dag ett: jag kan knappt gå, för jag gillar att ta.


hotellet äntrades vid två, det blev rena rama topmodelspring/slagsmål om sängarna. det fanns ju bara tre och vi var ju tre, men så skall det vara. men det slutade ändå demokratiskt med att minstingen lursson fick spjälsängen. man vill ju inte ligga och oroa sig hela natten för att han skall ramla ur. han fick ligga dubbelvikt och det kändes än säkrare. jag och redbullen njöt i dubbelsängen, kanske väntar tillökning efter resan, lursson skall bli storebror. hoppas bara att han inte blir svartis på lillen.

sen tog det inte många sekunder att hitta ner till poolen, man är ju ingen orienterare direkt men man är ju en jäkel på att hitta. bara att följa bacon- och sololjedoften. väl där tog det inte många sekunder innan första göss.. ..keon var i hand. solen stekte genom sololja tät och man bara levde. efter en tids stek och några egenhavda öl och några bjud av erik och jocke, våra första nya vänner på resan. det kan ha vart försäljartaktik och den kan ha funkat. för vi hann inte mycket mer än upp på rummet och pissa alla tre samtidigt, det är logistik det, så hade vi bränt våra första 150 euro. men då var det barcrawl och båttur.


boomboxen är med. lika bra att bli utslängd första natten, så man inte hinner vänja sig med hotellets fina standard och deras population av kackelackor. minns resan i nian när vi bussade till spanien (ja från sverige, inte flygplatsen). vi råkade skjuta en vakt på hotellet med softairgun under ett av krigen. vi blev utslängda men fick komma in och sova i foajen. jag umgick i fel kretsar då på den tiden. nu är det riktiga pistoler och då hade det ju aldrig hänt. redbullen hade vodka att kyssa hans strupe med och boomboxen lät mig väl shuffleas. bästa sättet att lura till sig killar är att spela killmusik.


det var ungefär här dagen började spåra, då var klockan kanske fem. fan att vi väntade så länge! men spelar man tjejmusik då lurar man till sig tjejorna, sen kommer killarna.


efter att ha mätt pungarna, kissat i handfatet och bjurling haft fett i håret blev det middag.här vänder sig ulf om och säger att vi skall vara tysta. jag känner ha. då lugnade vi oss lite.efter maten kom trasken hem, eller taxi. har ingen bild på det så jag minns inte. väl hemma fick man ta första oskulden.dörrarna stod öppna för vi hade glömt hur man stänger dem. folk kom och de var från norrland och groggen shotades och det lyssnades på skrillex.

efter allt mysipysi blev det samling i loungen.och pappacrew ledde ner oss till grabbarna grus.kommer in på krogen, tvångshalsar en redbullvodka som smakar så bra.blir utslängd, landar på axeln. det är inte dåligt det, tänk om jag inte landat alls. redbullen är snäll och tar med min nyanländaröv till ett vattenpipaställe.jag glömde bort att ölen skulle sväljas och som tack för roberts samaritsskap så hällde jag öl på han. det flög upp två gigantvakter och robert tittade bort för han ville inte se när jag dog. jag lackade och traskade iväg med min ena flipflop. jag gick och gick som straff till alla, typ nu får ni inte se mig, må dåligt era jävlar! klockan var då 22 och 02 kvicknade jag till. var i grannens grannkommun. hela vägen har jag nåt löst minne att jag hoppat ner i diket när bilar åkte förbi, fall någon kom efter, stor risk liksom, snacka om ett enormt ego. men vid två tiden gick jag upp på stora vägen och som av världens största slump gled en taxi förbi. men jag hade inga pengar på mig, men det kunde vi fixa sa han. som tur är hette hotellet barbara, lätt att komma ihåg. vi gick in i rummet och var tvungen att fråga dennis om pengar för jag visste inte var mina var. 20euro gick kalaset på och det känns som en av mina bättre investeringar. la mig på robban i sängen och dog.

dag ett skadelista: sårad axel och ena fotsulan är utsliten.

dag noll: vi är på ett flyg, vi gillar att ta.


en vecka och två dagar, det är det längsta vi vart ifrån varandra. och det kommer jag aldrig tillåta hända igen!! <3

nu kommer berättelsen om tre små, till en början inte, negerpojkars resan in i fördärv och fattigdom. allt började så enkelt med ett klick på en dator, nu snackar vi inte smörklickar här, vi snackar fritidsresor. och inget sånt där billigt skit ala sista minuten.

färden började i avesta, och första stoppet var uppsala. där en god pizza avnjöts med en härligt bubblande vatten. som ni kanske redan förstått var jag tvungen att köra. men det var ju inte vilken bil som helst, det var ju bjurlings bmw, som han parkerar så långt bort på parkeringen för att undvika dörruppslag att han lika gärna kunde gått hemifrån. tillbaka till pizza, uppsala och oscar som besöktes. eftersom han är en student av det fattigare slaget hade han inte råd att slå följe. ett sånt tillfälle kan man bara inte missa att berätta om alla dumheter vi skulle ha för oss som han skulle missa. här kan vi bli berättandes så vi nästan missade flyget.


