the sweetest thing


fyllefitte var snäll, inatt innan han skulle lägga sig hade han tydligen ställt fram och öppnat en öl till bakisfitte. vilken varm och fin handling. det värmer mitt kalla hjärta.
talk too much


det var ovanligt lättraggat på krogen igår. damerna föll som furor och låg som döda flugor utspridda i lokalen. trevligt.

imorse när jag vaknade tror jag mig kommit på svaret varför. jag hade ju inte duschat efter marathonsolningen igår, en tretimmars svettkavalkad utan dess like.

känner ni till gruppen skunk anansie? så kände jag mig när jag vaknade.

till er jag träffade igår, förlåt från botten av mitt kalla hjärta.

vart är vi påväg? på semester älskling..


det känns inte säkert i avesta längre. jag går ständigt runt med en gnagande oro i magen. nu kan man inte ens spela ett skönt parti bingo utan att bli rånad.

 

det var väl ett jäkla sätt. dagens rånare har ju ingen taktkänsla för fem öre. "mitt i ett pågående bingospel" kom han tydligen in. han hade väl kunnat vänta tills damerna spelat klart tycker man ju.

 

"jag sa åt honom att sticka", det kanske inte är det smartase ordvalet att säga till en rånare med kniv?

 

 


underbettald


jag slängde iväg ett sms med ordet pilsner i. jag hatar pilsner, ordet alltså. ändå kan jag inte låta bli att använda det. samma sak med snask. jag hatar det ordet, men det anväder jag oftare än godis, karameller funkar inte heller, usch för sötsaker också.
läsk lika så, speciellt när det används om bubbelvatten. sånt kan jag bli tokig på. men när jag var och fikade för två dagar sedan så sa jag "och den här läsken också" om ramlösan jag skulle vätska mig med.

mor och far är två ord som gör dig mer lillgammal än han 18-åringen i riksdagen, han med guinnessrekord i underbett. hans mor har sagt att hon fortfarande inte vågar låta honom duscha ensam på grund av drunkningsrisken. och han tror att det är normalt att duscha med mor fast han är 18.anton och hans far.

några fraser jag hatar. skall vi dela på en flaska vitt? gå ut och ta en öl. ett glas gott rött. tjugofyrasju, när folk hasplar ur sig det nonchalant i förbifarten, men ändå ger mig en blick för att se att jag uppfattade tjugofyrasju och hur cool den personen var som just sagt tjugofyrasju, då förtjänar man en blåklocka, snudd på en syltnäsa faktiskt.

vuxna som anväder cykelhjälm. speciellt när ni måste argumentera för det också, då vet ni ju att det inte är acceptabelt. sämsta argumentet, det kan rädda mitt liv! lilla vän, använder du cykelhjälm så har du inget liv.kotlettfrilla


7 skivor grillat vart resultatet efter gårdagen. denna lilla historia har sin början på ett gym nära mig. träningspasset är till ända och jag skall iväg och jobba. proteinpulvret är slut.

väl på jobbet är det in i hetluften direkt. sitta på en stol och glo på en datorskärm.

jag blir som hungrigast när jag är uttråkad. hungern ligger och gror. vi skall grilla. maten känns så avlägsen när man första måste tända på, sen grilla. det är inte bara att slunga in i mikron sen är det färdigt för slaffsning inom ett par minuter.

tiden går. vid fyra sätter jag fyr på grillen. en kvart, tjugi senare har vi en fin men liten grillbädd. alla mina fem fläskiga kotletter åker på, utan omsvep. efter ytterligare tjugi minuter är de perfekt svettiga. käkar upp två av dem i ett nafs, grillpotatissallad är ett givet tillbehör.

slår mig ner vid datorn för att njuta av äckelmättheten, den infinner sig inte märker jag med en liten tår i ögat.

väntar en timme och klämmer en till kotlett. fortfarande inget. börjar misstänka att jag lider av munchies utan röka. det är typ som bakis utan att ha krökat eller könis utan att ha gökat.

får två bitar grillat av robban. de slinker snabbt ner, men fortfarande uttråkighetshungrig.

