sagt i vardagsrummet del 2


fitte - här kan jag bli ståendes.

dammonsterna - rör du så dör du!!

 

för er som tror att det snöar på bilden kan jag upplysa om

att det är från dammråttorna som mjällar,

eller råttor och råttor. prova dammonsterna.

 

 


sagt i vardagsrummetfitte - här kan jag bli liggandes!

 

 

hade jag haft kondomer så hade jag älskat med soffan!

gör jag det utan blir det ju massa fittor.

fitte + soffor = ni hajar.

 

(försök använd eran fantasi och tänk bort det fula tattiga soffbordet,

det skall väck! stå plats i nybroviken kanske!).

 

ps. ni inredningstokiga tjejor som läser bloggen, blir det "förmycket" med de blommiga kuddarna? eller passar de bra med mönstret på tapeten? det går att vända på kuddarna, då är de helsvarta.

 

 

 

 


sagt i köket..


julgardinen till den omblommade orkidén (det är svårt att lyckas blomma om en orkide(detta är skryt!!))

- här kan jag bli hängandes!

 

 

pengakåt hora!


var ut och körde ett extraskift igår, eftermiddag. för att smöra för chefen, för kompens skull.  who am i kidding, jag gör det för jag är en pengakåt hora!
alla bortförklaringar om att det är för kompens skull, bra att ha i sommar och så vidare är skitsnack.
pengakåt hora!


envis som en julegris. nej som ett fyllesvin.


idag ville min syster strypa mig sakta till döds. det hela utspelar sig i surahammar. ni hör ju på namnet redan och stackarn hade inte ätit på hela dagen. mamma tog hennes matlåda, svinigt gjort! vi hade efter en del om och men lyckats få tag på en släpvagn.
väl i sura tar vi en titt på soffan, den är stor. grande lux heter den, och namnet var icke missvisande. den skall upp på släpet och fraktas till avesta. han som jobbar i möbelaffären säger att den kommer vi inte få upp på flaket. jag tror att vi kommer få det. frida tror inte riktigt heller på mig. finskan i kassan övervakar läget bara. de försöker med att jag skall ta hemkörning, men har jag åkt ända till sura så tänker jag inte komma sofflös hem!
sen skulle jag behöva vänta hela helgen, inte ok!
slutar med att vi går ut och mäter. ett armstöd senare så skall den i praktiken få plats. dem är fortfarande inte helt övertygade. jag betalar soffan. lyckas pruta 2000 spänn på det redan nedsatta priset. men den hamnar fortfarande på fel sida om de 10, lite för mycket faktiskt. men vafan, vill man ha grande lux så vill man och det har jag förtjänat!
nu börjar de andra mjukas upp lite. och finskan ger klartecken, nu börjar baxningen. det går som ett smort. men hade det inte gjort det så hade jag antingen haft några soffkuddar som jag hållt genom fönstret eller gjort en mr bean och suttit i soffan på bilen. jag var envis och det betalade sig.

sen iväg till ikea. där jag lämnar ett olåst släp med en sprillansny dyr soffa. men det gick bra. köpte tvätthängarklädställning, tvättkorg, nattduksbord, tv-bänk, massa småkraffs och ljus. ja ni läste rätt. jag köpte ljus, någon har skadat mig. det är ju sjukt mysigt. de luktar också. gott. men soffbordet som jag tittat på var inte snyggt. attans/nedrans.

nu är allt uppe i lägenheten, tack robert, du borde ha bra karma.

tänk jo män!
jag måste erkänna att jag är en sucker för smicker! jag slickar i mig allt snabbt, nästan för snabbt. borde suga på smickret längre. vad skall man säga? tackar är väl det enda jag kommer på. jag har ju jobbat väldigt hårt med att få till den barskrapade känslan på bloggen. kul att folk som inte förstår vad jag skriver ändå går in och uppskattar sidan. jag kommer även i fortsättingen keepa up det gooda woorket!
come on i´m a fucking youtube sensationdavid försöker ha samma frisyr som mig och jax. han bär den inte riktigt lika bra. men häng inte med huvudet, du är säkert bra på något annat..


