thief


idag gjorde jag det pinsammaste jag någonsin har gjort. fan, fan, fan och fan.

jag skulle in på coop och köpa en deodorant, jag har min syster med mig. jag hittar deon jag skall ha, tar den i hand och traskar i lugnt mak mot kassan.
jag ser till min stora förvåning att det är tomt, så jag skyndar fram, likt en pensioner skyndar på ett julbord. visst dem måste stressa för dem dör snart. men skit i det nu. jag ställer deon på rullbandet och tar upp min portmonä, då slår det mig. jag skulle köpa glass också, jag slänger ner grejerna i fickan och skyndar till glassen för att slippa köa.
tar en stor kartong med piggelin, dem är ju så goda, men även läskande! det har hunnit kommit en före, men damen har inte så mycket matvaror. jag samtalar med min syster om både stort och smått. nu är det äntligen min tur, kön bakom har hunnit växa. jag lägger upp glassen och drar först coop-kortet..

syster - men vart är deon då?

fan också, glömde jag den vid glassen tänker jag?

syster - vart är deon?

helvete, ligger den i fickan? jag känner efter. mycket riktigt, där ligger deon. jag vet att det inte spelar någon roll vad jag än säger. killen i kassan kommer tro att jag försökte sno deon för 24:90:- jag ger den till honom och han bipar in den. jag drar betalkortet. jag skäms.

killen i kassan - det är inte okey!!

fitte - det är klart det inte är okey.

dem orden betyder ingenting för honom. nu kan jag aldrig mer handla på coop. jag som nyss skaffat coop-kort. typiskt!

men vad har jag lärt mig då? jo, nästa gång jag snattar så skall jag göra det utan att någon märker det.


i´m somebody


min stora dröm här i livet har alltid varit att vara någon.nu är jag någon!


horse boy


om jag blev kallade hästpojken, så skulle jag vilja att det var av en annan anledning..

 

 


nig ger


 

nigeria mot tyskland.

 

under tyskland-ghana matchen fick jag frågan, vilket lag jag håller på. jag svarade dem vita, utan att tänka på vad jag sa. ghana hade vita tröjor!

 

så mycket smygrasism och att det just är tyskland också. det måste vara en konspiration!

 

 


arg violinist-dvärg


det är inte många saker i livet som är roligare än dvärgar. men en av dem är arga dvärgar. för att ta det ett steg till så är, arga dvärgar som slår sönder fioler kanske det roligaste som finns!

 

det är ju inte så roligt om en vanlig människa slår sönder en fiol. men om en människa som spelar fiol, slår sönder den, så blir det genast roligare. anledningen till det är för att han tror att han är lika häftig som en rockstjärna. när saker stiger folk åt huvudet blir det roligt.

 

 

tryck på den arga dvärgen ovanför, för att komma till utbrottet. oj, jag menar raseriutbrottet.

 

men jag förstår att han har lite uppdämd sexuell energi,

jag kan bara tänka mig hur groupisarna ser ut.

 

 

skall vi komma överens om att man börjar inte spela fiol, för att man tror att man skall få ligga?

 

 

eller kanske med döda brudar, men det är väl inte okey?

 

 

 

 

 


superfitte


jag har tappat min förmåga. att sova har alltid vart mitt paradnummer, det har bara vart att stänga ögonen och vicka ner huvudet. jag kunde somna när och hur som helst. oljud, ljus och så vidare, inga problem. jag har blivit upphissad i traverser, fasttejpad på stolar, klarat av att få x-antal sockerbitar kastade i huvudet (jag klarar inte tomma  1,5 liters coca-cola flaskor dock). allt detta till den ljuva musiken av dunkande maskiner. ändå har jag inte vaknat.

det enda jag inte klarat av att bemästra är bussar, det går inte att somna på en buss. när jag gick i nian åkte vi buss till spanien på skolresa, så jag vet.

 

nuförtiden vaknar jag hela tiden. det räcker med minsta oljudet, så är jag vaken. speciellt grannar som vart otrogna och kommer hem två på natten och skall skrika för fullhals om det. just det ljudet har det visat sig att jag är extra känslig för.

