va ska man säga


jag är sjuk om någon lyckats undvika detta faktum. jag har jobbat dum som jag är, men går hem och dör sen. inte orkat träffa någon på hela helgen och denna veckan. har tittat slut på alla filmer jag har. ett härligt quentin tarantino-rally har jag haft. de hänsynslösa, pulp fiction och båda kill bill, faktiskt bättre än jag minns dem. hatar ju uma thurman, så det är konstigt hur mycket jag kan uppskatta filmerna ändå.
såg machete för första gången, har ju lite tarantino koppling, blev väldigt sugen på tacos när jag såg den. hatar att vara sjuk, bara ligger och är uttråkad, då blir jag hungrig hela tiden och tjock. hungrig och tjock. träningssugen blir jag också, går ju inte att se fight club utan att vilja träna, brad pitt gör sig bra i full hd!


har titta på massa dåliga tvprogram. ett av dem var om objektsexuella. hon var ihop med sin pilbåge, men hon tröttnade på han. för mycket tjat troligtvis, det kan ta död på de flesta relationer. nu har hon gift sig med eiffeltornet. det måste vara sjukt jobbigt att bli brädad av en kändis. att se deras kärlek blomstra i tv och tidningar. men det var inte det som var konstigt. det konstiga var att hon tyckte att tornet var en tjej. hon har gift sig med en av de största och mest kända fallossymbolerna i hela världen, men hon säger att det är en tjej. hon är ju helt rudis!
för er snuskhumrar där ute, som undrar om hon hade sexuellt umgänge med grejerna så är svaret ett tveklöst ja. hon fick många och långa sköna orgasmer tillsammans med sin pilbåge. lite svårare att ha sex med eiffeltornet kanske, många tittar och det krävs nog en och annan tub med glidmedel. det är ju inte bara som att bli fistad liksom.

kan man bli kär i sin dildo? jobbig att ta med på familjemiddagar. när han pratar/vibrerar börjar alla leta i fickorna efter sina mobiler. slemmigt med kindpussarna också.

uttryckets ursprung kommer tydligen från sverige. en brud som pippade och blev ihop med berlinmuren. måste vara ganska soft. man behöver ju inte ragga så mycket. det räcker nog med ett snabbt "how you doin", sen är man i hamn. men det är slut med berlinmuren. nu dejtar hon en giljotin.

frun - jag är så stel i nacken

frun - kan det vara viagran som jag råkade svälja men som fastnade i halsen?

frun - kan du ge mig lite nackmassage?

giljotin - klart jag kan älskling *kling*!!

*dunsduns* (huvudet som studsade iväg för er som inte förstod det.)

giljotin-  oj, det var inte meningen. nu måste jag börja internetdejta igen *suck*.


klappa till


jag fick beröm för städningen i onsdags också. alltid kul att få beröm, även om det är kvinnliga göromål det gäller.

-fan va fint, du måste ha svabbat av bara tusan!

-nja, dammsugit.

-det lär ju ha tagit timmar! det glänser ju.

-en kvart typ, plus diskningen..

så höll det på ett tag.

men jag kanske inte skall klappa mig på bröstet för mycket och för länge eller för hårt. med tanke på att berömmet kom från han som släpade in halva amazonas i lägenheten. han var nog inte vid sina sinnens fulla bruk om vi säger så. på tal om fulla bruk, jag kommer ihåg en gång..

the pic of horror


det har vart lite rio hysteri här hemma när jag varit sjuk. jag har haft för lite kläder på mig och sett för mycket film. fyra av dem var rio, tropa de elite, fast and furious 5 som utspelar sig i rio och guds stad som kan vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett.

ufc 134 rio såg jag idag. det heter rio för att de var i rio. anderson silva vann som vanligt och det var gåshud. en kort sammanfattning av två månaders väntan.