life and death, under surveillance.


hittade nyss en schysst sida. där beställde jag life-boxen på blu-ray. uk version förvisso, men man tittar ju inte på naturporr för pratet skull. samma som med vanlig inochutporr, ingen som frågar efter textning direkt. samma med hund, man köper ju inte en sån för att prata med. det har man ju sett, så fort hund börjar prata/skälla så blir ägarn arg och skäller på hunden. lätt att lära sig då? men tacka vet jag chiuauor, de tar ingen skit, vill de skälla så skäller dem, respekt till dem. och de är ju så söta! jag vill ha!
sidan hade typ 30 väldigt olika produkter till väldigt bra priser, passade på att köpa ett par converse också, fri frakt var det. jäfla bra! har ju inte prylarna i handen än men.

när jag skulle skriva rubriken "life" sjöngs det "life and death, under surveillance". läskigt! troligtvis ett omen och vem är jag att stå emot omen? därav rubriken.

l

ett steg fram och två tillbaka

 

 

vad var det jag sa! hur kan man sälja ut sitt barn bara för lite skjuts i sin egen karriär?

och ungen har ju inte tränat på sången..

men hon slapp ju pyjamasen..

 

 


du menar arraksryyyyylleee, jaha, nej tyvärr de är slut ...


 

varför skriver de om att det är svårt att bränna dammsugare, när de har en bild på en arraksrulle?

 

varför skulle det vara svårt att bränna en dammsugare för? släng den i gjutlådan så brinner den på ett kick. träna? pfhh!

 

jag skulle ha skrivit, så länge måste du dammsuga för att förbränna en dammsugare. en halv timme tror jag attdet skulle ta.

 


tackar


jag var tvungen att visa leg på bolaget, i avesta! det var ingen ny i kassan. det var tanten som har klagat på att jag handlar för mycket. hon kände inte igen mig. tofsen gör att kändisar som jag kan leva normala, drägliga liv. ett tack till tofsen.


way over yonder in the minor key


jag har aldrig tidigare riktigt förstått hur jobbigt det kan vara för er tjejer. som när jag skulle iväg nyss och inte hittade någon tofs. man blir ju helt galen liksom.

nu skall jag bättre på solhjärtat lite och fylla barskåpet. man vet ju aldrig när man vill läska på.

fridens liljor.


hung like a moose, again..
lite samma tema känns det som. det måste sitta i hårfärgen..


i´d hit it
är detta roligt? är det okej att tycka att detta är roligt? om man jobbade natt när man läste det, är det mer okej att tycka att detta var roligt? och vad gömmer hon under kjolen, är det verkligen en hon? jag tror att hon är "hung like a moose". det är okej att köra över älgar. är det roligt att köra över dvärgar höll jag på att skriva, jag menade älgar. nu skall jag sluta svammelskriva så vi alla kan njuta av bilden tillsammans.


nookie

här kommer en av anledningarna till att jag blir lite oroliga att kineserna skall ta över hela världen.

 

vad är det hon håller på med? är det en regndans? det börjar ju regna. parningsdans? hon säger ju nookie, det är ju slang för sexuellt umgänge. eller är hon bara helt flippad i colan? det är ju cola med i klippet.

 

men som sagt, lite orolig är jag..

 

 


gulsot


midnight cowboy, easy rider, deliverance och taxi driver. där har vi 7,95 i snittbetyg på imdb och min dag. fyra filmer från 1969 till 1976. kul att plöja klassiker ibland.
suget efter det stora landet i väst blir inte mindre efter att ha sett dessa filmerna. måste passa på att åka dit innan kineserna tar över allt och man måste lära sig tala mandarin och sätta klädnypor i tinningarna för att passa in.


