ibland kan jag vara en riktig lurifax

de visade nyss hms reklam på tv. den fick mig att vilja åka utomlands, men det ironiska är att jag inte vill ha deras bikini på mig, jag vill vara topless.

"men du har ju förfan hela jävla garderoben full!!!"

läskiga tider nu för tiden. snackade nyss med en tjej. hon sa så här, nu citerar jag "jag måste handla kläder, jag vet inte vad jag skall ha på mig ikväll". skrämmande när dagens ungdom inte ens vet från dag till dag om de får ha kläder på sin kropp eller mat över huvudet. tillbaka till studion.

sjuk

 
hade en lagom sjuk dröm inatt. det var som en film. tre brunisar i åldern 10-15 år som smusslar med nåt inne på en bakgård. man ser det från ögonen på en nazzekärring från hennes fönster. det ser ut som de håller på med heroin. de kommer massa fler nazister och går förbi och då hukar sig brunisarna, då ser man att det inte håller på och eldar på sitt heroin utan "rostar några ruttna mackor med tändare". i det ögonblicket man går från fördom till att tycka synd om dem så ser nazisterna dem och går mot dem med aggresiva steg.. nu törs jag inte berätta vad som hände. men det var soundtrack till som jag måste kommit på i sömnen. 
 
tänk på att jag inte är rappare.
 
brunis by fitte
 
"hej alla negrer, hej alla turkar och scouter
 
hej alla normän, hej alla danskar och balter"
 

jag höll på att skratta ihjälmig när jag vaknade och hade den låten på hjärnan.

grattis fitteblogg 4:a år!!

 
grattis fitteblogg fyra år!! blöjfri och redo att ta sig ann världen. det bebisrunda börjar försvinna, men mörkrädd och vågar inte gå på toa själv. som en vuxen tjej ungefär, fast det bebisrunda börjar komma tillbaka på dem. 
 
så tycker ni att det som skrivs är omoget och dumt så är det inte mitt fel, det är åldern.
 
var ju i napa förra året och firade topless, spydde och kröp ( sånt man gör som treåring) men avesta på hösten slår det med hästlängder, fyra meter och uppåt alltså.

ölen är alltid guldigare på andra sidan balkongen.

jag sätter mig i solen på balkongen med min frukost. jag funderar på om man skall instaskryta nåt, kommer på att fyra torra limpmackor med oboy inte gör många avundsjuka, lägger ner idén. äter upp och tänker att nu kan man inte ha det bättre. hör ett pjuf, tittar över till grannen som öppnar nästa öl. klockan är nio och han sitter med solhatt och är salongs. jag tar en klunk sodastream och går och hämtar min kingskeps.

man gillar ju inte att tjata, men trägen vinner - rocco

 
det är inte ofta jag klagar på att få en yogarumpa uppskuffad i ansiktet. men sitter jag och kör fixerad bicepscurl då skall det vara jag, spegel och kanonerna på navarone. inte jag och celluliterna från toblerone.
 
"salvius hade äfven sin stolthet och var dessutom icke så litet egenkär, retsam och bakslug." bakslug vet jag inte, men baksugen.
 
 

hackar bäst som hackar sist.

bloggen har vart hackad, men jag hackade tillbaka och är således tillbaka. i rättan tid och tur är väl det. annars hade ni missat mitt vackra rosa träd.
 

tillsammans

 
har inte sett så mycket omänniskor sen jag var vid sjöviks folkhögskolan sist, det kan bara betyda att det är första maj. okammade, orakade, osminkade och ohyfsade människor överallt. var på coop och hade högerregeln på min sida när jag gick till de knallgrönaste av äpplen, då kommer en omänniska och går rakt in i mig, som tur var för mig så har jag gymmat och spelat fotboll de senaste tjugi åren och hade min tyngdpunkt lite lägre än han, därför slutade han på baken och jag med armarna i luften i en vild segergest. 
 
höll på att krocka med tåget också, kan ju låta lite läskigt men det var förstamajtåget och även om jag krockat in i dem så hade det inte kunnat blivit nå rödare än var det redan var.
 
men fick lite hopp om dagens ungdom då en 18åring stegar fram bakom mig i kön och köper tre folköl. 

RSS 2.0