skit i det nu. anledningen till att jag bloggar nu är en bild. jag hade festat lite för hårt, lite för länge. en vecka typ och standard drinken var caipirinha. vi festade även denna kväll. först på ett stort festställe. när de stängde drog vi oss närmare stranden i rio. vi hamnade på en liten pub. jag kan ha sjungit karaoke och om jag gjorde det så var det garanterat falskt och för högt. att jag väljer att berätta det är för att visa graden av fyllan jag hade. klockan närmade sig sex och jag hade tydligen valt att somna på ett bord vid fönstret. jag vaknar till av att något rör mig som låter flaxflax. jag tittar upp och bli skräckslagen. ilningar längs hela mig. jag hoppas att jag drömmer. är inne i en slags dvala och kan knappt röra mig. och saken bara står och slår, flaxflax, och stirrar med sina livtagande ögon stora som golfbollar, en mun stor nog att äta en bastuba. jag kom levande där ifrån, vilket är mer än jag trodde när jag blev väckt. men det spelar ingen roll hur mycket jag försöker berätta detta traumatiska minne för det kommer aldrig fram på rätt sätt. men jag ger er bilden. skall ni sova snart så skall ni nog se den imorgon istället.
black mamba daycare

skit också!! tog en jättefin bild på en bebis/barn, ungbarn kan vara den rätta termen, men jag kan inte min barnterminologi på alla fem fingrarna. det var någonform av dagis eller förvaring av mindre barn. barnet som knappt kan hålla balansen satt på en förstor cykel, väldigt gulligt. sen låg det spridda skurar av leksaker lite överallt. i förgrunden var en relativt nyslipad yxa modell större och rengöringsmedel. första tanken var att det var dagis för lönnmördare, alltså träningsläger. någon andra tanken kom aldrig. jag skyndade därifrån. synd på bilden bara som är borttappad på mobilen, givetvis anmäld försvunnen. men jag hittade några andra bilder. lite äldre.


denna skickade jag till min förra käresta. jag fick svar tre dagar senare. kan vara ett dåligt tecken i en relation.


jag skickade denna också, med texten "hiv, det är nog inte så farligt som de säger. var lite hiv-positiv nu.. ps är din syster oskuld?" fick inget svar då heller.


konditionsträning är en rätt jag borde bli serverad oftare.

styrfylla på sjön, det trodde jag aldrig. kände mig som en mordernare version av jesus när jag gled fram över vattnet bland änder och vatten.
största farorna var blixten och pirater. men min bästa bruna vän berättade att om man har sex med både mor och dotter så slipper man frukta blixten, så säger man i hans land.
man säger också att har man sex med en oskuld så blir man av med sitt hiv, är hon oskuld din syster? jag behövde inte oroa mig för blixten, så jag satte kurs mot adenviken. tänk om jag skulle bli tagen gissla av piraterna
, hur mycket lösensumma skulle de begära? 72miljoner kronor eller? undrar vad mina nära och kära skulle vara beredda att ge. ett paket honungspuffar och lite blockchoklad säkert. men jag är inte bitter, jo det är jag. som en större flaska gammeldansk.
styrfylla på sjön, det är ett brott jag aldrig trodde mig kunna bli beskylld för. kände mig som en modernare version av jesus när jag gled fram över vattnet bland änder och vatten. lite mindre skägg och foppisar (inte mina egna).
största farorna var blixten och pirater. men min bästa bruna vän berättade att om man har sex med både mor och dotter så slipper man frukta blixten, så säger man i hans land.
man säger också att har man sex med en oskuld så blir man av med sitt hiv, är hon oskuld din syster?
jag behövde inte oroa mig för blixten, så jag satte kurs mot adenviken. tänk om jag skulle bli tagen gissla av piraterna, hur mycket lösensumma skulle de begära? 72miljoner kronor eller? undrar vad mina nära och kära skulle vara beredda att ge. ett paket honungspuffar och lite blockchoklad säkert. men jag är inte bitter, jo det är jag. som en större flaska gammeldansk.
var ut och sprang i regnet dagen efter. det är tvådagars vattensport det. nu är jag sjuk.

trädmysteriet på mattsbogatan

finns det någon vänlig bloggläsare med väldigt gröna fingrar? jag behöver lite tips och råd snarast. jag har förvisso fått en orkide att blomma upp en andra gång, men detta, detta känns som en för stor utmaning. jag har inte alltid vart bra med blomster. jag går under smeknamnet fitte the ripper i blomvärlden efter massmorden i en gammal lägenhet, var någon lite kaktus som klarade sig med livhanken i behåll, arma krakar. mina tankar går ut till deras familjer, nära och kära.
men är det stor skillnad på stora och små växter? inte storleksmässigt, utan vilken är lättast att sköta om?
om man drar en snabb parallel till oss människor så är ju stora sådana, vuxna, mer lättskötta än de mindre ditona? är det samma i det tredje växtriket jag skall skapa här hemma?
det ultimata vore om jag kunde använda detta as som julgran. ingen omöjlig uppgift, men gärna som påskris och helst midsommarstång också.
nu fick ni nåt att bita i.
alltid mysigt att skeda.

