best gift ever


haha, måste nog ta tillbaka det om bästa presenten. fick precis detta smset av mickeT

"Grattis kompis!! I brist på annat, och maxgräns på 30:- (ville ju inte glänsa över nån nära och kär) blev det denna fula lilla jävel=)"kommer aldrig bli att jag laddar min mobil nu. vill ju alltid ha det coola arga monstert. så går det inte att ringa till mig för mobilen är avslagen, så är det inte för att jag inte orkar prata med dig..

25 and stopped counting


först vill jag bara tacka för en trevlig tillställning i lördags. men till nästa gång så tycker jag som diskansvarig att alla ska följa roys exempel och groggar på vatten. det blir såå myclet lättar att diska då, än att diska allt rött och grönt slaffs som alla envisas med att blanda i sin sprit.


såg bilderna från imorse när jag fick presenter på sängen, av 40 bilder blundade jag på 38. på de andra två bilderna hade jag ett av ögonen halvöppet.

dagens näst bästa present är nog att californication har börjat igen, 47,3% and downloading..hihi känner mig som ett litet barn på sin, hmm, födelsedag?


dagens mest oväntade

i´ve got wood (nej, inte morgonstånd!)

kommer du med jd, så är du välkommen


efter som jag slutat att fira födelsedagar, och jag fyllde 25 för första gången redan förra året (jag fyller 25 i år igen!!). så har jag inte bjudit några till alxs hejdåfest. som hon säger är ett kalas för mig också.

så härmed är DU inbjuden hem till oss på fest lördagen den 26 september. "inbjudningskortet" består av en flaska jack daniels, som DU givetvis står för (om du kommer med en liten flaska får du gå före klockan 22:00), och som jag givetvis förträr i gott sällskap. det vill säga DU (jaja lite smörigt var det sista, men det kan de vara värt)!


dagens, nej årets sämsta..


det drar ihop sig till sänggående

alx - har du stängt av datorn?

fitte - ja, chefen!

alx - har du släckt i hallen?

fitte - nej, jag har ingen släkt i hallen!


knock on woodit gives you wood


alx - jag blir inte bara kåt av den där doften, jag blir helt galen! jag gör vad som helst!!

nu står hon och diskar hahaha, hon hatar att diska! det är nästan som kattmat för "prawnsen" i filmen district 9. de gör vad som helst för det. det är en bra film för övrigt.

undrar vad jag får i födelsedagspresent.. men det kanske är dumt att köpa något som gör att man tappar all form av egentänkande.
jd&c in box


så, nu har man blivit dagvild. det tog en och en halv vecka.
läst om en tjej som skulle hälsa på sin kompis med en box. efter som det var tjejer så kan det inte vara en x-box. då lär det ju vara en bag in box hon menade.
är det fredag idag? började jag tänka då, kom fram till att det var tisdag och att de tjejerna troligtvis är lådvinsalkisar, men nu ska ni inte tro att jag dömer dem för det. fanns det jd och cola som lådvin så skulle jag också vara lådvinsalkis.mc hammer


om cirka fem minuter kommer alx lägga upp linda sundbloms nya video på sin blogg. låten var helt ok, men videon var väldigt mycket 80-tal, man kan lätt tro att mc hammer gjort koreografin.you can´t touch this!


deep man, deep


idag under min raska promenad i det vackra höst vädret, på väg till gymmet, stannade jag och förundrades över våra pensionärer. de stod och höll på med den nobla sporten boule. det är en fransk sport som bäst avnjutes med en flaska gott rött och en baguette på en trottoar.
sporten går ut på att man kastar ut en liten boll även kallad petit couchon, för att sedan kasta en större boll och försöka komma så nära den lilla bollen som möjligt. så ni hör, reglerna är ganska enkla. men det är så bara för att gamlingarna inte skall glömma reglerna.

men det var inte det jag tänkte på. utan mer att, de har jobbat och slitit hela sina liv. de har drömt om den dagen de skall få gå i pension och få göra precis vad de vill. de väljer att gå till grusbanan och slänga bollar, inte på varandra för det hade ju vart ganska skoj, utan de slänger bollar på bollar.
så ungdomar, ett litet råd från mig till er. tänk inte så här att, den och den grejen  kan jag vänta med tills jag blir pensioner, utan gör det nu i stället, hörde ni det alla? gör det ni vill nu. lite carpe diem ungefär. fan va djup jag blev, visste inte att jag hade det i mig. nästan lite björn ranelid över mig.think about the children in africa..


