jobba jobba jååååbba


smidig jag är, har lyckats smutsa ner två stycken vita t-shirts idag. kanske skall börja fundera på att använda bruna iställe. men jag är ju så himla snygg i vita. jobbigt detta.

men nu skall jag sluta dryga mig för i år. vi på fitte.blogg.se önskar ett härligt nytt år till alla läsare (och till er som bara tittar på bilderna, givetvis).

nu skall jag supa sedan jobba, om det är någon som har bott under en sten utan internet i typ två dagar och således lyckats missa det faktumet att jag jobbar på tolvslaget.


den följande fortsättningen


till alla er som suttit hemma i stugorna och oroat er till den milda grad att ni tänkte ställa in era nyårsfiranden. ni kan lugnt ställa tillbaka skumpan på kylning. det gick bra. potatisen är al dente. jag skalade den faktiskt också, det har jag inte gjort sen jag gick i mellanstadiet.


you said what!!??


jag har bott själv i över ett år. idag upptäckte jag till min stora fasa att jag inte är en stolt ägare till en potatisstickaprovakollargrejompotatisenärklarsticka. vad händer nu? vad naken jag känner mig! hur har jag klarat mig så länge? frågorna är många, svaren lyser med sin frånvaro, likt raketer som lyser upp hela våran nyårshimmel. och katterna får vi inte glömma idag, stackars små stickiga saker som är så rädda.

fortsättning följer..


ett herredundrans år har det vart


jag satt och tänkte tillbaka lite sentimentaliskt på det gångna året. har de vart ett bra år? bdb borde veta.

 

tusan vilket bra år det måste ha vart, jag har ju inte gjort någonting alls enligt bdb.

men jag har nog haft ett bättre år än bdb, är det någon som är in där längre?

 

undrar vad nästa grej blir. en ansiktsbok skulle nog vara kul eller en ansiktsburk eller ansiktsturken.

 

jag hörde rykten om att ansiktsburk skall komma och uppträda på star ikväll. och jag som måste jobba, attans.

 

 

 

 


dark of heartless


champagnefrukost på sängen med jordgubbar och skumpa och champagne. det är champagnefrukost på sängen det om nåt. ibland får man ta saker i fel ordning för att det skall bli rätt.


heart of darkness


den här veckan fick sig en lite oväntad turn. jag som hade jobbat in torsdagen på welding. nu är jag nyss hemkommen från bruket. i stället för att jobba 32 timmar denna vecka, kommer det bli 56 timmar eftermiddag och natt. det låter som något någon speciell i stockholm brukar göra.

jobba natt på nyårsafton. sug på de fyra orden. det är en sur karamell. men 25 januari kommer jag suga på en väldigt god och söt karamell, fan vad jag skall suga då. jag skall suga mer än fcz tore gör på allt, men han är ju söt, precis som min 25karamell kommer vara.

på grund av detta har jag kunnat ha nya rena kläder varje dag på jobbet. det är lyx i dess renaste form det. inte som anna änka tror, att en avsugning av henne är varje morgon. på tal om att suga alltså, i dess renaste form. har inte hon ett program som heter så nästan?all alone in a coffin


jag satt här vid datorn och mådde lite så där allmänt dåligt. det var innan jag såg buried. nu är jag spyfärdig.

den handlar kort och gott om snyggingen ryan reynolds, begravd i en kista i marken i irak. han har en mobil och en tändare.vad mer behöver man ha liksom? luft kanske ryan, därför har man inte har tändaren tänd hela tiden! eld äter syre till frukost, middag och kvällsmat!

men jag förstår. har man pröjsat massa pengar för en snygg skådis, då måste han ju synas och där hjälper ju elden till. annars hade man ju kunnat tagit vilken fuling som helst med bra röst. det kanske hade vart trovärdigare och billigare. men filmen var nog ganska billig ändå, en träkista och en filmkamera.
men filmen var bra.

jag tänker inte avslöja slutet, men som skrivet. jag vill spy.

tänk er han i en kista..

 

här är nåt till alla flickor. fitte.blogg.se är snäll han.

