SV: frågor om kräftor


efter som jag ställt till med stort kräftkalas så verkar alla tro att ja är någonslags talesperson för kräftorna i olika kräftfrågor. här kommer några svar på frågor jag fått.

1. vad är det för skillnad på svenska och kinesiska kräftor? förutom språket så är det faktiskt den enda skillnaden att kinesiska kräftor har sneda ögon. just det, de är gula också. de finns även överallt i stora antal och de är billiga. många svenska kräftor importerar en kinesisk kräfta att gifta sig med, speciellt de horndalska kräftorna.

2. varför är vissa kräftor svarta? det är de afroamerikanska kräftorna du talar om. men som namnet antyder har de ingen hårväxt. men STORA klor, if you catch my drift. vid kokning blir dem ironiskt nog röda indian kräftor, som inte vill bo i förtältet.

3. hur onanerar kräftorna? honorna har det väldigt bra med sina klor, dildoförsäljningen är inte hög så att säga. nästan så att de föredrar onani före sex och på grund av det blir kräftbeståndet lidande. hanarna har det lite knivigare. det är en otroligt smärtsam upplevelse att onanera och väldigt ofta slutar det på akuten med en avknippsad lem i klon, men en ny lem växer ut inom en till tre veckor.

4. vad är skillnaden på signal och flodkräftor? man kan se det som religion. signal är de kristna och flod är judar. de ser ganska lika ut men det finns skillnader att se. speciellt har flodkräftorna stora näsor och svart krulligt hår, de ljuger mycket men är bra med pengar. signalkräftorna har forskat fram en pest som bara biter på flodkräftor och den fungerar inte helt olikt aids, den håller på att utrota hela flodkräftsbeståndet.

 

en tobbe karlsson kräfta

 

 
TGIF


nu tar jag helg, älskar att jobba in fredagar!!


pun of the day..


dagens ordvits får vi från grabbarna på piratebay.org. läs och njut..

love is in the airfan va älskad man blev helt plötsligtfick slutlönen från welding och första lönen från haglöfs denna månad.

52397,61 + 11992 = alx älskar mig

men nått jag inte älskar är skatt, det är djävulenspåfund. seriöst, av mina hårt förvärvade slantar ska jag ge bort nästan 40 000 kronor!! det är ju helt galet!!the self tormentor


äntligen är första helvetespasset över. hjärtat levde sitt egna lilla liv, med allt i från dubbelslag till uteblivna diton. det svartnade för ögonen och jag såg stjärnor. men jag älskade varje sekund av det. men nu är det över för denna gången. men vi syns igen imorgon gymmet.
one month anniversary


 

"i´m going fucking crazy and i´m losing my mind"

de orden skrek zak tell ut någon gång på 90-talet med sitt band clawfinger. lite så känner jag idag när jag och inte träning firar en månad tillsammans. jag hatar att inte få/kunna träna! det har varit bulgarien, tidsbrist och nu halsjäveln som håller på och krånglar till det mellan mig och min kära träning. jag saknar svettlukten, träningsvärken och känslan av att, vafan håller jag på med? jag kunde ligga hemma och chipsochdippa nu.
men är man dum så får kroppen lida. 

men imorgon smäller det, då ska jag göra slut med inte träning, halsont eller ej, ingenting kan stoppa mig.


laxative addict


haha, ja alla har vi våra laster. nog för att det är skönt att skita men..


och vad är det som är så himla woow med att hon har en dotter? blir man steril av laxermedel? eller vill man inte ha sex för man hellre sitter på skithuset hela dagarna? och det måste ju vara kul för dottern i skolan nu efter detta avslöjandet.

sen älskar jag posen också, lite hotfull. typ, aap aap aap, akta så jag inte släpper lite på ringmuskeln. skulle inte vilja gå bakom henne kan jag säga i alla fall.
cockskin


jaha då kom det igen, tuppskinnet. det var en jävla bolt att springa. 19.19. det är ju helt galet!! minns under atlanta os 1996 när jag såg michael johnson springa tvåhundra meter på 19.32 och alla trodde att ingen någonsin skulle slå det. men det har man nyss fått bevittna. det var en jävla  bolt att springa.

okey, det var bara jag och en kille från kristianstad som hade röstat än. men jag tror att resultatet kommer stå sig, kanske.

mätt som en plätt


hm check


idag kom bonusarna från hm. alx fick 100:- i bonus, jag fick 150:-. hon gick i taket. det lät ungefär så här..

