eldvatten

1669:- för tolv liter av den finaste och godaste spriten jag har hittat. jag skäms nästan. man har ju bränt mer på en kingenrunda. men okej. jag har efterfest i sommar iallafall och du är inte bjuden tyvärr. skall ha allt själv hehe. mycket vill ha mer, eller allt själv snarare.
 
 
 
 

fittizzle my nizzle

 
lär skaffa mig ett tufft smeknamn och förstora byxor, för satan vad gangster jag är. köper ut and shit!! jag skiter i allt och knullar polisen och så vidare va. snarare kissar och låter bli att tvätta händerna, sen skakar man en polis hand. men armstrong började inte på månen. man får jobba sig upp typ. en sak i taget, var sak har sin tid. först penis och tre sekunders skak, annars leker man. men är det så fel att ha barnasinnet kvar och kunna leka lite då?
 
 
 
 

flugornas herre

 
idag i solariumet fick jag besök. blev lite irriterad först att det var ett sånt surrande utanför. men helt plötsligt var surrandet inne hos mig. det var en fluga som tydligen tyckte att han behövde bättra på brännan lite. men tänk er vilken dröm att som fluga få komma in i en sån stor ljuskälla. typ som en knarkare att få ramla ner i en pool fylld med kanyler. eller en katolsk präst på dagis.
 
men det var faktiskt rätt trevligt att få lite sällskap i den ljusa ensamheten. 
 
till sist, frågan på allas läppar. ja! flugan blev jättebrun och fin.

gud är god mot mig, han ger mig mat fast jag är lat, gud är god mot mig.

 
platsen är en kyrka och anledningen är en skolavslutning. jag kokar av ilska och får puls, alla sitter med nedböjda huvuden och talar tyst till gud, i sina egna huvuden. gud lär vara en gudabenådad multitaskare av sällan skådat slag. detta är ett beteende jag ej kan acceptera i guds hus, det är inte okej. sen såg jag att alla bara satt och lekte med sina telefoner när deras barn skrålade sommarvisor i sann midsommarfylleslagsanda. tänk de stackars barnen som övat och övat för att få lite uppmärksamhet av sina föräldrar som hellre spränger låtsas godis, men skit i det. poängen var att de lekte med luren inte talade med guden, och nu kunde jag slappna av och återgå till mina mer normala 45 slag per minut i vilopuls.
 
 

ha det så kult på studenten.

mycket studenten idag på facebook. de som tar den idag och alla andra som berättar hur många år sen de tog och vad de borde åstadkommit men ej gjort. jag antecknar flitigt.

RSS 2.0