hämtar popcorn

jag klappar alltid katter åt fel håll.
de måste lära sig att livet är inte någon jäkla räkmacka.

solhjärta är ute, solpenis är det nya


solade igår. skönt, näringsrikt och brunt typ överallt. var lite dum och på mig pissig i pung och penis fast jag jobbat förmiddag. somnade som en klubbad säl, vaknade som ett klubbat sär när ljuset släcktes. lite lätt morgonerigerad. såg i spegeln sen när jag mig själv beskåda, att jag hade en lagom stor vit fläck från naveln och ner, den var penislik, den är penislik.

Irene Huss syster?
crossfit

 
efter man spelat fotbollsmatch inomhus i tvåtimmar säger många att det är viktigt med kolydratpåfyllning och glöm ej de härligt förfriskande proteinerna. 
 
okej.
 
prova en bärtz annars kanske, tar som fan. bra fart på långburkarna då. men då spelar jag i division sju också.

tanken var rätt, men gjord på fel sätt.

läste nyss om en snubbe som våldtagit sin flickvän. hur jävla sämst är man om man måste våldta sin flickvän? mycket sämst.

och ska du ändå våldta, är det inte roligare med nåt nytt kött då? fast han ville väl kanske inte vara otrogen?

logiken i pH är sur

 
vara skånsk, ful, full och naken och stoppa upp en rosa boll i fittan så den fastnar, bjuda på sig själv.
 
skoja om att man ollat en bild, det mest respektlösa sen att säga "din mamma" till en grek.
 
 

julkänsla som går att gränsla

 
man hatar ju inte sovmorgon. vaknar aspigg, asglad och aspratig. tar tjugo minuter innan min sambo sticker ut på promenad, hon går aldrig på promenad, det sved.
ringer mirre, hon hatar ju inte att snacka, jag pratar turbo i fem minuter, sen höjer hon tonen och berättar allt hon skall göra precis nu, då vet man att hon vill lägga på. bränd igen. går ut och lägger mig i snön och kyler min brända självkänsla i snön. får första julkänslan för i år, leker med mitt paket, höjdpunkten på dagen. längtar efter sängen igen.
 
 

smör för frisör

 
oftast när man ser en riktig 80talsfrisy i dagsläget så är det medelålders damer som fastnat i det för dem roligaste årtiondet. axelvaddarna har turligt nog blivit utbytta mot gym och nedsatta i pushupbhn om ekonomin inte tillåter silikon. och anledningen till att pengarna tryter är för att de köper all hårspray och springer till frisören dagligen för att har rätt längd på luggen.
 
här kommer några exempel för er som inte får upp några bilder i skallen.
 
 
men det är inte lika vanligt att se karlar med samma frippa år ut och år in. håravfall. men på jobbet i fredags såg jag en sådan man. han har haft samma frisyr de senaste tretti åren, en klassisk helikopterplatta med landningsljus och allt. 
 
detta är enda snubbe jag kan komma på med samma frisyr.
 
guile från det eminenta spelet street fighter
 
 

elakt

 
paradise hotell-introt, närbilder på insmorda magrutor, till bristningsgränsen fyllda silikonpattar och nypumpade biccar. person för person tills en liten prick långt bort i fjärran, det visar sig vara mia. inga closeups på henne, hehe, schyrre liksom. 
 
 

RSS 2.0