!!hurra!!


det är på dagen ett år sedan jag köpte denna mobilen. under det året har jag hunnit:

skickat 5457 sms. det är 454,75 sms i månaden. 14,9 sms per dag. 0,623 i timmen. 0,01 sms per minut.
idag har jag skickat 22 sms.
135 mms under hela året.

detta tyckte jag var mycket. då fick jag höra att min bror hade skickat 200 sms på en dag. det är 12,5 sms i timmen om han har sovit på natten och det har han, annars blir mamma arg på honom. det vill man inte. eller två sms var tionde minut under dygnets alla vakna timmar. inte dåligt! vad som inte heller var dåligt är att han inte vet vad tjejen han skickar med heter, that´s my broo!

av årets alla 8760 timmar har jag talat i telefon 149 timmar 22 minuter och 33 sekunder. 1,7 procent av hela året har jag pratat i mobiltelefon. av dessa har jag blivit uppringd 111h83min75s av timmarna och själv vart uppringaren 37h38min58s. jag har blivit uppringd i 3/4 av mina samtal, poppis? försöker intala mig det iallafall.

nu var det slut på mattelektionen för mig idag. hoppas ingen rättar det bara.tvättmaskinsoperatör sökes.


nu funkar tvättmaskinen igen. jag kommer inte släppa in några fler norrlänningar i lägenheten, speciellt inte fulla sådana!


nu behöver jag bara en operatör till den.


tvättmaskinsoperatör sökes.

arbetsuppgifter.

tvätta allt från skitiga kalsonger till skitiga långkalsonger. 

kvalifikationer.

läsa och tala svenska. du måste vara bekväm att arbeta i bauknechtmiljö.

personliga egenskaper.


du kommer jobba mest ensam, vid mycket tvätt i grupp. då skall du vara en lagspelare. du skall vara lyhörd, ha egna ideer, färgseende, kreativ, kunna passa tider, ha en personlig drivkraft, tävlinginriktad, gillar högt tempo, kunna ha många bollar i luften.

jag erbjuder.

ett roligt och stimulerande jobb. detta är ett jobb du kan växa i, bara du och himmelen sätter gränsen.

låter detta som något för dig, var inte rädd att skicka en ansökan idag (bifoga bild(på dig)).


ansökan skickas till fkarlsson@live.se


fitte goes jax (tror jag han heter i serien)


sen andra avsnittet av sons of anarchy har jag förundrats av jax, tror jag han heter i serien. ni skall få se en bild så kanske ni förstår vad jag menar.

 

nu förstår ni vad jag menar. jag har svårt att fokusera på händelserna i serien, han är ju så jävla snygg! håret så vildvuxet, så rebelliskt. skägget så perfekt ovårdat och rösten! han har hela paketet. hoppas han har liten.

 

jag har funderat på att klippa mig kort, samma frisyr som jax (tror jag han heter i serien).

 

då hittade jag denna gamla bilden när jag sorterade lite. den är från en speciell dag, 17i5 iår.

 

 

 

jag äter advokato, det är viktigt när man jobbar inom bikerindustrin.

 

vad säger du lillfitte, skall storfitte klippas av dig på gesällen. en jax. den måste ju finnas med?

 

 

 

 


sova med en stock


det blev ett ruskigt, nästan läskigt tidigt gympass idag. halv nio infann jag mig. uppe med ungtuppen. jag trodde lokalen skulle vara öde, som efter ett kärnvapenkrig, fast utan mutanter (mu tanter, det är kossor det.). ack så fel jag hade. stället var packat till höjden och bredden. mutanter undrar du? nej eller lite rätt kanske, gamla bruksare. överallt var dem och trevliga faktiskt, det var som att prata med vanliga människor. fast lite bittrare. de har ju sänkt pensionen så mycket.

