SV: frågor om kräftor


efter som jag ställt till med stort kräftkalas så verkar alla tro att ja är någonslags talesperson för kräftorna i olika kräftfrågor. här kommer några svar på frågor jag fått.

1. vad är det för skillnad på svenska och kinesiska kräftor? förutom språket så är det faktiskt den enda skillnaden att kinesiska kräftor har sneda ögon. just det, de är gula också. de finns även överallt i stora antal och de är billiga. många svenska kräftor importerar en kinesisk kräfta att gifta sig med, speciellt de horndalska kräftorna.

2. varför är vissa kräftor svarta? det är de afroamerikanska kräftorna du talar om. men som namnet antyder har de ingen hårväxt. men STORA klor, if you catch my drift. vid kokning blir dem ironiskt nog röda indian kräftor, som inte vill bo i förtältet.

3. hur onanerar kräftorna? honorna har det väldigt bra med sina klor, dildoförsäljningen är inte hög så att säga. nästan så att de föredrar onani före sex och på grund av det blir kräftbeståndet lidande. hanarna har det lite knivigare. det är en otroligt smärtsam upplevelse att onanera och väldigt ofta slutar det på akuten med en avknippsad lem i klon, men en ny lem växer ut inom en till tre veckor.

4. vad är skillnaden på signal och flodkräftor? man kan se det som religion. signal är de kristna och flod är judar. de ser ganska lika ut men det finns skillnader att se. speciellt har flodkräftorna stora näsor och svart krulligt hår, de ljuger mycket men är bra med pengar. signalkräftorna har forskat fram en pest som bara biter på flodkräftor och den fungerar inte helt olikt aids, den håller på att utrota hela flodkräftsbeståndet.

 

en tobbe karlsson kräfta

 

 
Kommentarer
Postat av: Mike

Underbart! =D

2009-08-29 @ 15:47:20
Postat av: lillasyster

haha ' du kan du brollan! :D

2009-08-29 @ 21:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0