slappy christmas


hej! nu är vi på fitte.blogg.se tillbaka efter jullovet eller kullovet som vi så roligt brukar kalla det.

för det ligger till på detta viset, ingen skall behöva jobba på julen. det jobbigaste man får offra sig att göra är att öppna julklappar och dricka glögg.

men nyss fick jag höra av micke persbrandt (är han en hunk? jag skulle inte ligga med honom!) att 120 miljoner barn jobbar heltid, det är helt galet. inte konstigt att jag inte får tag på något nytt jobb när 120 miljoner barn har tagit alla.

de jobbar säkert för mindre lön också, de bor ju hemma och allt de behöver köpa för sina pengar är snask och läsk och sådant är billigt.

nu skall jag citera en mycket lärd människa, pissed-off white trash redneck conservative så fint sade, "They took our jobs!" eller som hans gode vän lade till "dey turk errr jeobs!".

men det finns räddning även i en kris som denna.

 

det är bara att ringa ronald (ja det är han som klär ut sig till mcdonken clownen, det är hans undercover för att se vilka som är de största busarna. förlåt jag menade de minsta busarna), han spöar upp ungen som tagit ditt jobb. eller så kanske man skulle sadla om till pojkörfilare.

 

men snart är det nyår, då får man vila upp sig igen.

 

 

 

 


confused


vi är nyss hemkomna från coop, alx blev sur för att jag undrade varför hon inte lägger avokadosarna i de små genomskinliga påsarna, som man gör med all annan frukt. finns det någon orsak till varför "ingen"  lägger avokado i de små genomskinliga påsarna? utan att man sprider avokadosarna i coopkassen vind för våg. jag tycker att de borde vara lättare att hålla reda på dem i en lite påse. eller rutnarna dem? får de klaustrofobi och känner sig instängda? potatisarna fixar det, även citroner, äpplen, apelsin och banan. vad är det som gör avokadosarna så speciella att dem inte klara av att vara i en liten påse och är värda att få ett utbrott för? jag frågade om det fanns några orsaker. svaret var..

alx - alla gör så!!

gör alla så? jag är ingen van avokado handlare. så jag frågar er.

ps. jag ser tystnad som att ni lägger dem i små påsar! om ni inte svarar annat.


uttömmande recension av filmen, Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day


genialisk! som en oborstad version av my name is earl.


Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day


 

detta måste vara en bra film, det bara måste det. den har ju allt, namnet och en schysst bild.

jag återkommer med en uttömmande recension!

 


kentkentkentkent

 

vilka skall man rösta på? kent? kent? kent? eller kent kanske?

det får bli kent tror jag!


swedish mob


jag har nyss läst ut svensk maffia, det var en intressant bok. man kanske har tappat lite respekt för vissa organisationer, men det törs jag nog inte skriva om. då lägger de nog en bilbomb i min bil, sen att jag inte har en bil är ju en annan femma. då kanske de lägger en bomb i min brevlåda, men den är ju längst nere i trappen. då riskera de ju livet på hon den gamla tanten med rulator och så grymma kan de väl inte vara? men vi har ju en zigenare i trappen också..
det var en snubbe i boken som skulle sätta en handgranat i en bil, men den sprängdes för tidigt. ungefär som en premature ejaculation, fast i stället för att skämmas inför sin tjej/kille. fick han skämmas inför sitt gäng. hade han bara lyssnat på sin mor att man inte skall leka med smällare, då hade han fortfarande kunnat leka med smällare.

i kapitlet om hells angels var det en snubbe som hoppat av hells angels, men han vågar inte gå ut med sitt namn i boken. han är rädd för repressalier. det är ju smart av han, vad som inte var riktigt lika smart är; det finns inte jätte många hells angels avdelningar i sverige, typ en i stockholm, malmö och några till ställen. det är ändå färre personer som har hoppat av någon avdelning.

så här säger han om varför han valde att gå med i hells angels "det var en önskan att tillhöra någonting större än en själv. plus att de flesta människorna i klubben var goa gubbar."

