masspsykos

 
en grupp med massa ståendes, svettiga tjockisar. med färgglada kläder, men inte lika glada miner. som blir fotade, medans en smal, svettig och lika färgglad tjej, men med gladare min ligger framför alla (som målvakterna fick göra på lagfotot i fotboll i P7.). sen upp med skiten på facebook.
 
nu kanske du tror att jag skriver om en gruppbild efter ett härligt crossfitpass. och ja, det var precis vad jag gjorde. men varför gör man så? skall jag bli impad att ni tränat? att ni är ett härligt sammansvetsat gäng som svettas tillsammans? för jag ser inte att finngubbarna tar kort efter de bastat tillsammans, med taisto liggandes glad med skönt häng på pungen. och inte blir jag impad att ni kör ett crossfitpass i veckan för att sedan gå hem och dyka ner i godisskålen.
 
jag vill verkligen veta syftet med dessa bilder för de blir bara fler och fler. och jag vill veta vem den stackars kraken är som tar bilden och således ej får vara med och bli taggad på fejan.
 
berätta nu, annars kommer jag lägga upp en bild efter varje träningspass jag gör. om det så är med cykelbyxor på.
 
 

dragornborn eldnäsa

 
spelade fotboll i helgen, det började som en trevlig tillställning på bänken för en otränad gamling. sen fick vår lilla världelösa chilenare syltnäsa och var tvungen att byta. vänsterytter med trebacklinje, obefintlig kondition och ett sjukt målsug var inte bästa combon.
 
när jag tagit massa onödiga hemåtlöpningar för att skrämma min kille på kanten så byter de ut den trötta och foglilge killen mot en liten indian. han var väldigt matchsugen hörde jag rykten från läktaren säga. han hade strechat och värmt upp  i tretti min innan han tog av sig sin dealerrock och på med fjädern och lite wawawawa med mun-klapp. det första han sa till mig
 
indian - nu skall du få dit blekansikte
 
fitte - vaaa, jag har ju solat *ledsen gubbe*
 
efter några löpdueller märker jag att han är bättre på att jaga bisonoxar på prärien än att sparka boll, skönt. så jag tar en offensivare roll fast tränaren skriker att jag skall jobba hem. det är det bästa med att bli gammal, jag skyllde på hörseln att jag inte hörde honom efter matchen.
 
när matchen går mot sitt slut så tar jag bollen av indianen efter en härlig duell där jag köttar axel mot axel, sen avslutar jag med att smälla till han med undersidan av armen, där jag redan hade ont efter förmycket biceps på gymmet, han tar sig åt näsan, men han blöder inte ens, jag frågar 
 
fitte - gick det bra?
 
indian - nej. jag eldnäsa fått.
 
blev rädd och fruktade represallier, kanske att han skulle slakta alla våra visenter vi har i avesta och göra nattmacka och tält av dem. för att lugna nerverna tar jag mig ett rejält glas eldvatten innan sänggång, det var gott.
 
dagen efter matchen kan jag knappt gå, för min tå är så blå. klipper den lite och svusch, tån sprutar blod som rocko sprutar säd på unga östeuropeer. jag ringer mamma glatt och berättar att jag också börjat blöda som sansa stark i game of thrones. mamma sa att jag var dum i huvudet. 

brumbrum

 
det smög förbi en övningskörningsbil med racingstripes, det var rätt ironiskt.

tvärt om vore ju bättre.

varför är alltid vattnet i duschen iskallt när man slår på duschen och skall vaska av sig, men vattnet i kökskranen är pissljumet när man skall dricka?

RSS 2.0