammans, de bor i kollektiv och en tjej har fått svamp och går och luftar muffen när alla sitter och käkar. nico har svamp i ögat.


jag går upp och badar skiten ur poolen. kommer sakna henne.


funderar på att skita i att duscha innan flyget. då kanske jag hamnar i någons blogg som ett äckligt miffo.


taxin hämtar oss, ännu en gång får jag det lilla nöje att se en liten thai lyfta stor och tung resväska.


kommer i väldigt god tid till flygplatsen. käkar upp de sista pengarna. sen går vi till våra gater. jag hade d4, de andra hade d6. d4:a är åt ett håll, d6:an åt det andra. de följer efter, kul att se hur länge. kramas farväl och önskar varandra att våra plan inte skall störta och brinna upp.


på planet får jag platsen till vänster av tre. en gubbe sitter längst till höger och i mitten är det tomt! jag vågar inte hoppas för mycket. men tiden går, det går förbi några stabbiga gubbar, men de sätter sig på andra platser. planet fylls sakta. nu skall vi sätta på oss bältet, planet rör på sig och jag sitter ensam. en otrolig winkänsla infinner sig när det sakta går upp för mig att jag kommer sitta ensam. gud hör bön.


jag somnar direkt och börjar drömma om yviga bergsmassiv som jag joddlar på och en yppig blondin. blev väckt och jag föll i drömmen "jodeladeliti hohohooo" broschyrhyllor vickar likt ett domino och slutligen en stor glasruta. blir inget grekland, tydligen för dyrt. vi blir blekast i kvarteret i år också och tillbaka till medvetandet. det var en yppig blondin, inte den i drömmen, som vill servera mat. vet inte på vilket språk, kan ha vart tyska, kan man prata österikiska? kyckling fick det bli och den skulle sköljas ned med ett nyttig och stärkande plast öl. fick ölen, och det sjukaste var att det var inte vilket öl som helst. det var en burk gösser. inget ont om thailändskt öl, men fri tillgång till och att få dränka sig själv i gösser går inte att beskriva, barn i godisaffär kommer inte i närheten. winkänslan ville inte släppa taget om denna resan. beställde in några fler gratisgösser och sov sedan resten av den 11 timmar långa resan. funderade på problematiken om vem som skulle få köra mig i rullstol genom wiens flygplats. som tur är är gösser bästa problemlösaren, gösser du kloka gamle vän.

bangkok in one night


igår var första dagen jag inte drack en droppe alkohol. burkcola fick vara substitut och var ett trevligt sådant.


mår som en kung när jag vaknar. för första gången på många dagar slipper jag pina i mig maten, som tur är så är det ju aldrig så mycket mat som skall pinas i.


enkelt att se vilka som haft bortamatch med tillhörande walk..när de har sina rosa "firakungenpikettröjor" på sig. undrar vad walk of shame heter på thailändska. skammens promenad på svenska kanske.


går upp och poolar. när det är färdigpoolat drog vi till mbk för lite shoping, eller hoppning som nico säger, men han är söt.

 

hittar lite schyssta grejer men är i det stora hela missnöjd. conversen var inte värdiga namnet så det är många i sverige som blir besvikna när jag anländer till mitt vinterland tomhänt.


jag och nico satt och väntade på maten. det var en japansk herre som satt och petade sina tänder. han lär ha haft en hel kyckling och några nävar poopcorn intryckta mellan tänderna, för han satt och smackade och hade sig med sin tandpetare hela våran middagstid. det lät så som jag tänker mig att det skulle låta när en bög skulle vilja suga fram sin kärestas alla kärlekssafter. jag satt som tur är med ryggen till, men kan tänka mig att han såg ut som hellraisers huvud i munnen med alla sina tandpetare.


vi fick in maten och tröck hamburgare i resturangen i hotellet när chrille kommer insläntrandes. han tycker vi skall gå ut och fira av sista natten i bangkok och thailand. jag hade siktat in mig på romantisk hemmakväll med mys och chips. jag lät mig väl övertalas, men nico var mer svår. tror han blev ledsen för uteblivet mys.


det var trevligt att få gå ut och krama ur de sista dropparna av detta svettiga virrevarrv om de så bara blir över ett par öl.


wrong hole 4


lyckades ta mig upp till frukosten igen. förstår ju egentligen inte varför de skall ha frukosttider när de ändå gör frukosten på beställning.


letade mig upp till poolen, satt där med skön pop i lurarna och smaksigt läskande vattenmelonsmoothie. blev friska fyra timmar faktiskt.


samtidigt letade sig en förförisk grilldoft upp på taket, men det var retligt att inte veta var den kom ifrån. ungefär som att hitta ett wifi med alla fem plupparna med lösenord, man är några tecken ifrån att tränga in i ljuvligheten.