nu kom virvelvinden hem från jobbet. hon skriker

- flytta på dig!

kollar i påsen hon har med sig från sitt jobb. chipsochdipp är det.

hon berättar att det var någon slyna som hade vart upp och köpt chipsochdipp och sedan sagt att hon skulle hem och chipsochdippa. jag sa att om jag vart kassabiträde hade jag nog inte skulle sålt det åt henne. alx hakar på och säger att man kan skylla på att personer är för fulla, men det är nog bara folköl det går att göra med. jag kontrar med att man kan säga att hon var för ful kanske? ässh nu ska jag slutra trötthets pladdra. det är enbart för denna fina bild jag gör ett inlägg.

japp, klockan är halv ett och hon vräker i sig chipsochdipp, det sköljs ner med en god bubblande fanta.

jag håller på och göder henne till jul (eller hon gör det så bra själv, den självgödande gri.en). då skall hon ligga på middagsbordet med ett äpple i munnen, haha, nej jag bara skoja. hon skall givetvis ha ett ny dippatchips i munnen.

 

jaja, jag erkänner. jag försöker göra henne så stor så ingen i stockholm vill ta i henne, inte ens med tång.
dagens anagram


rikets sal blev skitarsle i detta ganska roliga anagram.

 


*Ett anagram är ett ord vars bokstäver kan kastas om så att de bildar ett annat ord.


movie night at the karlsson residence


jag har duschat, borstat gaddarna, helt enkelt gjort mig redo för sänggående. jag har valt film, den dög inte åt alx. jag har bytt film och det blev inte helt oväntat en romantisk komedi, alla tjejers medicin på, allt?

jag släcker ner i vår lilla biosalong, startar filmen, lägger mig i sängen och drar upp täcket till hakan.

filmen börjar, det är meg ryan, kate hudson, jennifer aniston eller kanske julia roberts som spelar mot matthew mcconaughey. alltid samma gamla skådisar.

efter tio minuter stängs den lilla blogg-datorn ner brevid mig, det var allas våran blogg-drottning alx som slutfört sitt skiftet och således stänger av sitt vektyg.

alx - spola om filmen!

jag går upp och startar om filmen. det går tio minuter så traskar hon upp och ska hämta snask eller chipsochdipp.

när hon kommer tillbaka måste jag förklara att meg ryan är kär i matthew mcconaughey men de kan inte få varandra på grunda av att deras hundar har dejtat förut och att det skulle bli pinsamt, typ.

sen börjar hon dippa och knaprar på sina chips, dippandet har en viss ljuddämpande funktion måste jag säga. men det är inte lätt att se en engelsktalande film, utan text, med "chrisp knarchk slaffs" i örat, men vad skall man göra?

nu ringer telefonen, hon måste svara för hon har jour, det får hon betalt för. tror du att jag får betalt för alla sena kvällar jag blivit väckt eller alla tidiga morgnar jag blivit väckt? svaret är givetvis nej. men jag har ju fått mycket kärlek *blinkblink*. det går tio minuter som vi måste spola tillbaka. nu har vi kollat film i en timme men sett en kvart.

vi startar igen och jag somnar.


duck


kommer hem helt slutkörd efter gymmet. till min fasa ser jag att alx har skrivit positivt om pitbull och låten hotel room service.

alx "om jag blir partysugen när jag hör den här låten? det finns bara ett svar på den frågan!"

för att citera mig själv (det är då man får de bästa citaten).

"hoppas att svaret är NEJ! jävla öststatslåt, fick du någon sorts smitta när vi var i bulg? isf är den smittan värre än svinis! videon ska vi ju inte ens tala om, sicken plopp han är!"

så, nu fick jag det ur mig och det känns lite bättre. på tal om öststaterna. ser dessa jävla hollywoodfruarna över allt. en av dem heter anna anka. bara det är ju jäkligt skojigt. men det roligaste är ju att de ser ut som riktiga öststatshorstransvestiter.

jag passade också på att skriva en liten dikt till de tre hollywoodfruarna:

ett äkta jävla öststatsluder
med klack, päls och liknande skruder
med näsa för läppstift, rouge och puder
hon är full av liv, ja nästan sjuder


sen att fru anka har en kvinnosyn som gör att inte ens kristdemokraterna vill ha henne i sitt parti, gör ju allt än mer roligt.en hårdkokt slacker


alx kommer hem, hon stormar in i sovrummet i jakten på en riktigt blöt puss. hon ringde från jobbet när hon hade lunch, hennes saknandt har vart stor.
jag bara väntar att hon skall upptäcka "det". hon upptäcker "det" inte förrän hon får sin hett eftertraktade blöta puss.