 

jag kanske har blivit biten av en hund och fått samma superhörsel, det vore coolt. men kanske inte den coolaste superkraften att ha. men den är ju bättre än ingen. så positiv kille är jag.

 

god natt och håll käften!

 

 


fitte möter


möte med en av mina läsare.

 

läsare med adhd och förmodligen damp – jag tycket det är kul att läsa din blogg, du skriver så roligt.

 

fitte – oj, smicker biter inte på mig, hihi. men vad sa du? säg det igen?

 

läsare med adhd och förmodligen damp – jag tycket det är kul att läsa din blogg, du skriver så roligt.

 

fitte – glöm bort vad jag sa, smicker biter visst på mig. fortsätt min gode man.

 

han klättrar upp på bordet. uteserveringsbordet är inte byggt för det. det säger knak och krak. han ligger i en stor vedhög med vätska och glassplitter överallt, men med ett leende på läpparna.

 

läsare med adhd och förmodligen damp – jag gillar vad jag läser, men du skriver ju så satans lååångt! det tar ju aldrig slut. jag kan koncentrera mig i 1 minut och 27 sekunder. när den tiden har gått, då vill jag bara klättra upp i nättaket på ett fotbollsmål. när jag kommer in på bloggen, då vill jag bara veta vad du har på dig. helst en bild bara. så jag kan säga till mig själv, nu vet jag, sen kan jag klicka mig därifrån jättefort, vidare ut i den ”vildawebben”, som någon klok person kallade internet.

 

han försöker göra flaring med ett halvfullt ölglas. han var duktig på själva snurrandet, men vi är blöta. som tur är var det öl.

 

fitte – perv, är det du som ringer mig sent om nätterna och väser fram ”vad har du på dig”. inget har jag på mig, jag sover naken, det borde du veta vid det här laget. varför är du så intresserad av vad jag har på mig? är det för att du inte skall sätta på dig samma kläder? har jag fula kläder kanske? jag hatar dig!

 

 

 

 


haka skall bli maka


träna, grilla och jobba. det är min dag idag. men allt känns så litet, om man sätter det i perspektiv till det stora härliga bröllopet. om du har missat det så får äntligen fru dalton (lucky luck) sin gyminstruktör.


bröllopsyra, det skall jag bedyra.
dem är ganska dyra, finns det inga vi kan hyra?
någon säger ohyra, inte som en myra
mer som att dem är obskyra, och att dem tror att dem skall få styra.
men jag såg deras kärlek pyra. jag fick samma känsla som när jag tagit en lyra.
så nu måste jag gå och dricka lite saltsyra, blandat med salpetersyra blir det kungsvatten.
nu är cirkeln sluten, och dem kommer ligga hela natten.


men lilla daniel, hur tänker du när du sätter på dig stora svarta fula glasögon. tror du att alla på stureplan kommer respektera dig nu? man kan inte ha en modefluga på sig på sitt bröllop. dessa bilder och filmer kommer finnas för evigt. folk kommer skratta åt dig om 5, 50 och 100 år.

men dem såg ju så glad ut, speciellt när angnes sjöng. jag har tagit på agnes.


hornY
jag vill också kunna göra ett horn av en handduk.*longing*


äntligen, nu är det bara ett eftermiddagsskift kvar innan natthelgen. 3 härliga nätter! *längtar*
hoppas att det är riktigt fint väder också, som lite extra krydda på moset.

birdie birdie birdie


vad är det för äcklig fågel som skiter på mina nytvättade fönster (2 feb blev dem tvättade)? vill du att jag skall komma och skita på dina fönster, nej just det, du har ju inga fönster! du blev just ägd, fågelskrälle!

men hade du haft så hade du inte velat det, du får ju ta och börja tänka lite på konsekvenserna av ditt handlanda/skitande. många blir drabbade av det.