hmm, på hur många ställen i sverige säger man goa gubbar? kan han ha vart med i göteborgsavdelningen? jag vet inte, jag är inte raketforskare.miss you


saknaden är stor på mattsbogatan.jag saknar alx, min guitar, den svarta fina telefonen och alexandra jätte mycket.jag saknar det orangea håret. fast så får jag inte säga, det är rött,
eller rödbrunt tror jag den rätta benämningen är.


jag saknar den vackra lillsjö gröna ögonen.jag saknar de pussigaste silikonläpparna i hela världen! och knäppandet av ego kort. man kunde bli väckt på morgonen av ett tusen tal blixtar. man hade ingen aning om det var ett ljud och färglöst fyrverkeri eller 37 paparazzifotografer utanför sovrummet.
fast i själva verket var det egoalx.jag saknar den där vita klänningen som jag råkade slita sönder. jag saknar de härliga naglarna. jag saknar klämmandet av alla min finnar, plitor, pormaskar och porrmaskar.jag saknar mitt rättstavningsprogram (alx). speciellt när man är så sjukt bakis sliten och hjärnan går inte ens på halvfart. då behöver man någon som ser över min inlägg på bloggen.
på tal om inlägg, jag saknar de saftigaste av saftiga pattar.jag saknar kocken och ätaralx.jag saknar de raka och finaste tänderna.jag saknar när hon gråter hejdlöst utan anledning. hon är ju bara för söt då.


logik i kubik


hur kan det vara billigare att åka tåg från avesta till strängnäs, än vad det är att bara åka till stockholm? åker man till strägnäs så byter man ju i stockholm. man tjänar 40 spänn på att hoppa av i stockholm. då slipper man samla 80 pantburkar, eller så kan man köpa 80 stycken 50-öres tuggummin. det är inte dåligt det.


hemmafitte


nu börjar man bli gammal, förut hatade jag att laga mat. jag gjorde det så enkelt för mig som det bara var möjligt. det var mamma scans köttbullar och snabbmakaroner för hela slanten, ibland lyxade jag till det med ketchup eller böt ut makaronerna till förmån för pulvermos. men även fiskpinnar och blodpudding slank ner i magen. dessa maträtterna var hörnstenarna i min kost. allt skulle vara så tidseffektivt och enkelt som möjligt. maximalt uttnyttjande av den lediga tiden. jag skulle inte stå vid spisen som någon kvackande hemmafru.
men denna veckan har jag gjort egna köttbullar, ja hör och häpna. idag blev det jack daniels glaserad kyckling. en till mig, en till kycklingen. det kan vara kul att laga mat. nästa steg i utvecklingen kanske blir att ha sådana där grönsaker till maten, only time can tell.big bad wolff


"skulle du kunna skjuta denna vargg?"


rikard, zeke och ylva är alla bestörta över beslutet att skjuta av 27 vargar. zeke säger "jag har ju blivit helt svart målad av media, jag är bara en hårt arbetande skådis och är inte farligare än gemene man" rikard fyller i "jag håller helt med zeke. men vad skulle hända om jag skulle ta jägarexamen? får jag skjuta mig själv i skogen då?"
stämningen är tryckt i lokalen. ingen vet hur de skall gå vidare i livet. varg-ylva min gamla svenska lärare säger "ni har helt fel meningsuppbyggnad" hon är sig lik, hon blir en riktig ordmärkare i stressade situationer. men frågar sedan "skulle du kunna skjuta denna varg?" och pekar på rikard.
frågorna är många, svaren lyser med sin frånvaro likt en fullmåne som lyser över en skog fylld med snälla vargar. det här var allt från fitte.blogg.se för idag, jag fitte tackar för mig och säger på återseende.big bad wolf


nu skall 27 vargar mördas, varför? det finns för många, jägarna är rädda att gå ut i skogen och vargarna attackerar deras hundar. okey, det kan inte vara så att vargarna käkar upp älgarna? så det blev osäkert med älgjakten? men ändå är det 10 000 modiga jägare som ansökt om att gå ut i den farliga skogen och offra sina liv för alla svenskar och döda den stora stygga vargen.
det vore ju dumt att låta naturen sköta sig själv, det skulle den ju aldrig klara. nej tacka vet jag vapen kåta jägare som lallar runt i skogen och vådaskjuter varandra. men det är nog vargen som är farlig.