 

 


all alone in the darkness


hur skall denna överjävliga vinter besegras. jag har haft paradise hotel, robinson, så mycket bättre, schulman show, till och med idol har jag följt, då är det illa. allt tog slut inom loppet av ett par veckor. mina livbojar i det hav av vintermörker bara rycktes ifrån mig. och jag kände mig inte redo att prova mina vingar, speciellt inte för att simma med.

det visade sig att räddningen inte var mer än tre klick bort. nu tankar u-torrent hem två nya och förhoppningsvis fräscha och fina avsnitt av säsong 4:a av californication.

säsong 1 och 2 var ren genialitet.
säsong 3 var sådär, den försökte leva upp till myten om sig själv, men det gick inte hela vägen.

(nu har jag tittat på båda avsnitten)

säsong 4, hell yeah, nu är vi tillbaka på banan igen. den här vinter don´t stand a chanse.
kärlekstinnitus


"i will give to you the love you seek AND MÅÅÅREEEE
come on I’m waiting for you
i will give to you
the love you seek AND MMOOÅÅÅÅRRRREEEE"

om du undrar varför jag inte kan gå rakt idag, att balansen inte riktigt är som sig bör.
det har att göra med att hammaren slog sönder städet och stigbygeln skall vi inte ens börja diskutera.första och sista .. (inte första kanske, men en av de första..)


jag har inte vart på star hotell sin jag var fjorton, igår juldagen var jag där. hej fjortisfylla.
jag hann med att åka hiss och fotografera det!
dricka shots, fast jag inte skulle dricka sprit.
kissa i handfatet, fast jag inte skulle kissa.
vara ut och röka, jag röker inte ens.

och så håller det på i evigheter. men nu skall jag och min ångest gå och lägga oss. inte med alla kläder och tofs igen, men nästan.


tob


tack vad fint! fina presenter får man. det kunde jag aldrig tro! tack och bock!!

OD


idag blir det kaos. hela avesta är ute. det är som med knark. det är gött i normal mängd. men blir det för mycket..


pb


vissa är avståndstuffa, andra är avståndssnygga. jag vet inte om det ena är bättre än det andra eller vad det har med detta att göra, men nu "KÖÖÖR VI"..

har man vart snäll, slipper man lida pin..


 

jag och mina rörbomber, fattas bara en rygga med spik! nu skall frugan och barnen få smaka (inte på drickat) tomten tyckte tydligen att jag vart snäll i år. väldigt snäll. har man vart snäll, får man bli skitfull!! idag blir det JD&julmust och massa is!!

lusekoftan (hade den vart gul hade det varit en lussekofta) fick jag för mina synder, den sticks. precis som katter gör! men har man blivit stickad så kan man ju förstå att man vill hämnas lite (läs. mycket).

 

fattar du inget, drick tre bärs så klarnar det..

 

 


önskelista:


hej tomten! lite sent om xcider kom jag på att jag inte skickat in någon önskelista till dig. jag tänkte att det snabbaste sättet är det digitala, så jag kör nu. jag har vart sååå snäll i år..

*en flaska jd (jack daniels). ju större desto bättre. varför bara önska sig en förresten? jag tar två 2 !! det är ju så tråkigt att slå frugan och barnen om jag är nykter tänkte jag.

*en tvåliters cola.

*is, går det att lösa på något sätt? jag litar på dig tomten att du kommer på något.

då syns vi om cirkus fem timmar då tomten. hihi, det pirrar i mig som ett barn på julafton. eller som en katolsk präst som fått ett barn (helst pojke, annars vill de byta) på julafton.en öl


jag passar ölningen ikväll med motiveringen;
öl byggde denna vackra kropp, jag har träningsuppehåll.
jag vill också


vad är det som händer? kom någon pappa på att, jag vill sälja min dotter som slav. hur gör jag? vill man ha lite tips och trix i hela "sälja sin dotter som slav"branchen. det är ju en enda röra den branchen. klart man behöver lite nya ideer.
komma i kontakt med andra föräldrar som säljer sina döttrar som slavar. och varför vill de inte sälja sina söner. detta är diskriminering!

nu blir man ju sugen att skaffa sig en dotter att sälja, bara prova lite. det verkar så spännande och vara så härlig gemenskap bland alla slavsäljare. se om man får blodad tand.


va!!?? och framförallt varför!!?? och va!!??


