en mussla, flera fittor

alx satt och frossade musslor, det var en tallrik eller snarare ett stort fat med mussla på mussla. till saken hör att jag var lite lätt bakis (läs. mycket) så min mat ville knappt hålla sig kvar i magen pga spektaklet jag bevittnade.

man har ju hört talas om benämningen mussla för fittan, men jag har aldrig riktigt förstått det. jag har tänkt det hårda skalet bara och det är inte speciellt likt. men om nu någon tjej har en fitta som ser ut som ett musselskal, då vill jag fan inte vara med att leka alltså!!

men nu har jafg äntligen fattat grejen, när man öppnar skalet så finns det ju jättelustiga fitt-liknade saker där i. sen att hon åt dem i tomatsås gjorde ju inte saken mindre rolig, för alla vet ju ..jaja jag tror ni fattar.

hemma igen, det är skönt.

stekare
vissa sager, det ar till att ha det bra!
jag kan bara halla med!!can live with this
tror jag kan leva med detta.

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=164803&section=undefined


entourage feat californication


äntligen är en lång och jobbig väntan över, entourage är äntligen tillbaka i tv-rutan, eller snarare på datorskärmen. men fan va kung det skall bli!
världens skönaste tv-serie. ett sex and the city för pojkar

kollade på imdb efter californication, när den tredje säsongen skall börja. som ett tecken från ovan, ett fett omen. det börjar sändas på självaste fittes födelsedag.


det är den enda tv-serien som kan mäta sig med entourage. det måste ju vara menat att jag skall se den, efter som den börjar sändas på min födelsedag. det är för övrigt den andra tv-serien som jag gråtit, lipat, bölat eller tjurat till. den första serien var fresh prince of bel-air, det var sista avsnittet när de skulle flytta och jag kunde fan inte hålla tårarna borta. det avsnittet gick i repris några gånger och jag bölade varenda gång.

men nu ska det packas, ska jobba till två i morgon  och tåget går tjugo i tre, så det måste bli klart idag. det är ju bara subb-alexandra som är ledig.

can i rape you, please? hmm, no thank you!

- du kommer bli våldtagen, så sa en av alx kära vänner.
om du kommer ifrån fitte så kommer du bli våldtagen, så enkelt är det..

med de orden ekandes i huvudet (det ekar alltså inte i alxs huvud på grund av för mycket tomrum, måste jag bara poängtera) har alx börjat preppa handväskan med möjliga och omöjliga vapen. hårspray, pepparspray, tokvässade ögonbrynspennor och tändare kan vara jätte bra att ha vid vissa nödsituationer, utifall att våldäktasmannen/kvinnan skulle ha en dålig hårdag alternativt en saftig stek som behöver peppras, om han/hon har lite ljusa ögonbryn eller våldtäcktaren vill röka efter samlaget.

vet inte hur bra hårsprayen skulle vara, men lägger du till en tändare och du har en asgrym flamethrower.
de är jävligt smidigt också för när du eldat ner snuskbulgen som inte får ligga utan våld, då räcker det med att du tar av dig koftan (om inte bulgaren hann först) och använda den att vifta med när du gör röksignaler över elden som en gång var en snuskabulg, till polisen (kan bulgarisk polis tyda svenska röksignaler?).


kom gärna med förslag på mer vapen till alx, då skulle hon bli väldigt glad!

reward


läste i aftonbladet om en tant som tappat bort sina katter. hon skulle ge 5000:- i hittelön till den som fann och lämnade tillbaka hårbollarna. första tanken som ploppade upp i skallen var att hörredudu lilla kattanten, tror du att du kan drälla om kring med dina katter lite varstans, säkert på fyllan också för du har inga kompisar, bara din kattskrällen att supa med, och sen komma undan med det? bara ojsan jag söp visst bort mina katter, men då är det bara att gå ut i aftonbladet och tro att de ska fixa tillbaka katterna åt dig. medans du ligger bakfull som en alika i din håriga, nerkissade säng? nejdu lilla kattanten, sådana som du skulle inte få ha djur, än mindre katter. kanske flatlös då, men sådana har du väl redan? du fick dem vid dit första och enda samlag och du tar inte bort dem för de är så bra umgänge.