åt en svinigt god pasta carbonara till lunch. börjar misstänka att jag kommer ha vart i thailand i nästan tre veckor och inte ätit thaimat en enda gång. men man kan kanske räkna carbonaran som thaimat eftersom den är gjord och äten i thailand? schyssta.. sen gick vi till svensens och jag och nico delade på en fondu for two, genialiskt grej.


när vi åt gav nico mig onda ögat. han har ögoninflamation.


letade oss upp till poolen igen. jag dricker burkcola. jag som annars bara dricker cola när jag skall bli full eller när jag är bakfull. det rogivande ljudet från havet som jag vant mig med är bytt mot ett rogivande brummande från motorvägen.


bästa solochbadhotellet detta. stor kyl med frysfack. väldigt fint med lite is på vattnet man tar upp till poolen.


istället för utgång med de andra tittade jag på wrong turn 4:a. inget cineastiskt mästerverk. men det var två tjejer som grejade med varandras grejer, det fick mig att tända på alla cylindrarna. jag måse vara gay.
night one in bangkok

vaknar lagomt i tid till frukost. går ner till receptionen för att få min frukostbiljett. har den i handen och går till matsalen, men det är ingen frukostbuffe uppdukad. det är inte långa rader av ditt och datt att fylla munnen med. nico sitter ensam och ser moloken ut. frågar han vart frukosten är, den måste du beställa säger han. jag går och beställer, får en meny, våfflor, no have. nehepp, toasten då? no can do. då var man tvungen att beställa från en meny med frukost. tog en med juice, frukt och rostat bröd, rätt lik alla andra frukostar jag förtärt på denna resa. ber om vatten också. hon kommer ut med två skivor rostat bröd, några melonbitar och ett glas vatten. jag frågar efter juicen, men det fick jag inte om jag tog vatten. jag var törstig och hade kort stubin, tror hon märkte det, för efter ett litet tag kom hon ut med juicen. den smakade ändå skit så. men rätt skall vara rätt, ibland.


gick upp på taket för sol och pool. efter en halvtimme gjorde sig törsten påmind. kändes som ett helt projekt att ta sig ner några våningar till rummet för att hämta. men det kändes värt det. men hann bara öppna dörren så stod städvagnen där, som sänd från ovan fylld med vatten. roffade åt mig ett par flarror och gick och fortsatte bränna mig.


av det jag har sett av detta hotellet hitintills så är faktiskt poolen det bästa. var lite rädd att saknaden av stranden skulle bli för stor, men det känns okej.


gick ner och köpte lite frukt och en öl. trevligt att gotta sig med vid poolkanten.


vi hittade till mbk, där handlades det lite kläder då jag lökat ner allt jag har med mig och spillt på resten av tröjorna.


tog på mig finaste fyndet och skulle fira kungen som fyller 84år ryktas det om, tog även på mig nya strumpor i hans ära och kallingar som endast blivit använda tre, fyra gånger. han firades med massa ljus, lampor, fyrverkeri, thailändare i rosa pikettröjor och fulla svenskar, fast vi var typ de enda som var svenska där på the big place eller vad det nu hette, vi var nog de enda som var fulla också.


hittade jordgubbar i ett stånd. de attraherade mig på ett djupare plan. kan ha vart för att allt annat var kackelackor och larver eller friterat, som folk proppade munnen fulla av. hon strödde socker över dem och skakade om. jag stoppade första i munnen och förväntade mig att den skulle smälta. det var salt hon hade dränkt mina oskyldiga röda vänner i. salt!? vad är det för fel på folk?


vi gick och gick. chrille var borta och nico fick sms "kom tillbaka och titta på en t-shirt". nico tyckte jag skulle följa med. nej! jag skall sitta nu! sa jag och satte mig på närmaste fulhak. beställde en singha och njöt av att slippa röra på mig.