största förloraren


jag tittade på finalen av biggest loser och det är ju jätte häftigt med folk som gått ner halva sin kroppsvikt på några månader. vad som inte är lika häftigt är när tjejerna envisas att ha klänningar utan ärmar, men de skall ända studsa runt som värsta tom cruise i en oprah soffa. jag blir ju orolig att de skall flyga iväg med all fladderhud de har kvar på överarmarna.

men det som är mest förvånande är hur de kan ha så himla fina tänder, de ser ju ut som de gör reklam för colgate allihopa. man kan ju anta att de är en del godis, kaffe och läsk som spenderat ganska mycket tid i deltagarnas munnar. eller kan de vara så att deras tänder ruttnat och att de har proteser? jag tycker jag känner hur det fräter på tänderna varje gång jag dricker cola. därför dricker  jag det enbart för att förgylla alkohol.

sedan tycker jag att detta program visar att alla kan gå ner i vikt, det finns inte några ursäkter. vissa kanske har svårare för att få resultat, men det går att få det.


little christmas


när jag flyttade hit för ett och ett halvt år sedan köpte jag en dyr och fin tv. men i stället för att ge mig lycka och nöje, har den bara givit mig ångest för jag inte brukat den i tillräckligt hög grad. den här hängt på väggen och vart snygg och på fest har den används för att se vilken låt man skall byta till på stereon. men alla serier jag följer har jag laddat hem och sett på datorn, från sängen.

men nu som arbetslös har jag åtta extra timmar att döda var dag och de dödas bästa från tv-soffan, jag känner mig som rena rama massmördarn när jag sitter med tv-dosan i högsta hugg och bara röjer genom kanalerna som om jag haft en motorsåg i mina händer. jag tittar på tjockisar som bantar, hundar som tämjs, puckon som handlar och folk som svälter på vackra söderhavsöar.

idag har det känts lite som lilla julafton eller säger man lill julafton som i lill lördag?
det har varit ullared och paradise hotel. jag har tankat nya ufc 107, family guy, american dad, flashforward, californication och the cleveland show.
hann med att simma lite också och än flyter soffpotatisen. allt detta gör underverk för hungern, för att stilla den åt jag en delikat måltid bestående av lax, potatis och romsås. sedan rundade jag av med en delicatoboll, jag älskar delicatobollar! de är så, delikata. måste nog lägga till en bild på en delicatoboll. jag borde fan få spons av de som tillverkar delicatobollar för all reklam jag gör för deras delikata bollar.

vi tar en till när jag ändå är igång.

 

 

mm, så delikat!

 


paradise intellektuell


paradise hotel kan vara den serien som ger mest och bäst citat!

greta står och pratar med ett par tjejer

greta - det är en sak jag undrat över i flera år.

e p t - jaha?

greta - vad är motsatsen till däggdjur?

e p t - krokodiler? fåglar?

greta - det måste ju vara äggdjur!

så jävla klockrent, det där skulle man inte ens komma på om man försökte.GRATTIS!!!


grattis hjärtat på din bemärkelsedag. nu har du tyvärr blivit för gammal för mig så jag måste dumpa dig, tråkigt att det blev över bloggen. hade kanske vart mer personligt med ett sms?
du läsar nog detta på tåget hem, hade jag vart lite snabbare att höra av mig hade du sluppit åka, men "life´s a bitch" är ett uttryck som jag hatar men använder ändå.
har packat dina grejer i högar utanför lägenheten, tänkte lägga dem i kartonger först, men det tog för lång tid och i samma veva märkte jag att det gick snabbare att kasta dem från balkongen. de har varken regnat eller snöat mycket så grejerna skall vara i ganska gott skick. har förövrigt fixat ett par hells angels gubbar som står utanför dörren, så du behöver inte vara orolig att dina gäster kommer och ger mig dina presenter.

men grattis, god jul och gott nytt år, hörs ej.

