vafan..


finskapinnar luktar bacon


jag har jobbat och slitit hela dagen, efter det tränade jag ett hårt biceps- och ryggpass. jag traskar hem i ovädret iförd endast mjukisar, jacka och skor.

jag är utsvulten som ett biafrabarn, men med plattare och stenhård mage (inte i magen). men jag har inte ork eller lust att börja laga mat.

vad händer då? jo, mina finskapinnar till grannar tycker att det bastas för lite i denna bostadsförening (det är ironi, man skulle kunna döpa om det till bastuförening utan homosexuella inslag (vad jag vet)) och väljer att elda på bastun för fulla muggar.
doften kryper in i min lägenhet. det luktar bacon. jag blir än mer hungrig.

jag kommer troligtvis äta potatisbullar och bacon idag.lillasyster feat lok


som gammal lok-fan, värmde det igår mitt kalla lilla hjärta att få se lillasyster, som är gamla lok till hälften. att få se och höra lok står när dom andra faller live, är ett måste för alla människor. det är en av vår tids stora låtar. som direkt går att jämföra med, stairways to heaven, tom sawyer, iron man och dust in the wind.

jag har vid ett tidigare tillfälle haft chansen att se lok live. det var vattenfestivalen för precis etthundra år sedan. jag och en kompis åkte till stockholm med lok i siktet. bara det att vi handlade upp alla pengar på andras bandtröjor och bandflaggor att ha på väggen. min kamrat försökte till och med snatta några sådan, men larmet gick i turkaffären, det blev ett väldigt hullabaloo. men det slutade med att han lyckades ge mig flagorna så jag sprang in med dem till krokarna igen, under tiden blev han muddrar av affärsinnehavaren. läskigt var det, hade han kommit på oss hade vi nog blivit av med handen.

jag snattade inte, mest för att jag är för nervös att göra det. jag försökte på ica någongång när jag var typ 12år, men det slutade med att vi var i affären i typ 2,5 timmar för jag inte vågade gå ut. så jag la tillbaka godisbiten och gick snopet därifrån, med svansen mellan benen, men med hedern i behåll.

men tillbaka till historien nu. vi gick ner till hamnen där de skulle spela. skulle betala in oss, men märkte att pengarna inte räckte. så vi klättrade upp på ett 7-10 våningarshus (det var byggställningar runt för det fixade fasaden). vi satt där, drack några ljumna millenium och diskuterade hurvida lok gillade oss "hardcorefansen" mer som klättrade upp på tak för att se dem, än alla andra töntar som betalade och gick in. då kom vi fram till att de nog gillade oss mer. idag är jag beredd att ändra den uppfattningen. men man kan ju aldrig vara säker.

det gick några låtar, det var fint med solen som var på väg ner. då ropar polisen i megafoner att vi måste klättra ner. någon jävel har tjallat på oss. jag säger bara, hade vi fått tag på den nollan som tjallade, hade vi garanterat gett han ståplats i nybroviken, med senaste verionen av betongskor, det är så vi rullar i förorten!
vi klättrar ner, det står 2 piketbussar och en vanlig polisbil där. de frågar om det är fler folk där uppe och varför i helvetet vi klättrat upp där. jag svarade att min mormor bor där, så det var lugnt. då svara han att det är bara massa kontor där. min mormor jobbar mycket och anser att det är hennes hem hjälpte föga att säga.
de frågade om våra personnummer. vi kunde givetvis inte våra fyra sista siffror. kan ni inte era fyra sista siffror, är ni dumma i huvudet? nej, det är det väl ingen som kan försökte vi. de ville ha med oss i bilen, men då toksprang vi och hoppade över en stor metallgrind och sprang raka vägen, med all öl i väskan, till centralen. där satt vi helt paranoida tills vårat tåg kom in ungefär ett par timmar senare.

men vi hann med att bli fotade med svambob fyrkant, stort var ordet!

när vi kom till avesta igen skulle vi ta hans moppe till brunnbäcksfestplats. vi träffade på en till kopis på vägen, så vi var tre stycken på hans dt. det gick bra en bit. sen skulle han vara rolig och började vobbla med styret, jag ramlade av, fastnade med klockan i packethållaren. släpas efter en bit, min riktiga farfarsbyxor går sönder. jag blir aslack och knuffar ner hans mobbe mot älven. den kom inte ända fram, tyvärr tyckte jag nog då. nu känner jag att det var nog bäst så. sen minns jag inget mer.

