det blir bara pannkaka av allt.

kan våffeldagen infalla på pannkakstorsdag?

the Spaniard

en av spanjorerna är ju rätt skön. han tar aldrig några raster för maskinen skall gå hela tiden. den längsta rasten han tar är när han går och hämtar sina två skivor vitt orostat rostbröd och kaffe. sen kedjeröker han bredvid sin älskade maskin. han är aldrig sjuk eller går in i några väggar. inte konstigt att Spanien och Grekland faller ihop, när de skickar dessa gubbar till Sverige. men han sätter ju orimliga krav på oss andra, jag går ju till jobbet för att få raster och kan inte kolla på klockan nog många gånger innan den äntligen slår husman.

finlandspanska eller fin-ska eller span-ska om man sätter ihop dem. som svengelska


vi är fem personer i omklädningsrummet. fyra stycken som snackar spanska och skrattar och har kul. jag känner mig mobbad och utanför och börjar också skratta åt deras skämt. en av dem frågar - kan du spanska?
-nej, jag läste franska i skolan.
- jaha, så du kan franska då?
-lika bra som spanska.

så jag frågar om de läste svenska i skolan i Spanien. de bara skrattade till svar och fortsatte mobba mig.

skrattet är det närmaste vägen till en människa och den som gör ondast.

ska börja läsa spanska på kvällstid. synd att jag jobbar då varannan vecka. kanske får halva priset om jag bara lär mig halva språket? och finska skall jag läsa också. då kan man snacka med alla här.

plasthjärna

 
tvshop.
 
en stekpanna som kan smälta plastbestick. jag äter ju inte det så ofta, men man vet ju aldrig. men vad skall man äta med om man smält ner besticken? skitsamma, jag köper!

jolåsåatt

 
ringer försäkringskassan.
 
fk - det är 400 personer före dig i kö, vill du lämna ditt nummer så ringer vi upp dig?
 
fitte - ja, tackar som frågar *knappar in mitt nummer*
 
vi snabbspolar fram en timme och tretti minuter
 
telefonen ringer *ring,ring* 
 
vad fan är det här för nummer, säkert telefonförsäljare eller stalker. *KLICKAR röd lur*
 
en timme till går
 
varför ringer de aldrig upp för? ohyffsat!

rastlös och sånt

 
vakna åtta, hoppa ur sängen, stuka foten. käka förfrukost, dricka kaffe, skita ur mig. kollar klockan, när får jag träna? tänker jag.
 
klockan tio, käka frukost. räkna bensinkvitton, många och långa. klippa tånaglar och handnaglar, många och långa. kaffe, skita ur mig. får jag träna snart? tänker jag. trimma näshår, gör en mohikanfrisyr, känner mig skittuff.
 
klockan elva, käka efterfrukost, apelsin och vitamin. träna på att stå på händer, slog rekord och sitt lilla huvud. vet inte om jag tycker mest synd om mig själv eller grannen under. mig själv så klart.
 
halvtolv, dra en näve pills, hjärtat sparkar som en unge i magen fast i bröstet, dra till gymmet, äntligen träna! står en dvärg på löpbandet, bra skjuts i pillrena, nåt dildoliknande objekt i fickan, näshårstrimmern, trimmar en gubbe som somnat i bänkpressen, blir fult så jag springer iväg, han vaknar, kubbar efter, dumt nog står jag på löpbandet och kommer ingenstans, får stryk.
 
halvtvå, sitter på möte och snackar engelska, blir förbannad på att spanjoren inte har undertext.

RSS 2.0