118188´s egna trofé

Det står en vacker trofé på balkongen. Det finns bara en enda utväg att göra oss av med denna i gryningen.
Men frågan är vem vi ska skylla detta trädmysterie på.
  • De finska grannarna som badar bastu och har använt denna gestalt för att piska varandras feta rosa ryggar.
  • Det bråkande paret som under deras vistelse i huset bara legat en enda gång.
  • De nya grannarna som ännu inte flyttat in.
  • Random ringande pojke som så desperat försöker komma hem.
Förresten, om man ringer 118188, då svarar dom!
/gasomgungen ft. lifeofjohanna

det var den dagen det

vaknade halvtre.
pwa,  kul att gå tre på bredd på en bro när cyklister kommer.
sytemet.
sola i kräftsolariet. man blir inte brun, man blir kokat röd. lustigt nog träffade jag räkan där.
gjutargänget kommer över, lagomt till jag lyckats diska alla glasen från i lördags. jag frågade om jag hade några öl kvar från gösserlådan jag köpte på lördagen, jaa, det har du. två stycken var kvar. gösser, varför skall du vara så god? tror jag att jag blir god om jag dricker gösser? kanske.
städa lite. funderar på en dusch.
gå ner på stan och käka.
kingen och dansa. är du svårövertalad har jag rätta medicinen, lönen dimper ner på kontot vid tolv, då är det kung frädrik i baren, shots blir meducinen. det funkar på samma sätt som revolvern gjorde i vildavästern när cowboysarna ville få indianerna att dansa. så packa med bästa dansskorna i handväskan. så tar jag med puffran. jag är lite av en buggexpert, har några buggtricks i ärmen.

dagis

detta kommer låta helt sjukt, men boka ingen plats på säter tack. tänk er den spillfria festen. en otrolig utopi som evighetsmaskinen ungefär. men tänk vad skönt att dagen efter kunna gå från sängen med strumpor på och att de inte klibbar av efter tre steg.
eller när man skall plocka bort alla glasen (det går ju inte att dricka ur samma hela kvällen, nejnej, man måste ta nytt för varje öl, drink, shot. de är som muggarna på jobbet). och man slipper få med sig hela bordet när man försöker lyfta glaset.

skogen 1, fitte 0

svt visade en dokumentär om två snubbar som drog till grönland för att bo där i ett år. helt ensamma, med endast några fjällrävar (får man skriva fjällräv när man jobbat på haglöfs?) som grannar. de var total harmoni. se snön falla, sedan isen smällta. jag blev inspirerad av allt det lugna och vackra.

slaget i saken blev en tur till blåbärsskogen. jag köpte på mig tre stycken blåbärsplockare (i plast, ej thailändare) för nästan trehundra kronor. pepp som tusan, drog jag ihop en crew så vi vart fyra pers. men hittade bara en liten hink, det var ångestframkallande, tänk att behöva lämna några bär ensamma i skogen. väl i skogen släppte ångesten snabbt. den lilla hinken var minsta problemet. det var urplockat som efter en mellandagsrea på h&m. jag som hade tänkt att plocka hela min årsförbrukning. vi lyckades fylla den lilla hinken, men det vart utspätt med lite lingon också. det räckte till 3 smoothies och en matlåda. men det var lite tur, för att rensa bären från alla barr, kottar och harar var än mer tråkigt än att plocka bär i en tom skog. kilo priset på bären om man räknar med bärplockarna vill jag inte tänka på. hade nog vart billigare och lättare att bara köpt de satans bären.

när lilla hinken var fylld och vi gick tillbaka till bilen kändes det bra. tills jag såg bilen. eller snarare inte såg bilen. det var så mycket flygmyror att jag knappt såg smutsen på den. det bästa var att jag lämnat min elmanövrerade taklucka öppen. jag fick panik och hoppade in i bilen och stängde den, då började det regna myror i håret på mig och jag  hade inget paraply att tillgå. jag äcklas av att bara skriva detta. kan vara bland det vidrigaste jag vart med om.

slutsats, naturen gör sig bäst på tv.