 

"vart är vi på väg?

på semester!

vad väntar vi på då?

DIG!!!"

 

de vet inte vad de går miste om stackrarna. folkölsjakten på fredagar, jag säger bara det.

det låter annars som fredagsunderhållning på tv3. robert aschberg skulle vara programledare.

 

göra mäsk i skogen. bli besviken när man kommer för att hämta och upptäcker att en lite mus hann före. lyckliga mus. få uppleva den härligaste döden av dem alla. men det var ju bara en liten mus och dricka det ändå..

 

dricka tvål från bajamajor. det har jag tyvärr aldrig gjort. läste om det när jag var gammal nog att köpa eget dricka. men ibland är folk bra smarta. och tänka vad mycket man får svära.

 

dricka jättemycket rödmjölk. den är ju 3%ig!

 

 

 

 


rte


då var robinsonsäsongen där ingen kunde åka ut, slut. folk ville ju därifrån men fick inte, nästan. det var någon som fick typ tre chanser.
med orden, ditt äventyr är inte över än. så fick alla stanna kvar. det var nog de orden som yppades mest under robinson av paolo. på god andra plats kommer KÖÖÖÖR!!! hallå, det finns inga bilar här paolo, vi är på en öde ö, daahh.

"man ska fan ha stake i sig" är ett annat härligt citat som är taget ur sitt sammanhang. det roliga är att kille som sa det troligtvis till 110% är homosexuell. undrar vad han stod och tänkte på när han drog av den skottsalvan. snygg kameraman? jag vet inte, bara spekulationer..

men det är klart att programmet är roligare ju fler personer som är kvar. vissa säsonger så har det bara vart tre gubbar kvar, som sitter och täljer och samtalar om mat. utan att man får se någon mat. det är inte alltid det "goda" samtalet vinner.


3 ägg och 1 smoothie


nu blir det 3 ägg och 1 smoothie. det låter som en gammal hollywoodrulle. men gott skall det bli. och nyttigt. det är ju inte för intet man är lagom tjock.


fitte på taket


till alla er som tycker att jag är dum och elak. glöm det!

idag på coop-parkeringen så var det en gubbe som gjorde en riktigt härlig vurpa. han halkade till, parerade och trodde nog att han skulle klara sig. då stöp han hårt i backen.

1. jag skrattade inte. det var väl snällt? efteråt blödde jag lite i underläppen (bitmärken).

2. när han hastigt tittade sig omkring för att se om någon sett hans sköna vurpa, då tittade jag iväg. för att låta honom slippa skammen av att inte kunna stå. snällt igen va?

där har ni det svart på vitt. jag är en snäll och sympatisk kille i mina bästa år. och lagom tjock får vi inte glömma.


10


ten days without facebook, it feels like victory.

jag tackar tengil min befriare, han har räddat mig ur fängelsehålan och lättat på mina bojor.
jag like:ar friheten och den rena fräscha luften.

varför gå, när man kan stå..


 

varför gå, när man kan stå och se cool ut?

 

 


kul i jul


men vad tusan. det är helg och ni har läst blogg!? jag trodde ni var ute och söp er redlösa, käkade gul snö och gjorde snöänglar i snön på stan.
men tackar. kul. kul med ett oironiskt kul för en gångs skull.


sås i ögat


ryktet går om att det var bättre förr. jag vet att så ej var fallet. visst det var lättare att fixa julklappar, det fanns inte så många alternativ. gran- eller tallkottar.

tore berättade, han hade fått vita tjejskridskor när han var liten, de riktiga var slut. det är sånt som gör att psykologerna kan casha in.

over hade ett par gamla skridskor som hans mor målade om så de skulle se ut som nya. de hade två skenor på varje skridsko också, inte lätt att åka. sen hade han en felvinklad klubba. med den råkade han skjuta sin syster på ögonbrynet.

så här var det förr. man tog inte saker så allvarligt.