överlever hela skiftet. väl hemma klämde jag de sista två kotletterna, hade jag haft två till hade de slunkit med av bara farten.

grillat är godast men inte mättigast?

slut

s&m


jag lyckades hitta på ett par gamla sadobrillor i s&m-grottan. ögonbindel under sängen hade jag kunnat skriva också, tyckte inte det hade samma classy klang dock.

det var en person som påpekade att man kunde städa under sängen också, så jag provade. rena rama skattgömman där under. sadobrillor, godis, snus (jag snusar inte), tidskrifter och en bok jag letat efter. nu i efterhand kan jag undra lite varför jag la boken under sängen, men jag hade säkert mina anledningar.

är du drömtydare, psykolog eller liknande får du sluta läsa nu!!

tillbaka till sadobrillorna nu. jag sov som en stock med dem på. drömde lite konstigt dock. snusk. jag drömde om snusk. så, nu kom det fram också. sex. jag drömde att jag hade sex. självsex. egoistiskt kan tyckas, men jag kan inte styra mina drömmar så bra.
jag hittade en gigantisk dildo och vart nog lite avundsjuk på alla tjejer som har så bra sexverktyg. då vart dildon en stor vibrerande fleshlight (en portabel lösfitta i en behändig form av en ficklampa red anm). jag började kötta på detta stora aset, helt plötsligt smäller det till, attans tänkte jag, nu har jag haft sönder den bästa leksaken som uppfunnits sen kottkorna (en ko gjord av kottar). men sådan tur hade jag inte, det var halva mitt ollon som sprängdes bort. jag tog upp den bortsprängda biten och försökte sätta tillbaka den, det gick sådär. började fundera på alternativa behandlingsmetoder som lim eller nål och tråd. då vaknade jag med ett ryck. lyfte täcket och märkte till min förtjusning att lillen var hel och ren. eller ja, hel var den garanterat, något mer tänker jag inte gå i god för.

om det var sadobrillornas fel vet jag inte, men jag tänker sova med dem inatt igen. detta är ju det roligaste jag haft sen i helgen.
vad är väl en dag på påsken..


det ligger fortfarande en dimmridå av all grillrök från gårdagen när jag cyklar till jobbet i denna arla morgonstund. klockan har precis tagit sig kraft att byta timme, den nya är 05:00.

det är lugnt som efter ett slag, inte ens fåglarna vågar kvittra. en liten lila påse lättar från marken, den slår följe med den ljuma brisen som ett tecken från gårdagens batalj. men det tappar snabbt sugen och lägger sig snart tillrätta igen på vägen och somnar om.

det ligger några burkar i dikeskanten, igår stolta ägare av en guldig bubblande bryggd, på höjden av sina karriärer, idag avdankade och förbrukade till ingens glädje, burkapan ligger fortfarande och sover.


det är jobbigt att vara 5-skiftare ibland, men imorgon är det den 25, då är det kul igen, men den lönen har jag ju redan fått. det betyder att det är långt kvar till nästa, nu var det tråkigt.


hoppas ni alla är riktigt bakfulla, kanske att ni åkte på en mindre matförgiftning, inget livshotande, bara störande. eller att ni missade trottoarkanten i fyllan och villan och stukade till era små fötter, eller en av dem iallafall. kanske att ni legat lite snett med huvudet och dragit på er en liten nackspärr. ge mig nåt bara.
kan ni inte skriva in och berätta om era krämpor och missöden från gårdagens drabbning och göra mig lite glad? jag som missade allt..

tack på förhand och glad påsk i efterhand.


lol


jag har aldrig i hela mitt liv vart så träningspepp som jag är nu. det är helt sjukt. jag sov typ två timmar inatt, sen upp och jobba fm. då borde en viss seghet infunnit sig, men icke. jag drar av det skönaste gympasset på hur länge som helst efter jag slutat jobbet. det kändes som jag skulle orka lyfta hela jäkla gymmet.
det var solen, det var metallicas underbara s&m skiva, världens tyngasta låter gånger massa fioler och och flöjtar, no leaf clover. mäktigt, mäktigt!!! lite synd bara att det är låt nummer 143 (mp3skiva med 13 album) på skivan och man måste trycka fram den en låt i taget. men det är och var lätt värt det. ville inte gå därifrån, sjuk man är.

