hehe "en öl"

 
har alltid sett mig själv som en progressiv människa i framkant av allt som har att erbjudas. jag följer även forskning med nyfiket och öppet sinne.
 
 
don´t mind if i do.
 

fyra löpband och en begravning

 
det finns fyra löpband på gymmet. det brukar vara mer än tillräckligt då många av damerna/kärringarna brukar föredra de crosstrainers som finns att tillgå. på mitt förra gym gick det tillochmed så långt att handgemäng låg i luften då en tant skulle gå av och fukta strupe och avfukta panna. då var den annars så långsamme andra tanten kvick på foten och hoppade upp på den första tantens crosstrainer, mitt frammer hennes nytorkade panna. fula ord släpptes från tungor och vibrerade sig in i hörselgångar. 
 
men denna gången dög tydligen inte crossarna, så jag fick så fint vänta. nu skulle kärringen gå. eller snarare stå. 3km/h hade hon ställt farten till på bandet. jag står still snabbare än så! sen har hon mage att gå och hämta vattenspruta och papper för att torka av all svett av maskinen. 
 
 

S&M

 
att titta på dansfilm utan ljud gör att det ser ganska löjligt ut. nästan lika löjligt som jag ser ut när jag sitter svettig och stånkar  i gynekologmaskinen på gymmet. men sådana övningar sparar jag till tidiga lördagsmorgnar, gärna SHM-helger också.
 
jag skall ha SåhM idag, myspys.
 
 

gösser

 
slut på vita månaden. det firas med en grön helg. och med det menar jag inte panta burkar och köra hybridbil!
 
 
 
 

vill man inte lukta as får man lida pin

 
hade tråkigt, gick ner i källaren för att se om det fanns någon tvättid. till min lycka var hela stugan ledig och tillgänglig. slänger i ett par maskiner och går upp och diskar. en timme senare går jag ner för att byta maskin. men det är ogenomförbart. dörren är låst. någon har kidnappat mina kläder!
 
känslorna som sprids genom kroppen är dem samma som vid vilken större kris som helst. rädsla, ångest, ledsamhet sen sist ilska ala bryan mills. tankarna for åt alla möjliga och omöjliga håll. vem, vad, var, när och varför. sitter någon just i denna stund och sniffar på mina brunbrända kallingar? är det någon som gnider klitoris mot mina oskyldiga strumpor? eller ligger de redan ute på blocket? det mest troliga är att någon vill ha en större lösensumma. mina kläder är fabian bengtsson och det är inget att vara stolt över. men är jag rätt person att försöka utpressa? jag är ju för bövelen arbetslös!
 
det visade sig att jag skrivit upp fel tid bara på listan. jag tog fredag kväll istället för torsdag kväll. det han finngubbarna upptäcka, ta nyckeln och sitta och ruva på den.
 
fick ha ett spännande liv ett kort tag. nu ner och byta maskin igen.

hej mamma och pappa

 

när det är reklam på tv då är det texttvtime. här är ett axplock av allt skoj man kan hitta där.
 
40 år för fejkad noshörningsjakt.
"världsnaturfonden wwf välkomnar en rekordhård dom mot tjuvjakt i sydafrika. en thailändare har dömts till 40 års fängelse för att ha fejkat noshörningsjakt med prostituerade."
 
har thaisnubben satt på stora horn i ansiktet på oskuldfulla thailändska horor, sen jagat dem med mössa och bössa i högsta hugg? skulle ha vart svärd kanske.
 
"ökad cancerrisk vid måttligt drickande."
 
hehe, skönt. man har väl aldrig vart speciellt måttlig.
 
"11-åring grillade politiker i kina"
 
det kanske låter gott.
 

power awake

 
efter en rask promenad kring ett grårdaskigt avesta, men med trevligt sällskap kommer jag hem till en oändligt mysig soffa. klämmer en burk keso och komjölk, har vit månad så jag äter bara vitt. socker, mjöl, vit choklad och andra nyttigheter.
 
sen toksomnar jag. efter fyra timmar, massa avdomnade lemmar och de sjukaste drömmar om diverse seriefigurer vaknar jag upp. omtöcknad och rutig på kind.
 
kollar på texttv om vad som komma skall, råkar se att det har vart shrek på under power napen, det är skönt och förklarar så mycket.bättre.
 
 
 
 

hör av dig om du vill ha hjälp med skedning, knivning eller gaffling.

 
hehe. hittat ett jobb jag skulle trivas med. men jag skulle ha lite mer förmånliga priser, typ en påse bullar eller liknande. då blir jag ju mer att mysa med också. men på söndagar när kärlekskranka flickebarn ligger hemma bakfulla och skäms för gårdagens sönderslagna klackar och tak, då kostar jag shortan.
 

söndagsnöje

 
jag älskar söndagar, kan vara för att jag för tillfället är arbetslös, men det hör inte hit.
 
man vaknar tio, skummar fejjan, aftonbladet och instagräm på luren. samlar kraft för att söka reda på och ta tv-dosan. sen slår man på sexan och det är kungprogrammet, nyc prep. massa bortskämda småskitar som bråkar och intrigerar med varandra.
 
i dagens avsnitt hade puffrillan fixat en välgörenhetsmiddag för sina vänner och massa tjejer. pengarna skulle gå till att borra brunnar i afrika. men jag tror han hade annat borrande i åtanken när han slängde ihop middagen, hehe, bitches loves charity.
 
 

fitte goes project runway

 
bra början på min vita månad, ingen snö. fast har tydligen vart nykter i tre veckor, tur man har instagräm så man håller koll på allt viktigt man gör. men det jag är mest stolt över är inte att jag låtit bli kröken, utan att jag lyckas att inte klä ut mig dessa två sista helgerna. 
 
men har stora planer till nästa år. jag och min vapendragare skall vara drake och drakdräpare. kanske drakdräparen är topless, eller kanske heman. men vi har ju ett helt år på oss att sy och bestämma oss.
 
 
måste sluta baka kladdkaka och göra äppelpaj hela tiden först.
undrar om jag passar i pottfrilla? det passar ju att håret är pissgult också.
 
 

nästan

 
detta är pinsamt nära sanningen, nästan för nära för att jag skall våga erkänna det. men som tur var fanns det en avgörande skillnad. jag vill ju slicka på din hamster.
 
 

hehe, boobies!!


gröt är gott, osv..

 
var nyss i norge. passade givetvis på att se lite tv. de hade samma dryga zalando reklam, fast med någon annan snubbe. lika dryg dock och på norska, helt oväntat. men tror det vara samma tjej som gapade på slutet.
 
sen såg jag danska paradise hotell, textat på norska. inte ens äggröra är så rörigt! tur att jag fattar boobies, det är universalt. men det roliga var att två stycken personer i huset hade blivit kära på riktigt, jag skriver fortfarande om paradise hotell, inte bonde söker fru eller om någon ensam mamma. de sa att det älskade varandra. visste inte att det var en sådan kompetent komediserie.
 
 

sämsta bloggpolarn

 
oj, hade glömt lösenordet. sorry bloggen, ta det inte personligt.
 
 

RSS 2.0