gå över månen


när jag var på väg till bilen såg jag något väldigt märkligt. det var två killar, två tjejer, en mopped och skrillex. snälla fråga mig inte hur jag kan veta vad skrillex är.

en kille satt på moppeden med tjejen brevid. den andra killen stod still och kramade den andra tjejen. de var som två kärleksfulla färglada statyer. basen låg som en tung dimma över hela denna suspekta scen. det var som ett fotografi akompanierat av dubstep. inget mer hände, tiden hade fryst. bilar åkte förbi och jag traskade. men detta existerade inte för dem.
de var kvar när jag kom tillbaka en kvart senare. de hade bytt position, den var inte lika intressant.


"det som karakteriserar dubstep är den dova basgången (sub bass), tempot brukar ligga mellan 138-142 bpm men programmerat i halvtempo vilket gör att det är en relativt långsam dansmusik."


detta passar kramandes statyer och gamlingar som mig på dansgolvet. de gånger man blir uppdragen så så kör jag den karaktäristiska fittedansen. en grogg helst jdcola, men captain morgan och cola funkar det med, hållandes glaset med båda händerna (ibland krampaktigt) och suger och rör höfterna i takt till beatet medans överkroppen är still. vill ju inte kalla mig nästa michael jackson men..


please cum in my fäääjsbok


facebook har förstört min blogg. jag läser vad andra facebookar om, sen blir man som man umgås.
nu kan jag stå och diska, samtidigt tänker jag att jag borde skriva en blogg om det.
jag har diskat, skönt.
eller, jag skall ut och resa, det skall bli roligt.
skall dra och träna, kan bli jobbigt lolololol.
men det är nog snart slut på det vad det verkar.

provade läsa twitter också. trött, pigg, nykter, full, naken, ugglandes men inget hjälpte.
samma gamla dynga där med.


men sen fick jag höra en rolig en.


50cent: "im a get me one of them
bitches from a third world country.
at least she won't have high expectations.
heres a clean glass a water baby"


lady gaga: love is like a brick.
you can build a house, or you can sink a dead body.larsson kan inte reglementet


skulle ut och ta några öl efter jobbet idag. har redan uppfyllt kvoten och jag har inte kommit ut än. kan bli torrt i strupen på kingen ikväll. jävla larsson som inte kan bestämma sig för vilka kläder han skall ha!!


first impression last skulle vara bäst


jag kan göra ett första intryck jag. bakfull som ett as skulle jag träffa en kompis och hans nya tjej och hennes tjejkompis. de var bakfulla som fan också. jag kommer dit och det är soffhäng. de tittade på lonely island på förfesten dagen innan får jag höra. bra skit, så säger jag de låtarna jag gillar bäst. men den absolut bästa är we like sex. öhhm, we like sportz menar jag. busted, vad satt jag och tänkte på.


mange mange


det är fler norska flaggor på fejjan nu än det var på 17maj, i norge.sex sms


igår skaffade jag mig ett klubb6.se konto. sluta inte läs bloggen nu och anta att jag är en desperat sexgalning, jag är inte desperat.

anledningen är att en desperat sexgalning har börjat höra av sig igen. kommer inte ihåg om jag skrev om detta på bloggen sist det hände för typ ett år sedan. men det började med ett oskyldigt sms. hon hade sexchattat med någon och troligtvis skrivit numret hon fick fel. sen började hon terrorisera mig med felstavade sexsms. nu ett år senare var hon nog kåt och gick igenom sin telefonbok och där fanns jag kvar. det började på samma sätt då. här kommer det nya.

"hej sugen? något i stockholm? m på söder"

"alltid sugen, berätta mer.."

"
ok men kommer du nått till stockholm?"

"imorgon ska jag till stockholm, vad händer då?"

vill du ses och få en skön avsugning dådå? titta på sköna porr filmer och njuta"

"det lät ju inte dumt.. ska bara upp över dagen, men skicka någon snygg bild och övertala mig så kanske jag stannar"

"du kan väll komma över under dagen för lite skön sex. bilder har jag på msn och klubb6"

"vad heter du där då?"

"monica i stockholm på klubb6 och moni på msn. är du i stan nu?"