nej det sista var ljug. vi hade kostat på oss en hotellnatt innan, ja här sitter det inte fast skall du veta. väl på hotellet, utan böter denna gången så blev det ett riktigt hälsospa. det var livetsvatten (gösser), ansiktsmask och fiskfotmassage. vi stoppade fötterna i akvariet, tydligen inte helt uppskattat varken bland personal eller fiskar.
bussen till flyget gick vid 04:30. frukosten serverades vid fyra. där och då släppte jag på lchf, vittbröd lät mig väl smakas. grannarna vid maten var två butchlesbiskadeluxbrudar, trodde det bara brukade vara en av dem per förhållande, men vad vet jag? jag är ju inte lesbisk.


planet lyfte och det var skön skrikfest. inte pågrundav alla ungdomar, utan av alla snorisar. en femåring var så berusad att han var tvungen att spy! efter diverse ryggsparkar genom säten, örondragningar och smek så snappar jag. ser jag ut som en gigantisk klitoris eller?  vill ju inte riskera första fyllan med för lite sömn. de borde ha ett stort jävla bollhav till alla snorisar, helst med krokodiler i. sen hade vi en trettonårigaflicka som inte vågade sitta brevid mig, sicken personkännare. sedan landade vi vid 12.


ps. för er som inte gillar lättklätt kan sluta läsa denna bloggen nu, jag har alla linnen och t-shirts med mig hem oanvända.

om det är frågan, vem fruktar då döden?


att packa eller bli packad? det är frågan.


hälsoresan


"vart är vi på väg?"

"på semester älskling!"

"vad väntar vi på då?"

"på lursson och bullen."


dagens outfitte

är dock lite osäker på det röda.


jag skall gå till botten med det här!


ställde mig på vågen imorse och delicatobollen igår till trots så var jag "jätte smal" som en särskrivare skulle sagt. 73,5kilo, nytt bottenrekord på tio år. säg att jag skulle ha bokat en resa till solen när jag var som tyngst/tjockast (84kilo), borde inte jag få ta med dessa tio kilona som bagage?


visdomsord


man skall aldrig beställa taxfreesprit på törstande strupe

det kan fireballen gå i god för, varför är den så god för?
och då har vi inte ens börjat gått in på den tunga spriten.jag tänker inte berätta vad jag heter.


varje dag i flera månader har jag gått in på playbutiken och letat och hoppats. och idag helt plötsligt så låg det bara där, rykande färskt och bara väntade på att jag skulle ladda hem det. men jag blev så chockad av att se det och förstod nog inte att det var påriktigt för jag bara surfade vidare ute i cyberspace. efter en kvart eller så, när den mesta chocken lagt sig och jag kom på vad jag faktiskt hade bevittnat gick jag dit igen. inte helt säker på att det var sant det jag sett. men mycket riktigt där låg det. jag slog mitt förnuft till fånga och påbörjade nedladdningen.

det är lika kul som jag minns det. tänk att prova heroin en gång, sen bli satt på en öde ö, helt utan tillgång till det. det är det enda du tänker på när du vaknar, det enda du tänker på när du somnar och det enda du tänker på där emellan. så har det känts. men nu för 19kronor har jag fri tillgång till det.

synd bara att alla hunnit bli så bra på det. eller så har alla dåliga slutat. eller så är det bara jag som är lätt ringrostig. för jag är ju van från wordfeudtiden att bara vinna. tror jag förlorade högst 4:a matcher, kanske färre av alla de hundra man hann med.

skitsamma, slänger bort min dåliga förlorare och bara öser. rumble, det är skiten det!


75


nu är det färdigbantat. och det enda bantningen har gett mig förutom en kropp att avundas, är ett rejäl godissug. jag har blivit ett snaskmonster, jag trånar efter kladdkaka, äppelpaj, delicatobollar och geisha. helst allt på samma gång i samma trut.

under bilfärden hem från örebro igår snaskade jag i mig snask till ett värde av 38 kronor, snasket kostade 69kr/kg, resan tog 1,8h, du för göra matten, för jag törs inte. hann med en 150grammare med bröd och pommes också, det var ljuvligt, nästan löjligt gott. men jag blir tokig på när de använder bröden som är till 90grammarna också till 150grammarna, halva burgaren hänger utanför som en gammal gubbpung i badhuset.nu väger man som en större tunnis igen, 75kilo kärlek. gick ner sju kilo. om man räknar från 82. vägde 84, men det var inte på morgonen och tydligen "väldigt fuskigt".

men av bilden att döma måste jag börja köra mer ben. bitches love bone.

ryggspottarn


marju stod två centimeter från min mobilladdare, så jag slogpå charmen och frågade ömsintast om hon så vänligen kunde sätta min mobil på laddinng?

marju - nej!

vi var i örebro och gustavsvik och badade. en rutschkana hade tidtagning och vi var inte sena att börja tävla. jag fick 8,32 sekunder och kände att jag kunde tjäna tiondelar i starten, bara jag inte var så satan torr. jag bad om förspel men då var hon helt plötsligt för torr. då frågade jag om hon kunde..