är min mixer nazist:Salla andras mixrar gör typ söta hjärtan eller stjärnor. min gör hakkors. kul. jag skall inte bjuda judenäsan på smoothie i alla fall, det är ett som är säkert!kanske skulle ta och sälja den till jimmie åkesson?


ssss


sola
söla (öla sakta)
städa
supa
a dwarf named midget


jag hatar mitt halva kylskåp. precis lika mycket som jag hatar min halva frys. sådana grejer är till för dvärgar. tänka att vara dvärg. då är en delicatoboll nästan lika stor som hela mig. smaskigt. jag skulle vara en tjock dvärg jag. en stor hammrare skulle jag ha också. men alla hammrare är väl stora för en dvärg?
metropoolish


jag besökte metropoolen ( det är en ordvits som syftar på metropolen, stor stad. men de har vart så finurliga och lagt till ett extra o. då blir det metropoolen. som då syftar på pool, eftersom det finns massa pooler i ett badhus. klurigt och fiffigt. garanterat att dem satt runt ett bord, drack ramlösa och high fivade när de kom på det namnet.) igår. det var trevligt.

jag tok åkte rutschkana, ungarna flög som små degklumpar inne i tunneln. det handlar om att åka på hälarna och skuldrorna, stel som en apostel är det som gäller. och ut med armarna, då slår du ner fler degklumpar.

men efter första åket i rutsckanan kände jag att allt inte stod rätt till. jag gick in i på toa, mycket riktigt. halva fejkbrännan på ryggen var borta. fort som ögat skyndade jag mig upp i kanan igen, åkte. men till min fasa var den borta. någon hade stulit min halva fejkbränna.
jag skyndade till receptionen och frågade efter den där, de visste inget. men om dem skulle få in den lovade dem att berätta det för mig på momangen.
jag fortsatte jakten genom att kolla om någon var halvt brun. kom på efter ett tag att en halv bränna på mig, blir en hel bränna på ett barn. jag ryckte tag i den brunaste ungen jag såg (ja jag tycker att jag är brun) och skrek, du skall ge fan i min bränna!! ge tillbaka den, nu!!
hans pappa kom, han var stor, arg och lika brun som ungen. det hela slutade med att jag ser ut som ungen i inlägget nedanför.

men jag lever, det är det viktiga. ni hade tur fitte.blogg.se läsare, nästa gång går det kanske inte lika bra. så njut av tiden vi har tillsammans.


man måste älska barn, i alla fall om man är katolsk präst.

golden shower


 

detta är ett måste i var mans hem, en gyllene dusch.

sätt guldkant på tillvaron du också, köp en golden shower.

 

 


slaffstrOOOOt


som ung var jag lite nördig, jag snöade in mig på fågelskådning. här sitter jag med ett prima exemplar av arten (ej att förväxla med avarten) slaffstrut.


med den bilden säger vi på fitte.blogg.se, godnatt, fuck you, puss och kram!


sugar mommy


inte för att skryta, men jag är lite av ett affärsgeni. här kommer ett exempel.

första pussen gratis..

"resten" får de pröjsa för. alx "suger mommy" k är det som står och rotar i pluskan.

detta är gamla fina bilder, som väcker mycket minnen. vi var unga, naiva och okn.....de. det var en bättre tid, en enklare tid. jag saknar den.


förköpsbiljett eller inte förköpsbiljett, det är frågan.kul med björn rosenström, han har jag lyssnat mycket på i mina dagar. allt började med en lång bussresa med fotbollslaget och en knastrig björn rosenström kasset. resten är historia.

men jag blir lite lätt snurrig i bollilajnen av detta. kommer de att släppa 250 förköpsbiljetter eller är det en myt. kommer de att sälja alla 250 biljetter, sen när folk kommer fulla och jävliga på kvällen och skall gå in. då blir dem inte insläppta, utan dem måste köpa en till biljett. smart.

en till fråga. är söndag ingen dag? har jag missat nåt? öppet alla dagar mellan 16-22. stängd: söndag. jag fattar inte, är det något internt skämt? skitsamma, björn är fan benny!


beauty sleep 

det är tur att jag med mitt dåliga minne och stora brist på lokalsinne, sover mycket. annars skulle jag nog inte ens hitta till toan från datorn. och sedan inte komma ihåg om jag vart på toan eller inte. tankeställare.