under tiden dessa tankar studsade runt i skallen, så började sakta men säkert en jävligt smart affärsidé växa fram. jag skall börja kidnappa katter, sen har man dem nere i källaren tills man börjar se lite lappar om att snutte är borta. då ringar man till ägaren och säger att jag hittade lilla stackars snutte på en flotte som någon elakjävel stoppat honom på. pangboom har man fixat 5000:-.
helt lätt är det ju inte, man måste ju ändå ta i åbäket och höra dess gnäll i några dagar, men för 5000:- så kan det nog vara värt det. då räcker det ju att man nappar 5 katter i månaden så slipper man jobba. sen all positiv cred man får av ägare och i tidningen. smeknamn som fitteman, kattfitte och liknade kommer hagla runt mig och alla vill ha autograf också. det är bara att börjar träna på autografen igen med andra ord.

men det blir nog lite konstigt när man hållt på med detta några månader och man har lämnat tillbaka samma katt tre gånger och den gillar mig mer än husse, matte (heter det så för katter också?). för så är det alltid , jag gillar inte katter för de bits och sticks. så bara för att jävlas gillar de mig. vilka svin de är katterna. eller när man kommer med halva sudden. husse, matte börjar gråta och jag försöker med ett

- 2500 räcker..

awkward moment


nu är det bestämt, jag skall aldrig gifta mig.
var på ikea idag och fick se och även höra detta spektakel.gud vad pinsamt det var, vågade knappt passera.
det var nästan som man var tvungen att vara full för att se det.

men då hittade jag denna fina tallriksserie, det var skönt.då kunde jag lugna ner mig lite.

han sjöng boten (boken?) anna för migfaktiskt bättre än orginalet.

du är så himla hiv positiv


från att ha haft inställningen, fan va kul vi ska ha i sunny beach. har det slagit över till, kommer vi hem levande från sunny beach?

anledningen är att alx läste på någons blogg;  min brors kusins tjejes kompis hade somnat på stranden i sunny beach, när han vaknade så hade han en spruta i armen, med en lapp där det stod välkommen till hiv-klubben (fast på engelska troligtvis). mycket riktigt, när han kom hem och testade sig hade han hiv. eftersom jag känner mig själv och redan har sovit på stranden i sunny beach (jag klarade mig med ett förkylningesvirus, sen att man hade elaka kamrater som var tvungen att bränna på ac:n för allt den var värd ändå kan man ju diskutera så här i efterhand hur snällt det var, men inge hiv i alla fall)så får man ju en liten klump av oro i magen.

började söka på detta på internet och kom fram till att dessa rykten har funnits sen början av 90-talet, de kom från usa och var som följer; en tjej skulle gå på bio och sätter sig i biofåtöljen men kollade inte var hon satte sig och hon satte sig rakt på en humla, nej det var han på julafton, hon satte sig rakt på en kanyl. naturligt så reser hon sig för att se efter vad som ådrog henne den lite stickande känslan i baken (jag får roland från torsk på tallin på näthinnan) när hon ser efter så är det en lite lapp (nej, inge dvärg från lappland) där det står, welcome to h.i.v.  sen har ryktena florert och ändrat lite skepnad på internet. men det skulle ju vara kul att höra från kompisens kusins bror, vad han tycker om att ha hiv. men det får man ju som tur är aldrig göra.

slutsats: vill jag sova på stranden, så kommer jag sova på stranden. sen om jag blir våldtagen och rånad så är det som det är, förresten så kommer jag inte ha några värdefulla saker på mig. så det enda (ja det är en ordvits i detta sammanhang) de kan ta är ju min anala-oskuld, men efter lite snyftande och skrubbande så går nog känslan av skuld bort, det tror jag.

taxfree or taxruinmee?


gick lös på taxfreebutiken på nätet nyss, nu är man inte så rik längre.taxfree är inte så gratis som de försöker göra gällande alltså. men man blir ju rik på upplevelser när man druckit all alkohol, synd att man inte kommer ihåg dem bara, men ska binda fast den stöt och vattentåliga kameran runt armen, med en kätting storlek större. då vet man vad man har gjort, om man nu vill veta det..

ray ban twins


haha, såg två rain man tvillingar, de kommer ihåg allt de har ätit, vilket väder det har varit, varenda dag sedan de var jättesmå,  alla artister och låtar som de någonsin har lyssnat på. efter att jag har sett dem på film så misstänker jag att de minns alla gånger de har haft sex också (på/med egen hand räknas inte).hur många gånger tror ni?