givetvis fick jag inte lyssna på rockklassiker som brukligt. det var något program med en doktor som talade om sjukdomar. så klyschigt av gamlingarna lyssnade på det, men konstigt. skulle jag vara gammal skulle det var det sista jag skulle vilja lyssna på. det var mycket skulle på engång det. men jag tror ni pallar det.

varje morgon man vaknar och trycker på snoozen, tänker man. vad skönt det skall bli att bli pensioner, då för jag sova hur länge jag vill. men inte på tisdagar , då är det boulemöte klockan kvart i åtta. och det är min tur att baka. men det verkar inte som de bryr sig om det i den åldern.
lite som emil i lönneberga. "när jag har pengar då får jag inte köpa sockerdricka, när jag inte har pengar då kan jag inte köpa sockerdricka. när i hundan skall jag få dricka sockerdricka!?"

när i hundan skall jag få sova? nu! jobba 5-skift, det är skiten det!matblogg


tacos och en el maco på samma dag. vart skall detta sluta? troligtvis som illegal invandrare i usa, jag försörjer mig som gräs klippare. jag kommer lägga hela lönen på tequila och tycka synd om mig själv för jag inte har några pengar kvar och att jag luktar bensin. när jag kommer hem till mitt skyffe slår jag frugan, hon har säkert gjort något dumt under dagen för att förtjäna det. efter att ha slagit på frugan slår jag på tv:n. det är jerry springer, jag inser att det finns folk som har det värre än mig. det värmer mitt lilla hjärta. jag tar en sup och somnar i den loppbitna soffan.

jag vaknar dagen efter med nackspärr. lyckas slå frugan, varför väckte hon mig inte så jag kunde lägga mig i sängen? jag går med huvudet på sne när jag klipper gräset. folk tror att jag tycker att saker är söta. en tuff kille blir arg och slår mig, han säger att han är cool, inte söt! nacken blev rak av slaget. och så fortsätter det, dag ut och dag in.

fin.


don´t f..k with this


jag var ner på stan igår kväll. där stötte jag på en testosteronstinn ungtupp. han bjöd upp till dans, han ville ha en skön street fight.
jag tog av mig min dunjacka och flexade lite. jag sa att jag går på box.
han flämtade till.
jag kan slå dig med raka slag i tretti sekunder. sen dubbla raka slag i ytterligare tretti sekunder. och jag avslutar med fyra raka slag, sedan lägger jag mig ner på mage på marken och nuddar dina skor, sedan upp igen och slår fyra raka slag och så håller det på i tretti sekunder.
han kände fruktan och flög därifrån som en viking.

don´t fuck with a box:er!!


vh1


det har jag alltid sagt. tjejer som gör killgrejer skall alltid vara värst. kommer ihåg några av tjejerna i lumpen. fan va dryga de var, enbart för att de skulle försöka glänsa över killarna. de skulle göra allting lite bättre bara för att få mig att verka i dålig dager. och i duschrummet skulle de stå och torka sig helt öppet, det var ju helt normalt att stå där helt näck med sina håriga fittor. de var ju som vilka killar som helst.
samma symtom inom industrin, som man väl ändå får säga är en ganska mansdominerad arbetsplats. skitdryga brudar som skall visa sig extra duktiga, bara för att vara bättre än killarna. bara för att få oss att verka dåliga.

det verkar vara nåt liknande inom musikscenen.

 

killarna nöjer sig med att dra på sig lite herpes, klamydia eller på sin höjd syfilis. men brudarna skall alltid ta det ett steg längre.

 

 


think outside the box


zumban var inställd. tårarna rann sakta ner för min kind när jag fick beskedet. men jag blev snabbt glad igen när jag fick höra att det skulle vara box. det skall vara något liknande boxit, men en något nerbantad version. namnet alltså. inte träningen. eller man blir nerbantad om man går på den, ofta. boxit låter nog inte coolt nog för alla lattemammor, box ligger bättre och trendigare i munnen.

som befarat var jag ensam kille. jag stod längst bak i skuggorna och gömde mig. det gick inte tränaren på. hon var hård mot de hård och mot mig. när jag stod där längst bak fick jag en låt i huvudet hela tiden, den ploppade upp gång på annan.

