gott nytt år, snart.

 
med en diger inköpslista och ett glatt humör stegade jag in på systemet. efter två minuter träffade jag på en kompis, han undrade varför jag såg så förbannad ut. det var det glada humöret det. fyfan vad folk och fyfan för folk. 
 
efter att ha köat med alltför mycket i händerna i en alkoholistisktlång kö så fick jag betala, det är inte ofta man är glad för att få betala men detta var en av de få gångerna. får ett lyckoord av tanten i kassan och jag beger mig ut på den farofyllda färden till bilen.
 
det var framförallt två saker jag fruktade, då var inte tyngden av två fulla långburksplattor en av dem. det var isgatan och att jag passerade alkisbänken. för hade jag halkat så hade jag troligtvis dött. om inte av tyngden av femtio stora fulla burkar som attackerar från ovan och en isig väg från undersidan, så från de alkisar som strirrade med tefatsögon och hoppades på en vurpa och tillhörande "vuxengodisregn". där och då hade jag blivit söndertrampad och inte lampskärm som i polen på förtitalet utan en skön soffa för dessa pissluffare. det hade ju vart ett fint sätt att slutat sina dagar på.
 
 

gäster utan skam i kroppen

 
spelade nåt gäster med gester-liknande spel igår. det var roligt fast jag var nykter och de andra inte lika mycket.
 
bäst var när jag tar ett ord, börjar brumma med munnen kisa med ögonen och skakar på huvudet. ingen fattar nåt utom bruschan som jag är i samma lag som. motorbåt skriker han. så jäkla rätt, där och då kände jag att fan, vi är nog släkt ändå. behöver nog inte säga att vi sopade banan med de andra.
 
vad har vi på schemat idag då? full! kylen laddad, fitte laddad och rätt utrustning införskaffad.
 
 

bränn inte alla bh:ar

tjejer utan bh på löpbandet tar bort mitt fokus från löpandet. kan ju låta bra, typ som att jag springer i tutthimlen utan att det är jobbigt. men det är fel. jag är mer rädd och fokuserad på att i bästa matrixstil akta mig från attackerande bröst. flickor ta detta på rätt sätt. detta är inget upprop mot avtagandet av bh innan träning, bara löpbandsträning när tuttarna är i väldigt stort behov av hållning. hade jag levt på sjuttiotalet hade jag ståt på barikaden med en fana med en överkryssad bh och fajtats med kvinnorna om rätten att bränna denna förtryckande sak. men ibland är förtryck bra.

ny dag, nya saftiga uttag

 
har inte velat lägga mig i hela jordengårundergrejen, men måste, lite bara. tycker alla som kommenterat och lagt upp om det på fejsbok vart töntiga och alla som gnäller på dem som lägger upp är också töntiga. nu kanske det gör mig töntig, haha bara skoja. jag är tuff, cool och ball.
 
 
 
nasa fick rätt. det blev ingen undergång för vår kära men just nu ack så kalla jord. det var ju iochförsig ett ganska risktfritt påstående. hade jorden gåttunder kan ju inte dessa "skrivargainsändaretilllokaltidningar" gnälla om hur fel de hade.
 
då är det lite tuffare att räkna ut ett eget domedagsdatum, sen tutta i resten av jordens befolkning att det börjar bli dags att dra öronen åt sig. risken är ju överhängande att du kommer stå där mitt på stan med din fint tuschade skylt och byxorna i ankelhöjd.
 
men hade jorden gått under, tänk vilken hyllningskör.

close your eyes and see the skies are falling

 
påtal om att inte kunna välja. kunde inte bestämma mig för vilken träningsform jag skulle förära denna dag och kropp med. så jag valde allt.
 
1,5timme powerwalk, endast sju halkningar och noll vurpor. för mig iaf, värre för fjortisen igår som stöp i backen framför mig och bjurling. det normala beteendet vid en sådan situation är att flyga upp snabbare än kvickt och halta osynligt med brutet ben och stukat självförtroende. men det läskiga med denna donnan var att hon låg kvar. men vi släpper det nu. törs inte gräva djupare i detta.
 
enochenhalv timme tokgym, svinstora biceps och en mäktig rygg fick de andra minigymmarna beskåda.
 
1,5h innebandy, fan så kul och fan så jobbigt och fan så fan.
 
 

no one knows

 
rammstein, in flames, volbeat, avicii och green day. när man precis funnit frid i tanken på att svika peace and love som inte haft nåt band jag vill se. då släpper de bomben, queens of the stone age, vafan, jag hatar att välja!
 
kanske bäst att åka dit med sämst band, då slipper man ha ångest för att man hellre sitter och pimplar vid tältet, än att följa sitt bandschema. iochförsig så har väl aldrig fiske vart min kopp av te.
 
