crunchy surprise


du la ett chips mellan mackorna, det var en knastrande överraskning..


mycket vill ha mer..


jag hörde nyligen uttrycket "mycket vill ha mer". det används väl oftas om andra som aldrig är nöjda, utan bara skall ha nya saker hela tiden. inget positivt uttryck alltså.

jag kom att tänka på en gammal jobbarkompis när jag hörde det. han använde det oironiskt om sig själv. kanske jag som missuppfattat allt, så det är jag som borde skämmas, men vi kör..

han snackade om sitt feta billjud (det blir roligt för han är rundlagd) i sin gamla risiga volvo (det blir roligt nu när kineserna äger volvo, risigt, haha (jag har sett för mycket modern family kanske?)).
när han fick nästa lön så skulle han fläska på billjudet än mer, mycket vill ha mer, sa han. det var roligt för man säger inte så om sig själv för det första, för det andra så hade han inte mycket. men jag satt och nickade medhållande och skämdes inombords.

han skröt om hur mycket han skulle resa. jag frågade utan att bry mig, om vart han skulle och med vilka. italien. svenska kyrkans unga. var svaren. nu börjar det klarna för er. är man med där så är det ju för att man inte har någon socialkompetens eller har något fel, där samlas avskrapet som ingen vill umgås med och umgås med varandra.
det enda jag kunde tänka på var att det var jag som bjöd han på resan. jag gick ur svenska kyrkan det året.

han gjorde en annan skön grej också. på två av jobben så roterade man med ungefär tjugo minuters mellanrum. det ena jobbet är jobbigt och tråkigt, det andra lökigt och härligt. därav roteringen.
han kom till jobbet och sa att han opererat benet. jaha, benbrott eller liknande tänkte man och han fick det lökiga härliga jobbet i en vecka. det betyder att någon annan fick det jobbiga och tråkiga jobbet i en vecka. i slutet av veckan kom det fram, han hade opererat bort ett födelsemärke.


everything and nothing ceasar


haha, första fyllebloggen. har inte ett minne av den. skapligt rättstavad må jag säga, och engelska också. impotenterande! kanske blir en till inatt. men då blir det inte efterfest till fyra.
hela nya lådan med gösser var slut också, men en skvätt minttu kvar. har fyllt på med en ny låda gösser och en minttu black, variation ger färdighet eller nåt.

vi drog iväg till mc donken också, hade en timme innan jobbet. det var inte det smartast märkte jag när vi svängde in på parkeringen. orsaken stavas sportlov och massvis med stockholmare. bara för att jag hade bråttom så verkade det som om alla skulle köpa hela mc donken.
hann in en sväng på hemköp också. det var den segaste kärringen i mannaminne, när hon äntligen var klar, trodde jag, då gick hon med sin käpp och skulle hämta en japp. kunde hon inte hämtat den innan när kassörskan fixade med travskiten?
men jag köpte en aftonbladet med klick, ipren och en trisslott. men aftonbladet hade jag redan läst, jag hade inte ont i huvudet eller muskel- eller ledvärk, och jag behövde inte vinna några pengar.

på vägen hem från hedemora höll jag på att få se min första krock. det var en gammal gubbe som svängde ut från en liten väg vid rembo, rakt ut på stora vägen utan att titta. det var millimeter ifrån att han krockade med bilen som var framför oss. den var tvungen att slänga sig ut i fel körfält. turligt nog kom det ingen bil där. det var konstigt med tanke på hur mycket bilar det var på vägen. väntan fortsätter.

blev en eftermiddagsgjutplanpizza också. tjockt. har jag tur blir det en fyllepizza senare.


epic-meal


jag har lärt mig en sak efter att ha stekt bacon till fem personer, använd köksfläkten! nu luktar det som när finngubbarna bastar, i hela lägenheten. inte ok.

bättre?


 

bättre!!