"rumpa
måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
rumpa
kött fyfan, shaka den för sean banan!
skaka rumpa
skaka rumpa"


sen skulle några av deltagarna binda fast mig med sina handledsband i elementet. det lät ju hmm trevligt, eller läskigt, eller nåt. förstår att inte så många killar vågar komma och träna på dessa passen.

det märktes att jag inte lagt alltför mycket energi på min kondition den senaste tiden. exkondition kanske man borde kalla den.  skall skicka ett blombud och lite choklad så kanske den kommer tillbaka.

men man vill ju inte vara sämre än tjejer när man väl kör. mina axlar var nära att stämpla ut och gå hem utan mig i slutet av passet. men som tur var stannade de kvar och slutförde. vissa såg helt oberörda ut efter passet. sjuka människor! får se om jag kan lyfta armarna när jag vaknar imorgonbitti. annars får jag blogga med näsa. snacka om hardcore-bloggare! men vi skall inte sia om framtiden.

box får fyra stycken fitte.blogg.se. tummen upp!
avesta psycho


we have to end apartheid. and slow down the nuclear arms race, stop terrorism and world hunger. we have to provide food and shelter for the homeless, and oppose racial discrimination and promote civil rights, while also promoting equal rights for women. we have to encourage a return to traditional moral values. most importantly, we have to promote general social concern and less materialism in young people.

 
men det finns fan inget som gör mig så jävla förbannad som dubbla soffbord. vad är grejen? sånt slöseri! man ser knappt tvn (jag gör det, men det är bara för att mina tv är så stor! "less materialism in young people").så arg blir jag!!! och hör sen! dubbla soffbord, hrrmphh!


dricka skumpa och dansa zumba


jag var på invigningen av iform. de bjöds på öl och skumpa. de gjorde skäl för namnet. jag vart i högform. det kanske blir ett parti zumba imorgon. blir nog ensam kille där, men jag har håret i hästsvans, då smälter jag nog in bra.
fick världens längsta deja vu där nere, den ville aldrig ta slut. skumt. det slutade med att jag stod och gjorde konstiga grejer bara för att få den att sluta, typ som zumba.peopleice


det här skiftet gick världsmästarfort! nu är det bara ett kvar, sedan bästa långledigheten.
jag är ölsugen som en alkoholiserad bäver. det blir ett par folkisar nu, som på den gamla goda tiden.
sen skall jag titta på sons of anarchy. har sett första avsnittet. det var ingen aha-upplevelse som alla säger. men är man lite dragen så kanske man uppskattar det mer. skall ge det en till chans.

till sist. till er som ringer och är fulla när jag jobbar, det är bara elakt!

nu, öl.
om jag tar mina gröna, kan du ta dina röda..


jag satt och sorterade lite gamla bilder, stötte på dessa två. tror inte jag lagt upp dem tidigare. har jag det så tycker jag att de är värda att ses igen.

 

har miljönissarna inte gått lite väl långt nu med hela eco-driving grejen?

 

 

de har matchat varandra, typ. men går man runt sådär när man är sådär gammal, då är det ju ett tecken på att man har klass och stil. men man handlar väl inte på billiga nisses då? nu är deras kläder budgetmärken.  det är ju helt emot vad de försöker visa med sina kläder. nu tittar vi på dem igen. haha, kunde inte låta bli att knäppa några kort på dem. en sista titt på dem nu, så nu räcker det. men tänk om de hade vart tjocka också.


se upp om du är en känslig läsare


nu när karma kommer göra mig tjock, kan jag väl lika gärna lägga upp en till. känsliga läsare varnas.

 

hon kör det klassiska tappa tvålen tricket. men det är ju svårt att lyckas när ingen annan får plats i duschen..

