lunatic


idag när jag gick hem från jobbet, kom det en cyklande gubbe som jag aldrig har sett förut, så jag stannade så han kunde cykla förbi. då säger han.

galen psykopatmördare - hej

                                  fitte - jo, hej du

galen psykopatmördare - är det bra?

                                  fitte - inte dåligt

galen psykopatmördare - hrrmmmfffh (något frustande ljud)

sen cyklade han vidare med sin galna psykopatiska blick och sitt grisrosa ansikte.

jag trodde dagen var kommen för honom, att han hade mött sin över man. men han höll sig på cykeln. det är därför han lever än idag.

all you can eat


vi satt och kollade in skara sommarland, alx var givetvis mest intresserad av matutbudet. när det uppenbara sig för henne. hon ätar gratis!!gud vad lycklig hon är nu, har inte sett henne så här glad sen hon kom igår.


julklappså, nu var första julklappen avklarad. det gäller att vara ute i god tid för det första, och för det andra att dra sitt strå till stacken, för att få skutan världen på fötter igen efter finanskrisen.

de två senaste jularna har mor min fått vackra bilder på mig och kända profiler som tex nordman och jan johansen. ni får lova att inte skvallra till mamma vad hon ska få, så ska jag berätta. under senaste västeråstrippen träffade vi promoe och tog en fin bild. gud vad glad mamma skall bli, kan knappt hålla mig ända till julafton med att berätta.

hennes högsta önska vore nog en bild på mig och peter jöback, men får hon den då blir hon ju inte glad för de andra bilderna hon kommer få efter den, så vi får se om jag törs ge henne en sådan bild en vacker julafton om några år.
spontaneousfooldrunkennesses

fan va jag hatar fhanny, fhanny är alexandras syster. hon fyllde 20 år igår. det rimmar. när vi var och grattade henne märkte vi att hon hade en lägenhet. och där tog det slut. okey hon hade fått dit en soffa och en tv nu i alla fall. men de stod och bakade hon och killen/ickekillen, men de behövde saker.
 de slutade med att jag skjutsade alx på hennes kärringhonda som vi förövrigt höll på att öppna i 5minuter, sen ringde vi skamset och frågade

- hur fan får man upp dit låshelvetet???

- börja med att gå till rätt cykel!!

det var fhannys svar, subba!! så överlägset, vilken jävla övetsittarattityd.

men vi kom ner till coop, tog det fhanny behövde till sitt fortsatta bak. sen vid kassa när alx skulle betala kom den lite halv klassiska

- jag har glömt kortet hemma.

det slutade med att jag betalade och sa att du får bjuda mig på middag. det gjorde hon min käresta, det gjorde hon så inåthelvete!! jag skulle ju inte supa, och nu vaknar man med världens ryck och slänger sig på mobben för att kolla tiden, och se hur mycket jag hade försovit mig. klockan var lördag och det betyder ledig på fittespråk.

fyfan va bakis jag är,  hatar dig fhanny, hatar dig för du fixar spontana tokfyller, som jag inte ska ha. men nu går jag och lägger mig igen, kanske i solen på gården.

kom och titta vettja, syns på mattsbogatan.


emo

sivan 60år på jobbet, hade stoppat ner handen i en påse med rakblad. när hon drog upp handen var den helt uppköttad. den här emo-trenden går bara högre och högre upp i åldrarna.

beach zombiesdu har äntligen efter mycket velande och troligtvis en kompis skvättande lyckas doppa dig. det är svinkallt, men är det sommar så är det, då ska man bada!
du tar de första simmtagen och du börjar vänja dig och blir ett med det kalla vattnet. det är då du kommer in i ett varmt område i sjön, det är för varmt för att det skall vara naturligt så du börjar kika dig omkring. mycket riktigt, några meter från dig, står han där med sitt skyldiga ansikte. du vet, han vet att du vet. du har simmat i hans kiss!!

kissarna brukar även känneteckna sig när de står längs strandkanten, med vatten till midjan och helt tomma blickar, deras blickar är lika tomma som deras urinblåsor snart kommer vara. vissa är bättre än andra, de kan nästan föra en dialog med den kamraten de är ute i vattnet med. men de håller koll och ett visst avstånd till sin kamrat. det är då du kommer insimmandes..

