och så var det det

 

dagens träningsoutfitte

 
första tvättningen idag sen rhodos. då kan man inte begära förmycket av dagens träningsoutfitte. 
 
 
känner att posen inte är riktigt fulländad och kan behöva lite finslipning. men ni är ju här för att kolla kläder inte poser. och avesta byggdes inte på en dag. försöker få till den rätta framåtlutningen och de perfekta kobenta benen. återkommer i ämnet med fler försök och bilder. 
 
#glad #färgglad

dag fyra: ställa in ögonmåttet

 

vaknar, det känns som ett mirakel. inte konstigt att man kallas för jesus. eller tofsen. klockan är åtta och ja, jag vet inte om jag har sovit nåt. sätter mig på en välstekt balle och ser ut över våra inte allt för fulla flaskor, där skulle man kunna lära sig ett och annat tydligen.

 

samlar ihop spillrorna och drar med mig dennis till långtborta stranden. vi äntrar stranden vid tiotiden, det är ett jävla liv. tar en smirnof ice och joinar kören och börjar skråla jag med. vi står ut en timme med bad och lek innan vi tyckte att det var dags för en burgare. får in en väldigt stor och normalstark öl. måste dricka halva med sugrör för att ens orka lyfta den.

 

mätta och belåtna tar vi en strandpromenad. träffar några tjejer från gårdagen, sitter och ljuger lite för dem. blir törstiga och går och handlar öl och glass.

 

kommer hem och tar ett skumt skumbad, somnar till en timme och vaknar rätt russinlik. låter inte humöret falla för en sådan simpel grej.

 

sätter oss och tar en drink på balkongen, det är gemytligt. det kommer över några tjejer som vill köra ölspelet, jag skrattar åt dem och säger att då måste man ju vänta på att dricka. känner mig jättetuff innan jag tröttnar på alla och går och letar förfest. hittar en jätteglad tjej och hennes inte lika glada men lite kortare kompis. vi har det trevligt och skratten avbryts bara av klunkar. när vi tankat klart går vi de 20-30 minutrarna till krogen av någon anledning . antar att jag blev manipulerad av flickorna.

 

de lurar med mig på nåt shotsställe, stackars mig. här kommer inte jag trivas. de stjäl min keps som är hela min personlighet. det kan låta tragiskt och det är det. men vi shotar och är glada. under tiden i en annan del av magaluf ger dennis bort sitt älskade megan fox-linne, har beklagar sig än i dag för detta faktum. stackars påg. men han fick se några snabba korttrix och en härlig mikrofånfrisyr, plus en skallig och avis colina.

 

dennis träffar massa fina tjejer och tar massa fina bilder. sen träffade vi tydligen varandra på grabbarna grus. ögonmåttet var noll och bristen på bukfett och skärp börjar avslöja mig och mitt häng.

 

det härjas lite på krogen sen taxi:ar vi oss hem för lite efterdänga. hamnar hos den glada och den korta och grannmackan är med. klockan tickar på och tillslut blir det sovdags. ena bruden tycker det är varmt och slänger ut madrassen och sig själv på balkongen för att få lite kyla. jag joinar i den andra sängen. en halvtimme senare stiger solen och torkar bort all sprit. hennes idéen i sig var det ju inget fel på, det kunde ha funkat. var bara tidsplaneringen och solens stress att komma upp och förröda alla engelsmän som satte käppar i hjulet för en god morgons sömn.

 


lingon är röda, blåbär är blå, jag har inga pengar och får inte passera gå.

 
jag tänkte göra fattiga riddare till frukost. men jag hade inte råd, fick nöja mig med luspanka bärplockare.
 
 

en stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem

 
gjorde precis en överföring på 37:- från ett av mina konton till mitt kort. jag tömde det kontot. nu har jag 72,05 på kortet.
 
slutlön imorgon, hehehe.. 
 
 

dag tre: visar du popcorn får du fitta

vaknar hos norskorna med full mundering, trevligt folkslag det där, de har en bordsfläkt, jag blir avundsjuk. tredje dagen och jag har inte lyckats äntrar min säng än. tackar för mig och går till rummet. klockan är bara tio och jag hoppas att pöjken är där, icke. kuken.

 

går ner i foajen och ber om en ny nyckel. får en gratis helt oväntat. springer till rummet och badrummet för att äntligen få mina burgare. borta. vilket svin han kan vara dennis ibland. men trevligt av mig att tänka på hans bakfullare han.

 

kollar telefon och har fått sms av pöjken. han har gått till stranden. smetar in mig med skyddande salva och fyller strupe och buk med en rejält fin morgonmorganochcola. njuter ett tag på ballen innan jag sätter på mig min stranddräkt och går för att möta.

 

jag tar långtrappevägen och fotar söta katter.

 

men gud så långt det är, blir orolig om jag kanske måste köpa nya flipflop efter halva vägen. går förbi en strand, där är det inte. har inget sällis, ingen att dryga sig med. köper en långburk heineken som sällis. funkar. går till nästa strand och ringer, men den var det inte heller, går till en tredje och här var det.