"vad händer? hade gärna haft din kuk i mig nu"

vilka dårar. hittade bilder på henne där. det var inte direkt så jag hoppade i taxin på stört. tog tåget istället. nej det är klart jag inte gjorde, jag cyklade, tänker på miljön jag.

men frågan är hur jag har kunnat missa klubb6. vilken guldgruva. det finns en lista med de populäraste bilderna under veckan. det måste vara ett hackande sexgalningsgenie som leder. hon var inte vacker. och om det är på riktigt och hon är cream de la cream, hua.


det luktar fisk


efter en överjävlig förmiddagsvecka med dubbelskift och gymning tyckte jag att jag var värd en riktig dyngfylla. snart är det den 25 och jag hade för mycket pengar kvar på kontot så de nya skulle inte få plats, var tvungen att tömma lite (kontot). och jag har blivit jättemycket för stark på gymmet. dyngfylla fick det bli. klockan fyra var efterfesten slut. klockan halv sex på morgonen ringde klockan. slänga ut alla sen dra till bussen. jag var trasig för att citera en god vän. en dregglig power nap senare var man iform igen och ölen smakade.frukost. jag visste först inte om jag skulle ta ttv eller tth. det fick bli båda. ttv=tutten till vänster osv.jag vet inte om kung frädrik fick ragg eller om det var slagsmål. men kul var det i vilket fall.engång uggla alltid uggla.du sa att jag inte bara skall tänka på fisk och öl. det är inte allt jag tänker på. jag tänker på sprit också. fem gratis biljetter fick jag. skall åka varje dag en vecka tänkte jag.

nu har jag sovit och duschat. känner mig som skit fortfarande. ölen smakar apa. nu kör vi.

puzzpuzz mina bloggizar


skruva den som fitte


när jag skulle lägga mig kom jag på att jag inte gjort någon matlåda. fucking eyy. det blev till att gå ut i köket och laga till något. detta något skulle bli snabbmackisar hade jag tänkt. det var min huvudkälla till näring när jag var ung, mest för att jag var stressad. tre minuter var ungefär så lång tid jag tyckte att jag hann lägga ner på mat. helst skulle jag hinna äta inom de tre minutrarna också. jag kallade knastret för el dante delux, eller äta smågrus.

 kommer ut till köket, tänder lampan. det blixtrar till, sedan mörker. vad har jag gjort för att förtjäna detta? beror nog på vem jag frågar. och snabbmackisarna var slut. är jag satan själv kommer jag på mig att fundera. kommer inte ihåg när jag åt snabbisar sist. hade idealmakaroner, det känns så vuxet. men dem var nästan slut också. hittade ett paket med skruvar, elva minuter skall det ta.  skulle lika gärna kunna göra ris till korvstroganoffen.


fem minuter kvar på skruvarna, sen sängen.


20juli. köpte 25:te mjölk idag. det betyder att man snart får pengar igen, det är kul. jobbade ju midsommar. men det betyder ju också att sommaren är slut. ångest.
hur tusan skall jag kunna sova nu? kommer skruva på mig som makaronerna. men det är en bra känsla ändå. jag vill ju ha pangarna, alltså att tiden skall gå fort. samtidigt vill jag att sommaren skall vara kvar, att tiden skall stå still.


noll minuter kvar på skruvarna, nu sängen.

haha, fejsbok har förstört min blogg. berättar mer imorgon.

kramiz mina bloggvänner och ovänner förstås.sol i sinne, brun inne.


jag passade på att sola när det var lite fint väder igår. på väg in i solariet slog värmen emot mig som en varm och oskön smocka. en äldre tjej sa att det var det varmaste solariet hon legat i. då låg hon i ett av de lyxiga kalla. jag tog det lilla erkänt varma. det var varmt. men det var här gjutarträningen kom in och räddade mig.
sen en klantis på jobbet fick flytande stål på sig så måste vi ha jackor på oss, inne. är det fint sommarväder ute så har vi kanske mellan 50-60grader inne. man har på sig t-shirt, shorta, jacka, byxa, kalling (det har inget med något kallt att göra), tjock strumpa, kängor, vantar, glasögon, ibland skyddsmask, hjälm med visir och hörselkåpor. plus att man måste röra på sig. att ligga naken i solariet med en fläkt som fläktar och slippa röra på sig var skönt. tack gjutplan att du gjort man av mig. det är manligt att sola solarium, på sommaren. det är det! intalar han sig själv.


