converse

 
tvättade mina inte alltför fina "röda"converse igår. vet inte vad det var för typ av smuts, men den var rätt tuff och ball, för den brydde sig inte alls om varken tvättmedel eller temperatur i tvättmaskinen. men vattnet gillade dem. lika blöta idag som de var igår.
 
fick en hemsk flashback från förr då.
 
när vintern äntligen gjort sitt uttåg och gräset börjar ta sina normala gröna form då var man som en kalv på grönbete, har förvisso aldrig sett en sån, men det är som med alla femöres uttryck man fortfarande använder. "inte för femöre", "stanna på en femöring", "man skall inte svälja en femöring" osv.. de finns för de är sanna, så det är bara att acceptera och använda. och att säga "inte för enkrona" har inte samma klang och stil. åter till kossorna. vi snackar fotboll, man snörade på sig gräsdojorna och var så glad att slippa sparka boll på fryst grus, med knickers och liniment. man toksprang och glidtacklades på det fuktiga gräset, sparkade alla bollar man såg, så hårt man kunde, bara för att man kunde. de började duggregna och man brydde sig inte ett dugg. inte då i stunden iallafall.
 
sen ner och duscha, gräs och jord i hela benskyddet, allt var blött och det var skönt att basta.
 
när man kom hem kom också ångesten, även träning imorgon, då måste skorna hinna torka. enda sättet för att de skulle hinna var att fylla dem med gamla aftonbladet. man har aldrig vart så snäll mot morsan som då. oftast slutade det med att man fick göra det själv. som nu, idag med mina lite rödare converse.
 
 
 
 
 

el maco, a cheesier snack.

 
el maco, världens goaste hamburgare är på besök på mcdonken. detta borde frambringa glädjetårar i dess sprutigaste form. men nu är det ju så att jag lyckades boka utomlandsresa samtidigt och inte har avbeställningsskydd! det är inte ofta jag bara vill släppa allt jag har i händerna och förmig och bara gråta. men nu är ett sådant tillfälle. sen att jag varken hade nåt i händerna eller nåt förmig hör ju kanske inte hit.
 
men jag har ett par timmar till godo på arlanda, jag bör hinna klämma tre-fem el maco på den tiden. nu känns det lite bättre. *bara lite darr i underläppen kvar*.

vi drar till..

 
råkade boka en resa, oops. kom på sen att jag hade hela sommaren kring magen. två veckors högintensiv träning tog sin start. idag är det en vecka kvar innan vi far. jag har hålt stenhårt på dieten och att jag inte skulle ta nåt innan avfärd. givetvis fanns det tårta på jobbet igår, oops igen. sen fest efter jobbet. har kommit på bästa sättet att få en gratisfylla, säg till alla att du skall vara nykter. eller ha stora bröst. fan så alla bjöd och härjade igår. avslutade med pizza.
 
men idag är en ny dag och nya TAg, hehe. norrlandshumor, hehe. kommer börja med smörgåstårta till frukost och sen pizzalördag på jobbet, sen lördag när jag slutar.

har du verkligen licens för den där tv:n? nej men för hagelbrakaren..

 
jag satt i godaro och satte i mig tre portioner med kräfstjärts-, fetaost- och avocadosallad med guacemole till. spymätt och sallad hör man inte ofta i samma mening. jag gillar att banta hehe.
 
då plingar det på dörren. jag går och öppnar i kallingar och där står en fet och svettig gubbe, jag bor högst upp så han var nog lite tjockare för alla trappor sedan och lite torrare. han frågar om jag betalat tvlicens, nej jag har ingen tv säger jag högt för att överrösta tvn som låter ovanligt högt just nu. slänger igen dörren och svetten har smittat. springer fort som fan och sänker ljudet. gubbe!!!
 
nu skall jag bara titta på ettan och tvåan resten av veckan bara för att jävlas tillbaka lite.
 
 

hej

 
hej alla trogna läsare, skönt att se denna trofasta skara forsätta titta in fast bloggen vart otrogen. skämmes på den tamigtusan.

jag har fortfarande inte badat i sommar.

 
låg och slö tittade på simning. fan så snabba de är. detta kommer dock från mig som nästan drunkande en gång bara av att dricka ett glas vatten. nog om mina tillkortakommanden nu.
 
vad som var än mer imponerande var de som simmar under dem och filmar!! fatta, de simmar uppochner med en filmkamera i handen och i samma tempo. tänk om en sådan skulle snuva de andra på guldet eller kanske tillochmed dra till med ett världrekord. svindlande tanke.
 
 

RSS 2.0