tillslut hamnade vi på khasoan road, backpackersgatan. den har blivit väldigt turistig för att vara genuin och backpacker. men det fanns fortfarande massa orginal kvar. tjejer utan bh med flottigt hår och batikkjol. killarna såg likadana ut. det skulle gärna spontandansas för att visa hur spontana och vilka öppna och fria själar de har, jag tyckte det känns mest konstlat.


vi gick in på en klubb där, den hette the club och den var vekligen the club. första stället som var fyllt med vanliga människor och inte bara horor. sen såg jag att alla sprang runt med buckets fyllda med billig sprit och tusen sugrör. alla sög av alla (fin bögporrtitel). måste vara en fin slump på bucketsena, sista tre centimetrarna är tio personers spott. jag sög på en jdcola som ingen fick smaka på.


det var tre stycken dj:s. de stod på en platå ovan alla andra. de fick publiken i extas och svetten delades lika mycket som saliven ur buckets men även muntillmun. efetr en timme började samma låtar komma igen. var det en skiva på repeat? var det tre pappfigurer som stod där uppe? ingen brydde sig och dansen fortsatte hela natten.


har någon sett mina leopardleggings?


träningslinne

nu skall det checkas ut från bel aire i phuket och flygas till bangkok. jag gillar inte att lämna hotell, finns alltid en liten gnagande känsla av att jag glömt något eller någon.


får ett samtal när jag sitter i hotellobbyn och tittar på conan i väntan på taxin. det är taxichauffören som bekräftar att han skall komma, men att han skulle bli en kvart tidig. klockan går och han kommer inte, 5 minuter efter den urspungliga tiden kommer snubben som säljer utflykter och frågar om vi är vi och det var vi ju. det visade sig att taxisnubben som ringde hade vart med i en olycka, synd att vi inte fick åka med honom.
vi kommer till flygplatsen i god tid, käkar en bbq-burgare och sväljer ner med en heineken.mitt nya träninglinne. har inget gammalt dock då jag hatar folk som tränar i linne.


det nya hotellet som vi hade bokat hemifrån var lite naggat i kanten. man har kanske vant sig med de rätt schyssta ställen vi bott på tidigare. professionalitet är inget ord som personalen innehar i sitt vokabulär, kan vara för att de snackar thai, men de kan väl vara trevliga iallafall.


tar en taxi in till barerna. blir kvar där hela natten. kommer hem och de har fest i lobbyn. whiskeypavan står framme och det är livat. skitsamma. bara de har kul så, kanske går ner och joinar.


fresh king of bel aire

en mjuk vakning. inte mördande bakis, inte bakis alls faktiskt. rätt bra start på morgonen. försöker få upp locket till vattnet. lyckas inte första gången, inte andra gången. i´m cool.. jag är lugn. inte tredje gillt. man kan inte lyckas varje gång, men någon gång vore trevligt!!


messar nico och frågar om han skall med till stranden, han har ont i huvudet och stannar hemma. än en gång sola och bada i ensamhet. folk här måstre tro att jag är mobbad och inte har några vänner, eller att jag åker själv för att hitta en fru.


köpte med mig en vatten, vattenmelon och ananas till stranden. satt där och såg eländig och trött ut. då kom det förbi två svenskar från grabbarna grus.


gg - du är svensk?


fitte - yes!


gg - hur är läget?


fitte - trött och jävlig.


gg - vi säljer open bar-biljetter, fri dricka mellan 22-00, vill du köpa?


fitte - du kommer på fel dag grabben, skall flyga imorgon. så det är helt fel koncept du säljer. hade du haft closed bar-biljetter så hade jag köpt två stycken på stört, men detta fina erbjudande måste jag tyvärr avböja.


gg - haha, okej.


fitte - har ni sålt mycket biljetter?


gg - sådär..


fitte - okej, tänkte om det kommer mycket killar, kanske man kan gå dit till ett när den öppnabaren slagit till och collecta..


gg - det gör det, syns sen då?


fitte - absolut.


det vart mat vid strandkanten. men det tog tusen år för dem att ens komma med meny, sen verkade de inte vilja sälja någon mat till en svältande svensk, men han som hyr ut solstolar hade koll på läget och tog beställningen. när jag fick maten var det fel sås. tusen år till så kom de med en annan sås, eller smör, smält smör i en skål. jag orkar inte. hade jag haft majs till hade det ju vart okej, men jag var ju majslös också. maten var god iallafall. nämde jag att de inte fick någon dricks? hade det inte vart för stolsuthyraren så hade jag suttit där än idag.