 

 


öp-dieten


för er som inte blev tillräckligt rädda, jag var och gymmade idag och igår. första gångerna på två veckor. jag var två kilo lättare förvisso, men det gör mig snabbare bara..




slutsats. pizza- öl-dieten verkar funka. man går ner ett kilo i veckan. skulle jag köra den i 78 veckor så skulle jag väga noll kilogram. då skulle jag vara osynlig, jag har alltid velat vara osynlig. vet ni vad jag skulle göra då? jag skulle sitta hemma och dricka öl och käka pizza.

kanske skulle ha en tavla ovanför alla lamporna. det ser så tomt ut sen jag tog bort alla dvd-skivorna från tv-möbeln.

kjäll-bräll


säga vad man vill om bruket, men den 25 leverera det alltid! ibland kommer man ner och ser vilket pisskift man har framför sig, man vill bara gå och lägga sig i gjutlådan och gå upp i rök, segla genom skorstenen och upp mot molnen. men då är det bara att tänka, två dagar kvar eller liknande.
man skulle ha lyssnat på kjell-cykelställ när han tjatade om 5-skift på bruket, jobba mindre, tjäna mer. 35h i veckan, det är bra skit. jag skulle ju aldrig erkänna detta för kjell-kriminell, men så är det.

sen har jag 4 skulder som kommer inkaseras i helgen. vid problem tar jag med mig kjell-kriminell och ett basebollträ. jag vill varna känsliga tittare, viss blodutgjutelse kan förekomma.




magica de hex


tänkte dra och kolla på film. det står mellan två filmer, åsa nisse eller lemmy.

same shit different name?


fittofs


idag fick jag första komplimangen för mitt hår. det tog ungefär ett år. men vilken känsla det var, lätt värt väntan.
de resterande tusen negativa sakerna som sagts om håret, som har gjort att jag inte har klippt mig. de glömde jag för en sekund.
direkt efter var det någon som sa att jag borde ta ur tofsen. men det är ju som att säga åt en kille i folkdräkt att ta bort sina knätofsar. det går inte, vi är en enhet. utan tofsen ingen fitte och ingen fitte utan tofs.






chineseuaua


efter att ha avverkat några avsnitt av modern family så kan jag säga att suget efter en liten kinesbebis aldrig har vart större. så söta! som en chiuaua, utan allt hår. sen när den blir stor och inte är söt längre, då blir den smart eller bra på pingis. evolution när den är som bäst.




det går att skjuta upp ångesten, fråga heroinisten, han skjuter upp allt han får tag på..


39 år. 3 barnsmor. ms. hyperaktiv. tatuerad. inlåst. psyksjukhus? nej, big brother!

jobbigtjobbigt att se på premiäravsnittet. alla är så nervösa och försöker dölja det med högljudhet och att inte spela nervösa. det var genomskinligt som spöket laban.

öl, chipsochdipp hjälpte mot ångesten.
imorgon kommer ångesten för chipsochdipp och ölen.

g-string


eftersom vintern vägrar släppa sitt kalla grepp om oss, istället för att motarbeta den, får man passa på att njuta av allt dumt folk gör när det är kallt ute.


 

det var länge sedan jag skrattade så hjärtligt åt någon, kan ha vart för det var natt när jag såg det. men det var lika roligt nu på morgonen. men det är svårt att åka lift och ibland smärtsamt.

 

 


dubbel trubbel


det verkar som mina parkeringsgrannar har gått ihop i en "inte låta fitte komma in på sin parkeringsplats-pakt". det är fult gjort det.
detta är ju inte robinson, detta är verkliga livet. där skall man vara snäll och inte mobbas. inte lömskt försöka manövrera ut sina motståndare.
(blunda mamma) de har ställt sig så tajt, att det finns oskulder jag vart med som vart mindre tajta. (nu kan du titta igen).

men det är i sådana lägen du är glad att du har en gammal skruttbil som redan är inbucklad och klar. en bil som det syns att den har levt.

inte en ny och fin 9-3:a. men vill de har hjälp på vägen att få bilar som ser ut som de har levt, då är de inne på rätt spår.

square


jag känner mig mogen nog att köpa ett par lite dyrare solbrillor. har haft en tendens genom tiderna att tappa bort solglasögon.
tidsrekordet är ett par på karnevalen som jag hade i cirka tretti-trettifem minuter, sen låg de förmodligen i virrvelvinden med min telefon och kamera, chinos är inga bra karusellbyxor, det fick jag lära mig den hårda vägen.
de dyraste var ett par supercoola skejtbrillor jag fick med när jag köpte linser, de gick loss på 700 spänn, jag gick i nia, det var mycket pengar då som gamlingar brukar säga. de försvann konstig nog också under rusets influenser.