 


XxXkarma


bra och stabila läsarsiffror, det tackar vi för. då får man arbetsro från chefen.
men måste man vara 12 år och på tjocken med 12 griskultingar för att få mer läsare. är det så? jag kanske måste ta steget. man måste våga för att vinna.

fab 5 gick nyss på tv. det var en lite rolig grej. en av bögarna klädde upp en rejäl snubbe, en sån som inte tvekar att ta mat engång till, han spottar inte i tårtan så att säga.
han fick på sig en skjorta, han tyckte själv att han såg ut som ben affleck. bögen höll inte riktigt med, han kunde sträcka sig till att han var lik ben and jerry affleck. väldigt roligt sagt. den som översatte programmet hade översatt det till ben and gerry affleck. roligt på så många plan.
tjockisar är roliga..tjockisar är fortfarande roliga..nu kommer jag bli en tjockis, karma kallas det.


bättre läjt then never, not!


hejsan kära läsare. nu blir det krångligt värre här. men jag skall försöka guida er genom detta så bra och enkelt jag kan. först skall ni läsa den nedersta texten, som är ett svar jag fick från zoovillage när jag frågade varför inte rabattkoden jag hade funkar.
sen läser ni det ovanför, det svarade jag tillbaka.
svårt? lite, men ni är ju smart nog att läsa min blogg så..pinen skall lidas


fick brev från schenker att paketen hade dyktupp idag. jag traskade över till ok för att fåredapå att så ej var fallet. gick moloket tillbaka till lägenheten och förberedde för avfärd till jobbet.

stressade som fan i duschen och stämplade vid gym-stämpelklockan, för att hinna innan stängning 22:00 på ok. jag hann. nu skall här öppnas paket, det skall provas, det skall dagens outfitfotas. blir det fint, har jag lidit pin.

fast freddy kom snabbt. snabbare än brukligt.

6159


jag råkade se ett program om tillsatser i maten imorse, när jag åt frukost. sen skulle jag ner på coop och handla. det var lite mer svårhandlat då. mycket skit de inte tyckte att jag skulle proppa i mig. slutade med att jag kom hem med apelsiner och lammkött. det har faktiskt ryckt lite i lammköttarmen den sista tiden.
men skapligt vilken makt tv:n har över mig, lämna mamma scans köttbullar så lätt, skrämmande!

än en gång in på ica med välfylld coopkasse. det kändes lika bra idag. jag gav telefonen till tanten i kassan, som jag brukar. men då säger hon att jag måste läsa nummret för henne.
6159 säger jag.
6134? frågar hon.
nej, 6159! säger jag högt, välartikulerat och tydligt.
6179 alltså, säger hon.
6159 väser jag fram.
jaha 6159?
mm..

du kanske skulle sagt att jag inte bara skulle läsa åt dig, jag kanske skulle ha lyssnat åt dig också.

paketet var större och tyngre än väntat. kassen var fortfarande välfylld. varför tog jag inte bilen?
efter halva vägen hem satt byxorna på halva arslet. det gillar inte äldre människor. när jag var hemma satt de på halva benet. tur jag tog fina kallingar och tur att jag inte mötte några äldre människor.

ip4


det vart visst en tolvtimmarssovning inatt. det behövdes. förmiddagar har alltid och kommer troligtvis lika alltid ta knäcken på mig. de var bara tre till antalet denna gång, men det hade ju kunnat vara bara två. nu kör vi två em och två nätter och tar lite långledigt sen. det låter väl som en plan?

varmt och jävligt är det ute också. har börjat fått vårkänslor. solen och värmeböljan är en riktigt bra kombo. nu måste man börja tänka på sommaren och strandhäng. gymmet vid tolv? bara om kycklingen hinner bli klar..

