massera mera


massage, en av livets stora njutningar. att bara ligga där på bänken och helt villkorslöst hänge sig till den totala njutningen. att köpa någons händer i 30 minuter och bara bli omhändertagen. det är lyxigt, det är avkoppling, det är massage.

 

men ibland kan det gå lite fel. det gjorde det idag när jag skulle få massage på jobbet. det började med att bli lite försenat, tack vädret för det! kom hit så skall du få järnrörsmassage av mig, gratis!

varje minut känns väldigt viktig och värdefull, men jag överlevde.

 

det var precis på gränsen till att vara för kallt, det var friskt skulle man kunna säga. men jag överlevde det också.

 

massörens telefon ringer stup i ett, det betyder att händerna lämnar min kropp, gillas inte. men jag överlevde.

 

massören har någon form av hunddagis/hund-boot camp inne i samma rum. hon pratar med dem och säger till den lilla olydiga Chihuahua att sluta skälla. har någon någonsin hört talas om en väluppfostrad chihuahua? men de är ju så söta.. det är lätt irriterande att inte kunna få slappna av.

när jag lyckats uppnå det transliknande tillståndet mellan dröm och verklighet, då är det någon som försöker kåta upp mig genom att flåsa i mitt öra. märker snabbt att det är ena hunden som står och flåsar, flämtar och slafsar. mysigt.

jag har ansiktet på en kudde med hål i, en munk, utan det får jag inge luft och dör. andra hunden går under munken och släpper väder. det luktar inte jordgubbstårta om hundars innandömmen. men jag överlevde det också.

 

massagen är färdig och jag går och torkar den, jag reser på mig och sätter på mig mina kläder. betalar och går därifrån med ett stort leende på läpparna, tillfredsställd, mysig och helt röd i ansiktet efter munken.

 

Slutsats: är man bra på att massera kommer man undan med mycket. Kanske skulle gå en massörsutbildning..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0