talk of shamekänner alla till uttrycket, walk of shame? efter som det är så fint väder och jag är så glad då, så tänker jag spendera den tiden inne vid datorn och förklara vad walk of shame betyder för dem som inte visste det. snällt va?

det är dagen efter en rejäl fylla, från klockan 08:00 till klockan 11:00 lomar de hem med lättare huvudvärk och ibland viss ångest. de som var riktigt duktiga kanske till och med får stanna över en frukost, så de kommer lite senare. för dem som är lite yngre och träffar någon som bor hemma, kanske man till och med får träffa blivande svärmor innan man ens vet vad tjejen man nyss vuxenmyste med heter. men det är helt enkelt promenaden hem från bortamatchen.

men nu tänkte jag mynta ett nytt uttryck. det här utspelar sig innan "walken" och är oftas mycket mer ångestframkallande dagen efter. man vaknar efter ett riktigt fylleslag, tar upp mobilen och ser att 02:21 har man ringt just den personen man inte borde ringa ens i sitt bästa tillstånd, inte ens när man vunnit nobelpris i nått smart, och speciellt inte när man är på neandertalarnivå. det får helt enket heta, talk of shame.

så bästa medicinen mot bakfylleångest skulle helt enkelt vara en rikstäckande lag, där alla måste införskaffa mobiler med alkolås. det skulle rädda fler liv än dess föregångare på bilar.


styvisar


alla vet att när tjejer är kåta, så får de styva bröstvårtor. varje gång jag ser alx med styvisar måste jag helt sonika fråga

    -är du kåt nu igen? du är omättlig!!

nu när vi satt i soffan fick jag igen. helt spontant kom ett

alx  -är du kåt?

jag -men vi pippade ju nyss?

 alx -är du kåt?

och nu nyper hon mig bröstvårtan. ett litet ljus börjar sakta men säkert gå upp för mig. she´s getting back at me.

men då var jag tvungen att förklara att det där tricket bara fungerar på tjejer. det är därför det inte är riktigt lika legalt för det kvinnligakönet att gå utan topp, som det är för oss män. för då skulle alla killar veta när tjejerna är kåta och då är det ju ingen match. livet ska var en bitch.

kamin

de skulle skaffa en kompis till sin kanin. det blev ett marsvin, som skulle underhålla hoppe, vet inte riktigt hur de hade tänkt att de skulle umgås på för sätt? kanske att de skulle ha mysiga hemmakvällar framför brasan, med chips alternativt popcorn.
men det blev mer hoppe och gnage goes to jail. det blev hårda anala våldtäkter i bästa fängelsestil. gnage tjöt och hoppe bara ökade frekvensen.

Epilog:
de hittade sedan gnage gnuggandes i dushen, pipandes mantrat -jag är besudlad, jag är besudlad..
gnage blev aldrig sig lik, nu kan man se honom gå på gatan och sälja sexuellatjänster för att bekosta sitt drogmissbruk.

nu var ju båda killar, skulle de viljat skaffa barn, hade de varit tvugna att adoptera. men hade de varit man och kvinna och de hade skaffat barn, så hade det blivit en kamin.

                kanin                      +            marsvin               =                      kamin


point of no return

efter ett års kamratskap och daglig kontakt skall vi skiljas, om än bara för ett par timmar. men när de timmarna gått förlorade kommer vi kanske aldrig mer kunna umgås på samma sätt. vi som var oskiljaktiga ena dagen, skall nu se om våran relation håller för det stora testet..
                                                                            
                                                         första tvätten efter 1års användning

           

                                 före                                                              eftermidsommarprosa


sill och dill, hör midsommar till
och pussar för den som vill, men då kan man få en tjejbacill
den kan ha smakat kamomill eller oljespill
och röker man annat än cigarill, får man en utvidgad pupill
har man druckit mycket blå gul, kommer man slå en drill
kanske för att släcka en övertänd grill, men då ska man inte äta dess makrill
för du kommer inte få någons goodwill
men du kan hoppas på att få en salmiakpastill, av grannen nästintill


point of no return

efter ett års kamratskap och daglig kontakt skall vi skiljas, om än bara för ett par timmar. men när de timmarna gått förlorade kommer vi kanske aldrig mer kunna umgås på samma sätt. vi som var oskiljaktiga ena dagen, skall nu se om våran relation håller för det stora testet..

