jag mår illa

 
vad har hänt med facebook och vad hände med gammal hederlig nätmobbning? nu är alla så jävla snälla, söta och goa mot varandra. kräks på er alla!! styrkekramar hit och styrkekramar dit. men det enda man kan lita på är att ni snackar skit bakom ryggen sen, skriv det på fejjan istället så slipper jag sitta hemma och kräkas.
 
måste alla berätta om alla sina problem och få tusen lajks och tusen styrkekramar? jag kräks. vad hände med att sitta hemma och må dåligt själv? måste du ge mig bulimi? kräks, kräks och kräks. 
 
och har ett pucko börjat skrivit styrkekram, då skall alla andra puckon gå i den uppkörda vägen och också skriva styrkekram. skall du ändå vara äcklig så var äckligt innovativ och skriv styrkeklapp på kinden eller highfive i ansiktet.
 
den enda styrkekramen jag skulle vilja ha är en av tove styrke,det skulle vara som när jag och agnes tog på varandra i sala, fast med tove.
 
 

fuck the aina

 
slänger in kassarna i bilen, hoppar in, sätter inte på mig bältet och burnar iväg. håller på att köra över en oaktsam kinestant, svänger runt hörnet och poliskontroll, blir invinkad, kör en fuling och låtsas ta av mig bältet och stannar.
 
polistjej - hej, detta är en kontroll av nykterhet, bältesanvändning och körkort.
 
fitte - hej, vilken tur för jag har precis fixat nytt körkort.
 
pt - så jag är först att se det?
 
fitte - nej, de på systemet och krogen har sett det.
 
pt - så du har festat i helgen?
 
fitte - nej förra, även fast jag har samma puls som anders södergren under femmilen och ser lika skyldig ut som de i lyxfällan.
 
blåser
 
pt - detta ser bra ut. sista frågan, hade du bälte på dig?
 
fitte - givetvis.
 
pt - okej, bra. nu var vi klara,tack och hej.
 
fitte - prftruuf. (var det enda jag fick ur mig för jag var så nervös, full av adrenalin och nervositet.
 
en kvart efter har jag fortfarande ont i hjärtat. fast jag vet att jag inte druckit så mycket sen igår kom jag på mitt i meningen. oups. 
 
saker jag är mest rädd för. 
 
3:spindlar.
 
2:att bli allergisk mot delicatobollar.
 
1:poliser, speciellt polistjejer.
 
 
 
 

rött är sött

väntade vid rödljus vid centralen. på en given signal startade åtta bussar sin motorer, det mullrade och var mäktigt. alla åkte samtidigt och jag väntade. en buss, två bussar, tre bussar osv. sen när sista bussen kommer blir det rött för den och jag får åka. tänkte på jumanji och tjocka noshörningar.

dagens fråga

till alla er killar som inte läser bloggen. är det ok att fisa vid pissoaren?

piratföretaget

pizzatorsdag på ABB idag. bruksigt. känner mig som en pirat nät jag tänker tillbaka på landgångsfredagarna på welding med långanders. och den gången han slängde en sockerbit i mitt öga så jag blundade med ena ögat hela natten på jobbet. men kanske var bättre det än när man blundade med båda ögonen hela natten på jobbet. var kul när en gubbe försov sig på jobbet efter en natt när han skulle gå hem. tjugi i sex slutade han, sju vaknade han. han sparnh rätt in i en riktmaskin och hoppade på ett ben, det är pirat det om nåt.

sillmjölkesmusche

 
hörde precis av obekräftade källor att justin bieber har skaffat sig en mustach. jag som alltid sagt till grabben att inte dricka mjölk för girigt.

RSS 2.0