 

vilket kärt återseende. vi baywatchspringer (*slowmotion för er som missat världens bästa serie) och hoppar och möts i ett hav av hoppandes tuttar, kramar och blöta pussar. toplesstjejer tittar mer på oss än vi på dem.

 

vi byter tillbaka kepsar, vill ju inte att folk skall ta fel på oss. går och köper en varsin glass och lite dricka, glada killar blev än gladare.

 

vi solar, badar och mår. när vi solat, badat och mått klart går vi och klämmer några burgare, det lät oss väl smaka som väntat. sandiga och bruna och lätt stressade känner vi att vi måste skynda oss, parbadning i badkaret fick det bli och sedan balkongfest.

 

wille vår trevlige granne kom över, denna gång utan åtaganden dagen efter. det bådar gått. men även våra norrländska en dörr till bort grannar kikade över för första gången. senare skall de erkänna att de tyckte vi var töntar som var topless på krogen. hehe, semestertider är toplesstider, hehe. vi bjussar fireball och ljuger lite, sånt binder samman folk bättre än karlssonsklister och det binder samman folk bra. det kommer över tjejgrannar också. jag trodde att de var norskorna från igår, måste ställa in ögonmåttet nu känns det som. slänger på mig mina vita converse för första gången sen första dagen, hittar min borttappade plånka där, win. 

 

Bokar taxi och gör oss redo för några snabba lyft. mina vänner är hungriga så vi beställer nåt med ketchup, jag kan inte äta när jag är full och tittar med nedsättandeblick på det röda. beställer in en shot istället, den är både brun och snabb och det var en finfin ide kan jag känna än idag. dennis köper ett vackert linne till mig och ett likadant till sig, viktigt när man skall vara topless på krogen, vi fick se ut sopm tvillingar ett tag iallafall.  går in på grabbarna grus och slöhånglar lite med dennis för att göra brudarna avundsjuka, det funkar. gör några snabba lyft sen var det dags för nattbad.

 

inte lätt att hitta taxi hem när man är både blötast och sandigast. gör en fuling och gömmer mig och låter tjejerna stå och visa urringning, det funkar, en taxi stannar och jag hoppar fram ur min gömma och lubbar och hoppar in. det kändes som det lika gärna kunde ha vart usain bolt som gjorde den rushen, troligtvis var det nog inte så.

 

tar oss hem, efterdänga. provar min egen säng för första gången på resan. 

 

  


dag två: snabbmat

 

jag blir väckt av stolssnubben klockan tio, han ser arg och elak ut och vill ha pengar. jag känner mig ensam, övergiven och lurad. letar runt i diverse fickor och fiskar upp en 20eurossedel, hehe, taxi till dagen innan, hehe. ger han fyra och traskar ner i vattnet med mina fina jeansshorts. ligger i plasket ett tag och tänker över mina synder, det blev ett långt plask. vart är jesus när jag behöver honom. går upp och hämtar lite pengar och går och köper vatten och några öl.

somnar om och vaknar av svenska röster. det är som en tung skrillexdrop i mina små öron, jag blir euforisk och går fram till de söta tjejerna. förklarar min situation för att få sympatier och lyckas. åker ut på en längre flottur med den ena och är glad att ha någon som vill hänga med mig. får sällskapa med dem till klockan blir 18:00 och de skall käka, jag tackar för gott sällskap och förbereder mig mentalt för den långa, svåra och inte minst farliga resan hem. nu kom jag och tänka på att jag hade ju kunnat pröjsat en taxi, aja, lätt att vara efterklok.

går upp och åt fel håll, hittar en stor informationskarta, kommer på vad hotellet heter och hittar det bland alla andra hundra som också¨heter nåt med palma nova. inte lika lätt som hotellet i napa som hette barbara, men man är ju den skarpaste kniven i lådan. står säkert tjugi minuter och bara stirrar på den där jäkla kartan, sen går jag. man är lite för bortskämd med googlemaps här hemma. jag går och går, stannar och köper en supertwister och en heineken. sen går jag lite till. vid sjusnåret är jag hemma, dennis står på balkongen med lite folk, jag får en spontanapplåd, den är jag värd.

 

vi sätter oss på balkongen och firar den förlorade sonen med fireball, nu mår man igen. vi har wille vår finlandsvenskegranne med oss, han skall dyka imorgon och således inte dricka, hehe. man gillar ju att ha dåligt inflytande på folk om ni förstår ordvitsen. Dyka, flyta. Skitsamma. Men dansa, pausa fattar ni.

 

vi tar en vandring kring hotellet för att avsöka våra jaktmarker. vi hittar ett par norska flickor. Vi slår dem medvetslös och släpar dem till balkongen. väcker dem med luktsalt och drog nån rövarhistoria om att de slog ihop sina huvuden när de båda ville ha samma shot, törstiga flickor. så vi har räddat era liv. de är väldigt tacksamma.

vi går ner och tar en donken, har inte ätit på hela dagen. Köper på mig en stor burgare, sex cheeseburgare och en glass med chokladtopping. vi tar med hem och jag lägger mig i badet och våldtar burgarna. lämnar fyra cheeseburgare till mitt förmodligen lite bakfullare jag. går upp och smörjer mig mjuk och fin. full fart på ballen. går ut och joinar, några shots glider i. klockan tio går dennis och lägger sig, kul tänker jag, han är oväcklig när han väl somnat. var tvungen att köra över karl med en traktor på peaceandlove för att väcka han inför ett storband som skulle spela klockan 20, men han vaknade inte mer. tråkigt på en sån fin kille. vi andra fortsätter festa utom wille som skall upp och dyka.