BLÅ GUL

det finns två tillfällen man får vara fjortis nog att dricka blå gul, det första är givetvis nationaldagen och den andra är midsommarafton.
eller när HELA JÄVLA SYSTEMET ÄR HELT TORRLAGT, OCH DET  BARA ÄR DEN SKITEN SOM ÄR KVAR PÅ HYLLORNA!!!!!  
och de som har rakad skalle och dr martens, de gör det bara för att värna de svenska intressena, för att inte stöjda invandrarölen helt enkelt. de gillar inte blå gul, men de dricker dem ändå. så otroligt starkt att göra nått man inte gillar, på grund av något man tror på.

jag är kategori två och det är lite synd om mig idag...men jag har jack som får trösta mig!liten har blivit stor


det är helt galet, det känns som det vore igår hon satt och klippte sig själv ute på skillingstreetan. men då var hon typ fyra och idag fyller hon 18. och nu klipper hon andra på löpandeband, hjulet har gått varvet runt.

men grattis till lill´siss på 18års dagen.syns på krogen..


those less able to stand

ni fattar nog vilken grupp vår kära xcarmen tillhörde..

ps. andra dagen av festivalen är uppe nu, än mer galet och än mer roligt!!downloading madness

london, helvetet på jorden, landifierat!! jag förstår jack the ripper, att han gick bärsärk där!!

folk här, har en fasad av snällhet, men innerst inne lurar en sadistisk turistplågare inom varenda londonbo. när man frågar om vägen är det mate och cheers till förbannelse, och det enbart för att vagga in mig i en falsktrygghet och få tillit till dem. sen utan att blinka skickar de iväg oss åt helt fel håll med 20 ton packning på ryggen...

klicka här för att läsa hela historien på min resdagbok. snaskiga bilder utlovas!
 
synthesizerbangsfrågan är om man vågar ta med sig popluggen på hårdrocksfestival? hjärtat säger att den har transformerats från pop till syntlugg till och med! tänk om de andra barnen kommer reta mig.london calling

jag tyckte alx kunde ha lagat mat till mig nu när jag kom hem (hon glömde ta med matlåda, så jag fick nöja mig med hårtbröd som mat på jobbet) men hon var för stressad sa hon. hon skulle ner och sola. hon prioriterar sin hudfärg för mig. liksom vafan, vi ska till england, där de är några nyanser brunare än genomskinlig. hon kommer vara som en neger där.

och syrran klippte mig igår. det blev jävligt bra tycker jag, men man kan dra vissa paralleller till en förvuxen hitlerjugendmedlem. kan se lustigt ut när vi går hand i hand, nazisten och blatten. men festivaler förenar och bygger nya broar och band.lika som bär?

                     fitte?                                                        ung och söt nazist?vi åker om en timme och tjugo minuter, dags att packa!!

double standard

alx jobbar kväll, då blir man uttråkad. men då kan man passa på att lägga upp inlägg som hon "måste" läsa innan spara&publicera. så här kommer ett inlägg som jag sugit på ett tag. det är inte fulländat, men det blir det aldrig.

alexandra är bra på uppfostran. men det märks att hon själv hade en hård uppfostran som barn.
för nu som "vuxen" bryter hon mot alla regler:


äter inte vid matbordet, check!

tar åt sig mer mat än hon orkar äta upp, check!

borstar inte tänderna innan läggdags, check!

godis innan maten, check!

godis till frukost, check!

godis fast det inte är lördag, check!

alx:s favorit godis är choklad, så nu fick ni ju även svar på frågan varför hon är så brun, man blir vad man äter.

jack the handyman

en bandlista börjar sakta men säkert ta form i skallen. men det finns ett stort problem. det är för mycket bra band. ska jag hinna med att se alla band jag vill se, då kommer jag inte hinna bli full! det är så många av banden som lätt skulle kunna headline:a en festival. men här går de på i parti och minut.