fotnot: rain man rimmar på ray ban och ray ban är ett känt glasögonmärke, som ni ser på bilderna så har tvillingarna stora glasögon, det är liksom det första man ser på dem. ett par riktigt feta brillor och enorma flaskbottnar till glas. jag tyckte det var lite småkul att köra den överskriften så man associerar till deras enorma glasögon. men alx trodde att ni är för dumma för att fatta? är det så? är ni så dumma? eller var det bara tråkigt?tug-of-war


idag har jag gymmat, sen gått snabbt till krylbo, men än snabbare där ifrån, if you catch my drift. men nu helt plötsligt när jag inte ska jobba imorgon och det är fint väder och det inte finns någon anledning att inte sitta på en uteservering, förutom att jag inte borde och att det är tattigt att onsdagssupa, så skall alla ut. det drar som fan i öltarmen, men alx spjärnar emot bra. får se vem som vinner dragkampen.


deffning delux


ner 2 kg på en vecka, uppladdingen (nerladdningen?) inför sunny beach har börjat och den har börjat bra. bara att hoppas att det är fett och inte muskler som har försvunnit. har kört typ ett pass styrke, lite rodd, mage och sen gått och mött alx när hon slutat jobbet i en vecka nu. sen har jag skärt ner på matransonen till hälften. till och med alexandras chef tyckte att det var för lite i matlådan som jag hade gjort. plus att jag jobbar också, det är ett mindre mirakel att jag orkar leva. men har man ett mål som nu, så är det fan inga problem, man känner sig bara peppad att fortsätta. speciellt nu när man börjar se lite resultat.

tittade på lite gamla bilder och såg att man blivit lite lös i hullet, mamma sa det också (snäll mamma va? ärlig då?) det visade sig att det var alx som smygfettat ner maten, för att förtjocka mig, hon tycker jag blir så odräglig när jag är fittad. jag tycker det  mest är skoj, för jag vet att hon tänker och stör sig lite på det, så då gör man det lite extra som att typ flexa lite i skyltfönster eller lyfta matkassen och spänna sig lite (jaja mycket då).

men nu är det en vecka kvar så då hinner jag med att losa 1 kg till, då kommer jag i finbikinin. men skulle jag hinna 2-3 kg då vette fan om man inte vågar sola topless till och med. det är bara att hålla korkgluggarna öppna, så får ni se på resdagboken senare.ett år sen, så ung så orördmotto! vad är det? vet inte, men det rimmar på lotto!


som dataexpert på jobbet (jag är under 30år), var jag tvungen att hjälpa till lite med korsord. och det var våra gamla konungars valspråk som de skulle ha hjälp med.
så det var bara att slänga sig ut på google för att googla. det var alla sorters valspråk som tex. För Sverige I Tiden, Plikten Framför Allt, Land Skall Med Lag Byggas, Gud Och Folket, Med Guds Hjälp, All Makt Är Av Gud och liknande knasigheter. men det var en som jag speciellt fastnade för, det var Adolf Fredrik 1751-1771 som myntade valspråket Statens Välfärd Min Välfärd.
en riktig sköning den där fredrik, det ligger nog i namnet.

movingbirds


nu när jag börjat skriva om fåglar, varför inte fortsätta på den inslagna banan?
flyttfåglar vilka jävla puckon, man kan ju förstå att de flyger från sverige när det blir vinter. men när man väl kommit till afrika varför i helvete vill de flyga tillbaka för? de kanske tycker det är kul att flyga? men har man gjort det hela livet så kan det ju inte fortfarande vara en sån woohoo upplevelse? det var ju som när man var lite och började gå, man gick ju hela tiden, man var rena rama duracellkaninen. men det gick ju över tillslut, man insåg att det var softare att ligga på soffan än att springa runt och dryga sig, och inte fan får jag för mig att gå till afrika heller.

så fåglarna måste flyga till afrika för att komma bort från den sega, tråkiga och kalla svenska vintern. men då  räcker det ju att man flyger till afrika en gång. varför flyga från afrika när man väl kommit dit? om jag kunde så skulle jag nog stanna där. skulle inte våga chansa på en fin svensk sommar. visst de kan ha problem med språket och liknande men sånt lär man sig tillslut, men det kan nog vara svårt med alla klick och knäpp ljud som de har för sig ute på steppen. sen kan de ju vara elaka om man har annan färg på fjädrarna, tex att man inte får åka på samma buss eller att de kör pickpickdöden på en.

de som flyttade tillbaka till den här sommarn måste nog ha lite ångest, sitta och ruttna i en gammalbusskur i skövde när regnet vräker ner och de vet att grannarna i afrika stannade kvar, tough shit liksom.

måste nog säga att namnet flyttfåglar är lite missvisande, de kanske borde kallas för semesterfåglar?

little old lady, don't you go dying on me!!