 

 


pinpoint


när man ser mer fläckar än golv, då är det dags att tvätta det. när vattnet blir kolsvart efter första tagen, då vet man att man tog ett bra beslut när man började moppa. för att förroliga och underlätta moppandet, kan man vara full undertiden. det känns som ett bra beslut att moppa. musik att lyssna på under moppandet, moppa elliot, speciellt med låten pinpoint.


i´m a giver


 

nu vart jag sugen att börja spela fotboll igen.

 

 


ph fiskmås


paradise hotel har haft en egen lite quiz, här kommer ett axplock av de frågor och svar som kom på tal.

när dog enhörningarna ut? på 1000 talet.

i vilket väderstreck går solen upp och ner? öhh, jag vet inte, säger den ena. morgon och kväll, svarar den andra. öst och väst kommer dem på tillslut.

säg tre grundämnen. pengar, tjejer och chips. dem andra fyller på med gas, mineraler och vatten. (är mineralvatten två grundämmen då?).

skall man komma på någon rolig slutkläm på detta? nej, jag tror att det står på egna ben!
3 is a magic number, trodde jag..?


igår skulle jag och en arbetskamrat slänga i en stor järnbalk i en hög container. vi tog i på varsin sidan och började svinga och räkna. det enda kruckset var att han slängde på 2 och jag slängde på 3. balken slog i containern och studsade tillbaka, till vårat stora förtret.
men våra bagargrannar som tydligen stått i fönstret och tittat hela tiden stod och asflabbade. vi gjorde ett nytt försök där båda två slängde på 3. fan vad fint det gick då och vi mottog en stående ovation. tackar. kul att man kan underhålla några.

jag har alltid trott att det är kutymt att slänga på 3. har jag fel?


 

 


fitte söker talang..avsnitt 2


idag fortsätter den outtröttliga jakten på nya talanger över hela universum, vi dammsuger varje minsta vrå för att inte missat något spektakulärt. idag är det dansare jag söker.

dansarna dansar till klassiska låtar som nirvanas smell like teen spirit och bon jovis livin on a prayer. mycket nöje.

 

 

nu är det NI som är domarna, eran röst betyder nåt. ni är någon och ni är viktig för någon.

ni röstar blått för blått och rosa för rosa och ni gör det NU!

 


ridiculously metrosexual


jag känner mig löjligt metrosexuell. diska, laga mat och tvätta. byta till vinterdäck och powertools!! igår ugnsrostad kyckling (jag tror den vart rostad, hur gör man? inte kan det väl vara så enkelt att man har en brödrost i ugnen?) idag ugnsbakad fläskfile. idag powertools och rockklassiker!! AARRGGHH!!
manlighet i fyra bilder.

metrosexuella drag: använda powertools när du har håret uppsatt.


i never tell


det har ju vart ett väldans rabalder om att det skall komma ett jättestort snöoväder och krossa oss alla. tur att ingen har berättat det för snöovädret att det skulle komma bara.


spounch bob square


 

oj, nu är jag lite förvirrad här. kan man alltså inte lita på allt på internet?

detta krossar hela min världsbild, jorden måste vara fyrkantig.

 

 


göra kaoz med han


den så kallade nya lasermannen sägs vara en duktig skytt.
allt talar ju för det. ja, förutom hans skytte då.


light me tender


äntligen! i typ flera månader har jag inte kunnat använda varken usb-portarna eller dvd-läsaren. men idag fixade jag det. jag känner mig som lisbeth salander light.