hände en rätt rolig och konstig grej på gymmet när jag var där innan sista nattskiftet. jag körde först inne i lilla styrkerummet, pumpade metallica så det dånade. sen går jag ut till stora träningshallen, där är det knäpptyst, inte ens radion är på. en snubbe sitter med ryggen mot mig och kör tricpes. jag börjar med min sista övning och han börjar småskratta för sig själv.
psyko tänker jag!
men ett gott skratt förlänger ju livet. vem som sa det? samma snubbe som drog skämtet till han kanske, vad vet jag? men det är inte socialt accepterat att bara börja skratta utan anledning på det där viset.
silikonbröst


fint program det där plastikdoktorerna 90210. de får strängeligen inte visa bröstvårtor, denna symbol för mänskligt förfall tror jag. men uppköttat innandömme av bröst är ok. alltså man får inte se framsidan av bröstet, men insidan är ok. insidan är ju det som räknas.

jag skulle inte gå så lång som att kalla dem ytliga, men en av doktorernas fru skall ha barn. och hon tyckte att den skulle ploppa ut någongång så hon fick se hur ungen ser ut. är den ful är det väl bara att köra kniven i den och göra den fin, de är ju på ett sjukhus liksom.

frugan höll på att packa inför barnafödandet, hon la bland annat ner kläder till bebisen som skulle komma. doktorn frågade varför. för att den inte skall frysa när vi åker hem. jaha tyckte han helt förvånad. det är han som opererat din moster som var snygg förut, men inte kan släppa att det inte är så längre. känns det bra?
tårar där uppe, ger tårar där nere..?


 

jag behövde kompletera lite i blu-ray samlingen.

 

tanke ett, vart det lite för grabbigt nästan? för mycket testosteron?

 

tanke två, har jag fastnat med min filmsmak i 1800-talet?

 

tanke tre, jag skulle lagt till brockback mountain som är den sista filmen jag grät till. den är väl rätt ny också? eller skulle ni tro att jag kollar på alla machofilmer för karlarnas skull då och inte pang, pang:et?

och nej jag skriver inte att jag grät till filmen för att få tjejer (eller killar). såg ni reklamen till bachelorette? där en snubbe på dejt berättar att han gråter till filmer, så gammalt, finns det tjejer som fortfarande köper det där känsligakillen skitsnacket?

jag gråter till filmer! vart du lika blöt som jag nu?

 

 det är helt underbart att kunna träna igen. hade ett riktigt skönt gympass innan jobbet idag. 100 procent pepp!! all in, vikterna lyfte sig själva alá urri geller style och väntan mellan repsen var olidligt lång, ville bara på det igen och igen. flow.

igår körde jag bröst och triceps.

idag körde huvud, axlar, knä och tå.dags att sova?


åhh, jag har börjat fantisera jättemycket om ögonbindlar. tänk er spänningen i att inte veta vad som skall hända, bara hänge sig åt njutningen (slippa se eländet?). felfelfel! jag vill bara kunna sova efter nattskiften. vit tapet är fräscht och snyggt, men icke funktionellt i detta sammanhanget.

två personer skall älska. båda har bindel för ögonen och en varsin gagball inköttad i truten. hur lustigt skulle inte det samlaget se ut?


jag vill ha moore porrtidningar på jobbet..


en äldre arbetskamrat hittar en mooretidning på jobbet..


ä ak - vem är det som har med sig porrtidningar till jobbet?


fitte - jag vet inte, men det ligger en till där bort (slitz), då kan vi köra en klassisk grupprunk tillsammans. det skulle väl vara mysigt?


ä ak - va?


en yngre arbetskamrat fnissar. jag blir lite nervös, går den inte hem, eller hörde han inte? vi försöker igen..


fitte - det ligger en till där, då kan vi runka lite i grupp..


får ett litet skratt, det var skönt. sen går jag ut och jobbar lite. när jag kommer in får jag höra en historia om ett annat ställe han jobbat på. där hade två personer suttit och runkat lite tillsammans då städerskan kom in.
dikten blev överträffad än en gång av verkligheten.
vajpaot


 

detta blir aldrig gammalt, jag kan se det tusen gånger och skratta lika mycket varje gång. jag skrattade så jag grät till detta, jag hade ondare i käkarna efter allt skratt än deltagarna i programmet efter alla deras sjuka smällar. förut tyckte jag att bollarna var roligast, men nu är det den halva dörren som öppnar ihjäl folk och studssaken som viker folk dubbla åt fel håll.

är det barnsligt att skratta åt detta? vem vet? skit samma!! sluta läs nu och börja titta..