 

vi drog in till krogen vid tolv, testade lite nya ställen. jag hade lånat batmankepsen, ville att dennis ande skulle få uppleva denna kvällen i alla fall. och det kom fram en dam med en ballong, trodde att hon ville att jag skulle knyta den, då blev det ett jädrans liv! kungen bryr sig.

har knappt nå bilder från kvällen så kan inte berätta så mycket mer.

 

drog hem fem, dock taxi denna gången. snacka om att lära av sina misstag. man kan gömma en taxislant på sig själv när man är nykter, då hittar du inte den när du är full. men sen när du nyktrat till och vill hem har du den där gudomliga slippagåtaxipengen. på hotellet igen kom jag inte in för vi hade bara en nyckel..

 

fick höra senare av dennis att han vaknat kring femsnåret, vart partysugen, tagit en taxi till bargatan för att hitta oss.

dag ett magaluf: "första dagen, den fullaste dagen"

 

allt började under en snabb promenad runt broarna i den lilla bruksarstaden avesta. hösten närmade sig med stormsteg och sommaren hade lekt kurragömma hela sommaren. förra årets höst-/vinterångest låg kvar på ett inte helt bekvämt sätt, den tog lite för stor plats också. vi skojade om en till resa i samma slag som ayia napa. två veckor senare satt vi på arlanda med en öl och en jäger. nu ska ni få slå följe på denna nöjestripp till resa. mycket nöje och tur att kameran var med, hehe.

 

vi åker tåg till arlanda, dennis vet hur sur jag kan bli med blodsockerfall och alkoholfall, så han har vart förutseende och tagit med en påse gott. tre gösser var satt fint och arlanda hade mer gott att bjuda på, efter ett par bärs och en jäger, vars glas vi stal enbart för att ha shotsglas på bussen till hotellet, ibland och inom vissa områden är man smart och snabbtänkt. klämmer en el maco som smakade gott. sen går vi till incheckningen för att lämna våran brist på liv i sverige.

 

vi äntrar planet på ett graciöst sett, förutom att jag går och tittar åt höger på sätesnumren och råkar trampa på en vild och eldig spanjorska, innan jag ens hunnit kliva av och märkt mitt misstag så frågar hon i tonläge högt om jag inte skall be så mycket om ursäkt. jag svarar nej och sätter mig och drar ner sovmössan. vaknar fyra timmar senare och är framme, plockar ner väskan och går förbi den eldiga och frågar om foten fortfarande sitter kvar.

 

efter en varm evighet i väntan på väskorna med endast jdcola och dennis som sällskap hittar vi bussen. jag säger ”längst bak” hehe, man har ju åkt buss till skolan förut. nu åker shotsglasen fram och fisken och fireballen slog följe. när vi var framme vid hotellet vid 00:00 fick vi en karta till det, detta bådar inte gott. när vi hade orientering i skolan brukade vi gå och klämma en burgare istället. Kommer fram till en alltför brant backe, börjar traska, är två killar före och en hop bakom. De går för långt och jag hör nåt avlägset rop om att någon hittat rätt.

vi kommer dit som tredje par och snubben i receptionen har ingen brådska. han skall ta passet och ge en rumsnyckel, detta tar minst en kvart innan vi är framme, det kanske inte låter länge men går man på törstighetstid så är det länge! går upp på rummet, badar lite med dennis och fisken sen drar vi på kroga. när vi kommer ner i foajen igen så är det fortfarande världens kö, stackrare, vi tänker på er på krogen.

 

vi tar en vrålsnabb taxi till grabbarna grus, väl där kuskar vi runt, kör lite topless, några snabba lyft, gör hyschhyschminen med pekfingret för munnen, träffar gurkan, dricker shots, halsar redbullvodka. Det gamla vanliga helt enkelt. vi lämnar stället vid stängning runt sex snåret och börjar vår vandring hem. har aldrig gått vare sig hit eller dit. men vi har bränt pengarna vi hade på oss så taxi var uteslutet.

 

vad är det som går och går med aldrig kommer fram? dennis och fitte under sin första dag i magaluf.

 

jag blir tjejtjurig på dennis och går sju meter framför han. tillslut tröttnar jag ur och vi går ner på stranden. vi tar några vackra bilder, klockan är kvartöveråtta och jag säger åt dennis att jag lägger mig här, kom och hämta mig när du hittat hotellet. Han säger ja och går mot soluppgången.  

 

 


hata gubbar!!

 
att hämta resväskor från bandet på flygplatser är större karlgöra än att grilla!! de räcker inte att bara stå en millimeter från bandet i en stor köttring, det är nästan så de skall åka med på det också.
 
 

RSS 2.0