 

det lär ligga ganska mycket tankekraft bakom skitattacken också. det är ju inte bara att sätta sig ner och skit, sen hamnar det på fönstret.  du har ju både flugit och skitit samtidigt. det är mer än de flesta jag känner klarar av. du har räknat på vinklar och hastigheter för att lyckas. men jag skall hämnas,  så om det blir det sista jag gör. var så säker!

 

 


gubbrövnär jag kom in i gymmet idag, gick jag in till de fria vikterna. det fanns en gubbe där inne och en odör som inte var av denna värld. det luktade som hos ett gammalt pensionärspar, som bott alltför länge i samma hus, med samma möbler och som glömt att det faktiskt går att öppna fönstret för att vädra.
när jag passerade honom för att komma till bänkpressen, känner jag svettlukten. jag var tvungen att gå till det vidöppna fönstret direkt, för att slippa spy.

jag riskerade inte bara mitt liv genom att andas den troligtvis giftiga luften. utan för att jag var tvungen att hänga ut genom halva fönstret, för att få känna den härliga fläktande friska luften som kommer från ett "bruk".
men vad skall man göra, det finns ju inget botemedel mot svettlukt. sakta i backarn, har dem inte uppfunnit både duschen och deodoranten?

nämde jag att han stod och gjorde någon form av rygglyft? om inte, han stod och gjorde någon form av rygglyft, varje gång han böjde sig ner, såg man halva arslet på karln. jag vet att många klagar på min generation att vi har byxorna i knävecken. vilket är en smärre överdrift förövrigt, men vi har ändock vett nog att ha underkläder på oss. gammal hårig gubbstjärtsskåra är och förblir ingen vacker syn. så nu skall jag tvätta hornhinnan.


cack sacker

 

 

du kanske skulle be din kille, att sluta stoppa kuken i halsen på dig!?

 

 


whalebranch


att titta på så ska det låta, är rent och skärt självplågeri! vem är det som ser på det programmet? och varför? vill man må illa? är det tjejer med anorexia som tröttnar på att stoppa fingrarna i halsen?

det är mindre jobbigt att se borat: cultural learnings of america for make benefit glorious nation of kazakhstan, det är nakna män som brottas i den filmen, nakna män!

 

pernilla wahlgrens son var med i så ska det låta. kan inte alla wahlgrenare bara utrotas? de kan stranda på en strand (kan man stranda på något annat?) någonstans långt borta från mig, där skall dem ligga och sakta fyllas med gas tills dem sprängs. dem får fyllas fort också, jag är inte den som är den.

 

 


fitte <3 solen = sant


istället för att fajta den, jåjna den.

vet inte riktigt vad som hänt med mig. men fjäderkräken, som jag brukar vilja stoppa dynamit i halsen på, enbart för att tysta dem, sedan tända på stubinen bara för kul. dem uppskattar jag faktiskt idag. ganska harmoniskt med en lätt sommarbris som smeker mitt nytvättade, blott en strimma sol steker min kind och vacker fågelsång i stämmor.
VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!! VARNING!!


härmed vill jag varna känsliga tittare och läsare. läs INTE inlägget under, om du vill ha ditt maginnehåll kvar där det hör hemma!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skyll inte på mig nu!! Jag VARNADE DIG!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


pisslickarn från Milano, i hans anus en bananoho


 

 

nej, det var inte ni som satte trenden..

 

 

..det var hon som satte trenden!!

 

 

 

detta är en knäpp,skadad, sjuk och konstig-tjej, som tydligen lagt ut sjuka bilder på sig själv ”anonymt” på internet. det höll ända tills någon listade ut vem hon var. sedan kollade den personen upp var hon bodde och så vidare. sedan mejlades dessa bilder till hennes arbete och föräldrar.  kul för henne? nej kanske inte. men gör man något sådär sjukt så förtjänar man det lite, väl?