var iväg och tränade, men det var tydligen pensionersgymping eller liknande. det betyder att det är kö vid maskinerna, de är inte snabba våra senior citizens. man måste nog vänta till klockan ett eller två innan man kan gå och träna, det är ungdomstiderna det.

sen som den sanna smöris jag är, gick jag och köpte en påse cheezdoodels till mitt inte så glada hjärta.
det var två tanter i kön före mig, men det hade lika gärna kunnat vara ett helt hockeylag som stod och väntade på varsin korv.
det var en orgie i små mynt, rabattcheckar, lotter och krångel. den ena tanten hade vunnit på sin lott och skulle köpa en ny och ta ut en ny lott från vinsten. men tjuriga tanten i kassan sa att hon hade vunnit två lotter, så den skröpliga tanten blev jätte lycklig. sen kom tjuriga kassörskan tillbaka med bara en lott. skröpliga tanten blev orolig och frågade vad som stod på, hon skulle ju ha tre lotter, men då får hon ett snäsigt,

- de andra lotterna kommer, måste göra det här först.

sen går hon iväg och kommer tillbaka med endast en lott och säger minst lika snäsigt igen,

-det var bara en ny lott på den här.

stackars lilla skröpliga tant, som nyss var så lycklig, nu hade hela hennes värld raserats. när det väl var min tur efter tio, femton minuter och kön bakom mig växt sig oroväckande lång, säger tjuriga kassörskan ett snäsigt jag-måste-säga-det-här-för-det-har-min-chef-tvingat-mig-till-annars-får-jag-sparken-hej, jag besvara inte hejjet.

jag och skröpliga tanten: 1
tjuriga kassörskan: 0

men vad förväntar man sig när man handlar på okq8? tacka vet jag shell (där kröp smörisen fram igen).

chääääziedoooodlesssnu fick jag en timme ledigt..

drunkenjackdaw


det kom en fyllekaja (ej att förväxlas med snorkråkan) in flygandes runt halv ett i natt. den kraxade om att den hade tappat sitt bagage, slutligen flög den in i en lampa och gjorde en graciös landning rakt in i sängcarmen och deckade. den låg inte helt olikt en nytinad kycklingfile i en stekpanna faktiskt.

om någon ornitolog har sett fyllekajans flyttväg så uppmanar jag dig att mejla mig på detärintealltidsålättatthållaiplånkan@hotmail.com, tack på förhand.

a heart from my heartman får blomster när man har varit snäll, jag fick ett kaktus hjärta av mitt hjärta. hmm, svårtolkat.

älskar dig i alla fall..


sorgligt


E.M.D. förtvivlade: Det här är den värsta mardrömmen

Succébandet E.M.D:s sommarturné är förstörd.

Efter ett inbrott på deras hotellrum har killarna blivit av med alla sina datorer och förlorat flera års arbete.

- Vi är förkrossade. Om det är någon som kan hjälpa till kan de räkna med en saftig hittelön, säger Danny Saucedo.

vi tackar tjuvarna med ett, HEJ HEJ HEJ!!!


eggclock


var och varannan dag ringer xcarmen till jobbet och berättar om sina sjuka drömmar, det är ganska spännande att får reda på vad som försiggår i hennes sick twisted little mind. nu på senaste tiden har det vart lite av ett tema skulle man kunna säga. hon drömmer att hon är på tjocken.
men hon har en förklaring, "jag tror det är för jag har snoozat äggklockan för många gånger"

på tal om biologiska klockor och vad det för med sig.
nu fick jag några namnförslag:
olivia, fint.
charlie, namnet på vietnameserna i vietnamkriget.
philippe, tycker synd om barn som inte kommer kunna stava till sitt namn innan det fyllt arton.
filippa, vi heter karlsson och vad blir det?
saga, bra skit.

så det får bara bli två tjejer helt enkelt, namnen som är bra, räcker bara till det.


sunny beach is my bitch


så, nu var resan äntligen bokad och klar. vi hade lite is i magen och väntade ut fritidsresor tills det sänkte priset. vi var in minst en gång om dagen och kollade hur många resor det var kvar. det har ju vart grymt fint väder de sista dagarna och då sjunker ju priset på "solresor". sen slog vi till utan att de hann blinka på fritidsresor, när vädret blev lite svenskt somrigt sådär. 11236:- kostade resan, 11237:- hade jag på kontot. det här var menat att vara, fitte and xcarmen does sunny beach.