hade tänkt att ta en strandpromenad efter maten, men då började det regna istället. då hinner man ta en tupplur och bloggs lite. skönt och kravlöst. kanske skall knacka på hos nico och se om karln lever.


när det började regna så flög folk från stranden. den tömdes på nolltid. det var precis lika varmt i luften och nyss passade det ju att bada i vattnet, vad är felet liksom? det regnar ju inte saltsyra direkt.


vi gick till den glada vikingen och käkade. köttbullar med lingonsylt, men lingonsylten var slut. efter som det regnade tyckte tjejerna att vi skulle köpa open bar där och sitta med dem och dricka, jag sa rakt ut bara. du kommer på fel dag grabben, skall flyga imorgon. så det är helt fel koncept du säljer. hade du haft closed bar-biljetter så hade jag köpt två stycken på stört, men detta fina erbjudande måste jag tyvärr avböja. köttbullarna var goda iallafall och heineken var väldigt god och de hade hawaiitema så jag var väldigt söt med utsläppt hår och blommhårklämma.


tupplur nu så får vi se om det blir tal om någon fest, det är ju ändå lördag liksom. när vi gick därifrån regnade det, då märkte jag att det var hål i conversen. blir till att köpa nya i bangkok imorgon.


det var ett ihållande regn, så festen uteblev. somnade till conan barbaren, vilken kille, vilka muskler. blir blöta drömmar inatt.


not at the table carlos

 

 

var upp tidigt och käkade en stadig frukost. kom på att jag inte käkat sen pizzan vid typ elva, tolv igår. öl får en att glömma de mest elementära sakerna som mat och gårdagen.

 

 

 

såg en jätteliten thaikvinna idag. men du är i thailand, kom med någon nyhet! tittar du på nyheterna eller? hon var extremt liten, typ halva mig, då är man fan liten alltså!! och hon hade en chiuaua i famnen. bara det att den såg ut att vara stor som en labrador.

 

var upp med nico till poolen och drack lite öl och simmade tusen längder. rätt skönt faktiskt och gott, har inte gillat barnkissat klorvatten förut, men det var nåt speciellt med detta.

 

 

idag är det tydligen fredag, bara att tagga igång. klockan är sex och jag har druckit ett par enlitersöl, bacardi brezzer tropical pineapple och jdcola. kan bli tidig gonatt i kväll. jag som trodde att det bara var torsdag.

 

jag letade musik på datorn, hittade the hangover. skulle bara se en snabbis men fastnade. då kom nico över med smirnoff ice- nu är det 1,5 timmar och tusen skratt senare. då blev det sked och tupplur (vi hade kallingar på oss!!). då säger nico att han är så varm, lite varm var han allt. skönt att slippa frysa tyckte jag. det måste vara sen vi gick enochenhalvtimme i solen, jag har frossa. men jag gick ju bredvid dig hela tiden nico, och jag brände mig igår och det var ju moln på himlen. jag är varm. ja det är du, sov lite till så blir du frisk. frossa, det har du bara när du äter, tjockis!!

 

 

alla vill ju vara vita i thailand, det är ett tecken på förmögenhet, att du slipper jobba i solen. såg tvshopsreklam där de hade någon form av puts för huden för att få den vit, typ som våran puts för tänderna för att få de vita. sen hade de reklam och de var vattenfall och massage på en riktigt blek brud, jag menar b l e k. skulle jag vilja ha massage för att de masserar ett jäkla vattenlik i ett vattenfall?

 

körde converse på utgången. att få penetrera de svarta tygstyckena var som att sätta en oskuld, mm, detta var längesen och första gången, typ.

 

 

snackade med en svensk inkastare. hon typ, åh vilken bra kille du är! jag bah, nej! sen berättade jag massa skit. då började hon berätta massa skit. jag sköt heroin hela tiden förut och var tillsammans med en från bandidos, men det är mitt gamla liv, det är mitt förflutna. jaha, hur gammal är du? -92a. det lät som man snackade med en 40åring.