alx - DU LUKTAR ÖÖLLL.

sedan ser hon den vackert glimmande guldiga burken. jag kunde inte hålla mig. jag känner att jag måste ta detta nya slacker-liv på allvar, det är inte lätt att gå från att vara en hårt arbetande lönetagare till att bli en arbetslös bidragstagande loser, inom loppet av 48 timmar.
känner att nästa steg i evolutionen (finns det något uttryck för bakvänd evolution? att åldras kanske?) blir nog en vit nätbrynja. helst bättre begagnad så den har den där härligt gula nyansen av spilld öl och intorkadsvett. hon fortsätter att prata med mig ett tag, men av mina svar att döma, jag är trött och dryg,  så slutar hon och ställer frågan

alx - är det den första?

jag skrattar lite lätt för att lura in henne i fällan

alx - va fan fitte

skrattar lite mer, hon börjar se sig om i sovrummet

alx - om jag går runt i lägenheten, kommer jag hitta fler öl burkar då?

fitte - haha, neeej.

säger jag på ett väldigt otrovärdigt vis

alx - fitte, kommer jag hitta det eller?

fitte - haha, inga BURKAR..

alx - har du druckit SPRIT?

fitte - haha

sen flackar jag lite med blicken för att verka påkommen som värsta skåpsuparn

alx - du har varit arbetslös i EN dag

fitte - fattar du hur påfrestande livet som arbetslös är?

undrar jag, för att sedan håna henne lite för att hon var lite väl lättlurad. men för att citera ett klassiskt kultband som the kristet utseende:

"Alla tjejer, dom är, dum i huvve
Själv har man endast ett fel, man är en jävla idiot
Labil, frigid, lättretad
Kan ej dricka sprit vad är det för fel

Lätt att lura svår att bli av med, Quinna!
Lätt för att sura in i det sista, Quinna Hora!"

det får sammanfatta min första arbetslösadag..jew


fitte - weinberg, är det ett judiskt vin?

räkan - judiskt? det är väl tyskt.

alx - men så finns det väl tyska judar också?

fitte - haha ja, men inte så många längre..

kommer en tysk på fest idag, gäller att sätta ribban på en låg nivå, riktigt låg nivå.


 

 
lite av varje


det funkade, det var roligt. givetvis är det tequila knack jag skriver om. eller mintu knack, rättare skrivet. det slog till och det slog till som fan. men det kan ju ha vart någon av de åtta ölen eller kanske den halva flaskan captain morgan också? men det får jag aldrig reda på. tog förresten med mig en färdknäpp när jag skulle ner till krogen, det är ju en otroligt lång väg att gå, i alla fall på fyllan.

men heter det färdknäpp? sökte på google och fick bara upp massa texter om förlossningstjossan, färdknäppen i det sammanhanget är "pippet" som får igång hela barnafödande processen. en som skrev om det trodde att det var själva bankandet under samlaget som fick ungen att vilja komma ut, men det tror jag inte på. vilken unge skulle vilja komma ut och se sin mor och far (förhoppningsvis far) liggandes och pippa? det är något inte jag skulle vilja uppleva. men det trodde hon, pucko! det är tydligen något i sperman som sätter igång värkarna och det, så det hjälper inte om man typ sprutar i ansiktet.
men tillbaka till den första färdknäppen nu, det blev en halvliters cola flaska med rom och givetvis cola i. hade kanske hunnit dricka tre munnar när jag kom fram till kingen. det var nästan ingen kö så jag kom in snabbt. men vad gjorde lilla fitte med sin färdknäpp då, undrar ni. jo den åkte ner i byxbenet alá parken15årsfylla. är fan expert på att smuggla in sprit på krogen. men det roliga var att jag helt öppet hade gått runt och druckit ur halv liters flaskan inne på kingen.
nej jag kommer inte ihåg, har kameran att tacka för det minnet. sen tappade jag bort bankomatkortet inne där också, så jag ringde 118118 för att få numret till dit man spärrar kortet. men när de svarade så glömde jag bort varför jag hade ringt. efter krogen var alx för ovanlighetens skull fyllehungrig (IRONIDELUXE!!!) vi gick till attila, men när jag skulle betala gick det ju inte för kortet var ju borta. imorse när jag vaknade kollade jag att mobilen och kameran var med hem och det var dem. men hittade inte på plonkan, den sitter ju ändå fast med kedja och allt så den borde man ju verkligen få med sig hem. men den låg så fint upplagd på rumsbordet, med byxorna brevid. skärpet hade jag också tagit ur av någon anledning. sa jag att jag vaknade i t-shirt och kallingar? jag sover alltid naken!! jag blev väldigt chokad. jag tittade i plonkan och jag hade lagt kortet i pengafacket inte kortfacket. men det  var spärrat, så jag kan ju inte ha varit så full?