jag somnade in en stund. jag drömde om folk som blev zombier av en grön illaluktande gas, jag vaknade av att fläkten som är inbyggd i solariet nere vid fötterna som är riktad mot bak och huvud skickade upp illaluktande kanske gröna gaser, (jag blundar när jag solar, vill ju inte att ögonen skall bli bruna, gillar mina blå.) de penetrerade min näsa. svimmar av. kvicknar till och kommer på att det är dumt att äta chilli innan solning.


fitte är ett lik


tänkte knyta ihop säcken angående "fitteärlik" nu.den som säger att jag är lik zlatan åker på en propp med en tillhörande saftig syltnäsa. för den som tycker att zlatan är snygg måste ju ha ramlat ner i thinnerburken som liten? am i right haters?


thinner är ett lösningsmedel som används för att tunna ut oljebaserade målarfärger, eller som rengöringsmedel. det kan även användas som en drog, vilket gör att många sniffar det.


ett par puckon på jobbet hade målet en grej som inte skulle målas. 

fitte - det är tråkigt att jobba övertid.

några timmars övertid och 10 liter thinner senare.

fitte - man kan faktiskt ha det kul på jobbet utan alkohol.


anita - du är så vacker.

nico - säg inte så till frädrik, då skriver han bara det på bloggen.

fitte - va, skulle jag göra något sådant? nu sårade du mina känslor.

nico - när jag låg med din förra tjej så frågade hon om hon fick kalla mig frädrik.

fitte - passa dig gosse!

nico - jag har tatuerat din mammas namn på min rooompa!

fitte - vad heter min mamma? just det, jag kan ju kolla på din rumpa. hoppas den är lika fin som din mammas..


uggling är ingen sport, det är en livsstil!!
uggling kanske inte har skördat sina första dödsoffer riktigt än, men det är inte helt risktfritt. man kan ramla från relativt höga kanter och stuka både hand och fot. men man tänker inte på riskerna när man gör det. man är i nuet. flow. adrenalin. living on the edge.
die young and leave a beautiful owl.

skall vi uggla uppe på dalahästen?

ja det är väl klart!

men hur kommer vi dit?

öhh flyga kanske!

så drack vi ett par red bull och snaskade en joint.


uggling avesta
abooo, vad tänker duu påå?

den snygga ugglan i trädet!

den med den breda baken?

rooompa!!

men hon är ju jätte ful!!

men hon går på två ben!


fred och rik härskare


några snabba påpekanden.

1. jag ser inte ut som david beckham som en kille sa 13 gånger i lördags. vad är det för fel på folk i avesta? kan ni tänk er honom utmejslad ur ett marmorblock likt en grekisk gud? nej precis, tänkte väl det.

2. lördagen var galen. eftermiddagsfyllorna är di beste.

3. jag hatar inte finnar. men ibland i stridens hetta här på bloggen måste man ta till hårda ord för att förklara en person, då kan det vara lätt att man drar till med stereotyper för att få fram essensen i det man menar. det är som att säga att jag älskar alla tjejer bara för att jag är "flickornas fredrik" (sökte på google nu för jag trodde det var ett ordspråk, verkar inte vara det, men vem har myntat det då? hybrisfitte kanske?) men det gör jag ju inte, jag älskar ju bara dem som älskar mig, ja då var det ju alla höhöhöbläääzzznark.

4. namnsdag idag. jag inleder kärringveckan, fruntimmersveckan, pisse-veckan eller naistenviikko som jag och mina finska vänner brukar kalla den. det brukar vara regnigt sägs det. det märkte jag knappt när jag skulle låna elbilen på jobbet och det var som att gå genom ett vattenfall för att ta sig till bilen, på marken var det lite djupare pölar/hav än vad jag räknat med. elektrikerna som satt inne och såg spektaklet genom rutan fick sig ett gott skratt när jag sprang i pölarna som lotta på bråkmakargatan, men istället för röda stövlar hade jag mina svarta gjutarkängor. jag tyckte att står de emot flytande stål så borde de väl palla med lite vatten också. de gjorde dem faktiskt. men jag var ju lika blöt som om jag hoppat i lillsjön.

5. uggling är det nya. efter det tror jag mycket på standing och uglying.