 


bränd

strandpromenad i väntan på att nico skall vakna. han bara sover. sen pizza och öl till frukost, man måste älska semester. inge bakis sen igår heller. sjuk värld. efter maten skulle nico ta en massage och upp och vila på rummet. så det blev sol och bad i ensamhet, förutom alla andra som solade och badade bredvid. kan bli en massage för mig också, har tagit tills ungefär nu för att återhämta mig från förra knäckningen.


man går omvägar för att slippa hororna. jag nyper nico i stjärten för att slippa massageflickorna. råkar man ge dem en blick, om de så bara är en tom och död blick för att man tänker på nåt annats så har man ett halsband. ser jag ut som en bög? ser det ut som jag vill ha ett horhalsband? och är jag ful? ser det ut som jag måste betala för att få nuppa?


när man går längs gatan och det kanske är sex stycken massagenställen efter varandra, blir det som aporna i skogen som skriker och varnar de andra för rovdjur. fast nu skriker de första sen fortplantas det uppför gatan så de hinner ta fram de bästa massagtummarna eller armbågarna. men om jag inte stannade på det första stället, varför tror de att jag skulle stanna på det fjärde? vart erbjuden en gratis massage, undrar vad hon skulle ha betalt för då? troligtvis ett lyckligt slut. nu vart det inte ens en lycklig början.i början var sexyboy kul att höra, man bröstade upp sig och tänkte att,fan jag är rätt sexig faktiskt. blir lätt tröttsamt i längden. kan bli ovant på kingen när inte alla tjejer vill ligga helt plötsligt. eller kingen var ett dåligt exempel..


när jag gick påstranden kom det fram två kinestjejer med sin kamera. jag trodde att de ville att jag skulle ta kort när de hoppade eller nåt. men de ville stå bredvid mig och bli fotade. det trodde nog att jag var brad pitt kanske. men de fick de göra, sen efter sa jag att det kostade 20 baht.


till mellis fick det bli snickers och leo.


det har blivit en lite spricka i äktenskapet. det har vart intensiva dagar med noll ensamtid. mycket småbråk som vi tidigare skojade om, men nu haft påriktigt. ett exempel är när jag tittade på bilderna från james bond-ön. när vi var där frågade jag nico om han ville ta kort på mig också, motvilligt gjorde han det. då hade jag redan tagit fina bilder på honom och fallosön. då när jag lite på skoj konfronterade honom om varför han skurit av fallosön på mitten? man ser ju inte att det är den grejen. som att ta foto vid eiffeltornet, men bara ta med några skruvar och någon järnbit på bilden. ja men jag var så trött på dig. så du gjorde det med flit? jag är väl ingen fotograf? så det krävs en fotograf för att fatta att man vill ha med hela grejen i bakgrunden? så höll vi på tills vi kom tillbaka till båten och jag fick dricka en öl och lugna nerverna.

här är bild på mig och avskuren fallos. det var så på alla bilder med mig. men när han själv tagit bara på grejen
då var hela med.. vattnet iförgrunden var tydligen mer intressant än toppen på fallos.

såhär ser fallosön ut i hela sin ståtliga prakt.


på väg hem igår satt en 18årig kille mellan mig och nico i taxin. jag sa innan jag somnade att nico skulle säga till mig om han började taffsa. men nico sa inte till så jag vaknade framme vid hotellet. jag är helt säker på att de satt och hånglade hela vägen. kan vara min fantasi som skenar, mina hjärnspöken, har jag låtit svartsjukan sätta sina klor i mig?


sådär då, att det skulle ta sån här lång tid innan jag brännde mig hade jag inte trott. klagade till nico att jag inte blivit nå brun. men du smörjer ju in dig för mycket. så mycket var det rådet värt, men är man dum nog att ta solråd från någon som kan bo på solen så får jag kanske skylla mig själv. som att ta råd från en blind om solglasögon, både angående om de är fina och om de är bra på sitt jobb.