så nu vet du det sunny beach att om några veckor kommer vi på besök, så åk hem till din mor och vila ut. för snart kommer helvetet att bryta lös!!SKÅL!!bicycle


vad hände med det avesta jag växte upp i? där våld och kriminalitet frodades. anledningen till att jag kom på den frågeställningen är att min cykel har ståt olåst i flera nätter, utan att den blivit stulen. vart är världen på väg? vad kommer hända med världen om folk helt plötsligt har förstått begreppet, mitt och ditt.
förut kunde man ju knappt ha en macka på balkongen utan att den försvann, visst det kanske var en fågel som tog den, men det hör inte hit.
men mitt och ditt är nog ett ganska svårt begrepp att förstå. ta bara den där rädda barnen chefen, som i stället för att skicka pengarna som samlats in till rädda barn. så använder han dem till att skicka sin grabb till en fin skola och köpa massa nödvändiga grejer. eller staten som ska ha en tredje del av allt jag tjänar, liksom hallå, va fan det är jag som har jobbat, inte du staten!

men det var nog dumt att skriva detta på bloggen. nu kommer någon tjuvig person läsa detta och gå och sno cykeln i natt, och då måste jag gå till jobbet och blir sen. vad ska jag skylla på då? att det var bloggens fel? tror ni chefen köper det va? tror ni det? inte det? vilken tur, för jag säljer det inte!mot oändligheten och vidare!!


missförstånd


- skara? vi sa ju sahara!det blev ett litet missförstånd mellan resenärer och busschauffören.fittes i-landsproblem


det är ett helvete på jobbet, när man har en stund ledig och hittar en dator som är lika så. man tittar runt så ingen ser och gör ett snabbt ryck. sen när man ska ta musen och börjar rota runt på webben så slår skärmsläckarn till, likt en tyson i högform (inte att förväxla med en hög tyson, men en hög tyson är nog inte att leka med heller? eller så kanske han blir jätte snäll då och bara vill kramas. han har ju blivit anmäld för våldtäckt många gånger, jag misstänker att det kan vara så att han var hög och bara ville krama tjejerna. de blev rädda, för han är ju ganska stark.) och det där jäkla lösenordet kan man ju inte, det är ångest det. jag skulle ju ut och surfa för att se vad blondinbella hade för "dagens outfit" eller om någon annan fjortis blekt ögonbryna.

the pills


det här skulle kanske inte en normalt funtad kille berätta, men nu ska jag lägga mig och sova. men innan nattedags kommer jag och mitt hjärtat kolla på the hills. hade jag vart häftig kanske jag hade skrivit att jag kollar på det för det är så värdelöst och således ett sömnpiller, men så är ej fallet. det är ju grymt. det kanske bara är tre minuter monolog och femton minuter snyggt filmad los angeles-onani, men fan va trevligt det är!

nu ska jag börja kolla på avsnitt två från den tredje säsongen, med någon som utklassar alla snygga the hillsare i utseende. hon får dem att se ut som ett gäng som blivit gruppöverkörda av en trampbåt och sedan bitna av en gädda i snoken. det är alltså världens bästa hjärta alexandra jag skriver om.

ps. hoppas heidi dumpar den där fåntratten spencer, vilken jävla plopp.


Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death


fhanny och alexander höll jag på att skriva, jag menar givetvis alexandra. hihi. de är ena riktiga monster. ena riktiga avocadomonster, eller snarare avocadoätande monster. de äter den där gröna smeten som de tror att det skulle vara det sista de får äta. skulle de någongång göra något riktigt dumt och hamna i finkan och få sitta i elektriska stolen skulle deras sista middag vara, avocadosmet. de skulle äta så mycket så de drunkade inifrån. sen skulle de göra långnäsa uppifrån himlen där de sitter på sina moln, åt fängelsechefen.

skulle vilja göra som alexandra gör ibland, okey då, ganska ofta. lägga upp en bild på maten vi åt. det var kyckling, bakpotatis och avocadosmet. men när jag böjer mig ner för att ta upp kameran hör jag nått prassla till. när jag kommit upp och skall fota så är det bara kyckling och potatis kvar, och två monster med gröna leenden.

jag kom och tänka på en klassisk cannibal-rulle när jag tänker på det. Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death. ja, den heter så på riktigt och ja, jag har sett den. bjuder på en bild som lite bevis.


suck


det har varit världens lökigaste/svettigast dag på jobbet, man har stått (mest suttit, men chefen kanske läser detta) vid den jäkla tokvarma ugnen och svettats och drömt om lillsjön (så man får visa upp sig/ fylla på bekräftelsekontot lite). och när klockan äntligen slår två så kommer det, klockan två regnet!! alltid samma visa, när man slutar blir det dåligt väder.

RSS 2.0