min telefon krånglar lite också, eller det är så det sägs. sms som kommer vid konstiga tider. tror jag tar detta som en anledning att byta. någon som har ett förslag? iphone 4? den blir man ju ganska ensam om. skall kolla upp det där.mongomine

så jäkla utstuderat av pappan. riktigt fult gjort. tror han att han skall få skivkontrakt som nästa youtubesucce. utnyttja sin talanglösa dotter på det viset. hon är ju tondöv kvinnan!! men hennes mongominer när pappan visslar i slutet är söta!

det var så mycket paket att till och med tomten skulle bli avundsjuk!


hittade nyss en rea på frank dandy. efter att ha tittat igenom nästan alla kallingar de har på sidan så känner sig mina ögon våldtagna. massa män som står och putar med paketen, det är inte julafton för det första och ni kan peta ut någons ögon för det andra, kanske är det bästa, men då har man de där bilderna inpräntade som det sista man såg! borde vart en varning innan man kom in på sidan.

pyroman


jag köpte en sprillans ny dammsugare idag. den suger. varför finns det inga mannsugare? känns inte helt förankrat i feminismen detta. skall ringa gudrun tror jag, men då skall ju hon bara elda upp nåt. men det är ju kul med eld.


läppsyl


micheal cera, hade han hetat cerat hade jag hade jag kletat han på mina fylliga läppar. jag älskar honom.

han är så härligt menlös och hans röst, åhh..

scott pilgrim vs the world, se den. men ni får inte titta på cera, han är min!!
bollig i snurren


- ta med några öl när du kommer!

- men va fan, det är ju måndag ju, jäkla alkis!!

- det är fredag!

snurrigt att jobba skift. började med första förmiddagen idag, då är det måndag.

städtant


 

hårnätet och gummihandskarna är på.

eftermiddagen är räddad, måste ju städa inför storfrämmande. kan ju inte ha kloaklukt inne. enda anledningen till att jag inte gjort det tidigare är för att jag tänker på thailand när den där avloppslukten tränger fram, det är nostalgi och mys.

nya dammsugaren kommer imorgon. den var liten, men låter som en stor.
i vejlet och kvejlet


nu är den fin igen, min lilla toppmatade tvättmaskin. som jag skrubbade på den. men nu ser den ut som ny, synd att den är trasig bara.

är sjukt sugen på att slänga ut den och slänga in ett badkar i dess ställe. blir ett litet för en person, lite omysigt kanske, men det är ju så gött att bada. kanske kan ha kvar tvättmaskinen och bada i den, är ju bara plats för en i den också, men det blir nog mer bubblor i den. hmm, svårt val.


bullfitta


vill du smaka på bullfitta? vill du ha bullfitta?


nej! jag vill ha mer solsidan och de nu!!

och hör sedan!!


fast freddy


 

klickade man hem ett par fast freddy idag, hur skulle jag kunna låta bli? jag hade en nudiemössa förut, den hette fredrik. den satt fult och var obekväm, men den hette fredrik, så jag var ju tvungen att köpa och använda den. samma med dessa godingar nu. hoppas de sitter bra bara.

 

sen blev det ett par skor, thischa, julkallingar (det var tvåpack och de andra paret var snygga!) och ett par kepsar. jag har glömt bort hur kul det är att datashoppa. plus att man får gå och längta efter paketen som skall komma.

 

jag köpte proteinpulver och kreatin också, här skall bulkas! mitt nyårslöfte är att jag skall väga hundrakilo vid nästa nyår. bara 20-25kg kvar, tur att jag får lägga till hårets vikt.

 

så ut med spriten och in med aptiten. känns lite förlegat att supa hela tiden, det nya supa är att ta hand om sig själv. igår body scrubade jag skiten ur mig och la en vanilla fudge self warming face mask. den smakade inte lika gott som den luktade, men då luktade den helt underbart. den blev varm också, av sig själv, läskigt!