UFC goes mattsbogatan


vaknar. det är ett gott tecken. det var efterdänga igår. sista personen gick vid åtta. då hade jag stämplat ut för länge sen. jag tog det ganska lugnt, drack ju öl som en tönt liksom. det var en lyckad och mysig efterfest. men tydligen inte bara det. var in på toa nyss och någon har brottats med tvättkorgen. jag skall inte skylla allt på den personen som gjorde det för jag vet ju inte vad tvättkorgen har gjort, han kan vara lagom stöddig det vet jag ju. men han är inte så mycket game, mer snack. men nu har han fått smaka.


 

verkar som fitte måste besöka ikea snart.


La gente esta muy loca

SnyggJohanna gästbloggar, känner press som fan. Trots att jag är jävligt rolig som fan
så kan jag tyvärr inte överträffa geniet fitte. Fitte är snygg som vanligt så ni behöver inte oroa er om de. Dock dricker han öl som en tönt. Alla töntar dricker öl. PUSS JOHANNA!

kung frÄÄÄÄdrik


jag lånade ut min enda nyckel till lägenheten. när jag kom hem så ringde jag en gång, två gånger, tre gånger, skickade ett argt sms. tänkte skicka mms med en arg fitte på bild, men det var för jobbigt. ringde en fjärde gång. efter sex försök gav jag upp och grät. en dörr från mina gösser, snyft. då kom en liten söt finsk tant och öppnade dörren. jag tyckte så synd om dig sa hon. du är gullig du, sa jag. jag bor där borta pekade hon. vad hade hon i baktanken?

får se vart man vaknar upp imorgon, med finskapinnar i..

haka har ""bakat"" kaka


daniel och victoria är lyckliga står det på text-tv. vilken sommarjobbare kom på att skriva det? klart de säger att de är lyckliga. de kan ju inte gärna säga att det var ett misstag, en sprucken kondom. att victoria gråter floder och danne bara gymmar för att slippa vara i närheten av eländet.

såg att aftonbladet skulle ha en extra bilaga om detta, de kanske slänger med en dvd från bakdagen i tyskland också.

breivik, vart är du när vi behöver dig?


request


fick frågan hur jag gillar bruna människor. jag gillar dem som mina bruna böner, med fläsk. lite junk in the trunk. det skall finnas nåt att hålla i. vita människor smala. bruna med fläsk. inga konstigheter. grönsaker till är också gott och nyttigt.
 
choklad skall vara mörk helst 90-procentig, nästan blå. som älgen om helgen.

min kkk-dräkt skall vara vit. det är lätt att den blir smutsig och brun (dåligt) då slänger jag den i tvätten med lite vanish, mycket bra. det blir mycket bra vit då.


suck on itfatta vad sjukt om jag hade en flickvän med munherpes som blir sur om hon inte får suga av mig när hon har sår.
man skulle ju kunna säga att denna flicka har räddats ur finka av mig då. jag får skäll, ingen avsugning, men är snäll. sug på den ni läsare.

back on track


vilken jäkla rövardag detta blev.

först simhallen. var där i två komma fem timmar. han simma 300meter. det lär ha tagit en timme minst. det var två tanter som stod mitt i bassängen. inget dåligt med det om det inte hade vart för all jäkla hårspray! de hade tillräckligt för att döda flugan internet. det låg som en krigsdimma över vattnet. jag var tvungen att hålla andan vaje gång jag skulle igenom molnet. lukten av hårspray kan vara det vidrigaste, speciellt använd som lossnar för att det är så varmt. sen var det en tjock familj. inget dåligt med det, men de satt ju och åt hela tiden och läskade sig med cola. man kan ju tänka sig att besöker man ett badhus så kan man ju doppa sig lite. de gjorde de tyvärr tillslut. det var när jag satt ensam i bubbelpoolen och lutat tillbaka huvudet och slutit ögonen. då kommer en mindre tsunami när tanten sätter sig. jag försöker att inte lossas om att jag höll på att drunka, vill inte riskera att tanten skall börja med munmotmunmetoden, jag hade redan ätit. risken var väl minimal att hon skulle släppa toasten hon hade med sig i vattnet för att rädda mig ioförsig. för det hade hon och ungen, en varsin toast och cola med sig i vattnet. ungen skvättet vatten på mig men mamman hade fullt upp att slamma igen sina artärer med kolesterol och försöka få en hjärtattack, inte säga åt svinungen.