 

och denna har jag tillagat, jag känner mig som gordon ramsay light. fan vad jag kan. god var den också och billig! 9kr/kg kostade den. det gjorde den extra god.

 

 


killarna som inplementerade löpandebandprincipen på personrånet, kudos till dem!


 

 

20-lapparna bara fortsätter att växa till ett större och större problem. folk som ser dem kan inte låta bli att ta dem, är det det vackra porträttet på selma lagerlöf eller är det helt enkelt det stor värdet i"lappen" som gör det? ingen vet. det enda jag vet är att jag vill ha en och jag vill ha den nu!

 

fyra ungdomar, ett rån och tjugo kronor. säg att det tog två minuter att genomföra. då hinner man med 30 rån per timme. det blir 150 kronor per skalle och timme. på åtta timmar, en normal arbetsdag, då hinner dessa ungdomar dra in 1200 kronor. jag utgår ifrån att dem inte tänker skatta på dessa pengar. det är ingen dålig förtjänst. på en 40 timmars arbetsvecka med ledig helg, kommer dem råna 1200 personer och ha tjänat 6000 kronor. det blir 24lax i månaden, rakt ner i fickan. någon som vill byta branch?

 

 

 


den som lever får te, sa kinesen.


 

 

fredrik klevenhaus är också en man med visioner. troligtvis sitter det i namnet. han nöjer sig inte med småpotatis när han skriver.  han vill ha dem stora jobben och en rättvisare värld, utan skurkar och brott. hans vänner kallar honom leif gw persson feat janne josefsson helt oironiskt.

vill ni hjälpa fredrik Klevenhaus ta ännu ett stort steg på hans redan lysande karriär, då hör ni av er med upplysningar till honom om detta ofantliga brott mot mänskligheten.

ser ni en  man eller kvinna med solglasögon och en tjugolapp, tveka inte att karatekicka ner den personen och sedan ringa polisen. enligt ännu obekräftade uppgifter lämnar Fredrik Klevenhaus en större summa pengar i omärkta sedlar i belöning till den som karatekickar ner tjuven eller tjuvarna. för troligtvis är det en liga från forna jugoslavien som ligger bakom detta. alltså, om du ser en person med solglasögon och en annan person med en tjuga, tveka inte att klubba ner båda två och ring sedan polisen.

 

tack på förhand.


fitte söker talang..


jag är en man med stora visioner. jag ville hitta på något nytt och fräscht. så nu tänkte jag ha en talangtävling här på fitte.blogg.se. här är kandidaterna. dem ger sig på klassiker som härligt, härligt men farligt farligt med björn skifs och will always love you med whitney houston.

 

 

nu är det NI som är domarna, eran röst betyder nåt. ni är någon och ni är viktig för någon. ni röstar blått för blått och rosa för rosa och ni gör det NU!


never alone always alone


har ni någon gång precis innan ni tänder en lampa tänkt att nu kommer den smälla och sedan gör den det? sen efteråt grämt er att ni inte tänkte att ni skulle få en miljon?

deep shit man, gubblurv på det kanske?

han är fan kung!


"kungen har inte läst den omtalade skandalboken" står det på text-tv.

han väntar nog in ljudboken tror jag.
blow my whistle baby


hur ser drömmedpassageraren ut? tänkte lite på det sen jag klagade lite för nåt inlägg sedan.
jag tror att den skall lukta smultron, vara tyst och bjuda på hembakt.
det sista fick jag uppleva 23.00 när jag åkte från stockholm i söndags. det satt en snubbe, sedan kom det tre andra som inte kände honom. de andra tre hade tagit med sig sina respektive skafferin. de gluffsar ikapp med varandra. helt plötsligt frågar en av dem om den som inte är med dem vill ha en hembakt bulle. han svarar nej. ett sunt svar om du frågar mig. jag har väldigt svårt att äta andras hembakta bröd. samma med tårta, då äter jag hellre en köptårta.