 

 

hann med gymmet idag en sväng och två timmars utomhushockey, det var jobbigt, tre mot tre är alltid jobbigt. men jag vann så jag är glad.

väl hemma smakade maten väldigt gott. kyckling och potatis. jag har fått dille på potatis nu, det är ju hur gott som helst. här har jag gått runt och tittat snett på håkan, sunes bror, för hans otroliga dedication för potatis, fast det borde vara han som skulle sett snett på mig. men jag är den förste att erkänna om jag har fel, i alla fall om det är ett litet fel, för när det är ett stort fel så tror ingen att det var jag som gjorde det, för jag brukar ju erkänna.. you suck at blowjobs, sug på den ni..

 

 

 

 


super greeen


oj vad gott det luktar, var min första tanke. den andra var, vad grönt det är!

nu skall ni få ett tvättips från mig. lämna inte er nyinköpta flaska med sköljmedel på tvättmaskinen, om ni inte har en sugplopp under flaskan.

som tur var ramlade flaskan ner i den blåa ikeakassen som var tom (hur tvättade folk innan de blå ikeakassarna?), så det var bara att hälla tillbaka det igen. lite rann igenom, så nu är det jättefint på golvet. nu kommer finntanterna bli glada och kanske hejja på mig i trappen igen. som jag har längtat.


vart är du?


hej herr hare! våra vägar korssades inte idag. inte våra svärd heller. det sistnämda känns skönt, att de inte gjorde. det är väl inte så att du sprungit framför massa andra bilar? du vet väl vad jag skulle göra med dig om du sprang framför någon annan bil än min?

men nu har jag inte tid med detta något mer. nu skall jag vara långledig. jag skall till och med vara långledig så inåthelvete!!

hell maco


hell maco, djävulskt god. skall jag? varför inte!


harmynt


jag backar ut bilen och kör mot jobbet i godan ro, då en hare kommer som skjuten ur en kanon. reaktionssnabb som jag är slänger jag mig på bromsen och räddar dess livhank, lyckliga harkrank. nu börjar samma tankar bubbla som jag hade någon timme innan. jag skulle kört på den. jag är så sjukt sugen på viltgryta. den skall stå och puttra i typ åtta timmar minst. men nu har jag ju ingen hare att slänga i grytan.

nu kommer ni inte tro mig men samma hare, eller en som var väldigt lik. kommer inte lika snabbt, men inte söligt heller, mitt framför bilen igen när jag är på väg hem efter jobbet. den tar av på en avfartsväg, samma som jag skulle på. sen hittar den en bättre väg i denna stora labyrint som det måste bli med alla snövallar för de små liven och lyckas smita undan med livet i behåll.

vi får se om vi ses imorgon herr hare..


can monkey


hade chansen att köra över burkapan nyss. kanske borde ha tagit den. hon hade för bövelen 3 rågade kassar med burkar alternerat med flaskor. det är rena rama eldoradot där ute idag, dagen efter nyår. nyårsdagen. och hon hade gjort allt jobbet redan.


o happy day!!


skall dra en deg nu. älskar att vara så där härligt mainstream och käka pizza på den största pizzaätardagen. imorgon drar vi och käkar en el maco. livet leker..


dagens dumheter


 

det är klart att du är pryd om du inte vill ha analsex.

vi hade en personalchef en gång i tiden som hette pryd och han ville inte ha analsex.

man ser alla livets stora frågor så klart när man kommer hem från ett nattskift. man behöver inte droger, prova att jobba natt.

 

annars så tycker jag att detta är otroligt tänkvärt.

 

 

 


sova sova sååååvva


ibland är jag sådär riktigt smart så jag bara vill klappa mig själv på axeln och säga nåt i stil med

fitte - fan va smart du är fitte!

jag var på coop och skulle handla. mellanmjölken var slut. det fanns vattenmjölk och tjockismjölk. då köpte jag en av var. väl hemma blandar jag dem fifty/fifty. tada, vanlig jävla svenssonmellanmjölk. sen i med två skopor oboy och jag hade kanske inte märkt någon skillnad ändå.
RSS 2.0