två bergselefanter är fler än en bergselefant

två bergselefanter är fler än en bergselefant
tar omvägar för att slippa hororna. nyper nico i stjärten för att slippa massageflickorna. tittar man på dem är det kört, då har man ett halsband (hora) runt halsen, ser jag ut som en bög? ser det ut som jag vill ha ett halsband? och är ful? tror de inte jag kan få nuppa utan att betala?
ännu en gång upp i ottan. nu är det james bond-ön på programmet. ännu en romantisk homoerotisk kärlekstripp med min älskade. om jag fick en baht för varje gång någon gjorde sig lustig på våran bekostnad med orden "honeymooners". men de enda som inte var par på utflyckten var fem araber och de har nog och till thai för att bögaloss riktigt hårt. det låg i luften. sen var det ett muslimpar, hon hade burka och syntes knappt, han badisar.
på denna trippen fick vi se lite coola öar och stället där de spelade in mannen med den gyllende pistolen. sen fick vi paddla kanot, det var loligt. vi fick också se några apor som bodde inne i en lagun i en hög ihålig ö. de hade inte mycket plats att leka på, funderade på vad de gjorde hela dagarna, då vart det en snabbis framför våra ögon. de är inte blyga av sig. och guiden som sa excuse me, men det lät kiss me.  varje gång han skulle berätta nåt. sa att apkungen hade 4 eller 5 fruar. stackarn, räckte det inte med att ha en gnällande apa? tydligen inte. sen sa guiden att berget såg ut som en elefant och pekade vart, nico bara, ja, jag ser. men det var bara det att guiden bara skojade, elefanten var lite längre ner, men nico hade hittat en till. bra av han, men nu kan inte guiden skoja om det längre, men det är ju alltd bättre att ha två bergselefanter än en.
när vi kom hem vart det öl sen tupplur sen utgång. hittade på lite svenskar och grabbarna grus och någon vikingbar som de hade i bulgarien. han som startade vikingen var där, men han såg inge glad ut, var inte så mycket folk där. de hade ett fint erbjudande doch. redbull vodka och fishshot, saknade redbullen då, det erbjudandet hade ju passat han som handen i handsken. sen spårade det vidare bara. nico tyckte jag var full och dryg, jag tyckte jag var nykter och rolig. bra självuppfattning man har.
tänkte ladda upp lite bilder, men nico sitter ju och tankar ner hela internet så blir inte mycket bandbredd över till lille fitte
tar omvägar för att slippa hororna. nyper nico i stjärten för att slippa massageflickorna. tittar man på dem är det kört, då har man ett halsband (hora) runt halsen, ser jag ut som en bög? ser det ut som jag vill ha ett halsband? och är ful? tror de inte jag kan få nuppa utan att betala?
ännu en gång upp i ottan. nu är det james bond-ön på programmet. ännu en romantisk homoerotisk kärlekstripp med min älskade. om jag fick en baht för varje gång någon gjorde sig lustig på våran bekostnad med orden "honeymooners" då hade jag haft råd att köpa honung och månen. men de enda som inte var par på utflyckten var fem araber och de har nog rest till thai för att bögaloss riktigt hårt. det låg i luften. sen var det ett muslimpar, hon hade burka och syntes knappt, han badisar.
på denna trippen fick vi se lite coola öar och stället där de spelade in mannen med den gyllende pistolen. sen fick vi paddla kanot, det var loligt. vi fick också se några apor som bodde inne i en lagun i en hög ihålig ö. de hade inte mycket plats att leka på, funderade på vad de gjorde hela dagarna, då vart det en snabbis framför våra ögon. de är inte blyga av sig. och guiden som sa excuse me, men det lät kiss me varje gång han skulle berätta nåt. han sa sa att apkungen hade 4 eller 5 fruar. stackarn, räckte det inte med att ha en gnällande apakärring? tydligen inte. sen sa guiden att berget såg ut som en elefant och pekade på ett ställe, nico bara, ja, jag ser. men det var bara det att guiden bara skojade, elefanten var lite längre ner, men nico hade hittat en till. bra av han, men nu kan inte guiden skoja om det längre, men det är ju alltd bättre att ha två bergselefanter än en.
när vi kom hem vart det öl sen tupplur sen utgång. hittade på lite svenskar och grabbarna grus och någon vikingbar som de hade i bulgarien. han som startade vikingen var där, men han såg inge glad ut, var inte så mycket folk där. de hade ett fint erbjudande doch. redbull vodka och fishshot, saknade redbullen då, det erbjudandet hade ju passat han som handen i handsken. sen spårade det vidare bara. nico tyckte jag var full och dryg, jag tyckte jag var nykter och rolig. bra självuppfattning man har.
tänkte ladda upp lite bilder, men nico sitter ju och tankar ner hela internet så blir inte mycket bandbredd över till lille fitte.

RSS 2.0