- vafan, du handlar ju aldrig på hm!!

- nej, det är det ju bara studenter och tattare som gör!! (om man skall märka ord och det skall man, så handlar ju inte tattarna. så snattar eller snor skulle stämma bättre överens med verkligheten).

- jag skall ha pengarna!!

- ja ta dem, jag är varken student eller tattare.

det stod att jag handlat för över elvatusen i år. elva kronor är nog närmare sanningen. men det är ju bättre att någon handlar med mitt hm kort än med mitt amex platina. ja jag ljög om det sista, men man kan väl få drömma?
NEW WR


jag fick gåshud för tio minuter sedan. inte för att det var för kallt i rummet, det var bolts fel. men även gay var med på ett hörn. 9,58. säger det dig något? det ger mig gåshud. men du satt nog och bloggade då?jag som trodde att det enda de gjorde på jamaica var att sitta stenade och lyssna på reagge. bolt kanske var den lite mobbade killen som alltid fick springa och hämta nytt röka när det gamla gått upp i rök?

men det är ju klart att karln springer fort, har man en gay bakom baken så får man nog eld i den, inte sant? om man inte gillar sådant då förstås, men det gör tydligen inte usain bolt.

men den största frågan är ju hur man kan komma från usa och heta gay i efternamn, tvåan heter alltså tyson gay. man vet ju några svenskar som heter dick och så vidare, men de bor ju i sverige, jag känner inte till någon som heter vare sig kuk eller bög i sverige.

devilhissing


igår var det kräftskiva. det betyder kräftor, stoj och stim. det var överlag en trevlig tillställning.

som vanligt var alx fyllehungrig när vi skulle traska hem från stadens gator och torg. hon beställde en kebabrulle och jag en hawaii. väl hemma skulle vi till och börja äta när alx får något ondskefullt i blicken. inte helt olikt en ilsken dvärg. och hon väser fram ett
 
- ge mig pizzan

jag ger ett hjärtligt skratt till svars då jag tror att hon skojar. då väser hon så där djävulskt igen

 - ge mig pizzan

tror inte jag behöver berätta slutet på denna lilla historia. men jag fick äta kebabrulle.

child giraffe


sitter och väntar på alx, hon duschar, sen ska hon sminka sig. för att göra väntan kortare eller det går kanske inte, men roligare då? tänkte jag ta en bärs. men mina var ljumna och det uppskattar inte öltarmen så mycket. började rota runt lite i kylen och hittade denna.den smakar skit, men det är kall skit och det är bättre än ljumen öl. men jag började undra hur de som hittade på att göra girafföl tänkte när de kör dem i 33cl burkar. vanliga halv liters hade funkat lite bättre, men det bästa hade ju vart sådan där 1 liters flaskor de har utomlands.
se på fan, nu har hon behagat stiga ur duschen. då börjar nedräkningen 30min, klick.
lovechild


fick sms från ica, nu har våra kärlekshårddiskar från webhallen kommit. drar till med en vit lögn till alx och slänger mig upp på min blåametallspringare och susar med höstvinden i håret. väl i kön så stod de flesta på inte paket sidan (den av köerna med paketetn, döh), det var bara en morsa med två ungar framför fast klockan var elva, pensionerstid. när jag står och väntar på den dryga morsan som låter ungarna 5 och 3 betala sina tidningar och tycker att de är så gulliga, fast hela kön och han i kassan tycker hon seeegar sig. ändå ska hon kolla allas reaktioner på att en 5 åring klarar av att hålla i en femtiolapp och sedan på kommando ge den till killen i kassan. jag säger bara, bravo, hatten av till dig, gud vilken duktig unge du har, rena rama underbarnet.
under tiden allt detta utspelar sig försöker jag fördriva tiden, läser sms-avit bla. och upptäcker till min stora fasa, "paketet hämtas tidigast 11-13" det vet man ju vad det betyder, klockan hinner ju säkert bli tre innan de fått upp paketet på hyllan. frågar killen i kassan i alla fall och han tror inte att de fått upp det men han kollar. se på fan tror du inte att snällgrisarna på ica fått upp paketet. fyfan va gött!! kommer hem och överraskar alx med kärlekshårddiskarna, ni skulle vart med, det var tårar och kärlek i hela rummet.