mamma hade lånat bilen när jag var borta, men den stod så fint vid stationen i krylbo när jag och tåget kommit fram.
jag började leta efter nyckeln när jag ser att polisen åker förbi med en suspekt blick på mig. jag tänker inte mer på det utan hoppar in i den immiga bilen och kör mot mattsbogatan.
det är en bil som följer efter så jag tittar bak så gott det går, men ser inte mycket.
en viss vinglighet kan ha förekommit. men jag försökte hålla alla rådande hastighetsbestämmelser. när jag kommer ut på krylborakan och gasar upp i 70 börjar det blinka rött och blått bakom mig. ångesten sköljer över mig likt en tsunami över thailand. jag kör till sidan och tänker att då var det bara 50 där.
men de vill bara att jag skall göra ett utandningsprov. nu blev jag lite nervös, för jag var ut och drack dagen innan. dock inte så mycket. sen hade jag druckit en storstark till maten vid klockan tre. den borde vara förbränd och klar. men man vet ju aldrig.

en gång i parken var jag för full och spydde, vakterna tog mig i armen och drog ut mig. där fick jag blåsa, det lyste grönt. de var tvugna att släppa in mig igen. kan vara att jag har bra teknik på att blåsa. eller så sög deras lilla blåsmanick.

jag blåste grönt, det var skönt.  blev önskad en trevlig dag. jag tackade och åkte hem.

när jag skulle öppna kylen hemma så var det ljummet där i. jag är inte kräsmagad så jag provsmakade några grejer. känns ganska ovärt at slänga en ny stor ost. men yoghurten som lät kluck, klatt, klurk när den i klumpar droppade ner i tallriken, den provsmakade jag inte ens. humöret sjönk genast drastiskt. men då tänkte jag på blåsningen, den positiva blåsningen som visade ett negativt resultat på mätaren. då drogs mungiporna upp igen.

sen när jag skulle sova tände jag nattlampan. pang sa det och ett eldklot model mindre slogs upp i mitt ansikte. sladen small på mitten, jag har aldrig vart med om eller hört om något liknande. men nu är det en missfärgning på golvet och mörkt i rummet. humöret sjönk igen, men jag tänkte på blåsningen igen och somnade tillslut efter en jobbig dag.
är det någon som orkat läsa klart allt detta? jag orkade knappt skriva det. än mindre korrekturläste det. men det gör inte så mycket, jag kan ju knappt stava ändåså.


fakking bastard


jag tänkte skaffa mig ett eget spotify, sluta med snyltandet. men någon hade använt min e-mail adress redan. fakking bastard tänkte jag stilla för mig själv. men jag fixade så jag kunde byta lösenord på det kontot som hade min mejladress. det var någon som kallde sig fjitte. vilken fjant! fjitte, vad är det?
det kan väl inte vara fyllefitte som snyltat åt sig en spotify, stavat fel och sedan glömt hela händelsen? snällt var det i vilket fall som helst! tack fyllefitte för att du finns och tar hand om mig. nu skall jag göra en playlist till dig som tack! puss och godnatt!


stockholm i mitt hjärta


det hände en lite läskig grej i stockholms tunnelbana runt 03:00 i lördags. jag stod och såg cool ut som vanligt. lite rund under fötterna. det var ganska packat och det var mycket folk. helst plötsligt hör jag ett pysande mäögligt ljud, väldigt obekvämt var det. folk hoppar undan. med tanke på tidpunkten och vilken dag det var så antog jag helt sonika att det var nåt fyllo som valde att dela med sig av de sista ölen och sin två cheesburgare. mycket generöst, men folk verkade konstigt nog inte intresserade.
men jag tog fel. det var en tjej som ramlade ihop i ett troligt epilepsianfall. folk vart chockade, vem skall göra nåt? som den sanna hjälten jag är tog jag ett steg tillbaka, lyckades nappa en sittplats i tumultet. en person håller på att rycka i nödstoppen. hur tänkte han? kanske..jag tror det är bäst om vi stannar mitt i en tunnel så att ingen kan komma hit och vi inte kan komma någonstans. han hade en poäng, not! eller så hade han en självpoäng (heter det så när man göra "självmål i basket?).

någon ropar..

någon - ÄR DET NÅGON SOM ÄR LÄKARE!?

haha, hur klyschig får man bli?