tvåa gymmet. blev en timme och en kvarting. mys att vara tillbaka. träffade ett par gjutare också, det var trevligt. annars inga konstigheter. lite mörkt och kallt bara.

trea en pw. men det blev en kombinerad pw/r. kunde inte hålla mig från att springa. en timme var jag ute, känns riktigt gött. gick åt andra hållet än vanligt, kunde vara kul att se lite nya människor. men jag såg bara några gamla. lite pinsamt med gamlisar som man inte pratar med längre, man har en gammal relation, men hur skall man heja, tänk om jag hejar och man får en ignoration tillbaka, vart skall man titta, spänna blicken rakt fram? titta i backen? titta i baken? leka med telefonen? leka med sig själv?


svarsstund


har du tumblr?
jag var tvungen att googla var det är för något, svar nog?


vilka volymprodukter använder du till håret?
haha, trodde aldrig du skulle fråga, inga.
väntar fortfarande på produkter från baldacci dock.


har du sparat tidningar du medverkat i?
ja, måste snart köpa ett garage för att få plats med alla (köper många nummer av de jag medverkat i).


röker du fortfarande?
har väl aldrig riktigt rökt. men som jag brukar säga. det enda vettiga jag lärde mig i lumpen var rökringar. men jag simulerar att jag tar halsbloss, har blivit väldigt duktig på det. om jag tar halsbloss så hostar jag bara.


vill du inte flytta ifrån sverige? till usa kanske?
jo och jo.


varför slutade du och amir vara kompisar? ni hängde ju mycket ett tag
känner ingen amir och jag hänger inte så mycket. jag chillar mest


är du rädd för att spy?
nej, men jag gör det inte så ofta längre. förut när jag var yngre spydde jag typ varannan fylla jag trodde jag tålde mycket. pinsamt att det tog så lång tid att förstå sambandet. när vi gick ut nian gjorde vi en tröja där alla skulle skriva sina namn. jag var sjuk den dagen (kanske låg hemma och spydde). det stod kräkan på min. det gick att misstolka som kråkan. så jag sa till mor att det var för att jag kraxade så mycket, tack målbrottet för den räddningen.


jag funderar på att åka till egypten och undrar vad du tyckte om hurugada? hade ni fint väder och var det varm i vattnet
soft som fan innanför murarna på hotellet, varmt och gött som fan. men utanför är det fult, luktar illa och bara massa skojare. så gillar du fult och att det luktar illa och att umgås med skojare så kommer du gilla staden.


hur smörjer du in dig med brun utan sol? jag har alltid undrat hur man lyckas ta det på ryggen om man är själv?
jag har bara gjort det en gång och då hade jag medhjälpare. är du foreveralone så har du nog större problem än att vara brun. sök hjälp din stackare!!


jag blir nästan aldrig bra på bilder, det vill säga att jag inte är fotogenisk.. har du några bra tips på "poser" eller hua man kan se ut som sig själv på bilderna (jag blir helt annorlunda på bilder)
lägg dig under kniven, det är det lättaste och bästa sättet. för att citera dig "det vill säga att jag inte är fotogenisk" snarare, det vill säga att du är ful. nästa fråga..


vad är din största dröm i livet?
bara idioter har drömmar. jag är realist.


jag undrar hur du lockar håret, jag vet att du använder den dära bra locktången, men hurgör du för att få så perfekta lockar?
hur vet du det? jag lockar knappast håret. får stå ut med så mycket skit som det är, tänk om jag började locka håret också.


kan du inte ha någon form av utlottning av dina snygga skinnskorts?
1: köp ett par egna, tror inte vi har samma size ens! två: jag har inga skinnskjorts, låter rätt gay om jag skall vara helt ärlig.


