jag har tappat bort mina leopardleggings, igen.
call me blogg, fitte blogg.


jag har länge haft en känsla av stor tomhet inom mig. jag gick nv i skolan för jag inte riktigt visste vad jag ville bli här i livet. jag ville ha många öppna dörrar. tyvärr tror jag att nv gav mig för många öppna dörrar och nyckel till de låsta. det blev på med skygglapparna och in på bruket i väntan på den stora uppenbarelsen, att invänta min stora passion i livet. som ångestdämpare började jag skriva blogg, få nåt annat att tänka på. jag gör det ideellt för min skulle. nu kommer den stora bomben. det är denna bloggen som ni läser. jag heter alltså inte fitte.blogg.se, det är en täckmantel.

idag var jag och tittade på bio. det var mission imposible 3 tror jag, eller fyra kanske. men nu kom uppenbarelsen. jag blir snart arbetslös och behöver nytt jobb. det måste vara ett tecken. jag skall bli hemlig agent. lova att inte skvallra, jag vill ju inte bara vara agent liksom.

filmen var spännande, typ. jag visste ju att han jag hejade på skulle förlora, men det var nära att han vann. det är min nära vän, skådespelaren michael nyqvist, eller micke som vi när och kära kallar honom, som spelade skurk i filmen. jag höll givetvis på honom. för er som inte sett filmen men tänkt att se den blundar lite nu så jag inte förstör för er, men han dör. i filmen.
micke ville ha en bild, med sig och kändisbloggaren fitteblogg. jag ok:ade projektet.


hade tydligen fått in lönen, trevligt.


kanske skaffa ett jobb istället för att sno uteliggares sängar och skriva massa hotigheter? eller om man skall sno nåt, kanske prova med guld eller liknande.jag är väl rasist då, nöjd nu nico?

niko, smile!elaka mammor kan vara elaka

för att du tvingar han att använda kondom kanske? elaka mamma!!


nej, tacka vetja soffan.


fick frågan om jag skulle med och simma. kom att tänka på att det måste vara den mest osociala formen av motion. lite som när folk går och solar tillsammans.

de lägger sig i solariena som är vägg i vägg. sen börjar skvallret/skrikandet..

- HUR GÅR DET PÅ JOBBET DÅ?

- HALV TRE!

- ÄR DET SANT? VARFÖR ÄR CHEFEN SNE?

den mest sociala motionsformen måste ju vara att ta en promenad, då kan man ju gå och babbla hela tiden. men när man simmar, skall man crawla och bubbla då?

 

god natt


kommer hem efter en slitig dag och synar min vackra nuna i spegeln. njuter av vad jag ser, här kan jag bli ståendes. borstar tänderna och tvättar ansiktet. när jag tvättar svider det till. bakom allt hår som hänger fram i hela ansiktet och skägget har jag ett stort och saftigt sår. 

vad har jag gjort idag? försöker tänka tillbaka. 

inga närstrider ala spartacus kan jag erinerna mig om. såg faktiskt tunnelbanenprogrammet och en väktare som fick sig ett bryskt uppvaknande av en sovandes tjej i form av en snyting. men den bör inte ha haft någon effekt på mig.

jag gjorde hamburgare, men valde att skära löken istället för ansiktet.

på gymmet så lät jag bli att slå vikterna i mitt plytet, näsan är sne nog ändå.

detta verkar lönlöst, jag får gå runt och se nytuktad ut och tycka synd om mig själv.


god middag


det var kul att gnälla på medtrafikanter. några till jag hatar.

när det är en lång och fin väg, med mycket sikt. man ser en bil som skall upp på samma stora och fina väg från en liten väg. den står och väntar och väntar för att avgöra om den kommer hinna innan jag kommer. precis när jag kommer tar den beslutet att den hinner. jag måste tvärnita för att inte köra på puckot som jag ju faktiskt skulle vilja göra, eftersom den verkar ha tagit fel på gasen och bromsen. varför köpte jag inte en monster truck?

lite samma sak med pensionerer och folk med barnvagn. utan att se ut över gatan så slänger de sig ut i vägbanan för de vet att de blir framsläppta. skapligt nonchalant att inte ens orka vrida skallen. pensioneren kanska var självmordsbenägen. men mamman med vagnen vad tänkte hon? barnet får ta smällen?

en rolig grej i trafiken är när man har en polis kring sig. då blir alla som små ljus och rättar till flugan.jag gjorde en liten fuling när jag körde om en polis som skulle svänga. han tog sån tid på sig så jag körde över heldraget som inte syntes för snön. like a baws!

god morgon


uppe med tuppen. sen på väg med sniglarna, det står 100 på skylten men varför visar min mätare bara 70 när jag håller samma tempo som resterande bilar? jag hatar de nya 2+1-vägarna, går ju inte att köra om när jag vill. jag hatar när andra skall bestämma över mig. vägen är spikrak, visst det är lite snö i trädkronorna, men inte på vägen. varför kör folk i 70 för då? ni kan väl köra som folk på morgonen iallafall när jag är sur? kan vi inte komma överens om det?

