pun not intended


man vet att gössersuget är stort när man, med två till bredden fyllda systemkassar med gösser, går om två stycken powerwalkare i ful och full powerwalkmundering.


här kan jag bli liggandes dreglandes..


det märks att man inte är en rutinräv på städande i allmänhet eller torka golven i synnerhet. torkade in mig i ett hörn, men helt född i farstun verkar man inte vara då det var gösserlådehörnet jag blev fast i.


är kläderna smutsiga får fitte lida.


kommer hem efter ett riktigt tungt nattskift, knäna värker, ryggen skriker och större delen av undersidafot är bortskavd. jag bara skoja, är ju ingen pyramidbyggare från tidigt 2000tal före kristus.

men saken är den att jag hade lagt och stoppat om mig med snuttis när jag kommer på att hängd tvätt hänger. typ som lagt kort ligger. tyvärr i detta fallet måste hänger bli viker.

det var bara till att masa sig ner i sovstringtangan och mitt nyfunna sexpack, en inte helt osexig kombo faktiskt. antecknar den för framtida fotojobb.

det var bara till att sätta igång, för tvätten viker sig ju inte själv skulle någon lillgammal kunna säga. heter det lillgammal för de aldrig kommer få bli gammelgamla för de är så jäkla dryga? men om någon uppfann tvätt som viker sig självt, då skulle jag byta ut turbon som bästa uppfinning i mänsklighetens historia.

bli lätt irriterad på mig själv att jag låtit det bli så mycket tvätt, kommer på att det är för att jag är slö, då orkar jag inte bråka mer med mig själv.

nu promenad och gym innan sängen.
*snark


var vaken extra länge igår, som en slags förberedelse inför nattjobb, det gick ju sådär. eller själva vara vaken länge biten gick bra. men hoppades att klockan skulle vara 12, eller tio åtminstånde när jag vaknade. men icke, 08:00. och satan vad ljust det var.

måste alltid sova med en kudde över huvudet, idag var det tre kuddar, men då får man knappt någon luft. skapliga val man måste göra. men jag älskar ju mitt ljusa fräscha sovrum, men kanske inte när jag sover ironiskt nog. undrar om inte fritzels källare är mer lockande. nu skriver jag inte det för att försöka vara provocerande givetvis. jag skrev det för jag inte känner till så många fler källare, och jag kan tänka mig att den är mörk, riktigt mörk, åhh. 

måste alla åka moppe utan ljuddämpare?

finns det ljuddämpare till fåglar? då menar jag inte vapen.. 

det är du som sätter smord i hedersmord


breivik såg muslimerna som europas och norges största hot. men hur farliga är dem när de ändå bara håller på och hedersmördarihjäl varandra mest hela tiden? det var väl kanske vad breivik också gjorde när man tänker på det.


ungdomsarbetslösheten är en riktigt knivig fråga!!


inget vettigt på tv. tänkte ge wermland forever en chans. chansen varade i 26 sekunder, då hade jag skämskudden för ansiktet i 15 av dem. hua. blev agenda och näringslivssnack istället.


kill it with fire


jag stod och nötte skor på löpbandet på gymmet, måste köra lite underhåll på min sagolika kropp. samtidigt går det förbi en xl-tjej klädd i en svart urtvättad munkjacka inköpt på karnevalen (inte festivalen, så länge sen är det hon köpte den), hon har barnvagn och en karl som matchade henne ganska fint. en inte alltför kvalificerad gissning är att de bor på axeljohnsonsväg. hon tittar ner på mig, som är svettig och dryper av sexighet, med en blick av förakt och vänder sig om till sin luggslitna karl och viskar nåt skit sen tittar han också ner och flinar. men jag kan vara en större människa (inte volymmässigt) och inte vara elak mot den saken.

d-day for you my fat


träffade nico i omklädningsrummet för första gången sen jag började banta. han blev orolig för mig, rädd att jag skulle försvinna för jag var så smal. så något rätt måste jag ju göra, karln kommer ju från afrika.

men nu gymmet sen pw.

kan inte var kul att vara fittes fettceller nu förtiden. med saving private ryan färskt i minnet så kan jag dra en snabb parallell, det måste ha vart lika kul att vara fittes fettceller som för dem som kom med första båten upp på stranden på dagen-d. så skonigslös är jag. som en tysk med maskingevär.

strypsex i duschen


har haft stora spenderarbyxorna på hela förra veckan. ett av kapen var denna duschslang. tröttnade ur på att den gamla sprutade på allt annat än mig.med masserande strålar som får en att tro att man blir piskad av en enhörning och den förföriskt slingrande slangen så förstår man ju direkt vad redbullen kommer göra. därför var jag tvungen att köpa en extraförstärkt slang som klarar de vildaste av de sjuka sexlekar som den pojken håller på med. sen som bonus är den lätt att rengöra.


cykelotur


när man efter en kortare cykeltur kommer hem från jobbet och ser ut som pippi i ansiktet, men man rent genetiskt inte skulle behöva vara prickig i hela fejjan. då vet man att det är dags att öppna börsen och investera i stänkskärmar modell större. ryggan såg än värre ut, lite som lilla gubben faktiskt. så jag slängde i ett knippe morötter och några sockerbitar.