OBS: bruksarhumor!

jag nös. 

tore - aj, rätt i ögat.

fitte - ja jag siktade bra, så brukar jag göra på tjejerna också. sikta på ögat. men det är inte alltid man träffar.
titta bara på ove, ha missade ju sin syrras öga.M igen


de försöker omvända mig nästan på samma sätt som de där muslimerna. som med ett sjustegsprogram övertalade självmordsbombaren att självmordsbomba. tur att man inte kan träna självmordsbombning så bra bara. hade kunnat gått illa. och hur skulle jag då kunnat handla mina julklappar dagen efter?
M


är det bara jag som är paranoid, eller försöker blogg.se omvända mig till moderat? huah!
massera mera


massage, en av livets stora njutningar. att bara ligga där på bänken och helt villkorslöst hänge sig till den totala njutningen. att köpa någons händer i 30 minuter och bara bli omhändertagen. det är lyxigt, det är avkoppling, det är massage.

 

men ibland kan det gå lite fel. det gjorde det idag när jag skulle få massage på jobbet. det började med att bli lite försenat, tack vädret för det! kom hit så skall du få järnrörsmassage av mig, gratis!

varje minut känns väldigt viktig och värdefull, men jag överlevde.

 

det var precis på gränsen till att vara för kallt, det var friskt skulle man kunna säga. men jag överlevde det också.

 

massörens telefon ringer stup i ett, det betyder att händerna lämnar min kropp, gillas inte. men jag överlevde.

 

massören har någon form av hunddagis/hund-boot camp inne i samma rum. hon pratar med dem och säger till den lilla olydiga Chihuahua att sluta skälla. har någon någonsin hört talas om en väluppfostrad chihuahua? men de är ju så söta.. det är lätt irriterande att inte kunna få slappna av.

när jag lyckats uppnå det transliknande tillståndet mellan dröm och verklighet, då är det någon som försöker kåta upp mig genom att flåsa i mitt öra. märker snabbt att det är ena hunden som står och flåsar, flämtar och slafsar. mysigt.

jag har ansiktet på en kudde med hål i, en munk, utan det får jag inge luft och dör. andra hunden går under munken och släpper väder. det luktar inte jordgubbstårta om hundars innandömmen. men jag överlevde det också.

 

massagen är färdig och jag går och torkar den, jag reser på mig och sätter på mig mina kläder. betalar och går därifrån med ett stort leende på läpparna, tillfredsställd, mysig och helt röd i ansiktet efter munken.

 

Slutsats: är man bra på att massera kommer man undan med mycket. Kanske skulle gå en massörsutbildning..

 


kräkfaktor

 

det är lite regn på vägen, solen bryter fram mellan molen och jag nästan känner doften av löven som ligger invid vägen, som viner upp när jag kör förbi i 200 knyck med polisen hack i häl. det var härligt då, men det är härligare nu.

 

för elva år sedan, jag satt hemma hos en polare, framför hans dator och spelade need for speed hot pursuit.  den 14 tum stora skärmen och de små kackiga datorhögtalarna, är nu utbytta mot en 46 tums full hdtv och krispigt surround sound och det är en annan kamrat bredvid. annars är allt sig likt.

 

det fattas bara att tjuvköpa en back med mörk folköl på coop och dricka tills man spyr. det går ganska snabbt med mörk öl. de spyorna gör sig väldigt bra på snö. hög kräkfaktor på dem!

 

 


fakking bastardoch varför kan inte folk ställa sig i den tomma kassan, bredvid den kombinerade betalkassan och hämtautpaketkassan, när de inte har paket att hämta ut? puckon!

gubben framför har två olika påsar i handen, en cooppåse och en tygpåse, han köper två paket bacon för fem kronor styck. han har garanterat sett det i ett annonsblad och kunde inte låta bli att "tjäna" fem kronor per paket. och det får han väl göra om han vill. men för tusan, byt till den tomma kassan bredvid, så slipper jag vänta på mitt paket. stå inte bara och titta och vill göra. gör det bara. våga ta chansen. living on the edge.

traitor


alltid lika kul att gå in med två fulla coopkassar på ica och hämta ut paket.köpa kärlek


äntligen hemma efter en berg- och dalbanetur. jag har hunnit med att tokjulshoppa. jag köpte allt från ditt och datt till hitt men ingen hatt. men vad är väl en slottskväll?
jag har märkt att barnslighet inte går över med åldern, som jag nog ändå trott. och att bitterhet föder blogginlägg. skapandets vagga är ju lidandet.