letade ner mig till gymmet och dess arbetsmyror. de har aldrig tid att fika med mig längre. bara jobb och jobb. snart lär jag väl börja gå på fik för att fika.

och nu skall jag få sova med fiskarna, nej så dum har jag inte vart. men sova skall jag göra.


bruksarhypokondriker deluxe


jag fick ett sms från marju inatt på jobbet "jag har spytt fem gånger!!"

jag berättade det för en arbetskamrat att min sängkamrat spytt. vi kom fram till att det måste vara vinterkräksjukan fast det inte ens är vinter. sen gick det två minuter och båda vi hade magsjukan.

när jag kom hem fick jag ett sms av jobbarkompisen "fy fan vad jag släpper väder.. fiser som fan"

jag svarade med "tänk på mig då som vart tvungen att hålla allt väder inne på grund av sängkamrat. snart lyfter jag från marken med min gasiga ballongmage"

på morgonen var hon frisk. jag skall bli far.


forever alone again


jag satt och pillade med mobilen på jobbet igår. helt plötsligt från ingenstans pipper den till. det var ett sms. fort som tusan skyndar jag mig ner med alla appar för att ta mig till inkorgen, hjärtat rusar och glädjen sprider sig. någon vill mig nåt, hihi. jag bygger upp stora fantasivärldar om vem det kan vara och vad den vill. lyckas ta mig fram till inkorgen och mycket riktigt, ett sms. vågar knappt öppna, detta är bättre än julafton.

smset är från tickster, jag känner ingen tickster? aja, kan vara någon ny trevlig bekantskap från fyllan eller liknande.

"hej! zak stevens, sångaren från savatage kommer till rockstad: falun med sitt band circle II circle."

okej. vilken besvikelse skall jag börja prata om? vi kan börja här. någon sångare jag inte har en aning om vem det är från ett band jag aldrig har hört talas om kommer med ett andra band som jag inte visste existerade. nu fick jag inverterad gåshud. hade ju kul på rockstad förra året, men det var ju tackvare öltältet, inte något band.

vidare i min besvikelse, kanske skall sluta bli så exalterad och hoppas att det är kungen som smsar mig varje gång och inse att ingen vill mig nåt.

bjurlingspojken phone


i ett väldigt otänksamt ögonblick igår så svarade jag ja på frågan om jag ville jobba dubbelskift. eftersom jag älskar mitt jobb så mycket så vart jag bara lycklig och svarade givetvis ja. 16 härliga timmar i värme och damm kan man ju inte tacka nej till.

jag jobbade första halvan med r1:an. när han hade gått ringde han och sa att jag fick ta hans pizza som han glömt i micron. win tänkte jag och småsprang till köket. väl där öppnade jag microvågsugnen och såg en capricciosa, vart är pizzan tänkte jag. låg ju bara en massa äcklig svamp i micron.

ringde upp robban och skällde ut han, jag avslutade samtalet med "du får väl köpa en hawaii nästa gång" och slängde på luren. dumt nog var det min smart phone. den är inte lika smart längre.


massa fittor

ett av mina stoltaste ögonblick var när jag upptäckte att om man sökte på gösserlåda så kom det upp några bilder på mig och från min kära blogg. idag upptäckte jag något som slår det med hästlängder.

nico den gode ängeln? eller satan personifierad?


hej du nicos beskyddare som inte skriver under med namn och alltså inte står för vad du skriver i din kommentar till mitt vackra inlägg "bla bla bla". jag vet inte vem du är eller om du är nico. men jag skall berätta en liten historia om den genomgode och toksnälle nico. vi låg och skedade och jag hade t-shirt på mig, han smekte mina bröst men gnällde. han hittade inte mina bröstvårtor, de är "för små". de känns inte genom en lättare t-shirt. han hävdade med en dåres envishet att man skall kunna känna en mans bröstvårtor genom kläder, annars är man ingen man. så din "genomsnälle" kille anklagar underteckand att vara kvinna. i stålbranchen är det ett enormt påhopp då manligheten är allt man har här. sen visade han sina bröstvårtor stor som ufon och puffy som buffy vampyr slejaren. är det fel på mig bullen? det är inte jag som har skrivit brevet.


kan bli hett sex..
pizza, kebabrulle, mörk choklad, ljus choklad, semla och tomatsoppa. kan bli hett sex på mattsbogatan inatt hör jag. synd att jag är för snål för att köpa plus och ta reda på om det var rätt grejer att äta. men jag lär väl snart få reda på det ändå antar jag.