 

"strandens romeo i rosa bishorts tar sig fram som sina kusiner på zoo"

 
har 45 minuter över, då kom jag på att jag skulle diska. och det var tur det. för att diska på en fredagskväll behöver man gösser och iq. där iq representerar magnus ugglas dänga som heter just iq och är specialskriven till ingen mindre än mig.
 
med textrader som "muskelknuttar ska åka båge bära hästsvans och jobba som vakt i någon dörr" så gör uggla texten till en självuppfyllande profetia för mig. eller en karta i det som vi kallar livet. jag har faktiskt skrivit in mig på körbågeskola, bokat av klipptiden och sökt jobb i dörren på kingen (ja jag har en fet guldkedja så jag kan konkurera ut den befintliga konkurensen).

men för att slå två flugor i en smäll, få ljud och vara snäll mot grannarna så letade jag efter lurarna. men de låg icke där de skulle ligga, ungefär som folk som "ligger" på handfat. en sekunds ångest, har jag glömt dem på gymmet? nej, de låg i brallorna jag skulle tvätta imorgon. karma igen, fan så snäll jag vart.
 
saker fitte har tvättat i tvättmaskin: telefon, digitalkamera, papper och kläder.
 
"han hävdar han är vacker, smart och strong
fast han kan inte tugga bubbelgum och gå på en gång
iq kan räkna upp till hundra
iq kan a b c
iq en kille att beundra
han tror han är en sexatlet, en stålkomet"
 
tror, hehe.
 
 
 

skall ta en profilbild som inte är i profil.

 
jag är övertrött på min profilbild på fejjan, den är ju från korthårsepoken. den epoken går tydligen ihop med toplessepoken också, skumt det där.
 
funderat ett tag på att byta bild. eftersom jag vart väldigt snäll den sista tiden (blinkblink tomten) så gjorde karma så jag hittade några profilbilder som andra personer har. inspiration när inspiration är som mest inspirerande.
 
kanske skulle utlysa en tävling, ni får rösta på den bilden jag skall finna inspiration i, sen kommer en fittetolkning av den. 
 
1. första bidraget (detta gillar socfall). gäspande kille med hand på huvud.
 
2. enögt tuttkläm med min.
 
 
3. glad, kanske nyss ätit glass?
 
 
4. muskler behöver kyckling. som kyckling behöver..
 
 
5. bane utan mask. men vinner den kommer jag ha en banemask (ej att blanda ihop med binnikemask eller bikinimask)
 
 
så gott och äckligt folk, ut och rösta med er. vi kan säga att ni får vara anonyma, tänker på rättssäkerheten och tycker att det är en av grundvalarna i ett demokratiskt samhälle. hahaha, höll på att kunna skriva det utan att börja skratta. kände mig lite som aladeen och hans uranium for peaceful purposes.
 
 

klunk och snark

 
ställde larm så jag kommer upp till tvättstugan. finner mig själv halsa ölen. blev ju stressad som tusan av det. måste gå upp om 17 timmar och 20 minuter. på den tiden skall det hinnas med myskväll och jag har inte bestämt om det skall drickas vin eller bara öl. jag måste hinna bli full. jag måste vingla ner i kylan med uppknäppt jacka. måste hinna dansa relativt erotiskt. kanske skämma ut sig lite, var ju ett tag sen man var på kingen. pizza efter får man inte glömma, men dieten kommer jag nog inte komma ihåg då. men det viktigaste av allt, somna i säng med alla kläder på, kanske spilla lite vatten så när man vaknar så tror man att man kissat på sig. men skulle det vara äkta gult så är det ju lugnt, jag har ju tvättsugan nu. 
 
 
 
 

i would love to see her box. det har två betydelser.

 
man har kupevärmare i bilen för att slippa sitta i en frysbox på väg till jobbet alldeles för tidigt på morgonkvisten.
 
varför har ingen uppfunnit en motsvarighet till deon? nur är det ju som att gnugga ett ex i armhålan, kallt, kallt, kallt.
 
 
 
 

jag äter när jag är uttråkad, sambokilon, hehe

 
folk som har matsex, seriöst, hur tjocka får man bli? kan de inte hålla sig från mat de fyra sekunderna det varar? 
 
mamma sa att man inte skulle tala med mat i mun. skulle vart, inte knulla med mat i mus.

gick snabbt att skriva önskelista i år

 
 
önskelistan klar, jag önskar mig en death star. fick ni rimmet till paketet gratis.

haschibaschi för fan

med risk för att låta väldigt gammal och väldigt oinsatt, men jag försöker ändå. 
 
är det inte ganska farligt att göra haschkakor, då menar jag inte själva bakningsförfarandet. för när man käkat en del av kakorna och får munchies, då slänger man väl bara i sig resten av kakorna och riskerar en överdos. livsfarliga grejer.
 
lösningen är ju att göra haschgrönsaker, inte ens den mest stenade killen i stan vill väl käka grönsaker?

oh snap

än engång blev jag halvt ihjälskrämd i trappuppgången. nu var det nåt hårigt och väsande som hoppade mot mig när jag öppnade dörren nere, med flaska i mun och skor i näve. det visade sig att det håriga var en hundlikande sak och det väsande var kopplet som drogs mot golvet. får rysningar av det ljudet även utan hoppande hundlika saker. 
 
lite konstigt dock att lämna en hund ensam nere i trappuppgången, även fast den var ful och man kanske vill bli av med den. men vem skulle stjäla en ful skällande sak? ingen, vi ser ju hur det gått för gunilla persson. 
 
 

Hehe

Skillinggränd 28. Övervåning och onödigt stora oboy glas. Solen sänker sig själv på ett naturligt sätt. Ögon och öron fylls av en taskigt vhsbandad hultsfredsfestival årgång 94 med pennyswise bro hymn som en given och givet sönderspolad höjdpunkt. Idag kör inte jag.

RSS 2.0