marju - ja" *spott*

..spotta mig på ryggen. men jag hann inte ens fråga klart innan jag hade en slemmig, grön snorloma rinnandes efter ryggraden, väntandes på att vara friktionsborttagare.

men det är det jag älskar och kommer att sakna.

för er som undrar och är sugna att slå tiden, 7,72 sekunder av fasa och vattenstänk vart det tillslut.


spegel, spegel på väggen där..


agerar provrumsspegel. det är bikinis som testat. jag mår och är snällare än vanliga provrumsspeglar.

behöver ni en provrumsspegel så är det bara att hojta till här på bloggis.

jag är proffs på detta efter år av träning. ser du tjock och ful ut i en bikini så säger jag att bikinin är ful.
bara om du säger snälla..

tuttisar


alá fitte


såg någon reklam för avatar på tv, fick ett sjukt sug att se den. har bara sett den en gång och med tiden har jag fått en känsla att den inte var så bra, så jag är väl en av få blurayägare som inte innehar den titeln.

så jag ringer morsan och där hemma finns ett ex som väntar. baxar mig upp på hojen och ut i regnovädret.

eftersom jag arbetat på haglöfs kan man ju tro att skulle slängt på mig ett set regnkläder, men det är jag fortfarande för tuff för. det är väl det ni tänker på när jag svischar förbi i tretti knyck på hojen, blöt som en vattendroppe i ett hav.

"gud vilken cool kille, en riktig rebell som går sin egna blöta väg här i livet."

nog om det. jag korsade avesta på rekord tid, för bb skulle snart börja, sen korsade jag tillbaka lite saktare och bra mycket blötare.

hur filmen var? gjorde en klassisk fitte och somnade efter tjugi.


heartime


historien om varför fitte köpte nytt hifisystem.

det var en gång en snygg och ståtlig kille, han bodde granne med fitte. och fitte lyckades tappa bort sin bluraydosa, hur man nu kan lyckas tappa bort en sådan, det är ju inte så att man tar med sig den ut på krogen direkt, fast är man avestafull så kanske. skit samma. dosan var bort och bantningen går för dåligt (jag är tjock eller slö kan man skriva också) så istället för att gå fram och trycka play, pause eller spola så fick det bli ett nytt hifisystem.

nu blir det avatar och öronknull.

 

"eartime"

hej igen bullen! jag fick stånd när jag körde ljudkalibrering på mitt nya hifisystem. är jag onormal? är jag audiofil?
det är inte kille som fick stånd som har skrivit brevet.

tårtan härskar


idag är ännu en dag av stora mått. mycket firande, ballonger och sånadär visslor man blåser i där pappdelen fram vecklas ut och blir jättelång.

först firar jag tusen (1000!!!) olästa mail på nya mejlen. det ger en enorm maktkänsla och jag får lite hybris över att någon person har tagit sig tid att sätta sig bredvid en person vid en dator och sedan dikterat ett helt mail till mig, som jag sedan bara skiter i att läsa. sen kan jag ju känna att det är lite elakt av den personen att antyda att jag skulle behöva en större penis.

den andra saken som jag firar idag är tjugi (20!!!) personer som valt, under helt lagliga former, att följa mig på instagram. då är inte jag en inställsam instagramhora som suger av alla för att de skall följa mig. därav stoltheten. jag hade ett ratio på 3:1 med followers mot following, sen får man ju dåligt samvete om någon vill se mig kissa kors i handfat men jag inte vill titta på deras rosa katter.

men det blev ett rejält magplask av firandet. mitt under tårtskärandet så lägger någon märke till att en i flocken har slutat följa mig, nu var det bara 19 kvar. vem tar sig tid att sluta följa? någon som inte gillar gösser troligtvis..
det andra bakslaget var när jag kom på att jag läste ett av mejlen. nu var det bara 999 olästa.

så jag pausar firandet och hoppas att någon snart börjar följa fitte105 på instagram ocheller skickar ett mejl om japansk nyhetsläsarbukakkes. skynda skynda, tårtan härsknar.


money


jag vill ju inte skryta om att jag är rik.... men jag kan ju meddela att jag har en nk-påse som soppåse.


skrivet på ett skithus nära dig.

lyckades lura till mig ett sexpack sockerfria delicatobollar. puss för det. ville äta dem utan ångest, så jag sket i att "plussa" innehållsförteckningen.

efter tre stycken och sug efter fler, kunde jag inte låta bli att "sverkerolofssona" paketet.

"överdrivet intag kan ha laxerande effekt".

jag som nyss gjorde en "turkmamma" och köpte på mig full ranson lax när coopan reade ut dem för halva priset, vet vad laxerande effekt är. men detta var något helt annat.
delicatoboll sockerfri for gummigutta.

ja jag lever. men hur länge till?

har käkat nyttigt, grönsaker och anna skipper. man skall ju må så jävlabra då, bli så pigg. men jag har då fortfarande självmordstankar varje förmiddagsmorgon.

RSS 2.0