är sjukligt sugen på ett par wayfarer. men vet inte om jag skall ha originalmodellen eller den square:a.
är ju ett tag kvar till sommaren dock.


 



bouncy ball


jag har inte tränat på ungefär en vecka, det blir mycket uppdämd energi i kroppen då. det kanaliseras som ungdoms- eller på gränsen till vuxendamp. jag springer runt och härjar och är mer vild än tam. det är nog ovant för folk som inte känt mig så länge och sluppit uppleva denna dryga sida hos mig.
de är vana med att är det tid över på jobbet och jag har mycket ork så youtube:ar jag i bästa fall, annars sitter jag och säger åt robban vad han skall klicka på.
nu hänger och klänger jag överallt och ingenstans.
tänk om jag kunde få ut energin på ett produktivt sätt, finns ju många exempel på vuxna med damp, typ alla kändisar och många av dem har gjort något positivt av det. ett exempel är ju linda bengtzing aka studsbollen, hon lyckades ju ta sig ända till avesta. det är inte dåligt!

men vad skall jag göra, jag kan ju inte sjunga. inte för att det är ett krav för att bli artis, men det kan ju faktiskt vara en fördel. detta tåls att suga på.



<3<3<3


 

ett solhjärta till mina hjärtan (det är ni<3).

 

 


i´m wet


3 öl, 2 filmer och 1 somning på soffan. det är en lagom söndag det. ölen lät mig väl smakas. filmerna var allt från bra till smått genialiska. det är pinsamt att somna på andras soffor. de sitter och kollar på dig och du vaknar till och låtsas som du inte har sovit, pinsamt var ordet.






you can't polish a turd


tittade på melodifestivalen igår på jobbet. det är jobbigt att se. programledarna, låtarna, christer sjögren, allt är så jäkla pajigt. det var typ åtta låtar, sen gick fem stycken vidare. det kommer ju ta hmm 40 000 miljarder år innan det är slut och de har utsett en vinnare, då är det inte ens säkert att jorden finns kvar. men alla melodifestivalnissar är nog kvar, de är som kackerlackor, fast inte lika söta.

hade jag inte fått bra betalt för att titta så..

sleep the shit out of the bed


hade förmiddag idag och horade ett em-pass extra. sån är jag. och igår jobbade jag 5 timmar extra.
tredje lördagseftermiddagen jag spenderar på gjutplan, det betyder tre emgjutarpizzor. pizzan idag skulle vara en ananas från skogsbo pizzera, de heter i vanliga fall hawaii på alla normala pizzerior. en hawaii blev beställd.
sen hade vi kuponger så man fick en pizza gratis om man köpte två. men då  skulle inte det gälla för min hawaii, den var för dyr.
vi beställde en ananas sa jag och spände mina trötta psykotiska ögonen i pizzabagaren, men jag kan ta den dyrare hawaiin. så vart det, kupongen fick gälla. jag är farlig när jag är trött, tur för alla att jag gillar att sova.

vid hemgång efter 16 timmar på gjutplan kom den ena avlösaren efter den andra, men jag vart sittandes kvar, alla mina tre medarbetare hade fått gått och duscha. hur typiskt är det? sen hade jag inte tagit egen bil imorse heller, då jag fick åka med robban till jobbet, du är en ängel robban. så jag fixade med andra robban så jag kunde åka med han hem. men utan avlösning ingen hemgång och det betyder ingen skjuts.
men angelica var en ängel och styrde upp det. så jag kom ifrån precis i tid och kunde åka med r2.

nu skall jag sova skiten så inåthelvete ur sängen.

gå och dö snö!


vad är det här för land? man måste ha släde och hundspann för att ta sig fram. kan det inte bara sluta snöa någongång? det var kul ett tag, men nu har det gått till överdrift! jag skulle helst av allt vilja roundkicka hela vädret rakt i mellangärdet! då kanske det skulle bli slut på snöandet.