 


own high


det vart ett storkok köttfärssås idag. 2,2 kilogram äkta irländsk köttfärs (blir jag inte en galen ko nu så lär jag nog aldrig bli det.) 6 stycken lökar och en påse med morötter som jag tömde i köttsåsen.
det slutade med två stycken rågade bigpack glassförpackningar, alltså 4 liter köttig lycka om det hade blivit gott. det smakade sådär.
om ni ser en person som hoppar på en strand nära dig och spyr köttfärssås är det ganska troligt att ni fått se fitte i egen hög..


sanning eller konka..


kommer ni ihåg att jag hotade med konsekvenser om inte dumheterna slutades upp med? här är konsekvenserna..- vad gör du fitte?
- äsch, provar lite strandhopp med mina nya ray ban wayfarer bara..


jag var ju tvungen att se vad allt ståhej med strandhopp var. varför det är så populärt, vad är tjusningen och det viktigaste, lever det upp till hypen..


ticket to the gun show


sådärja, nu var första förmiddagen avklarad, bara hälften kvar..

letade mig upp till gymmet idag, efter århundradets längsta förkylning. jag misstänker att den vart så lång eftersom jag har sovit mindre än vanligt,  jobbat som vanligt, supit mer än vanligt och solat när det bara vart några plusgrader ute (det var varmt i solen!!!). men det är lätt att vara efterklok. kroppen kanske behöver vila från träningen ibland också, men 1,5 månad känns lite i längsta laget.
det var i alla fall som att komma hem, ensam var jag också, förutom (och nu citerar jag en härlig och vettig person, kanske min blivande, fru vem vet? jag gillar ju smicker som skrivet..) mina "jävlaporrarmar". det var alltså ingen som hade köpt biljetter till "the gun show" vilket var lite trist, men de kanske väntar tills gun:arna är värda att se igen. gun:1 och gun:2 fick sig en rejäl omgång, vi får se om de uppskattade det imorgon och iövermorgon.
nu skall muskelfibrerna översköljas med härligt vasselprotein.
sjukt hur nyttig jag blir så fort jag börjar träna. förra veckan käkade jag fyra pizzor och en kebabtallrik och thai en gång på fyra dagar. nu tänker jag kyckling, ris om jag vart snäll och proteindrink.


no country for old dogs


jag försöker gå upp för trappen för att komma till min lägenhet. mellan mig och min fristad är en liten ful och bortskämd hund och givetvis ägaren till byrackan.

 

byracksägaren – ska du stå ivägen? säger han till hunden.

 

han får inget svar. konstigt? nej! hundar kan inte prata. men den kan nåt annat, hunden står och skäller så det ekar i hela trappen.

gubben flinar, han tycker hunden är söt, han vill att jag skall dela flinet med honom. för hundägaren är det självklart att jag också tycker att hans krulliga ouppfostrade hund är söt. hunden skulle inte ens vara söt om du så doppade den i sirap och rullade den i socker. hade det vart en Chihuahua så hade det vart okej, för det är en söt hund, men jag gillar inte att fula hundar blir uppfostrade som söta hundar.

jag försöker gå förbi, hunden flyttar inte på sig. ägaren försöker dra den lite bakåt med hjälp av kopplet, det enda som händer är att hunden ställer sig på bakbenen. rabiata rabiessmittade best! gubben står fortfarande bara och flinar åt sin ”söta” hund.

jag börjar också flina, jag funderar på hur det skulle se ut med hunden på ett grillspett. nu delar vi flinet. det är ett fint ögonblick, vackert akompanierat av hundskall. men vi får se hur länge det håller i sig.

 

 


nice


 

 


dreams come true


till alla er barn där ute som slutat tro. drömmar blir verklighet ibland.
the beach jump


vad är det med folk som skall springa och hoppa på stränderna, fota det och sedan lägga upp på fejjan? kikade runt lite på fejjan och jag kom fram till att det hoppas väldigt mycket på stränderna just nu. varför just på stränderna? varför hoppas det inte lika mycket i vanlig stadsmiljö? eller på arbetet?
måste jag ta ett "hoppa på strand"-kort och ha som fejjanbild för att folk skall sluta upp med de dumheterna? passa er om ni känner er träffade, annars kommer ett sådant..


fitte guldfisk


- har du sett den här filmen?


- ja, jag såg den på bio.

- jaså, det gjorde jag också.

det visade sig att vi såg den på bio tillsammans..


daadadadessa två pojkar kommer garanterat bli politiker. de står och babblar och babblar, men kommer inte fram till nåt. de har ju också det där politikutseendet, flintiga och gräddsåsmage.


RSS 2.0