hittar en fem minuters lucka mellan korn och mötley, kanske hinner halsa en flaska jack? det är fan rock´n´roll det!  får ta med bongen så hinner jag säkerligen, men det är mer fjortis än rock´n´roll. men jag är säker i min rock´n´roll:itet! så det gör inget.

men det slutar väl som vanligt med att man dyngar ner sig (i dubbel bemärkelse) och ligger och krälar i leran och missar alla bra band och de dåliga med.


confessions of a smöraholic

jag har "hyrt" confessions of a shopaholic, jag vill hellre se johnny mad dog, den verkar galet bra. lite som guds stad fast den utspelar sig inte i rio:s favelor, utan i kriget i liberia.

men det kommer bli Confessions of a Shopaholic vi ser i kväll, och hjärtat kommer vara glad. är hjärtat glad så är magen glad (hon lagar god mat när hon är glad).utläggning om solning 2.

folk som socialsolar. här kommer ett exempel: anna har inte träffat berit på tre veckor, men nu känner hon ett sug av lite social kontakt. anna ringer således berit.

anna -heeeeej berit! det var såååå länge sen vi sågs
berit - heeeej! ja verkligen, vi måste hitta på nått
anna - ska vi ner på stan och dra en fika?
berit -karln hemma säger att jag börjar bli lite rund om magen, skulle vi inte kunna träna?
anna - nej tyvärr, är sjukskriven och får inte anstränga mig har läkarna sagt. men vi skulle kunna sola, då blir ju karlsloken din    glad också! allt är finare brunt, till och med fett
berit- gud vilken strålande idé (ja det var en tråkig ordvits, men jag tvingar dig inte att le)
anna- vi ses vid solariet om en halv timme
berit -ja det gör vi, puss hej
anna -pusspuss

väl vid solariet träffas anna och berit, de säger hej sen går de in i varsitt solarie och kommer ut tjugofem minuter senare lite brunare och säger hej då.

hur socialt var det tycker du? inte mycket säger jag.

utläggning om solning 1.

jag hatar folk som solar solarium när det är soligt och fint väder ute. vi bor i sverige och det är ganska begränsat med fint väder här (jag vet att ni springer och klagar hela vintern att det är så kallt och ingen sol, men sen när det blir sol och sommar så hoppar ni ner i solarierna och gömmer er som värsta björnarna hoppar i ide.) så passa på att njut av solen när tillfälle ges.

Sv; frrrågestund!

1. Hur länge var du å fitte ihop innan ni flyttade ihop?
förstår inte riktigt frågan? det är ju jag som är fitte. men på ett sätt så har "vi" ju alltid bott ihop.
2. Hur länge höll ni på att vela innan ni väl vart ihop?
sperman och ägget? typ 25 år sedan isf
3. Hur många skor var det du hade nu igen?
OJ! öhm? 20par? köpte faktiskt ett par gorgeous gummistövlar idag, endast 10 av 10 på gay-skalan!! (bild kommer)
4. Och vilken skostrl, var det 37?
nja, snarare 42-43 vill jag ha det till, men troligare 41.
5. Berätta om ett nytt band som är bra!
trivium! inte toknya, men svårlyssnat och obefintliga texter. trivium rain
6. Hur är det att vara låtsasmamma?
vet inte? är du sugen på att bli det eller?
7. Vilken är din favoritfilm?
såg det sjunde inseglet igår, den är sjukt skön.
8. Vilken är din favoritfärg?
svart är väl ingen färg, men jag måste säga svart, svart eller blått.
9. Premunerar du på avestatidningen?
nej, men tjyvläser om tillfälle ges
10. Hur mkt lägger du ner på solning i månaden?
ca tvåhundra per år. resten snålsolar jag på tanten min.  utläggning om solning 1. utläggning om solning 2.

- när ska du o fitte skaffa barn?
vet inte om det är fysiskt möjlig för en person att skaffa barn med sig själv. antar att den som ställer frågan tycker att jag är en självgod person. du har helt rätt!! om det skulle vara möjligt så skulle jag nog göra det illare än kvickt.