1000


det är mäktigt, detta är fitte.blogg.se:s tusende blogginlägg. med tusen inlägg kommer ett stort ansvar. jag har ju vart lite av en folkbildare.

saxat från wikipedia.

"Tusen, med siffror 1 000, är ett naturligt tal. I tiopotensform skrivs det 103. Enhetsprefixet för tusen är kilo och förkortas k.

Ordet tusen används ibland som synonym till uttryck som "många" eller "oräkneliga", exempelvis i ord som tusenfoting och i uttryck som de tusen sjöarnas land (vilket avser Finland)."

tusen anses alltså som något stort. ett exempel är när köpingstobbe frågar vad en förvuxen bambi kostar "vad kostar den? tusen spänn?". nu var ju tyvärr skötaren lite partypooper och säger att den är nog inte till salu. tråkiga människa.nu skall det firas hela natten och ingen kan fira hårdare och vildare än en bantare, här skall sugas på cosmopolitansallad. fest!! youngwildandfree, nästan.

det är bara att köpa.jag köpte en till xbox igår. en till mitsubishi idag. vad kan morgondagen ha i sitt sköte? köpa en till finska?


det har hon väl?


hörde rykten om att rihanna träffar aston kutcher. det är lugnt, sålänge hon har mig som frikort.


han förvandlades från en reslig pojkspoling till en redig man över en natt


då var jag inte muraroskuld längre. inatt besteg jag en skänk helt ensam. var inte bara själv på murningen, var nästan själv på hela bruket. för på något konstigt sätt har jag lyckats lura till mig ett av väldigt få och  hett eftertraktade 5skiftjobb. alla 4skiftare var lediga och således fulla. men jag hade kul på egenhand som forever alone brukar säga.

jag har inte vart på murningen så länge och inte gjort alla moment så många gånger. trodde jag skulle få göra en grej, men det blev en helt annan.

typ som man skulle sätta en helt orutinerad i baren, men man lära han ett par drinkar. sen i skarp situation så är det ingen som beställer de drinkarna han kan.

men jag slängde i massa sten och hoppas på det bästa. men det är som bartendern, häller man i massa sprit i ett glas så kan det inte bli fel, för det är ju sprit i ett glas.

jag kan vara nykter, jag är inte rädd.


det sägs att man inte skall handla mat på tom mage, det kan gå illa. det är denna bloggen ett digitalt bevis på
http://fitte.blogg.se/2012/march/det-ar-da-fan-att-man-aldrig-ar-bulimiker.html

men man skall inte gå på systemet en fredag när man inte får dricka heller. gösser i överflöd och massa annat namnam. det gick bra denna gången, kom ut med endast ett flak, men jag har ingen aning om hur det slutar nästa. så mycket frestelse. det var värre än för en katolsk präst att gå genom skara sommarland en varm härlig julidag.


kukpiercing del två


din fittpiercing har smittat min kukpiercing. kuken har svullnatupp till dubbla storleken. så jag har bokat tid för att stoppa i en till. i'm out to get your nickname elefantmannen.

bilder kommer..

tv


nu har jag tv i tven i sovrummet. det betyder att jag har börjat titta mer på tv. glee var efter bb. åh skjut mig någon snälla! så pk, försök att vara härligt och spontant. helt plötsligt blir det spontansång och alla börjar dansa och de bredvid gillar skiten så jävlamycket, han i rullstol damparloss med armarna så han ser ut som vindrutetorkare på koffeintabletter. bara damplars i bb som kan tävla med honom i att inte kunna sitta still, med armarna.  jag tycker synd om dem som gillar det.

låg där och mådde så dåligt att jag inte klarade av att byta kanal. saved by the reklam. men då är det daninino reklam, har aldrig vart med om mer lillgammal unge. "det är bara naturliga råvaror inga e-nummer en rejäl skvätt h2so4 och blablabla". sen när han ätit danininon och märker att den fräter sönder halsen på honom och säger "pappa jag visste inte att h2so4 betydde svavelsyra, gurgelgurgeldöööööd". då säger pappan "ta en till".