 

 


hip hop och becquerel


jag vaknade klockan elva, av folköl och dunka dunka. folkölen är jag inte helt säker på, men jag är hundra procent på dunka dunkat. solen har gömt sig och jag kan inte somna om. livet är underbart.

men det är bal idag och jag slipper gå, så livet suger inte så hårt. alla som skall gå är supernervösa och jag skall gå dit och bara psykstirra på dem. med mina fyra timmars sömn så har jag ganska läskig blick.

skall bli kul och se vem som är äldst i år. undra vad som är rekordet? jag har hört att någon som var över 30 har gått.

let the sunlight in


då var vi här igen då. efter ännu ett nattskift fyllt av pulverpetande, behagar solen att lysa upp min tillvaro. jag säger tack och god natt till min morgonsömn. ställer ni er igenkännande till uttrycket, ”efter regn kommer solsken” ?  jag har ändrat det från och med nu! hädanefter lyder uttrycket, ”efter nattskift kommer solsken”.  det känns som att enda sättet att slippa solen är att säga att, nu skall jag dra och bada.

men skit i det, nu skall jag se klart på the book of eli. jag har sett halva och det verkar vara en riktig kungfilm, skall ej misstas för kung fu-film. han är riktigt ”firm but fair” den där denzell w, "firm but fair"!

 

 


atm queue


vad är det för fel på folk? när man har tagit ut pengar från bankomaten, måste man stå kvar mitt i vägen när man stoppar ner pengarna i portmonnän? måste man stå mitt i vägen när man tittar på kontoutdraget? måste man stå och kallprata lite med sin vän, innan man kan flyttat på sig?
tror dem att jag står i kön för nöjes skull? att jag brukar välja mellan att stå i en bankomatkö eller gå på bio? det kan vara svårt att tro, men jag kan faktiskt spendera en söndag på att göra något roligare, som att jobba till exempel.


;pppPPPppp bbbBBBbbb;

 

jag märkte en sak idag. människor är väldigt snälla och trevliga när dem är fulla. och hur kunde jag märka det? jo jag var nykter och det brukar jag tydligen inte vara.

jag har fått nya kompisar och ett nytt jobb. ett välbetalt jobb, mellan 25- och 30tusen rent i månaden skulle jag tjäna. och just det, jag glömde nästan kompisen, han skulle leka med mig varje dag, inte dåligt va? poängen är, varför skall alkoholister anses vara sjuka? dem är ju bara snälla. kan man vara för snäll kanske? som den där gubben på grand som jämnt bjöd mig på whiskey när jag var liten. han hade väl inget snuskigt i baktanken va?

 

sen fick jag höra att fitte.blogg.se är som den där goda karamellen man spara i godispåsen till sist. först läser man alla stora superbloggar, sen som sista grädde på moset läser man fitte.blogg.se, men argumentet faller på sin egen dumhet! har du någonsin öppnat en halvfull paradisask och det har funnits en trillingnöt kvar? nej, jag tänkte väl det. det finna bara massa äckliga likör grejer kvar. poängen är, man spara inte det bästa till sist. eller så skulle man kunna säga..

 

..”jag tycker fitte.blogg.se är bäst, men så var fitte.blogg.se inte bäst. ;pppPPPppp;())/);:;:;PPpP”

 

 


bet


så där då. nu har jag rott två tågbiljetter i hamn, eller tuffat in dem på station. det var ett vad mellan mig och alx, om att jag skulle försova mig idag. det började på 20kr, men ju längre kvällen fortskred, och fullare jag blev, desto högra blev insatsen. det ökade till svindlande två tågbiljetter. fan vad fint det känns, alltid kul att vinna.


jag drar och jobbar


vissa dagar känner jag mig väldigt priviligerad att ha arbete. jag riktigt känner lyckan lysa mig rakt i ansiktet. detta är en sådan dag. att slippa solen och bara dra på sig skjortan, de tjocka byxorna, kängorna och sedan gå in i plåtlådan och ösa.

 

 

 

 


dag finn


detta blev en dag i solens- och sportens tecken.än kan man. jag radade upp fler kick flips,
än politiska motståndare som saddam radade upp på knä innan arkebusering.finn fem fel
en äkta självhatare har talat.


RSS 2.0