yoga for life

 
yogan avklarad, känner mig väldigt harmonisk i lem och slem. chockade mig själv med en huvudstående med nästan raka ben mot tak, eller lutande tornet i avesta även kallad. chockade alla andra när jag i största möjliga tystnad ramlade ur positionen med ett härligt brak.
 
 

våga yoga

 
yogadag idag. men frukta ej min publik, jag kommer ha yogabyxor så ni slipper se hela min fysik och jag slipper höra era skrik.
 
 

love hurts

 
fitte sjunger vacker kärleksvisa.
 
mirre- det gör ont, i örat.
 
tur att sången inte börjat skada ögon och levrar än iallafall.

hårD mot de hårDA

 
mirre känner mig i håret.
 
mirre- ååhhh, det är så mjukt, jag har aldrig sett det så förut.
 
fitte- det är nytvättat. 
 
men till hennes försvar så är det ett otroligt mjukt och prisvinnande hår, kattungar släng er i väggen liksom.
 
 

pin

 
det finns inget värre än att lyssna på folks röstmeddelanden, jag måste hålla för öronen för att stå ut. det är ganska kontraproduktivt.
 
två på listan är nog att se folks tacktal. då måste jag banka mitt huvud i bordet. det gör ont. jag gillar inte tacktal så mycket.
 
 

skräcktv

 
kärlek på tv är värre än blött duschdraperi mot kropp.
 
bh på tjej i säng som skall sova, sover eller har sovit. trovärdighet nolla! eller finns de påriktigt? tjejerna som sover i bysthållare?
 
tjej i film, serie eller reklam som duschar. hon håller handen för brösten. vem står ensam i duschen och döljer sig själv? hur blyg är man om man skäms för sig själv? 
 
 

lubricant

 
killen tar fram glidmedel på första dejten.
 
tjejen tänker: hej då förspel. snyft.
 
 

sonic

 
"kan vi inte bara börja med att hoppa över en ciggaret?" så hoppar de över ett staket, vem fan röker staket? får man skönt rus? eller bara ben fulla med bus?
 
och varför döper man ett slutarökamedel efter en speedad igelkott som jagar guldringar. skulle det vara bättre att vara en hög golddigger än en rökare? 

krull

 
glömde raka mig förra månaden, blev visst no shave oktober istället för november. tog tag i det för 45 minuter sedan. jag ser nu ut som en bebis och handfatet som michellingubben med afro. det är lika mycket krull där som när en jude ville se sina ädlare delar för en andra gång och valde att raka sig. första var när han blev omskuren.
 
lustigt att amerikaner tycker det är äckligt med förhud, men inte könshår. mer naturligt att klippa i den än runt den.
 
 

vilket vackert väder du har släppt

 
ensam på gymmet med en tjej. kan börja med att berätta att denna historia inte kommer sluta med brazzers. vi står i varsitt rum och pumpar, efter en kvart och man nästan har glömt att en till person är närvarande byter jag rum. mitt raka hår till trots så är det zyklon b i hela rummet. 
 
det är nu det börjar hända skruvade saker i mitt huvud. jag har inte lagt denna mitokondridödandegasfisen, men då betyder det att tjejen gjort det. och efter som jag vet att jorden är rund, den kretsar kring solen och att tjejer inte fiser så betyder det ju att jag måste ha släppt denna rackarrökare. fan vad pinsam jag är.

RSS 2.0