6. fredrik var ett av 1970- och 1980-talens starkaste modenamn i sverige. det märktes inte minst på fotbollsplanen när vi spelade sjumanna. fredrik karlsson, fredrik eriksson, fredrik jansson, fredrik jones, fredrik andersson. tränaren skrek "byte fredrik" sen var det bara två i avesta aik kvar på planen.

+1

jag fick en väldigt fin komplimang igår. det började lite trevande.
en gammal vän - oj, vad fin, du ser ut som en, en, öhh, en grek..
fitte - tackar, men jag känner mig rätt arisk med mina djuphavsblåaögon och mitt solblekta råttfärgade hår.
egv - haha, jag menar en såndär grekisk staty, en grekisk gud!
fitte - berätta mer, kom och lyssna du där borta också, vart var vi..
detta var ett samtal med en gammal killkompis. tjejer fokuserar på det dåliga, medans killar ser allt positivt , typ som att jag ser ut som en grekisk gud ochsåvidareva. killar +1.

battle avesta

det blev lite konstig stämmning på stan igår. stod och beställde en fläskig burgare när en turk började anklaga en kille för att ha pissat på hans ben.
om det var sant vet jag ej, men benet var onekligen blött.
det gick en lite stund sen rök hela avesta ihop ute på torget. svenskarna mot turkarna var det. kännde lite som killarna mot tjejerna i skolan. men jag drar inga vidare paralleler.
men vissa av svenskarna var invarare, men de har vart här tillräckligt länge för att vara integrerade tror jag.
jag låg nyss och funderade över fylleslagsmål. jag kollar mycket på ufc, där är det vktigt med head movment. men det känns som att rör man huvudet då på fylla så hjälper man nog det andra fyllot mer med att träffa än om man sdtår still.
jag vet inte.
men det var kul att se lite slagsmål. brukar alltid missa det. så jag stod där och drack läsk och mådde bra helt enkelt.
det blev lite konstig stämmning på stan igår. stod och beställde en fläskig burgare när en turk började anklaga en kille för att ha pissat på hans ben. om det var sant vet jag ej, men benet var onekligen blött. och killen såg ut som en hund.
det gick en lite stund sen rök hela avesta ihop ute på torget. svenskarna mot turkarna var det. kändes lite som killarna mot tjejerna i skolan. men jag drar inga vidare paralleller.
men vissa av svenskarna var invandrare, men de har vart här tillräckligt länge för att vara integrerade tror jag.
jag låg nyss och funderade över fylleslagsmål. jag kollar mycket på ufc, där är det viktigt med head movement. men det känns som att rör man huvudet då på fylla så hjälper man nog det andra fyllot mer med att träffa än om man står still. jag vet inte. men det var kul att se lite slagsmål. brukar alltid missa det. så jag stod där och drack läsk och mådde bra helt enkelt.
vilka som vann? jag känner mig ju lite färgad i denna frågan om ni tillåter lite rasisthumor. men det såg ut som svenskarna toppat formen lite bättre, käkar lite mer spenat än turkarna. nu får vi se om svenskarna törs äta nå mer pizza i stan.

mat i kvadrat


inför denna förmiddagsvändan så tyckte jag att det var ide att göra ett storkok köttfärssås. jag köpte 2kg köttfärs och krossadetomater. hur opåhittig kan man vara? hur svårt kan det vara att handla?

aja, jag har väl en rätt välfylld kyl och bra med basvaror i skafferiet. jo tjena vad jag hade. ett lager med grejer in är typ burkar och torrvaror som alx köpte för hundra år sedan. oätbara grejer som mest tar plats
i skafferiet. bulgur, jag kommer inte från afrika vafan! svarta oliver, jag är inte rasist vafan! te, vem fan dricker te? varmt vatten med en nyans av någon smak. kanske är på tiden att göra en hitler och rensa upp lite leden? 

hittar en gammal tacossås, den kan man använda. kan gullök bli gammalt? samma med vitlök? de åker i också. hittade en burk med majs, men jag hatar majs i mat, det är skolans fel, de har majs i allt. är majs billigt? är jag inte värd mer? majsen åker ändå i. oj, cashewnötter, jag vet att jag inte kommer från thailand, eller min fru, men de åker i. eller inte, har redan käkat upp dem. fan va gott det är. in your face mom, käka snacks innan maten

jag hatar folk som bara kan slänga ihop lite av vad de hade i kylen och det blir hur gott som helst. man typ jaha zucchini? ja jag hade en som bara låg där.