hur kunde du bli känd så plötsligt? ja menar, efter att du tagit studenten, hur började det hela?
känd och känd din lilla smickerapa där. alla känner apan, apan känner ingen.


vilken färg har du på färgbomben?
666. nej det var ett hårdrockssvar. som bandits topplista 666. så töntigt. på -70talet var det kanske coolt med satanism och ockultism. men dagens samhälle känns lite för upplyst.
vad är en färgbomb förresten?


kallar du alltid din hund mani? ller säger du armani ibland?
har ingen hund, men hade jag kallat den hunden som inte finns armani, så hade jag haft någon form av mani.


hur blev du upptäck som modell? var det genom bloggen?
lite elakt av dig att leka med mina modelldrömmar på det viset. för jag har ju inte blivit upptäckt än. men kammar mig lite extra innan jag går upp på plattan på gjutplan. man vet aldrig vad det sitter för folk i de andra manöverrummena och tittar på monitorerna.


är du aldrig rädd för stalkers osv? både kissie och blondinbella har ju blivit utsatta för diverse påhopp och attacker. jag menar, du är både känd och snygg, blir du aldrig rädd att utsättas för skumma m'nniskor? lite konstig fråga, men det är ju svårt att sätta mig in i hur det är att vara känd.
känd och snygg, man tackar, vad var det mer du skrev? rädd för skummisar? jag är nog mest skum själv tror jag.


vilken utav dina tatueringar tycker du mest om?
jag är den enda i avesta som inte har tatueringar. bläcklös och stolt skulle man kunna säga, i ett desperat försöka att vara annorlunda genom att vara normal.


är du fortfarande ett fan av tokio hotel?
har aldrig varit ett fan av dem! killar som ser ut som tjejer och inte är från thailand är inte okej!


om du fick sätta samman en tre rätters meny, hur skulle den se ut?
din syster, din mamma och sist men inte minst din kusin som var ful förut men har blivit snyggare med åren men inte insett det själv. det är något sexigt jackpotaktigt över det.


är du aldrig hos din pojkvän?
har ingen, men kom nyss hem från din!


säg ett ord som sammanfattar ditt liv?
tänkte först tragedi. men det får bli abooo. eller beslutsångest.


jag undrar hur du håller dig "so down to earth". det kan inte vara lätt att när man får så mycket bekräftelse som du och avgudas av tusentals tjejer runt om i sverige/europa hur kan inte det göra dig ...överlägsen?
har du träffat mig? har du läst min blogg? har du pratat med någon som känner mig? pratat med någon gammal tjej till mig? men tusentals? skulle nog mer säga miljontals..


tycker du att det är bögigt att en kille, vid namn fredrik läser din blogg?
du skriver läser, det hade vart bögigt om du gjorde det för de heta bilderna!


du har veldig hvite tenner, bleker du de?
haha, en fyllefråga. kom du precis från krogen och somnade på tangentbordet? cola och kaffe.


jag skulle gärna vilja veta vad du använder för hårprodukter. typ shampoo och conditioner. du har verkligen ett drömhår.
vänta skall bara print screena drömhår..


spara du mycket av dina pengar eller bränner du upp det mesta? sparar du till något speciellt?
på sommaren annordnar jag pengabränning. sist på krogen gick det åt 1300spänn, men då var jag inne en hel timme. annars försöker jag lägga undan 10-12tusen per månad. jag spara till att köpa hundratusen 50öringstuggumin. en gammal barndomsdröm.


är du engagerad i någon sorts välgörenhet?
bara fitte by night.

du har bra självförtroende! vilket jag tycker är jättebra. hur har du fått det?
träning och åter träning.


hur ofta har du linser? får du aldrig torra ögon?
har inte haft linser sen skolresan i nian när vi åkte buss till spanien. det var bra att ha en guldgruva i klassen.


hur får man den tillit hos killen man älskar? jag har väldigt svårt att lita på killar, men vill känna att nu är den rätta killen här. hur får jag den känslan?
man kan inte lita på killar. killar är svin. men det senaste är att tjejer är som killar. så ingen kan lita på någon. vilken vacker värld va?


jag har bara en fråga, varför skriver du ingenting om bruna människor?
man vill ju inte vara rasist.


