se men inte skagenröra.

 
fråga olle-dokumentär på femman. den får mig att känna lika delar äcklad och hungrig. äcklad av att jag blir hungrig av matfetischmonsterkvinnan som proppar fittan full med tårta och har byxorna kvar på. känner mig också tråkig och fantasilös, varför har inte jag kommit på att knulla delicatobollar och skagenröra? bra ur bantningssynpunkt är det att inte äta skiten utan förbränna sina lustar på den. 
 
 

säxy händy män

 
intervaller i koppardalsbrostrapporna gav fast bak och svettig strumpa. kommer hem, pinkar och vill bada, men har inte plats med badkar för min dumma trasiga tvättmaskin tar förmycket plats. lackar ur för jag vill vara den som tar förmycket plats och vill inte boka tvättid för en maskin med tvätt heller, så jag börjar skruva tvättmaskin.
 
står naken och konstiga skruvar och plastbitar flyger, huxflux funkar den. tvättmaskinen som använts till shampoohållare de senaste åren har helt plötsligt lika många användningsområden som en swiss army knife, den kan tvätta kläder och hålla schampoo, samtidigt till och med.
 
stolt över mig själv rinner en sakta tår ner för min med flit lagomt skäggiga kind, där försvann drömmen om ett ljuvligt bubblande badkar. men jag har ju en härligt bubblande sodastream, alltid nåt. intalar han sig när den ensamma tåren får sällskap i jakten på att besöka golvet.
 
 

grov planerare

jag träffade en gammal kompis på jobbet idag, han är grovplanerare. hade jag haft den titeln så hade jag särskrivit.

doppa sig lite

 
slut på mjölk lagomt till kvällsdoppet, snopet. vad skall äggkaviarhusmansmackorna doppas i nu? det fick bli whey fx med bananchokladsmak,  jag vet vad ni tänker, haha vilken knäppis, han är vuxen men doppar fortfarande. men det är ju det som är bra med att vara vuxen, man får göra som man vill. nyss kollade jag på film med stängda ögon.
 
 

hockeyfrisyr

 
på väg upp till leksand med en busslast törstiga hockeyfans gick okej så länge det fanns öl. det tankades friskt inne på arenan också, men det visade bara att mitt hockeyintresse inte var starkare än intresset för bar och bartender, eller så försvann det i dimman bara. oklart. såg en period, resten av tiden fnissade vi åt körkortsbilder, bullen var roligast och väldigt läglig med en härligt blekt hockeyfrisyr och lugg. alla killarna i baren hade långthår eller snapback, jag kände mig hemma.
 
påvägen hem när ölen började sina och toabesöken ökade i frekvens så insåg jag det stora problemet, det lukatde hembränt på toan och doften kom från våtservetterna. full och törstig utan öl är ingen bra combo. servetterna blev shots och alla blev kräkiga fjortonåringar igen, det var undetbart. 
 
men det gick inte lika bra för alla, en kompis blev lite fullare än oss andra och lite stöddigare. då blir man utsläpad av två vakter på kingen. men han hade sinnesnärvaro att inse att nu var loppet kört, då slänger han hela drinken på vakten, tyvärr missade det mesta vakten och jag fick det på mig. men det var ett underbart ögonblick ändå.
 
 

pilsk i pungen

 
sol och vårkänslor ut i fittes byxor som står. jag blir sugen att solochvåra lite. men det blir att dra ner gardinerna och byxorn och älska med internetporren, my one true love. 
 
 
 
 

idag är jag inte snel

 
tittade på några lägenhetsannonser, fick väldigt många förslag på hur fräscht skulle kunna stavas. tänkte vara snäll och printscreena alla, men vill ju inte slita ut den knappen.
 
 

fem äpplen är fler är två delicatobollar.

 
var ut och sprang idag. fem kilometer och lite intervaller. skrytet var inte poängen utan när jag var klar så berättade appen att jag nu kan äta fem äpplen, så mycket energi har jag gjort av med. jag vet inte vart eller hur mycket jag ljugit för denna app, men frukt är inget man eggar igång mig med. hade det stått två delicatobollar så hade jag sprungit fem kilometer till. lär nog umgås lite mer med denna app så den får lära känna mig lite mera, lite grundligare.
 
 
 
 

"uppmärksamhet hora" -google translate

 
som den attention whore jag är så anmälde jag mitt intresse för extra reklam i bloggen, i utbyte får alla andra se reklam på yours truly, undertecknad eller fitteblogg. så klicka mycket, klicka snabbt och klicka gärna, på reklamen.
 
efter 10 000 klick, nej det räcker inte att dampa loss med musen ala datorfrysning tyvärr, får ni se mig i hörnet som kallas synas.
 
"man gillar ju å synas, man har ju inte större pattar och längre hår än bruden för att man gillar att vara anonym" -anonym
 
så tiotusen klick som sagt, har ni jobb imorgon behöver ni inte sitta och vänta. ni andra, koka kaffe.
 
 

källförteckning

jobbade fm igår och fick sova tre timmar inatt. är på jobbet nu och drar av tolv snabba timmar. klockan ringde 04:50. när man jobbar dessa tider försvinner man ibland iväg i ett moln av konstiga tankar. den mest normala är.undrar om fritzl källsorterade?

det man inte har i byxan får man ha i skorna.


förlängt till sista augusti. har man ingen framstjärt att visa så får man visa framfötterna istället.

man kan fika hemma också.

 
tycker man läser överallt om pensionärer som gnäller över sin lilla pension. men köper man gymkort för 450:- per månad, går ner och kör tjugi armböjningar och tjugi situps, sen sitter och fikar resten av tiden, då skall man fan inte gnälla.
 
 
 

en klyscha är en klyscha

 
 
ett paket som detta passar ju en dag som denna, är det ingen annan som älskar dig får du älska dig själv lite mer.
 
 
tvillingar i sommar. delad glädje är dubbel glädje. 

rättelse

john blund hetet det tydligen fick jag precis berättat, det är inte sitt eget namn innan blund.

tuppis

due date är sämsta gubblurvsfilmen någonsin. skrattar ju bara, sover knappt en fitte blund.

jobbigt att heta fitteblogg idag

 
 
 
 

ledsamt men sant


gick förbi solariet, blev inge brunare.

men idag skall vi basta och bli bruna!

och äta på den nya finska kolgrillen, det kanske smakar gott?jobb, när du har det så gnäller du. när du inte har det så gnäller du.

 
idéen med tolvtimmars på helgen låter ju jäkligt bra när man står med en bärs på kingen den helgen som man fått ledigt utav det. inte nu när man jobbar 18:00-06:00. du åket till jobbet 17:00 och är hemma i säng vid 07:00. sover till 15:00. det är två vakna timmar du hinner ligga död i soffan innan du skall kryppa fram till och i skorna, ramla ner för trappen och hoppas du trillar in i bilen, din bil för att försvåra lite extra.
 
tolv timmar kvar är mantrat just nu. igår var det smörgåstårta för att höja stämningen bland mannarna, i dag vanlig tårta och pizza. ibland är det kul att banta.
 
sen ledig sju dagar, hehe.
 
 
 
 

RSS 2.0