 

hittade denna bild som troligtvis visar din sinnesstämning just i detta ögonblick. ironiskt nog är bilden från ditt kalas förra året, kul va?


a classic


haha, zappade runt i tv djungeln och fastnade för 2002 års big brother och ett av de mest klassiska klippen i svensk tv historia! big brother peter aka pisspeter halsar vin, han blir full.  sedan ställer han sig på knä och halar han fram anacondan och pissar ner hela golvet.
han somnar på soffan, han sover tre timmar och sen likt en zombie tar han sig till sin väska med kläder och på något magiskt vis får han upp väskan. han halar fram anacondan, igen. han börjar pissa sin egen väska full. dagen efter när han skall hämta en tröja så undrar han varför det var blött i väskan. jag tror inte att han vill veta.
klassik svensk tv historia när den är som bäst.


bea


inga-lills chihuahua puma käkade upp alx bearnaisesås, sen gick hon in på alx rum och började gå lös på hennes godispåse.
jag har precis gått upp ur ett varmt och blött bad, sätter mig i soffan för att avnjuta ännu ett klassiskt avsnitt av simpsons. alx kommer och gör mig sällskap, hon har lämnat halva sin bakfyllepizza som hon köpte för ett par timmar sedan. hon skall till att börja äta när hon gör den fasansfulla upptäckten, bearnaisesåsen är slut. jag får mig en avhyvling jag sent skall glömma, men kan inte låta bli att gapskratta för jag vet ju att jag är oskyldig. men att skylla på en hund funkade inte i skolan när lilla fido ätit upp mitt skolaarbete som skulle gett mig ännu ett mvg, så jag orkade inte skylla ifrån mig på lilla söta puma. sanningen kom fram till slut, men även en mindre trevlig sanning kom fram när puma gjorde en sprutspya över hela soffan. puma har bulimi. och en ny dödsfiende. alla borde veta att man inte tar alxs beasås, alx sitter och morrar åt puma och visar framtänderna. puma morrar tillbaka. jag återkommer om vinnaren i morrtävlingen en annan dag.jag och mina tre håriga vänner som umgås, och vi får inte glömma the gun. det är så jag kallar min arm, the gun. det är inget konstigt med det.de må se livrädda ut, men de gillar det.

 nu var det slut på nawigheterna för idag.

 


dishwasher


idag åker yrvädret tillbaka till stockholm, det har vart en helg i matens och  frosseriets tecken. någon omtänksam läsare kanske tycker lite synd om fitte och undrar vad han skall göra tills klockan 12:39 imorgon när han tar tåget till stockholm.
det skall jag berätta nu. jag skall diska. allt var ny diskat när alx kom hem i fredags och nu två dagar senare finns det ungefär tre knivar kvar. allt annat typ tallrikar, glas och skedar är smutsigt. vågar fan inte ta ett kort som jag sedan redigerar i en rosa nyans, för inte ens den rosa nyansen skulle göra detta diskberg gulligt. anledningen till att jag låtit det spårar ur på detta sätt är att jag vill ha så mycket kvalitetstid med alx som möjligt, gulligt va? och nu har man något kul att roa sig med under tiden hon super i stockholm, på en söndag.


living the dream baby, living the dream!!


i´m such a retarded fjortis

nu skall jag bekänna något jag inte är så stolt över, men det har blivit ett återkommande inslag på mina fredag kvällar. speciellt när alx jobbar och jag har förfestat med inga-lill eller puma i stockholm. jag har kollat på idol efter uttagningarn.
i ungefär tre veckor har jag gått omkring med en skavande olokaliserbar känsla i kroppen. igår kom jag på vad det var. det var idol-erik, ni vet han som tror han är så söt och tror att han kommer bli kallad snyggerik nr2, vet ni fortfarande inte vem jag talar om? jo, men han med den saftiga vatten skallen då? så, nu hörde jag att det föll ner många poletter. han är ju galen karln, eller snarare pojken.
då när jag lade märke till han positivt första gången var den veckan han sjöng show must go on av queen. det var gåshud i 3 minuter. samma känsla var det igår, jag fick reda på att han skulle köra en iron maiden låt. jag gillar maiden as mycket. men jag sa till alx.