blondinbella: vill du gå på dejt med mig? jag har det skitsvårt att ta mig ur singelträsket..
är inte så mycket för att dejta, men kom över på en film och en flaska rött så kan vi snacka, affärer och personlig utveckling och zzznark...


kl är typ 4 men du ärä homoo ähdå fräääääädruki
bara för att jag knullar din mamma i röven behöver inte betyda att jag är homoo


har du hår på snoppen?
skit i det du!! 


frågestund


jag har fått massa nya läsare. det är roligt men läskigt. känner ett visst ansvar som opinionsbildare. tyckte att det var på tiden för en ny frågestund. så alla nya kan lära känna mig på djupet som alla gamla redan gör. tveka inte nu att ställa frågor. tyckte att det var bästa att göra detta en sen fredagskväll, blir nog mest och bäst frågor då. kanske håller ut till lördag. fråga på nu, du kan vara anonym och elak. men inte för elak, men helt anonym. några frågor på det?frågorna kommer granskas innan publicering. puss på er och puss på bicce.


hej bullen..
hej bullen, jag har ett litet problem, varje gång jag lyssnar på musik sätter jag fast hörlurarna i bröstvårtan. är jag en galen, masochistisk, bdsm-freak. eller är jag en normal tonåring?
 
jag har en tjock flytning ur penis också. det händer bara när jag skakar den för länge efter att jag kissat. mamma har sagt att skakar jag mer än tre gånger så leker jag med den och hon har också sagt att man inte får leka med maten. men jag har sett på tv1000 att en del tanter äter gubbarnas penis, sen leker med den. varför får dem men inte jag?
 
//förvirrad 


det rimmar ju på kristanstad
har man väntat 15 år så kan man ju lika gärna vänta ett tag till.


discofisk


robban satt på jobbet och gottade sig med lasagne. så säger han "ingen smak har jag". han är förkyld stackarn. det kanske är lite empatilöst att skriva detta men jag tyckte inte synd om robban. jag tyckte det var slöseri med god lasagne. han kan väl äta nyttig och äcklig mat när han är förkyld, istället för att sitta sitta och fresta mig till ingen nytta. lasagne skall avnjutas när man är i perfekt 100 procentigt fin kondition.

det hände igår. idag har det lagats lasagne. fick lite hjälp också, inte vilken hjälp som helst utan av min kära mor. hon kan laga lasagne hon, även om den inte är trasig. det var tryggt att ha hennes vakande öga över spektaklet. gott blev det och ganska mycket. men får fem kilo köttfärs till på fredag.

men ända sen jag flyttade hemifrån har jag sackta men säkert blivit dummare. kan vara för att jag är bruksare och inte behöver tänka, men jag tror mer på att det är för att jag inte äter fisk längre. den enda fisken jag brukar laga är lax, gott som fan, men det blir inte så ofta.
det som har räddat mig är ju att jag har haft flickvän, men nu har jag ju inte det, då blir det än mindre fisk att äta.
måste hitta några goda enkla fiskrecept som jag kan göra till vardags, det räcker ju inte att äta det på fredagar och lördagar bara.


fuck buddy

är det bara jag som blir lite fundersam när jag ser detta. kk-joggen. är dem inte lite väl unga? det är ju bara killar! var det något evenemang under prideveckan?


åh en äckelhund


jag var ute på en pw modell längre. vaknade för tidigt idag. det är väl livskvalitet att få sova utan att oroa sig för telefoners larm.
promenaden var lång men den gick snabbare än beräknat. så jag traskade in på mitt gamla jobb. hade tänkt på det idag att det var länge sen någon klagade eller sagt nåt om håret. det första jag får höra, är det conan barbaren som kommer. åhh, mina gamla arbetskamrater vet precis hur de skall muntra upp mig. de tyckte jag var skäggig också, hihi.
där är han, jaha nu blir det bråk!