-Favoritgodis?
saltlakrits och choklad.
-Snyggaste kroppsdelen på dig, som du är mest nöjd med?
oj, vart ska jag börja? vi tar axlarna eller min mage anno beach 2008
-Vad har du komplex för?
min gigantiska röv
-Din största fobi?
spindlar

vilka bloggar följer du? Dagligen.
alla bloggar vars författare följer min ;) och det är ganska många, funderar på att säga upp mig från jobbet för att hinna med att läsa alla bloggar.

- Hur sminkar du dig, vilka produkter och i vilken ordning?
jag försöker köra den naturella locken som skulle vara inne i år, i så stor utsträckning som möjligt. men annars om jag säger så här, jag börjar sex men går upp kvart i sex. do you get my drift?
- Hur tar du hand om ditt suuuperfina hår?
keps/mössa (tycker ni är lite elaka med era frågor)
- Funderar du och fitte på att flytta härifrån, eller kommer ni stanna här för hugos skull?
jag och fitte, fight club grabbarna. får man ändra bästa filmen till fight club? inge svar? du är ohyfsad du! går det att lösa på nått sätt så sitter vi inte fast här.

hur mycket väger du?
oäten på jobbet med jobbar kläder 80 pannor, äten 83. kan ju tillägga att jag vägde ungefär 70 innan jag träffade alx. det är lite feeder-varning över henne.

hur ser din drömframtid ut ? Vart tänker du dig att du är om tio år och hur ser ditt liv ut då ?
Trivs du att bo i Avesta? Eller skulle du vilja bo någon annanstans? Vart isf? :D
rik med alx och hugo och några till knåddar. på någon fin strand och glassigt. jag otrivs inte i avesta. skulle kunna bo någon annastans. tjugo meter från stranden.


robinson, no more

det kom, likt en blixt från klar himmel, chocken när jag kom på att det är första helgen utan robinson. det är inte pga intrigerna jag kollar, utan det är för miljön där programmet utspelar sig. men det är med en viss gnutta självplågeri, för jag vill ju sitta där i stället för jarmo ju. jag vill ju givetvis smutta på en kall bärs, inte knapra på ett gammalt palmhjärta, men det är ju petiteser. men fan va fint det är, skulle nog stå ut med tretton trögskallar i några veckor bara man slapp skitvädret i svergie ett tag.
får plöja resdagboken och aftonbladet resa i stället.
when will she realize


beautiful morning, NOT!!!

gud vilken härlig morgon det började som. myyys 3000 i sängen  var det. sedan börjad jag kolla på gamla bilder i alx:s telefon. när jag kommer fram till en bild på mig och säger att jag borde klippa mig (jag hade kort hår på bilden) så får jag ett NNNNNNEEEEEEJJJJJJJJJ!!!!! DET SER UT SOM DU HAR VATTENSKALLE NÄR DU HAR SÅ KORT HÅR.
jag vänder mig om och försöker dölja tårarna..

download festival, DERBY U.K


korn, slipknot, trivium
. tanken slår mig cirka tre gånger per dag. korn, slipknot, trivium. på samma festival.
inte nog med att de är på samma festival, de ska vara på samma jävla festival som mr fitte! det är ju helt galet tokigt och cp:igt
(ursäkta uttrycket men jag växte upp på 90-talet, och då var det okej att säga så. frågar ni mitt bloggande monster till flickvän så tycker hon nog att jag blev kvar där på 90-talet någongång också, så det passar ju bra).
men det är ju bara för bra för att vara sant. något kommer ju gå snett.

till exempel har jag aldrig brutit något. hur stor är chansen att man gått runt i detta farliga samhälle så länge utan att bryta något? så det kommer man ju göra. bryta benet två dagar innan festivalen börjar, så man inte kan gå på den (festivalen).

ett annat scenario är ju att planet störtar. vi skall åka med ryan air och de snålar ju in på allt, och nu har de säkert snålat in på bränsle så vi störtar rakt ner i kattegatt. men vi kommer inte få någon uppmärksamhet på grund av det franska planet som störtade för några dagar sedan, så alla kommer tycka att vi bara var en hög med copycats.

