öppet brev

hej alla kära och deprimerade kamikazemyggor. jag har precis tvättat av tretusen av era släktingar i olika storlekar och former (mest platta) från min bil. ni skall inte tro på er andlige ledare när han säger att ni kommer få tusen oskulder i himlen att suga så mycket blod från att det sprutar ur öronen på er, det är bara bluffochbåg AB. livet har en mening, men bara du kan finna din! 
 
puss och kram och jag vill inte se er på min bil igen tack. tack igen.

"jag såg en brun cobra i fönstret mittemot"

 
jag stod som vanligt på balkongen och spände mig ihop om att någon skulle bry sig. intresset var svalt ,men luften varm, tills jag såg rörelse i ett fönster. det var en tjock granntjej med randig tröja, hon var perfekt kamouflerad som en persien. ett tips till er stalkers där ute alltså.
 
tips två, stå still.
 
tips tre, ska ni stalka mig behöver ni inte gömma er, bara att titta, alla på en gång.
 
 

stajla

 
jag såg en sån jäkla skrytoxe, kan ha vart en skrytapa också, hårfin skillnad. men det är inte saken, saken är den att jag blev så jäkla provocerad så jag slog ihjäl han! vinkelrät sprang han rakt ner förväggen samtidigt som han tvättade händerna, sen helt plötsligt stannade han mitt på väggen och bara va., sånt gör man bara för att skryta och då brinner det till i hövve på mig. smack, det var bara en fluga (som modefluga ni vet, ej att missta för modelejon).
 
nej nu har jag inte tid med er mer, ollonet solar icke sig själv.
 
 

RSS 2.0