återkommer med svar på det imorgon.


bla bla bla


nico tyckte att jag skulle skriva en blogg om honom. så här kommer historien om när fitte frågade nico för tusende gången om han skulle med och börja gymma.


fitte - ska du inte med och börja träna nu då?


nico - tycker du jag är tjock? är du rasist? är det för jag är brun?


där stod han med sitt intryckta bröst och sin biaframage, blek och undernärd och smörjde in sig. jag hade inte sexpacksmage att säga sanningen. jag ljög och sa nej, ja, ja och att du är fin som du är.


han är som en ömtålig blomma som man måste vårda just ömt.nu skall jag göra som a-lagarna gör på systemet. gå och hänga på låset till i-fom, må bättre eller vad de nu heter denna dagen. kärt barn.. då vet ni det mina barn.


the awkward moment after..

maggan - åhh freddan, har du färgat håret?
fitte - jag har tvätta det..

dreaming sucks


ibland brukar jag drömma att jag hittar pengar. hela marken framför mig glimmar av hundratals guldtior. har de senaste veckorna fått höra av vänner att de har liknande drömmar. när de säger att de drömt om att de hittar pengar frågar jag alltid vilken valör. varje gång får jag svaret att det är tusenlappar de hittat.

hur gammal är jag i mina drömmar då jag blir överlycklig att hitta några hundra eller kanske tusen kronor i guldtior? är jag 9:o år? varför kan jag inte hitta på nåt bättre att hitta? det hade väl kunnat vara guldklimpar iallafall? nejdå, jag hittar en hög med tior och mina visionärer till vänner blir nästan ekonomiskt oberoende. kul att jag suger på att drömma.


hihi


gött att man hade is i magen (var slö och puckad) och inte spärrade alla korten.


nyheter för döva


extrainsatt nyhetsblogg.

- FITTE.BLOGG.SE:S PLÅNBOK SOM VARIT FÖRSVUNNEN OCH MISSTÄNKT KIDNAPPAD I EN HÖG MED DAGAR, HAR BLIVIT ÅTERFUNNEN MED LIVET OCH PENGARNA I BEHÅLL. FITTE HAR VART TRÖSTLÖS OCH GRÅTIT SIG TILL SÖMNS VAR NATT PÅ GRUND AV DEN STORA SAKNADEN TILL KALLE ANKA-KORTET. MEN ALLT ÄR ÅTERFUNNET OCH VID GOD VIGÖR. SLUTET GOTT OCH ALLTING GOTT.

misstänker att jag kommer vara mycket kung i baren på kingen ikväll.


världens bästa egon


sagt på kingen.

- du är världens bästa fredrik!

fitte - jag vet.

- allvarligt, du äär världens bästa fredrik.

fitte - ja, jag vet.

svårt att ge komplimanger till egon.


jag hade en gång i tiden magrutor


delicatoboll mini är det dummaste jag sett. har man någon gång ätit en delicatoboll och tänkt efter hälften att, fan va stor den är, jag pallar inte hela? nej! det är ju då man kommit igång och ångrar sig att man inte köpte ett sexpack. och efter sexpacket ångrar man sig för att sexpacket försvann.


the girl with the unicorn tattoo
har äntligen sett the girl with the dragon tattoo. jag älskar boken. jag älskar historien. jag älskar david fincher. jag älskar daniel craigs läppar och djupa, sugande ögon. så jag gick in med skapligt höga förväntningar på denna superrulle och vart inte besviken. se den eller flytta in i martin vangers källare. den källaren får fritzels källare att verka som en plats där rosa enhörningar skiter gelehallon med dubbla regnbågar som bakgrund och änglar som spelar finsk tango på sitt könshår.


risk taker

skönt att man bränner 6000 kronor på dagen före och nyår. resa utomlands? nej, uppsala. då har jag inte ens betalt mina böter än. och det enda jag gjorde var att sitta i badet trodde jag.stridsyxan är nergrävd. flåsis och fitteblogg återförenas i en badakt utan ballonger och gula plastankor.

sen när jag var nykter lyckades jag tappa bort plånkan mellan ica, bilen, hem. anledningen till att jag tappade bort den är jag var nykter är för att det är så himla 2011 att tappa bort saker på fyllan. mamma frågade vart jag la den, ja visste jag det så skulle jag gå och hämta den.

berättade på jobbet, de frågade vart jag förvarar plånkan. i bakfickan. men där kunde man inte ha den. då ryker plånkis med en gång, nästan så jeanstyget är i fara också. känner mig väldigt oansvarig som har en del av tröjan på baksida kropp. jag tror alltså inte själv att någon stulit den ur min ficka, den som inte tror mig kan försöka stoppa ner en hand i bakfickan på de byxorna. det är tajt efter all julmat. sprang ju runt med pass och massa pesetas uppstickandes ur bakfickan i thailand utan att bli av med dem. men jag är väl en risktagare tydligen. en risktagare som hatar höjder och annat farligt.

hade 3-500 spänn i kontanter, 600 på solkortet och alla andra jäkla kort, kalle anka club-, kör-, passer-, coop- och det som är jobbigast att fixa nytt, iformkortet.

 


nahoj

har ni lyssnat på sexy sax man på youtube? han spelar bästa partiet ur george michaels careless whisper om och om igen. suget efter en saxofon har aldrig vart större.  och julafton har nyss vart och det är länge kvar tills jag fyller 25 igen. deppigt. var ut på blocket och kikade, såg en mellandagsread saxofon för 2500:-, hur skall jag kunna hålla mig från att köpa den? nu vet jag känslan alla bloggfjortisar har varje gång de går ut på nelly.

RSS 2.0