Tequila slammerdet sägs att man lära sig något nytt varje dag. igår lärde jag mig äntligen något vettigt, jag lärde mig tequila knack. det låter inte mycket för världen, men det ska tydligen vara ganska kul.

man tar en 4:a tequila och lika mycket clubsoda(ramlösa?) i ett snapsglas med tjock botten. sen slår man glaset i bordet,  sen sveper man och PANG!!!
du är knack.

det är bubblorna/skummet som är hemligheten. alla som dricker vin och sedan prövat champagne vet att man blir fullare på det sistnämnda. vilket är det bubblor i?

så av med hatten för bubblorna, länge leve skummet.

 

jag ska ut och käka med gamla jobbet klockan sex, så det är okej.

 

 

 seek and destroy


så, nu är hösten räddad.

vill bara tillägga att jag köpte aerosmith enbart för den gitarren som följer med, den är skönare och jag sätter alla feta riff bättre med den. att bara köpa gitarr kostade 299:- men med spelet 319:-. jag tror det är värt en tjuga för det spelet. men det är nått framtiden får utvisa.

 

men nu har jag inte tid med er, nu ska jag rocka skiten ur de gamla gubbarna i Metallica.

 


pull everybody over the edge


råkade börja läsa en blogg som alx lite slarvigt lämnat öppen, vet inte om hon gör det med flit för att dra med mig ner i bloggträskets. på bloggen som jag läste så var det någon tjej som försvarade sig i kommentatorsfältet.

"jag är smart blablabla man ska inte dra alla över en kant"

då började jag fundera lite, dra alla över en kant? det blir svårt det. och är det värt det? för den som drar lär ju ramla över kantet själv.

kanske är det alx som dra mig över bloggträskets kant?


FF (feministfitte)


kan feminism och gentlemannaskap gå hand i hand? finnas sida vid sida?

vi skulle till att äta gårdagens mat, jag öser upp lövbiffen och får potatisgratängen på skyfflad av alx. jag stoppar in min tallrik i mikron för den var klar först..

alx - oj, nu var gentlemannen framme igen!

jag - men du är väl feminist?

alx - men det är inte jämnställt eftersom DU alltid värmer maten först!

jag - men ni tjejer har ju i hundra år fått värma maten först, så nu ska fan jag få göra det i hundra år! (detta var inte tänkt att ha någon djupare innebör, att tjejerna har vart hemmafruar i hundra år och således alltid värmt all mat, men nu de senaste årtiondena kommit ut till arbetsmarknadens förfogande).

jag älskar feminism! 5 saker du slipper göra som kille pga feminism.

1. bjuda tjejen på mat på första dejten. (hur gör lebbar? de kanske får diska efter maten på första dejten?)
2. dra ut stolen åt tjejen.
3. slicka rakad fitta (ps. det ÄR ironi!! alx fattade det inte)
4. bli bortkvoterad
5. se tjejer med bikini i badhuset, det är sjukt förnedrande för tjejer att tvingas ha på sig sådant fanstyg.

jag hatar feminism! 5 saker du inte kan göra pga feminism

1. jag måste städa hemma efter mig, tjejerna springer inte längre efter med sina sopskyfflar och plockar mina ölburkar
2. jag måste laga mat åt mig själv
3. jag får inte tjäna mer pengar än tjejer längre  för samma arbete (fast alla vet ju att killar gör ett bättre och snabbare jobb)
4. runka till vanliga damtidningar längre, de har "vanliga kvinnor" som modeller. HELT ORETUSCHERADE!!! jag vet, galet var namnet
5. kan inte gå in i en matvaruaffär utan att bli skrämd av dessa, "naturligt vackra" utan smink, eller hårfix. bleka, ointressanta tråkmånsarna med råttfärgade fågelbon på sina huvuden. de intalar sig själva och påpekar för alla andra att de är "naturligt vackra" och duger precis som "gud" skapade dem. and i quote alx "let´s face it, ingen är naturligt vacker"


fan, man skulle ta och flytta till något muslim land där de fortfarande har lite pli på sina kvinnor. ja, jag skrev kvinnor i pluralis, för de får gifta sig med flera om de vill.


urge..