vafan jag skulle glömma och handla den även om jag hade lista. men du har en som ligger och inte är rutten hemma.

nu börjar maten ta form, det luktar och ser ut som burkapan har  haft över sina kompisar på burkparty.
 
försöker bli lika svettig som han morberg, men det är inte jobbigt att laga mat. har lite ont i handleden efter att ha öppnat alla burkarna, men inge svett i maten än, för det är väl det som är den hemliga ingrediensen? jag kanske gör det fel bara, som när jag gör situps ibland och det inte gör ont i magen, man fuskar fast man gör det för sin egen skull. konstig tanke.

matlagningsgrädde åkte i. det är nog den hemliga tillsatsen förutom svett. som skall få den där extra knorren på maten. det har jag hört när tjockisar snackar mat. det är alltid grädde som är den gemensamma nämnaren i alla deras måltider. spelar ingen roll vad de har lagat. vad åt du till frukost. oboy och macka.
jaha, vilken mjölk har du till oboyen? 1,5%ig? 3%ig? nejnej, har grädde, myycket gooodare. varför är du tjock? generna du vet. mm, jag vet.


kom på att man måste ha i ketchup. men den jag hade var "utan tillsatt socker", är det som juciekoncentrat där man måste tillsätta vatten? har haft i ett par deciliter socker i flaskan nu. står inte vilket ratio det skall vara. så jag höftade lite. blir nog bra.

det smakade hmm, speciellt. men jag hinner nog vänja mig, har åtta matlådor framför mig.

här är jag asarg på duschen, jag får inte bort shampoot ur håret. då försöker jag först stoppa upp huvudet i duschmunstycket, när jag märker att det inte funkar försöker jag strypa det. men det vill inte dö. fattar inte vad den bilden gör här dock.
soccer kickad är jag

tittade ett litet tag på damfotboll. en stund trodde jag faktiskt att det var ett gäng långhåriga killar som spelade.
sen kom något löjligt pojkfotbollsmisstag och förstörde den illusionen.
senare hittade kameramannen (kvinnan) zoomknappen på kameran. first i was like yeahj tänkte jag först. det regnade, wet t-shirt.
sen bathen i was like, nej. finns det inte vattenfastsmink liksom? transa är ett ord som ploppade upp i skallen.
ska sluta hänga på existenz på jobbet. jag är som sponge bob. suger u
tittade ett litet tag på damfotboll. en stund trodde jag faktiskt att det var ett gäng långhåriga killar som spelade.
sen kom något löjligt pojkfotbollsmisstag och förstörde den illusionen. tjejer kan inte spela fotboll.

senare hittade kameramannen (kvinnan) zoomknappen på kameran.
first i was like, yeah. det regnade, wet t-shirt!
then i was like, oh no. finns det inte vattenfastsmink liksom? transa är ett ord som ploppade upp i skallen.

för det skall ju alltid vara kvinnor på alla positioner runt omkring själva matchen. domaren till exempel. de suger så hårt att deras makar blir svartsjuka. en hade missat världens längsat hands. en spelare tog bollen med händerna och stod med den ett tag. när jag var fem år visste jag att fotboll inte är handboll. inte så svårt!! men en domare som tydligen anses kvalificerad att döma vm visste inte det. 

ska sluta hänga på existenz på jobbet. jag är som sponge bob. suger upp all skit jag ser, börjar skriva som en tolvåring.


man eller mus? skulle nog säga monster.. hittade denna bilden på herrfotboll.se.. hon heter victoria sandell svensson, hon behöll sitt efternamn efter bröllopet för att visa att någon ville gifta sig med henne.