men jag firar lite tidig julafton idag. jag köpte lock stock and two smoking barrels på blu-ray. det är ännu en film som följt med på min resa genom livet. från vhs till dvd och nu senast det högupplösta formatet. känns bra att vi kan fortsätta umgås så avslappnat efter 12 långa år tillsammans.

need for speed hot pursuit köpte jag också, till min 360. adrenalinet skall ha sitt. och jag blir hellre jagad av polisen på tv, än i verkliga livet måste jag säga.

visste inte om jag skulle våga. men dum som jag är loggade jag in på internetbanken. köpt massa småkrafs för över sextusen idag. och tågbiljett förstås, då är det ju lugnt. hoppas alla blir glada för sina julklappar bara, för jag kommer nog sitta och gråta.

nu ufc med gsp, sa ju att det var tidig julafton..


de som säger att man inte kan köpa kärlek är troligtvis fattiga och de har garanterat aldrig vart i thailand.


gubbenubbestubbe


jag satt vid hjalmar (maskinen) och hade det allmänt tråkigt, som vanligt på jobbet. men med alla sinnen öppna och på helspänn. jag skulle nog kalla det för ninja mode. hör jag minsta ljud så vet jag vad det är för fel och kan åtgärda det på sekunden. men nu när jag satt där så såg jag nåt röra sig i ögonvrån och kände lite vibrationer (inte för att någon är tjock, måste jag poängtera).
helt plötsligt hör jag ett BÖHHÖÖÖ!! jaha, tänkte jag, vem, vad och framförallt varför. det tog ett tag innan jag behagade titta upp, eftersom sådana beteende icke skall premeras. du kan få uppmärksamhet, men icke på det viset.

det var våran VD. det vart en lite lätt krysstad stämning med tanke på min brist på reaktion. men ändå, det var väl ett härligt tilltag av en VD?

så vi skrattade lite tillsammans och han gick vidare lite bortåt, så jag frågade lite extra högt om det rinnande julbordet redan börjat och gjorde den universala drick rörelsen med handen, den som motsvarare en shot/nubbe inte en öl. och vi skrattade lite mer. som sagt, min tes gällande nubbe och gubbe verkar stämma. kan bli kul idag..


goa nubbar, ger goa gubbar..


nu har jag fastat i dagar tre. inte i något religiöst syfte alá botgöring eller liknande. utan mer att vi har julbord imorgon. magen skall vara tom, hungern stor och törsten stark, som spriten som skall släcka den. det är mitt motto. vad är motto? jag vet inte, men det rimmar på lotto.

jag skall inte göra som kraken och käka mig mätt på potatis. jag skall bara äta lax. en årsförbrukning av omega 3 skall in i min kropp imorgon.
vi kommer befinna oss på strandbacken, så ett kvällsdopp är nog inte omöjligt. blir nog bastu och öl innan också. allt börjar nog med en solarievända, men då bör jag skaffa mig ett långt sugrör innan.

full skall jag bli också, med mina goa gubbar. så jävla goa är dem inte, men gubbar kan jag inte ta ifrån dem att dem är. jag sätter mitt hopp till goa nubbar istället. goa nubbar, ger goa gubbar kanske. det får bli rubriken tror jag.

men nu skall jag sova, så jag orkar vara vaken länge imorgon. köttbullar skall jag äta också.

ps. christmas table.
kaffekask och trasiga jeans


jag blev kallad för fröken karlsson när jag hade håret uppsatt i tofs på jobbet. jag tror han syftade på någon gammal könsordning där kvinna har långt hår, som mannen kan dra hem henne i efter krogen. och mannen skall ha en kortare, mer välklippt frisyr.
jag står högst upp på barrikaden och kämpar mot tusenårigt förtryck, mot alla gamla mallar och regler. mot patriarkatet, för en ny världsordning. i feminismens och jämställdhetens namn.
får jag en klapp på axeln? ett fan va bra, kämpa på!?

nej! jag blir hånad och häcklad, för att min frisyr inte följer normen för mitt kön. jag får bara skit för det.

men det är som jag brukar säga till tore. skit skall skit ha.

men vad kan man begära av dessa stofiler? de lever kvar på stenåldern, de tar sin stenbil till jobbet. käkar sitt grus, frugan lagat åt dem kvällen innan, i matlåda, med två stenar som bestick. kommer hem på kvällen och blir stenade (inte på det muslimska viset, mer på det amerikanska tonårsaktigt viset).