vi anländer till nästa station, många har ringt 112, t-baneföraren är underrättad. hon dras ur vagnen och läggs på golvet på stationen i framstupa sidoläge givetvis (det är ju lite äckligt att svälja tunga. men ironiskt nog så stod hon för någon timme sedan och svalde någon annans tunga. att svälja sin egen är som att onanera). som tur är var det några som stannade kvar. tänk vad förvånade nästa last med fyllon hade blivit när dem stigit av och så ligger det en tjej där helt apropå.
vi åkte vidare och jag vet inte om hon lever, eller hur konstigt det var för henne att vakna på ett sjukhus helt plötsligt, utan minne hur hon tagit sig dit. äsch, det låter som en vanlig helg. minus sjukhuset.


public transport in my heart


det kan vara jag som begär för mycket av mina medkollektivåkare, men hur svårt kan det vara att sitta still och hålla käften? måste man vara fjorton år, snorig och liten "jagvetalltompolitiktrorjagochtänkerberättaallatjagvetjättehögtochlängesåallahör"? en liten snorig muffare som gör att jag inte kan sova. du har aldrig haft ett jobb, du vet ingenting. var tyst bara!
din hjärtefråga var att problemen startar inte i skolan. då är det försent, så alla dem skall vi skita i. vi skall rikta in oss på dagisbarnen. dem är roten till allt ont i världen.
din lösning? att när föräldrar är hemma med sitt andra barn, då skall det första barnet också vara hemma. de skall inte få träffa sina vänner på dagis och lära sig gruppdynamik. nej dem skall vara hemma med mamma (oftast är mamman hemma).
din kompis köpte det inte, för då måste dem ju skaffa ett till barn så att det andra barnet också för vara hemma som det första. vilket jävla resonemang. då får mamma och pappa aldrig sluta knulla, för annars blir det inte jämnlikt i barnaskaran hemma. tror han att första ungen skall reta den andra ungen att han fick vara hemma mera? hallå, håll käften. ni är dumma i huvudet, håll käften så jag kan få sova.

lagom till jag slagit av deras rösters frekvens, då stannar vi i sala. jag får en man som inte duschat på ett tag. jag måste sätta på mig min mössa och dra ner den över ögon och näsa bara för att slippa svimma. och det är ändå ett ganska attraktivt alternativ i detta läget. jag står ut till uppsala där han och muffarna kliver av.

jag älskar att åka kollektivt.my horse is still amazing


nu har vi travat klart för den här gången. det var roligt och kul. jag hade hästsvans. förväntningarna inför travet  gick det väl så där med kan jag säga.
jag drack inte sprit. men jag vann högvis med pengar. många högar små..jag satt fyra vinnare. det är inte dåligt för en nybörjare. jag var ju full också.
det var inte gustavskorv till middag, det var schnitzel. lyxigt. sist men inte minst så var jag tyvärr inte fullast.

men tack vare mina travkunskaper så drack jag gratis hela kvällen. med viss hjälp av en totalt talanglös servitris som glömde ta betalt för det mesta.

men trav är fortfarande det tråkigaste man kan se på tv. jag ser hellre ett program om en vägg som martin timell nyss målat, när färgen torkar. jag ser hellre reklam. jag ser hellre på en tv jag ställt bak och fram, det räcker inte, jag vänder den upp och ner också.


"get on my horse
i'll take you around the universe
and all the other places too

ithink you'll find that the universe

pretty much covers everything

shut up woman get on my horse!
"albus


i was on a roll. en vit månad i dubbel bemärkelse, helt oförberätt och inte med flit. en månad utan alkohol. en månad utan sol. jag var renare än ett par nytvättade kallingar. jag var blekare än andreas carlsson i idol juryns tänder. jag var nyktrare än en nyktergal. jag var vitare än en vitsippa.
hade jag vart med i filmen sleepy hollow, då hade jag inte spelat sleepy utan hollow. hade jag vart med i filmen hollow man då hade jag inte spelat man.

3 fyllor och 3 solarieligg ändrade det ganska snabbt. skönt att synas igen.

RSS 2.0