va ska man säga


jag är sjuk om någon lyckats undvika detta faktum. jag har jobbat dum som jag är, men går hem och dör sen. inte orkat träffa någon på hela helgen och denna veckan. har tittat slut på alla filmer jag har. ett härligt quentin tarantino-rally har jag haft. de hänsynslösa, pulp fiction och båda kill bill, faktiskt bättre än jag minns dem. hatar ju uma thurman, så det är konstigt hur mycket jag kan uppskatta filmerna ändå.
såg machete för första gången, har ju lite tarantino koppling, blev väldigt sugen på tacos när jag såg den. hatar att vara sjuk, bara ligger och är uttråkad, då blir jag hungrig hela tiden och tjock. hungrig och tjock. träningssugen blir jag också, går ju inte att se fight club utan att vilja träna, brad pitt gör sig bra i full hd!


har titta på massa dåliga tvprogram. ett av dem var om objektsexuella. hon var ihop med sin pilbåge, men hon tröttnade på han. för mycket tjat troligtvis, det kan ta död på de flesta relationer. nu har hon gift sig med eiffeltornet. det måste vara sjukt jobbigt att bli brädad av en kändis. att se deras kärlek blomstra i tv och tidningar. men det var inte det som var konstigt. det konstiga var att hon tyckte att tornet var en tjej. hon har gift sig med en av de största och mest kända fallossymbolerna i hela världen, men hon säger att det är en tjej. hon är ju helt rudis!
för er snuskhumrar där ute, som undrar om hon hade sexuellt umgänge med grejerna så är svaret ett tveklöst ja. hon fick många och långa sköna orgasmer tillsammans med sin pilbåge. lite svårare att ha sex med eiffeltornet kanske, många tittar och det krävs nog en och annan tub med glidmedel. det är ju inte bara som att bli fistad liksom.

kan man bli kär i sin dildo? jobbig att ta med på familjemiddagar. när han pratar/vibrerar börjar alla leta i fickorna efter sina mobiler. slemmigt med kindpussarna också.

uttryckets ursprung kommer tydligen från sverige. en brud som pippade och blev ihop med berlinmuren. måste vara ganska soft. man behöver ju inte ragga så mycket. det räcker nog med ett snabbt "how you doin", sen är man i hamn. men det är slut med berlinmuren. nu dejtar hon en giljotin.

frun - jag är så stel i nacken

frun - kan det vara viagran som jag råkade svälja men som fastnade i halsen?

frun - kan du ge mig lite nackmassage?

giljotin - klart jag kan älskling *kling*!!

*dunsduns* (huvudet som studsade iväg för er som inte förstod det.)

giljotin-  oj, det var inte meningen. nu måste jag börja internetdejta igen *suck*.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0