hur tänkte våra förfäder när de lämnade varma och härliga afrika för detta kylhål?

förfader 1 - jag hörde att det fanns ett schyst ställe i norr, det typ blåser, är kallt, mörkt och snöar hela tiden.
förfader 2 - är det sant? det låter ju skitmysigt! är det långt?
förfader 1 - nja, det kommer ta oss cirka 10 000år att komma dit.
förfader 2 - vad väntar vi på då? let´s go!

sen gick de. skapligt dumma i huvudet de är. men det märks ju att vi är släkt med dem, vi är ju dumma i huvudet nog att stanna kvar!

jag tog en liten kortare trip på ungefär fem minuter. skulle gå och titta på film. när jag var framme såg jag och min dunjacka ut som en michelingubbe.


lucky cheese


för att vara helt säker på att jag inte skulle vara ledsen efter gårdagen, då jag inte fick lika många paket, så kom det två stycken idag. äntligen kom life boxen och converse skorna. life är det bästa evolutionen har kommit fram med komprimerat på fyra blu-ray skivor. nu sitter jag med skorna på bordet och upplever allt det vackra och ibland tittar jag lite på skorna.

handlade på coop. märkte när jag packade in frysvarorna hemma att det var dumt att köpa tre kilo kyckling, ett kilo jordgubbar, ett kilo hallon och 1,5 kilo potatisbullar. speciellt med tanke på att det bara är en lite frys och att den redan var full. jävla frysjävel, jag vill också vara full! hörde jag lillördag?

little saturday is a norwegian, finnish and swedish concept that adds wednesday to the list of "drinking days", with friday and saturday. man måste älska oss nordbor som alltid söker anledningar till att vara fulla. inte som alla andra europeer som är vinfulla hela tiden utan anledning. lyckans ostar.



kalejs


kalas idag. i kalas fotsteg kommer alltid paket. jag är inte så duktig på att slå in paket. när jag är klar med papper och tejp så ser det ut som om köpinggänget har hjälpt till. men det är ju inte ytan, utan innehållet som räknas. precis som med människor. ändå dömer folk ut mina paket.



finn ett fel, vilket paket är det jag inte slagit in? kan det var de med julpapper och inte en enda rät vinkel? eller det gröna sköna, med snitsig trådknytarkonst? you tell me..

för att jag inte skall bli ledsen och avundsjuk så har jag också fått paket idag. värmen och dammet på jobbet är ingen skön combo för mina porer, när de blir inflamerade kallar jag dem för horer eller finnar, det är samma sak. då måste jag få unna mig det bästa. ansiktsrengöringen luktar så manligt att det nästan börjar växa hår på bröstet. sen smakprovet på parfym smakade sådär, men det luktade ändå mer man. jag får lite homoerotiska tankar om mig själv, det känns syndigt men spännande.





tandläkaren var god


jag har besökt tandläkaren idag, det var tre år sedan sist. tiden går fort när man har roligt tydligen. jag försökte smöra på grund av min bortavaro, jag röker varken cigg eller heroin sa jag. betet svaldes ej av tandhygienisten som förövrigt låter väldigt likt heroinisten.

det var en tuff och ojämn match. jag fick mig en omgång med tandtråd, det var blodigare än fredagen den 13 del 7. jag hade inte en suck. sen skulle tandstenen bort och det var inte på något snällt sätt den togs bort. jag fick smisk i alla ronderna, men i stället för blåtira och syltnäsa, gick jag därifrån med tandtråd och munskölj. knock out skulle man kunna säga.

men det var gratis, tack regeringen för den omgången.



we like sportz, iaf tills vi blir tillsammans..


"we like sportz and we don't care who knows
from shooting hoops, to the Super Bowl"

super bowl kändes som en byxljumen folkis. bättre än inget.