det troligaste är nog ändå att de är avundsjuka på mitt vackra hårsvall. det har man ju fått höra hela uppväxten, är det någon som klagar och hackar på dig, då är de bara avundsjuka.

exempel. jag kommer till skolan i fula och trasiga jeans, som var populära samtidigt som det var coolt att röka. de tuffa pojkarna med nya supercoola jeans retar mig för mina fula.
jag kommer hem gråtandes till mor och berättar för henne om alla hemskheter som hänt. mamma säger bara att dem är avundsjuka på dig och dina fula jeans.
jag blir glad och går ut och leker burken ensam. medans mamma kunde köpa sprit för mina jeanspengar denna månaden också. och jag får doppa frukostmackan i kaffekask. alla är nöjda och glada.

men är man flintis så blir man nog lätt avundsjuk på mitt vackra hår. ibland, bara för att retas, brukar jag släppa ut håret och går och slänger med det i slow motion. det är otroligt erotiskt och bör upplevas minst en gång innan man dör.
jag har bara lite kvar..jag ska bara..
den tredjedelen som vet, önskar att de aldrig fått reda på det!


fettis dagen


 

vafan, är det inte dags för semlor snart?

 

det är dags att "hullaupp" inför vintern. det fattas ju bara semlorna.

 

sämla.

 

fastlagsbulle.

fettisdagsbulle.

hetvägg.

kärt barn.

jag är hungrig och vill äta ett kärt barn, skall det vara så svårt?

jag skall öppna ett café. det skall heta café semlan. där skall vi
endast servera semlor.
utom på fettisdagen, då serverar vi endast sallad med mandelmassa.

nu skiter jag i det här. det blir inte bättre än så här idag, tyvärr kan det nog inte bli sämre heller. jag får sova på fastande mage. drömma om semlor. och tänka över mina synder och denna sämstaste bloggen, typ ever. jag tror jag har sovit för mycket. i brist på rus, duger sömnbrist. men utan det, inget. med dem finna orden säger vi på fitte.blogg.se tack och godnatt och på återläsande (hoppas jag, ge mig en till chans, snälla!).

 

 

 

 


korvgryta


väger du under 150kg och har hår på huvudet, då är du inte välkommen. friskt med hår på ryggen ger pluspoäng. badkläder; en flint tjockis. så löd inbjudan till årets upplaga av korvfesten.

ni får ursäkta att jag inte har censurerat, men jag hade inte hela dagen på mig.

 

lite rolig fakta kring bilden:

vatten/sperma koncentrationen var 49 mot 51 procent när bilden togs.

 

det är ett guinness rekord för antal nakna och "utåt sett homofober" i samma pool.

 

när jag ser denna bilden, så slås jag av två saker.

de verkar ju ha det så himla trevligt och gemytligt.

och undrar jag om jag inte hellre skulle bada med dessa godingar istället..

 

 

 


grattis sverige


grattis fitte.blogg.ses läsare, jag har hitta ett program som kan hjälpa mig med min sär skrivning!

 

jag har 100 procent! och det är en gullig elefant med också. hihi, den kan prata.

 

 


hört på barnprogram


"lämna några skitiga strumpor framme på golvet, som kvinna kan plocka upp.
då känner hon sig behövd och älskad"


indoktrinering när den är som bäst, alla vet ju att man inte kan lära en gammal hund sitta.
så ger er på valparna bara!


myrkliv


det ringde en telefonförsäljare. han ville att jag skulle börja prenumerera på tidningen pc gamer igen, som jag gjorde för tio år sedan. de hade ett väldigt bra erbjudande..

tf - vi har ett väldigt bra erbjudande!

fitte - nej tack, det är bra! jag har vuxit ifrån det där med datorspel.

tf - jaha, för du får en halvårsprenumeration för halva priset!

fitte - jaså, det är inte dåligt det! men som jag nyss sa, jag har vuxit ifrån det där!

tf - okej, vad gör du nu för något?

fitte - jag sitter med en polare och lirar xbox!

som sagt, rom byggdes inte på en dag.RSS 2.0