lord byron

jag har gått och längtat och förfärats om vart annat, vart är mina lila badbyxor? idag fick jag svaret. de hade fuckatup med min order på frank dandy, men pengarna var dragna, badbyxorna var tyvärr slut nu och inga kallingar blev det heller. driver ni med mig? jag har trånat efter dessa badbyxor hela sommaren och nu inget. bara tomhet. nästan så  jag misstänker att någon strulat till det med flit för att slippa se mig i de små skönheterna, elakt är det om det är sant!
då gick jag in själv på sidan och tittade. nämen oj, 50% rea, har ju gåttigång på mindre. nu blev det åtta par kallingar, inte bara fyra för samma summa mynt. de skrev att de små lila skönheterna till badbyxor var slut, men jag chansade och gick in och tittade. klickade upp sidan men vågade inte öppna ögonen, små kikade med ett öga pyttelite och hade handen för med en liten glipa mellan fingrarna. ta mig fan, de fanns kvar i min storlek ((m)=tight röv!!) jag hoppade upp från stolen och jublade och hjulade (lika mycket som du skrattar rakt ut när du skriver lol), men glad blev jag. nu började tankarna om att någon inte vill se mig i lord byron-badisarna växa än mer, men det sket man väl i, nu kanske jag hinner få och testa dem innan sommaren är över. annars blir det solresa i höst, det blir det i vilket fall men..

baby guard

i söndags var jag bebisvakt. jag vaktade en bebis. inte över en pisspause bara, utan flera sammanhängande timmar. gjorde misstaget att jag var förbi min mor med bebisen. nu måste jag klippa mig och skaffa en fräsch flickvän. har de tidigare vart ofräscha? grillat fick jag också, två gånger.
nu till det tråkiga. imorgon börjar jag jobbar igen. 10 raka förmiddagsskift. jag tror inte det är fysiskt möjligt för en människa att klara av 10 raka, än mindre för mig. en fitte vill sova till tio. det är inte mänskligt att gå upp klockan 5!!

kråksång

jag skall deep throata de kråkorna som härjat hela morgonen. sen skall jag flå dem levande, sy ihop deras skin med fjädrar och allt till indiankondomer och låta dem kolla när jag knullar deras morsor i röven, och morsorna kommer gilla det. det är det som är det värsta.
då är de inte så kaxiga längre, eller kraxiga.

fitte, är du man eller mus?

jag är en man som gillar packad mus.

man får inte ta med mat till resturangen!!


jag älskar detta, någon som går på ganska hårt med sin åsikt och räknar med medhåll från alla. sen blir det inte riktigt så.jag älskar den här diskussionen. det är så mycket känslor. när jag stod i kön till att köpa slushie på leksand sommarland stod det en gammeltacka med en unge i famnen. en farmor med sitt barn tänkte jag. sen vände hon sig om ock skrek lite på några andra ungar. då upptäckte jag till min fasa att hon stod och matade barnet med sitt bröst. mitt i kön bland massa ungar och vuxna. men hur har hon lyckats fått igång mjölkproduktionen igen? har den aldrig försvunnit, hon var nog rom, hon kanske var den som matade alla barnen? kallas hon för milko? men detta blev jag väldigt illa berörd av.

hade det vart en tight 18åring med uppnosiga bröst då hade det vart annorlunda. då hade jag ju bara fösökt fått ungens uppmärksamhet så han skulle släppa bröstet så man kunde få kika lite. ett gigantiskt mjölkdroppande bröst är ju alltid trevligt. ett saggigt (hängande! inte med sagge på) inte likaså.

gällande liknelsen med att stå och svinga snabeln inne på cafe opera kan jag bara hålla med.
när man var yngre och spelade klädpoker gjorde tjejerna snabbt det väldigt klart får oss pojkar att bröst var jämnställt med penis. våra bröst var inte lika mycket värda som tjejerrnas bröst, även fast de var lika stora på den tiden. och bröst ville vi ju se så det fick bli bröst mot penis. detta gäller fortfarande.


kingen carerar


idag fick jag tårta på jobbet. eftersom jag bantar fick det bli banantårta. den smakade som kletet man får på tänderna hos tandläkaren. fast på ett bra vis, men inte för tänderna.

kände mig lite jävlig när jag skulle hem från jobbet. kan ha vart sockerkicken från tårtan.

när man skall ut genom grindarna (ja de måste hålla oss inlåsta, annars rymmer vi) så stod det 7-8 buttra och trötta gubbar och väntade på att gå hem.
det finns en snurra som man bara går genom efter att man bibat med kortet, då snurar den ett varv. brevid finns en liten dörr som man högst får vara en meter för att ta sig igenom, den är för cyklar. men man kan huka sig och gå under där när någon har gått med cykel, det är någonform av sensor. men då kan ingen gå genom vanliga dörren förrens den lilla har stängts igen.

