vogue fly


en ny modefluga har tornat upp över sommarsverige. det är en vågad men härligt fläcktande ny stil. vill man gå steget längre med denna stil, så kan man ha lite toalettpapper under skon också. möjligheterna är oändliga.


tävlingen gissa baken börjar nu. vinnaren presenteras senare i veckan och priset lika så. eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. mycket nöje!

sober


att jobba utan smink på kicks, det är ungefär som att jobba nykter på systembolaget.

gå och dö soljävul


jag lovade mig själv inför den här sommaren att inte klaga på solen om det skulle bli för varmt. men nu skall jag klaga, inte på att den värmer för mycket, jag skall klaga på att den lyser så satans mycket! skulle inte solen kunna vara lite förutseende och lägga upp sitt skinande lite mer jämnt över året? kanske kika fram någon gång på vinterhalvåret också. men nej då, nu skall det ta mig fan lysa dygnet runt, speciellt mycket på mitt sovrumsfönster när jag kommer hem efter ett slitigt nattskift. ja jag kan skriva slitigt, för du var inte där. nu skall jag gå och lägga mig och jag tycker att solen skulle gå och släcka sig. eller kanske spara sig till karnevalen. ursäkta för mitt onaturliga och överdrivna användande av kraftuttryck, men man blir som man umgås.


två filmer en dag

 

human centipede är en bra idé, men lite halvtaskigt genomförd. det är bra miljötänk att flera personer delar på samma mat. man slösar ju otroligt mycket naturresurser på att skita. men det var rätt usla skådisar, det var nog det jag mådde mest illa av. jag bara satt och väntade på att de skulle sy ihop munnen på tjejerna med varandras bakdelar, så det blir tyst någon gång. men vad kan man begära? tror ju inte att brad pitt och scarlett skulle göra en sådan här rulle, ha munnen upp i röven på någon annan i en halv film. men vad vet jag?

 

varför hamnar jag alltid bakom långskånkar på bio? okey, man kan inte rå för att man är lång, men att sjunka ner lite i sätet för att vara snäll, är det för mycket att begära? sen att kamma upp håret i spikes, det är bara elakt. nästa gång jag går på bio tänker jag ta med en följeslagare i form av en sax. men prince of percia var bra. bättre än jag trodde. kanske den nästa bästa "tv-spel blir film" filmen efter giganten mortal kombat.

 

efter bion käkade jag en kebabrulle, men jag kunde inte sluta tänka på human centipede. första gången när kinesen skulle skicka maten vidare/dela med sig av näringen, en kebabrulle hade ju vart perfekt att bara glida igenom allas kroppar.


grattis till fitte ett år


oj, ett år har gått. ett år som bloggare. det kunde jag inte tro när jag tog mina första stapplande steg i bloggdjungeln. det har vart en lång och farofylld resa. ibland har jag känt att nu orkar jag inte med detta längre, men då som en skänk från ovan har läsarantalet ökat och blogglusten lika så.
det kändes inte som att jag hade mer än 20 inlägg inom mig på sin höjd när jag började skriva, nu sitter jag här 337 inlägg senare och ser ut över mitt livsverk. 0.92 inlägg per dag har jag sprutat ur mig. mycket skit lär erkännas, men det har funnits ett och annats guldkorn. en rolig sak är när folk kommer fram på krogen och berättar att de tycker bloggen är kul, det har vart människor som jag inte trodde läste den. speciellt förvånad har jag blivit när killar säger det. jag trodde inte att killar läste bloggar. sen är det nog folk som har sagt det på krogen men jag har glömt bort det. jag skyller inte på alkoholen, i'm just sayin'.

nu är det nytt år, nya tag och nya möjligheter.

 

alla vi här på fitte.blogg.se tackar alla läsare med ett hej hej hej. och ser fram emot ännu ett härligt år med fitte.

 

ps, presenter skickas till mattsbogatan och alla som läser denna blogg dagligen kommer leva tills dem är 150år, men vara pigga och fräscha som en 20åring . det är säkert, vågar du chansa?