de säger ju att det är farligare att åka till flyget än det är att flyga, så då krockar vi väl kanske. troligtvis med en lastbil med citroner så det svider jättemycket i såren jag fått efter krocken. men citronerna släckte kanske branden så jag brann inte ihjäl. men precis då kommer en lastbil med jodfritt-salt, och shit var det bränner i såren!
då börjar jag hoppas att en systembolagslastbil ska komma förbi och krocka in några flaskor med tequila, men sådan tur kunde jag ju inte ha.

annars kommer jag till festivalen och det verkar vara bra väder. lagomt när mina mungipor börjar peka uppåt, så kommer de mörka molnen, och jag hinner inte ens knäppa första bärsen så öser det ner regn. men nu har jag lovat bloggmonstret (ska komma på något smeknamn till henne tänkte jag. kanske ni, mina trogna läsare kan hjälpa mig med? typ xshrek eller liknande? det var ju inte så bra men, jaja) att om det regnar tok mycket på festivalen så ska jag fylla en gummistövel med öl och tömma den i min törstande/deppiga strupe.
måste komma på något hon kan göra också.

och om det är tokstekigt väder, hmm..

nuts are crackin'

var på coop och handlade. alx var tvungen att köpa snask. men inte vilket snask som helst, utan natursnask.
jag brukar inte bemöda mig den extra promenaden förbi natursnasket, men är chefen med så bestämmer man ju inte.
väl där märker jag den unkna doften av djuraffär, huua! sedan började jag kolla vad det var för snask. och det var nötter med choklad, cocos med choklad osv. ungefär samma snask som vanligt snask fast dubbla priset.
frågeställningen blir som följer: vad är skillnaden på en naturnöt och en vanlig lössnasksnöt?

den nöten kan ni försöka knäcka över helgen.

fitte for fight

nu håller jag på att bli galen. inte för att jag brukar bry mig så där jätte mycket om vad man "borde" äta, men det ligger ju där i bakhuvudet i alla fall.

nu är de senaste rönen kort och gott, ät mindre protein så lever man längre.
det har testas på möss och möss är som människor, tro du mig inte kan du se filmen möss och människor från 1992.
men vänta lite nu, skrev han just att man ska äta mindre protein? alla säger ju ät mindre fett och ät mindre kolhydrater men fan ingen säger ät mindre protein.

alla tjejer skriker i kör, -TA INTE BORT VÅRA CHIPSSSS!!!! (kolhydrater) OCH INTE VÅR DIPPPPP!!!! (fett)
men fitte skriker -TA INTE BORT MIN PROTEINSHAKEEE!!! (protein).

blir ju ingen ide att träna om man inte får bygga upp musklerna, det är ju lite där proteinet kommer in.
kul liv liksom, spatsera runt som en tanig sill hela dagarna, det finns ingenting att göra heller pga ingen träning. inte nog med allt detta, som grädde på moset så kommer man ju leva längre också, åååhhhhh vad tråkigt!!!!
men det var ju glädjande för alla tjejer som nu med gott samvete får äta fett och socker tills de spyr (japp hans citerar KENT också, den fullkomlige killen).


about time

igår såldes sweden rock-biljetterna, idag kom download festival-biljetterna. fy fan va kul det ska bli. nu är det bara att hoppas på regn i sölvesborg i helgen och fin väder i derby nästa helg.avocado

hjärtat gör allt med stil, till och med när hon spiller så ska det matcha.right back at ya

fitte: - jag hade en tjej förut vars föräldrar bodde precis vid en sjö, det var as gött för när man var ny knullad så kunde man gå ner naken och bada.
alexandra. - då kan du glömma att vi någonsin kommer att bo vid en sjö.

två månader senare:

alexandra: - haha, jag hade en kille förut, som tatuerade in en banan på bröstet!
fitte. - då kan du glömma att jag någonsin kommer att tatuera en banan på bröstet!


WANTED

jag saknar min lur
vi har vart tillsammans i ur och skur
han var nästan som ett husdjur
kanske hade haft dig kvar om du suttit i bur
jag saknar dig min filur


här är sista bilden på älsklingen i livet.
tredje från vänster.

KENTUCKY BBQ 2000
man kan inte vara "mannen i huset" utan en grill.

nu är jag mannen i huset.

nu fattas bara ett stenåldersmans AAARRRGGH!! en hand i kallingen, brynja och ett sexpack folkisar.premiärdoppet

RSS 2.0