fitte - han kommer få sjunga run to the hills, such.
alx - mm (så låter hon när hon skiter i vad jag säger).

och de berättade att han skulle köra run to the hills.

fitte - jag sa ju det, alx, jag sa ju det, hörde du att jag sa det?
alx - mm.

fan, den låten funkar, men de har ju mycket bättre låtar. men pojken sätter igång och det slutar med att min gåshud fick gåshud. så jävla mäktigt. sen hörde jag att tove åkte ut, det var konstigt. calle suger ju. men han kanske suger bättre än tove, tydligen..


lika som bär deluxe editon


latsmurfen?                                                          sovande blåbär?


viagra?                                                                          alx?


hon hann inte mer än skyffla i sig gourmetmaten jag lagat och läggas sig till rätta på mitt bröst så låg hon snarkandes och trynade. hon skulle ha tagit en antisvinis spruta ändå, höhönöffnöffhöhö.

chief chef


nu blir det till att städa, chefen kommer hem idag och gud nåde mig om det är stökigt. då låter hon som min mor gjorde för 15 år sedan när man hade "glömt" städa sitt rummet. så nu ligger man i som en dresserad kinesisk städ hamster, dammet bara yr i lägenheten. kanske skulle vara bättre om man dammsög upp det?
sen skall jag tillaga min super smarriga kyckling, som den brukar blir refererad som. hon har det bra hon chefen, hon har det bara för bra.


papa don´t preach
här kan vi snacka om att svika sin far. stackars bin laden! allah vad han måste skämmas inför sina närmaste vänner. tänk när de sitter och skryter om hur många deras söner dödat.

mohamed - haha, jag var så stolt när jag fick reda på att min son lyckades spränga sig själv och 14 andra. det var till och med några barn med bland dödsoffren.

mohammed - bara 14? min son sprängde sig själv och 20 andra. det var faktiskt en gravid kvinna som strök med. hur går det för din son då chefen/bin laden?

bin laden - (muttrandes) håll käften er jävla bergsgetter!!

han lovade sin son säkert, inte 40 oskulder som alla "vanliga" självmordsbombare, utan 50 stycken! men det sket ju sonen i. sicken slyngel. lite stryk skulle han ha. lite vanlig svensk barnaga skulle fått denna grabb att lyssna på sin far. skriva böcker, vad är det för tjafs? när man i stället kunnat sprängt sig själv och sedan legat och myst med massa oskulder.


byss, pyss


åkte hem till avesta idag, igen. precis innan tåget skulle åka kom jag på att det kunde vara idé att ta ut pengar till bussen i avesta. så jag höll på att missa tågfan. väl i avesta kollar jag igenom busslistan för att se om det går några bussar runt halv åtta. det gjorde det, den hette 500 och kom till stationen tio i åtta. så jag går på bussen och frågar busschauffören..

fitte - vad kostar det att åka till avesta?
buss - tjugonitton kronor.
fitte - tjugonitton låter bra, det tar jag.

jag hade inte tagit fram vare sig kort eller kontanter..

buss - du kan inte betala med pengar på bussen.
fitte - ??okey hur skall jag betala då??(hur fan skall jag betala om jag inte får använda pengar? åka gratis? natura? om han tänkte natura så får han nöja sig med att jag tittar på hans penis, eller på sin höjd att jag kanske känner lite på den, snabbt. det kostade ju bara tjugonitton liksom.)

buss - vi tar bara kontokort.

jag som hade vart så duktig och sprungit och hämtat pengar och nästan missat tåget, men dem har bestämt att man bara kan betala med kort på bussen. korkat! fatta vad många gamla kärringar som inte kan åka buss för att de är så motsträviga att de inte använder kort.


hann med ett skönt styrkepass också. hade inte käkat sen klockan 15 och jag kom hem 20. så det vara bara till att dränka hungern med vatten och vara glad att man hade tillgång till ett gym. det blir ett pass imorgon också och solning. haha, nu retas jag bara!

RSS 2.0