åt en skagenstubbe till lunch på jobbet idag. skulle kunna gå så långt att kalla den, världens åttonde underverk eller kanske, en oral orgasm. det går att dra många klyschor, men alla stämmer in på stjärnans livs skagen-smörgåstårta. det blir fan inte bättre än så. eller en öl till hade ju inte skadat. men det är nog dumt om man kör truck på jobbet.

en stjärna i boken till biggans gänget.

sign me up!!


såg denna trevliga donna på xcarmens blogg.

 


"vill ni vara med i min arme? den heter som jag själv har kommit på, det förnäma namnet.."

oj!

wow!

tur att jag satt ner när jag hörde det förnäma namnet.

annars hade jag trillat och slagit i mitt lilla huvud!

hon måste ha legat sömnlös i flera nätter och tänkt så det knackat. när det tills slut bara kom upp i skallen på henne, reste hon sig ur sängen och vrålade HEEERUEKA!! så hennes svarta katt med en satanist stjärna in rakad på huvudet och hennes alkoholiserade sjubarnsmorsa vaknade!

henne kommer vi läsa och se mycket av. raketforskare nästa? jag tänker annars arbeteten inom områden som kräver en extra hög intelligens som läkare eller så kommer hon nog få nobelpriset inom vilket av de fem områdena som helst, men troligast i litteratur eller fredsarbete!!

"..blogg ska DDÖÖÖ-armen!!! kom och var med i min arme"

du kan ju inte hålla på att ragga assassins på bloggen. till din blogg ska dö-arme. eller skall jag kalla det din självmords-arme? en arme av kamikazebloggare? att offra sitt eget liv funkar ju kanske bättre om du har anhängare av islam, och de som utför självmordsattacken tror att de kommer få 72 stycken oskulder när de kommer till paradiset efter sin död. men jag tror inte några femtonåringar kommer ta livet av sina bloggkamrater eller sig själva, bara för att du vill att bloggandet skall dö en "sweet painful death". men jag har haft fel förr..


"och vi ska slita dem i stycken, en för en"

jag tänker upplägget lite så här. hon får ihop cirka 20 lönmördandesbloggare. de kommer åka från dörr till dörr i svearike och

- hej, är du bloggare?
- ja
SLIT, SLIT

så, en bloggare mindre!

vidare till nästa dörr

- hej, är du bloggare?
- ja
SLIT, SLIT

så, en bloggare mindre

tills alla bloggare är utrotade, utom blogglönmördarna och mastermindtjejen som ligger bakom hela kuppen mot blogg-världen.

då låser hon in de 20 lönmördarbloggarna i en bur med diverse farliga tillhyggen. och där får de fightas till bara en överlevt. den skjuter hon och sedan sprayar hon väggen med sin egen hjärnsubstans.

SLUTET GOTT, ALLTING GOTT
dregel


fan nu blev det blött i de gamla fotokallingarna!! jag VILL ha denna!!
tror fan jag skall beställa den på stört..

 

men snälla, berätta inget för chefen. då får jag sparken, eller värre..

 

 

 

 


psycho boss


då fick man det man redan visste bekräftat,

 

hon är psykopat..men berätta inte för alx att jag skrivit detta. hon kommer ju bli galen och mörda mig kallblodigt!! hon är ju faktiskt psykopat.

 

 

 

 


throw food or throw up


läste att 30 000 ton skolmat slängs varje år. det är ju helt galet. kostnaden för detta är ca 600 miljoner per år, det skulle man kunna köpa zidane för när han var på topp eller 20 miljoner big mac! jag kom på en smart men ganska långsökt lösning, var för inte prova att laga god skolmat?

ja, jag sa ju att det var långsökt.

jag tror det hänger ihop med att när mattanterna gick i skolan så fick de äcklig mat och de tänkar att, fick jag äcklig mat då ska fan dessa nya snorungar också få äcklig mat. och så rullar denna onda cirkel på, år ut och år in.


RSS 2.0