 

 

 


medveten om empati, skämtar ni? har aldrig haft nån


mina grannar har total brist på empati och medkänsla. de spelar hög musik och livar runt, helt utan tanke på att deras arma granne skall upp och jobba tidigt tidigt. 04:45 piiper mobilen. jag känner att antingen går jag och lägger mig nu, vilket är omöjligt. eller så joinar jag....det andra lät roligast. jag får gå till jobbet efter thieves helt enkelt.

mopedmustasch


jag har sett mustasch på mustasch ploppat upp på diverse överläppar. jag hoppas det är för att stödja mustaschkampen, det är inte snyggt! man skulle kunna säga att hitler tog död på fler saker än judar.
jag skulle också vilja stödja denna kampen. men för att jag skulle kunna vara med i denna kamp, skulle dem behöva döpa om det till moppemuschekampen.


shooting money
det borde införas skottpengar på folk som grillar på innergårdar. lukten smittar mer än en gäspning och suget kommer snabbare än en fjortonåring!

mitt hat mot alla cabbade porscheägare växer. det tar två minuter att gå från lägenheten till affären, jag hann se två cabbade porschar på den korta turen. jag vill också ha..

 


11:18


 

idag är det en sådan här dag!

 

trappkissare in the making..stairway to heaven


"trappor är det nya toaletterna"


52+19=äckligt


jag har inte känt mig som en person som skulle bli provocerad eller äcklad av det som jag bevittnade idag. jag strosade i lugnt mak uppför en längre gata. jag ser en far och dotter kliva ur ett hus längst upp på gatan. de ställer sig oroväckande nära varandra, och pappan 52 år och sliten, hånglar upp sin dotter som är 19 år i brygga. jag trodde inte att jag skulle reagera med sådan avsky mot sådan öppen och ärlig incest. okej, jag får hoppas att dessa två personer inte var far och dotter. men ålderskillnaden trodde jag att jag var okej med. man har ju sett alla dessa gamla rockrävar bestiga dessa unga fotomodeller. men när jag såg det så öppet så fylldes jag bara med avsky. det verkade bara vara en ren och skär provokation från deras sida.

när jag blev så uppspelt över detta så kom det ett sug från min sida att göra något galet som kanske kunde irritera eller provocera någon annan. jag fyllde min mun med mitt medhavda vatten och sprutade det rakt ut, inte så jag träffade någon, precis som boxarna gör mellan ronderna. men det var ingen som reagerade.

tvätta bort din sura min


jag börjar inse hur dumt det var att ta sista tvättiden innan städdagen. finnmaffian kommer garanterat väcka mig tidigt imorgon, släpa ner mig till tvättstugan och visa alla dammråttor jag missat att döda. sen dödar dem mig. men då dör jag med vetskapen om att alla mina kläder är rena, det känns som en liten tröst.


upplev mer


det är hockey vm just nu. det är superhett. jag råkade se en match idag. det enda jag kom och tänka på var att det måste vara väldigt jobbigt för kommentatorerna att säga alla dubbla efternamn. ekman-larsson passar till pääjärvi-svensson. men tänk nästa generation. när alla dubbla efternamn börjar få avkomma. ekman-larsson-pääjärvi-svensson passar till sundström-karlsson-hellström-sandelin, det blir något att bita i för kommentatorerna! vill bara tillägga att jag inte tror att hockeyspelarna kommer få barn tillsammans, den ungen skulle inte komma ut ur magen på grund av sin gigantiska hockeyröv!

en annan sak också, detta vm är lite som den där nya reklamen "upp blev ner, upp blev ner, upp blev ner med bredbandbolaget". blåbärsnationerna norge och danmark vinner över etablerade lag som, usa, finland och tjeckien. det är ungerfär som om de svarta skulle vinna mot de vita, i myrornas krig.
luxury trap


jag måste erkänna att jag ser ner på människor som inte kan handskas med pengar. jag mår dåligt av att se på lyxfällan. men ändå tittar jag på det programmet. det är lite som när man åker förbi en bilolycka och man inte kan låta bli att titta.
idag när jag tittade på lyxfällan på tv3play så hade dem reklam, för kreditkort. det är som att ha leksaksreklam i barnprogram eller reklam för captain morgan mitt i ett debattprogram om alkoholism eller reklam för kistor när det nyss vart en massaker som det rapporterats om på nyheterna. det är osmakligt, elakt och lite roligt.


fruKÅsT


haha, jag elskar att få kneppa sprokpåliser på nesan.kan man misstänka att det undermedvetna budskapet var, ett mellanslag för lite och ett s för mycket?

frukåst = fru kåt

eller var det ett hjernslepp av en ordmerkare?


fast freddy


jag satt här och funderade på något nytt till bloggen. då kom det som en blixt från en klar himmel. varför inte blogga om kläder. både kläder man vill ha och kläder man redan har. jag älskar att bryta ny mark. att gå i första ledet.

jag börjar med dessa, de heter fast freddy, ett tecken gott som något!organic också, miljötänk ger pluspoäng!
och dry, torra jeans måste vara bättre än blöta jeans.


helgerån


mycket kan jag acceptera och gå med på. men nu känns det som det gått över gränsen.