C:530mb ledigt av 465gb
E:7,8mb ledigt av 931gb
H:49,6mb ledigt av 698gb
J:431mb ledigt av 465gb
K:971mb ledigt av 298gb


ni ser, vi behöver en varsin kärlekshårddisk på 1000gb eller 1tb var!!

 

passive potato crisps&dip


nu har det hänt igen, jag har stukat fingret! alx ockuperar min dator, kvar finns hennes jättesöta, men inte så användarvänliga mini-dator. vad som gör den än mer farlig är när hon har chips&dippat samtidigt som hon bloggat med den lilla. hela musplattan är halare än en ishockeyrink med massa politiker på.
där kommer ett intet ont anandes fittefinger och ska dra upp muspekarn på mozilla ikonen och smack! sa det bara, så fick fingret en ofrivillig flygtur in i  den lilla ynkliga tio tums skärmen, fingret hoppar upp snabbare än kvickt och dammar av sig och för att kolla att ingen såg den pinsamma flygturen. nu är det bevisat att passiv chips&dipp är lika farligt för dina medmänniskor som passiv rökning är.
kul jobb


har jobbat ett par dagar på haglöfslager nu. vet inte om det är jag som är barnslig, men så här kan ett uppdrag se ut. man knappar in på datorn och upp kommer, kör DD 123 till BH 212, BJ 354 till FK 521 (mina initialer).

när man lägger in kläderna varsamt (slänger) i kartongerna så är kanterna tokvassa, inom en till två veckor kommer armarna se ut som en emos eller än värre, som edward scissorhands flickvän.

när man arbetat några timmar och hungern börjar göra sig påmind, då ska man hämta någon jacka som heter mango eller papaya. det är ju bara retsamt att döpa jackorna till sådana saker. man blir ju också sjukt sugen att åka utomlands när man snackar mango och papaya, fatta vad gött att sitta på stranden med en fet paraplydrink med en mango skiva på kanten.


fitte buchannon


har varit arbetslös i en vecka, känns som man prickade in rätt vecka att vara det (pga sol. red anm.). men i morgon börjar slitet igen. men jag har vart väldigt aktiv arbetslös, förutom när jag legat på stranden hela veckan. men det har mest vart ett jobbprov på de jobb jag sökte i bulgarien.


nu ska jag bara hitta ett par orangea badbyxor, lära mig simma och lära mig springa i slowmotion (de gjorde väl det på killarna också?), så kanske jag får jobb där nästa år.


snygg, sexig, sjuk


det är jobbigt att vara sjuk, men vad som är än mer jobbigt är att vara sambo med någon som är sjuk.

det är en orgie i självömkan, som man inte har sett sedan jag själv var sjuk (jag är kille, då är det ok).
utbrotten haglar tätare än riskornen på ett bröllop (hallå, är du inte sjuk? hur kan du orka bråka?).
säger bara tack och godnatt, till en god natts sömn. det är hej snörvel, hallå host och tjena snark.
det går inte att följa med ut och göra något, men att städa hela lägenhetetn inklusive torkning av lister och golv, det har du kraft till.
det skall klias i hårbotten och på ryggen, det skall lagas mat (inga problem).
men man undrar ju om det är en charad för att få uppmärksamhet? men hur det än är så är hon så söt när hon tycker synd om sig själv och jag älskar hesa tjejer, så nu ställer jag frågor, enbart för att få höra henne prata. inte för att få höra något vettigt, vilket jag ändå aldrig får.
tur att hon är sjuk och inte kan läsa det sista, för det är väl synen som försvinner? eller var det lukten?

bögen i boxen

one for fitte

alx hade lite problem med motoriken under middagen (konstigt nog). så jag var tvungen att rycka in och mata den hjälplösa, fagra och dyngraka mön.

det lät lite så här..

fitte - en för fitte

alx - smask

fitte - en för mamma

alx - mums

fitte - en till för fitte

alx - slaffs

och det såg ut lite så här..när det gick för sakta..


..skrek hon, MERA, MERA..
så det gällde att hålla fingrarna i styr och dra bort fingrarna innan monstret slog igen sina enorma käftar.

men det var gulligt.RSS 2.0