blanda och ge


hej bantarbloggen. idag har bantandet gått bra, iallafall tills jag blir hungrig och det är ju hela tiden när man bantar. så det kanske inte har gått så bra nu när jag tänker på det. jag tar om det. hej bantarbloggen. idag har bantandet gått bra mellan måltiderna.

det är ju viktigt med rejäl frukost, så det blev isodiet bestående av fil, musli och ägg. sen körde jag lite husmanskostdiet, köttfärssås och pasta. sen efter träningen unnade jag mig en proteindrink. efter det blev det en rejäl guacemole, alltså lchf. jag tror det är bra att blanda olika dieter samtidigt, annars blir man så hungrig och smal.man käkar ju ändå bara tacos för guacemolen, så jag passade på att bantade bort den andra skiten. nomnomnom.


biggest loser kan slänga sig i väggen (om du inte är för tjock och inte orkar kasta).


pågrundav bokade biljetter till värmen och således nakenheten in public startar idag en tävling i viktnedgång. motståndaren är <3:t. vinnaren får inte bara ett lättare och längre liv, utan också ett par rykande färska converse, direkt från tryckpressarna. eftersom båda är dåliga förlorare, dåliga räcker kanske inte till. ingen av oss kan förlora, så bli inte förvånade om vi kommer försvinna från jordens yta innan 13maj när tävlingen är slut. vill ni ha en ny bra dokusåpa så skall ni filma detta. jag är till vardags en rätt snäll och tolerant kille, flexibel ochsåvidare. men det är bara sålänge jag är utvilad och utfodrad. det är jag inte när jag bantar. så ett hett tips, filma detta.
kortkort


här har vi de berömda.som ni ser är det inte en mage av det ungdomliga snittet. det är en klassisk gubbmage. jag är så glad att jag inte är sambo, fatta sambokilona på denna reda gubbmage, då hade jag behövt två vågar. nu stannar en på 84 kilo, det är ju inte helt optimalt om man vet att jag är 175centikort.

påtal om tonåringar.


köpte ett par nya shorts, ett par jeansshorts som slutar ovanför knäna, sådana som ungdomarna bär. målet är att lyckas lura och helst infiltrera dem. de kommer inte veta vad det var som slog dem (jag, det var jag som slog dem).

quizme: när hade fitte kortkortshorts (shorts som visar knäna) på sig senast?

a: när han var utklädd till alexander bard.

b: när han var stolt medlem, med råg i ryggen och säd på de korta shortsen, i hitlerjugend.

c: när fittes mor bestämde dagens outfit.

d: han har inte burit korta shorts pågrundav att han skäms för sina knän. det hände en olycka när han skulle tälta med sina små 11åriga vänner (nej han kissade inte på sig). det skulle ätas chips, klämmas på pipbröst och göras hyss. oturligt nog blev fitte påkörd bakifrån av en cykel. båda färdades nära ljusets hastighet, jag har sett köttslamsor som var mindre blodiga och uppköttade än fittes knän var då. ett år efter olyckan hittades fortfarande småsten innanför huden. men pipbrösten han klämmas på. 

har du ingen äppelpaj? då går det lika bra med glass.
fan va krämig glassen var på slutet när filmen var klar och satan vad jag hade lillsjöpitt och pansarpung. american pie, gives you good ideas.

sleeping mode: tonåring


äntligen sovmorgon, jag har längtat efter denna dagen hela veckan, jag har cravat efter just denna morgon mer än en bulimiker längtar till toakramande efter en rejäl påskmiddag. att få ligga kvar i sängen långt bortom de omänskliga 05:36 som är standard för en dagtidsarbetare. det var så skönt att ligga och dra sig till halv åtta. sen ligga och dra i sig till kvart i åtta. känner mig som en tonåring igen som sover bort hela dagarna.

men nu blir det femskift igen, på måndag börjar jag den ljuvligaste av skiftformer. givetvis börjas det med två förmiddagar, men de går av bara farten.

lock and love


men om vi vänder på det och du skulle hitta dig själv i den högst prekära situationen, säng, handklovar och mysig psykopat. då kan du bli utsatt för ofrivilligt mys. våldmys även kallat. hua.


hit and run.


hörde idag att det kunde anses som snuskigt att binda fast folk i sängen och slå dem. jag tycker nog att det borde anses som smart, för då kan de ju inte slå tillbaka.


RSS 2.0