 

helgerån

 

att de gör nya grejer med ahlgrens bilar, och marabou choklad i alla olika smaker och former är väl en grej, då låter jag bli att handla det. jag anväder min makt som konsument. men att ge sig på ett stackars oskyldigt klassiskt chokladindränkt kex, då blir jag fan förbannad!! ge fan i kexchoklad, skall detta vara så svårt?

och snälla ni, lova att inte läsa grynis blogg. hon gillade skiten! tror faktiskt jag skall söka upp hennes socsetta och måla om den med hallon. med de hallonen som blir över skall jag måla hennes unge med. ungen kommer se ut som en indian. då måste dem flytta till ett indianreservat i usa och börja jobba på ett casino, där blir dem alkade som fan som alla minoriteter blir. jag vill också vara minoritet!

 

 

 

 


playbaby

 

 

1. stackars barn!

2. stackars internet runkare!

3. det är väl inte så konstigt, om du först föder barn, sedan förminskar brösten!

4. är det brösten eller den stackars ungen hon talar om?

 


push the button


nu ska jag pusha lite för en rolig konstform, tror jag att man kan kalla det. fyllesmset.

som alla vet skapas den bästa och mesta konsten under diverse härlig substansers påverkan. fyllesmset är givetvis inget undantag.

dessa fyllesms damp ned i inkorgen på valborg. håll till godo.


01-maj-2010 00:44

jag sitter i en jävla sits poliser om mig. ;) men ska försöka va mig ulll gångbanan:)

01-maj-2010 00:47


haha jag ko inte köpa det bättre jag åker dit på åka åka men kom till kyrkan

01-maj-2010 00:51

ring migd_D

01-maj-2010 00:56

jag sitter typ mitt i centrum nit i allt. försöker hutc en väg till  er men der har fan inte

01-maj-2010 01:01

hehe jag har ju runt typ överallt :) leva på mig

01-maj-2010 01:02

haha bra :) jag sitter å VÄNTAR :) PÅ ER :)

01-maj-2010 01:15

vi är på väg till oss

01-maj-2010 01:37

nej fan de kan jag inte ! gala förresten :)

01-maj-2010 03:09

för i helvete kan du svara. tbcsu bör du


frågan är ju, förstår man själv under sitt eget rus vad den andra menar? men sedan dagen efter är det bara massa konstiga krumelurer. eller fattar man ingenting, men ändå skall man hålla på att sms:a till varandra? skitsamma, men kul är det.4-3-3


4-3-3 är ett spelsystem i fotboll. men det är även ett sätt att förklara den gångna helgen. 4:a fyllor, 3 dagar och 3 urspårningar. i efterhand kan jag se att det var dumt att försöka bli full samtidigt som jag var sjuk, inte döende, men ändock sjuk. men jag hade sett fram emot helgen och det var fint väder, det får räcka som bortförklaringar.

jag hade en liten juice incident den dagen jag märkte att jag höll på att bli sjuk. när det var en lite skvätt kvar i glaset med apelsinjuice kom jag på att den brännande känslan i halsen kanske inte bara berodde på virus. juicen var härsken/jäst. det påminde lite om hembränt och bravo apelsinjuice. kanske var det lite alkohol i den också? vem vet? man kan alltid hoppas. men grejen är att jag drack sådant för ofta när jag var lite yngre, när jag kände smaken så förstod jag inte riktigt vad jag höll på med då.

men vi var till uppsala på valborg, över dagen. jag hann bli lite mysfull. på tågperongen stötte vi på en avestabo som hade en väska han ville att vi skulle vakta under tiden han gick och spydde. redan där kan jag känna att varningsklockorna borde börja ringa. men han säger att vi får smaka av innehållet i väskan. en sådan inbjudan kan man inte tacka nej till. jag häller i en stadig grogg i min alltför stora plastmugg. Det var fifftyfiffty hb och apelsinjuice. dricker upp en tredjedel sen somnar jag inne på tågtoan. hade inte stockholm vart ändstation kunde jag hamnat vart som helst känns det som. men sådant händer bara på film..

RSS 2.0