så vi kom fyra stycken "ungdomar/ligister". någon gubbe öppnade stora dörren med sitt kort, jag var snabbt framme med cykeln så jag kom under där med cykeln, de andra hakade på och hukade sig under. gubbarna stod och röck i stora dörren och kom inte ut. kul var det, men ni fattar säkert inte. så tro mig bara, det var kul.

jag är aldrig speciellt bra på att förklara, och har man jobbat natt så blir det inte bättre. minns när jag skulle ge vägbeskrivning till någon turist. när de hade åkt kom jag på att jag skickade dem helt fel. kungen bryr sig.


ff


ta av er trosorna nu tjejer om ni inte vill bli blöta i dem. jag hade en lite photoshot med min nya kamera, resultatet blev ganska så erotiskt laddat. kameran är vattentät, så den behöver ni inte vara rädd om.
nu har jag varnat er.

undrar vad det är för fukt på linsen..


jag ville hjälpa alla håriga och tråkiga feminister. varför skall bara tjejer framställas som köttstycken på vackra bilar? men jag vill ju inte att ni tjejer skall sluta med det, därför gör jag detta. ff, feministfitte drar sitt strå till stacken.

  


egons pappa sade du skall få nåt bättre än en spade


jag har börjat banta. det går sådär. jag gymmade två gånger på två dagar och sprang även en av dessa dagar. men dum som jag är så sprang jag ju på som jag inte gjort annat. såg ut som en etiopier de första minutrarna, sen såg jag ut som sirap. det känns på idag.

de hade ny våg på gymmet. jag hade gått ner tre kilo!! bra våg det där.

men var upp och golfade lite. kan ju inte tala om att det är någonform av träning direkt men det är ju kul. de andra drack öl. så jag var ju lite bättre än dem, jag försöker se det positiva här, okej. sen vart det donken. fick nöja mig med lättöl där. men gott var det. glass fick jag också, den tredje för dagen. var tvungen.
nu förstår ni varför. om man köpte fyra glassar på shell fick man denna fina. jag ville inte dela med mig av glädjen, då blir det ju mer glädje till mig.en påse is i botten så är man redo.
och dessa delar man inte gärna med sig av.


we like metallica


metallica, några öl och en kompis. man kan ju ha det tråkigare på en söndag.

skulle springa idag igen. tänkte besikta bilen idag. vaknade halv ett.

sticker till jobbet nu.


take the power back


äntligen har grannpojken "fått ett par bollar" och blivit man. han har enligt hörsägnen slagit och vart otrogen tillbaka mot sin tjej som hållt honom kuvad under så många år. bra för dig! man måste stå upp mot överheten.

runt tresnåret fick jag sms av en kompis som frågade om jag kunde sova fast grannarna skrek så mycket. klart jag inte kunde. när det är riktig underhållning då lyssnar man. det är som våra bästa år blandat med paradise hotell i radioform. det är lite synd att det går på så udda tider bara. man har vant sig att kunna se tv-program när det passar en själv. men det gör detta bara mer exklusivt.

frågan var ju hur han visste det. har han hört det de tvåhundra metrarna hem till sig? nej han stod under min ballkong och tjyvlyssnade. här finns pengar att tjäna.
burning hearts


jag skulle iväg på en grej efter jobbet. satt mig ner i soffan först. somnade. vaknade. det var mörkt och jag visste inte om det var dag eller natt, east versus west or man against man. det hade gått fem timmar.

jag vill ju inte skylla på grannarnas sexliv som håller mig vaken om nätterna. men jag måste.
inte deras sexliv med varandra utan med andra. de blir så himla arga när de är otrogna.


mäsk och dunkadunka


hittade en gammal odiskad matlåda. det var fil och bär i den vid stängning. man kan ha som tumregel att när man öppnar locket och något börjar prata med dig, kanske på bruten svenska men det är fortfarande ganska häftigt, men då har lådan stått för länge.

när jag öppnade luktade det mer som mäsken vi gjorde som barn än som de hallon och blåbär som gjort sig lite för hemmastadda.

kunde inte låta bli att smaka lite, det väckte gamla minne. jag kommer ihåg en sats vi gjorde i mitt skåp i skolan.
den flaskan ramlade omkull mellan lektionerna och de stank mäska i alla tre skåphallarna. det var bättre tider, det var enklare tider.


RSS 2.0