äntligen kom smset jag så länge väntat på. frank dandy har lyckats packa ner ett par badhorts och åtta par kallingar och skickat med posten. grattis till er och till mig. nu skall det badas, spelar ingen roll om det så är day after tomorrow-väder, jag och badisarna skall ner i sjövatten, basta!!


finn fem fel. prova finn 15 fel. 15 kilogram!! *snyft*
det växer kokosbollar i träden.


bästa plagget att ha när man diskar? måste ju vara badbyxor. det är ju en överhängande risk att bli blöt när man diskar. även för tjejer som tittar på när jag diskar iförd mina nya badisar.stek på ballen, tänk om man hade det på söndagsmiddagen. skapligt pinsamt.


kan ge mig fan på att detta också är bögarnas fel!!


efter att ha lyssnat på nya trivium har jag gråtit en skvätt, kan vara pridegroggen som talar, och lyssnar på gamla trivium för att rensa skallen och bli på bra humör igen. jävla nya trivium att förstöra.

det är bögarnas fel..
idag blir det bara pridegrogg. och nya trivium.


fitte goes pride
detta är tusanimig inte rättvist. varför är det bara snygga och smarta affärskvinnor som får sina bloggar sexhackade? varför kan aldrig min blogg bli sexhackad? är det för mycket begärt? skulle det märkas någon skillnad? vem vet, jag blir ju aldrig sexhackad.

jag tar bort brandväggen en timme, nu har ni chansen att sexhacka mig. sexhacka mig lite försiktigt i början! sexhacka skiten ur mig!! sexhacka mig hårt i rööööven!!!jag är en man som älskar nostradamus
när jag läser om 27 club  får jag dödsångest, men tankarna far ändå vidare till s club 7. det känns ovärdigt på någotvis.
jag ser framemot 28 september. har alltid haft åldersnoja, men denna gången känns det skönt att fylla och skönt med en fylla. tur på så många plan att jag inte håller på med musik tror jag, för min och eran skull. men jag har funderingar att starta en pojkgrupp med en söt kamrat och auto tune:a mig genom livet. men då får man väl en youtube-dänga, någon avundsjuk knasboll mördar mig och detta blir det sjukaste ni läst sedan tvillingtornen blev "planade"och nostradamus redan förutsett det på 1500-talet.baboon


det kändes som det var extra mycket blickar på fitte på stranden idag. kan ha vart att de inte såg runt mig. eller de kanske märkte att jag kört mycket triceps eller nåt. är man en snygg brud i lyxförpackning så är man van liksom.

efter duschen såg jag. jag hade en röd ton som tillochmed tomater har svårt att matcha. och alla vet att röd är en färg som blickar dras mot. exempel. en bild på en söt babian med rött anus. inte tittar man han i ansiktet. man vill inte se anus men man kan inte låta bli.

fick en egobost ett tag iallafall.


träna på att vara mindre tjock


nu har jag tröttnat på att vara tjockis!hittelön till den som hittar mina gamla magrutor.
wanted dead or alive. 9 lådor gösser som jag druckit sen nyår och allt fikabröd och alla glassar. "jag ska klippa hans tong, göra kaos med han."

nu är det slut på det roliga. igår vart det promenad/power walk, gympass, minigolf (inte så jobbigt ur fysisk synvinkel, men man får kämpa psyksikt för att inte få utbrott, speciellt med alla psykningar. men jag kom två tillslut av fem.) sen en pw till.

dumt nog började jag titta på kalle och chokladfabriken. varje gång de bröt av en chokladbit så rann det till i munnen på mig. och den tjocka grispojken bara åt och åt, blev sugen att äta upp honom!!

"allt i detta rummet går att äta. till och med jag. fast då är du kannibal och det anses opassande i de flesta kulturer."

tog en proteindrink innan jag la mig. drömde om pizza.


shut the fuck up, get up


fast jag går och lägger mig istället. känns lite lagomt men konstigt att bara gå ut och göra en natt, men jag har inte gjort något. nu långledig.

jag kom till jobbet med en matlåda, jag går hem med fyra. om jag håller på i den takten kommer jag ha åtta matlådor imorgon!! vad jag skall göra med alla matlådor? det finns oändligt med häftiga saker man skulle kunna göra. men jag har en dröm som poppar upp i huvudet. tänker att man fyller alla med mat.


hur tråkig är jag? jag tar med sex hårdingar med svettig ost. äter tre först, sen tre senare om det behövs. tydligen har det inte behövts de tre senaste skiften. det är bra med rutiner, försöker den tråkige att intala sig.

acdc


sitter på jobbet och youtubar lite musik. har gåshud, vet inte om det är musiken eller om det är för att de fixat ac:n.


RSS 2.0