"watching sportz with girls is a pain
they don't know the rules; there's no time to explain"


detta för mig osökt in på nästa ämne. innan eller i början av ett förhållande så brukar vissa tjejer utge sig för att vara sportfantaster, riktiga sport junkies som inte klarar sig en dag utan en sportfix. för att sedan kovända och tycka att sport är det största fanstyget i världen och inte ha någon förståelse alls om killen vill titta på, hmm låt oss säga fotbolls vm som går en gång vart fjärde år, som hon några månader tidigare "älskade".

varför? är det för att promota en skön bild av sig själv kanske? de tror inte att de räcker till om man inte kan se på sport med dem? falsk marknadsföring är vad det är! fult och elakt. men man kanske gör det för att passa in, få ett sammanhang. det är ju upp till var och en att avgöra om man vill trampa och spotta på allt man tidigare trott på. tragiskt? kanske. eller alldeles underbart.

finns det något liknande killar gör? vi fejkar att vi gillar..? för att kroka eller snärja tjejen..




sick, twisted games!


vad är det för fel på finnarna i mitt hus? detta är det första jag ser när jag kommer in i trapphuset..

 

..är de så pilska grannarna att de inte hinner in i lägenheten innan de klär av sig?

 

vad är det för trosor sen? antingen är trosorna stulna från sjukhuset, antingen för att de är för snåla att köpa riktiga, annars kanske de har lekt lekar där den ena parten är vårdare och den andra handikappad. jag vet inte, jag bara spekulerar. men sjukhustrosor är det. det är jag säker på.

 

 

 

 


shit and wank in my face


det känns som om hela jorden har vart in i mitt sovrum och rullat över mig. mörbulltad var namnet.

nu när jag skulle iväg så sprutade jag på lite parfym. jag tog lite här och lite där. avslutningsvis tänkte jag ta en segtryckning och flytta flaskan under trycket. så jag skulle få lite från topp till tå. jag fick mest i topp. jag sprutade mig själv i ansiktet. det är inte okej!
det här stannar mellan dig och mig, jag har bara berättat detta för dig. capish!?




dela med sig lite..!


jag satt helt avslappnad och härlig på jobbet. klickandes runt på tuben. till min bestörthet så laggar var och varannan av de lustiga videosnuttarna. jag får inget flow i mitt tittande. tankarna far och flyger fram i min skalle. vad är det som händer? och framförallt, varför? kallsvetten tränger sakta men inte helt oskäkert fram. stressen ökar, jag får puls.
då börjar det klarna. jag får en överblick av den större bilden. det måste vara någon fjunig och kanske finnig egoistisk en som sitter och tankar hem hela jäkla internet.


bejkon


efter en epic-fettfylld tjockisvecka lyckas jag hitta till gymmet, hade nästan glömt vägen dit. boom, jag har gått ner ett kilo visar det sig!
efter jobbet, bastu, öl och jag blir bjuden på tacopaj. det enda som fattas är en fläskig baconfylld massage, det skulle vara pricken över i:et!!



det enda som fattades till tacopajen, bacon.




<3


får äntligen gå till jobbet snart och träffa min bästa<3 thihi
pusspuss<3<3fniss bästaste lollol snyggon asg!!


rebel yell


efter att satt ihop några ikeaprylar märker man att det svåra är inte att sätta ihop grejerna. det svåra är att göra sig av med alla kartonger som blir över, ikea måste fan ha en helt egen regnskog som de skövlar för att få kartong till alla sina grejer.

och för alla er som mördat och försökt göra er av med liket. det är svårt att dumpa ”liket” utan att det upptäckts.

man får ju inte slänga kartong i de vanliga sopptunnorna här. jag kommer göra det ändå! det är mitt sätt att hämnas på all skit jag fått genom åren av dessa finngubbar. en tyst hämnd är en bra hämnd. varje gång jag ser de gröna lådorna med skräp i kommer jag mysa och tänka vilken rebel jag är.

 

 


die mother fucker die mother fucker die


fem pizzor på sju dagar. det känns inte helt okej! hur skall jag bryta detta mönster? vi prova att sticka och kolla på film och käka kebabrulle? om inte det funkar så vet jag inte riktigt.

men först smoothie och schulman show. kände lite ont i halsen idag på jobbet. alla uppror av mina dumma bakterier slås ner med järnhand! blåbär, jordgubb, björnbär är järnet och färskpressad apelsinjuice är handen.




RSS 2.0