han kanske är rik

 
 
nog för att jag gjort mycket dumt på fyllan, men att börja adda gamla gubbar känns ju som en all time low.
 
kan det vara för han sitter och suger på nåt som gjorde mig sugen på nåt?
 
tror mer på att han sitter som passagerar, då har han en chaufför, då är han tät.
 
kan ha vart efternamnet också, fredrik grönlund, lite coolare än karlsson.
 
 

på den hårda, blöta vägen.

 
converse är inte latin för gummistövel. det har jag lärt mig den hårda, blöta vägen. 
 
 

man blir lika lång som man umgås

 
det värsta var inte att han var rasist, utan att han var kort. var det inte en liten mustaschprydd herre i tyskland runt 30, 40-talet som också bara ville ha långa blåögda killar? men tjejer nu förtiden vill ju ha mörka ögon. lite bättre. men inte för mig.
 
 

haaaarrruuuuu drååågeerr!!!???? :O

 
drogtest imorgon halvnio. på arbetstid, måste vara någon ny löneförmån. ska bli kult, spännande att få se vilka droger man skall få testa. tror det är som en ungdomligare variant av gubbarnas wiskeyprovning. men lite väl tidigt på dagen väl? äsch, det är aldrig förtidigt för mus, bus och rus.
 
 

vad är det som går och går men aldrig tar trucken?

 
gick 15 000 steg på jobbet idag. det är man inte van med.
 
 

en öl. en gång ingen gång.

 
nu när jag bantar så försöker jag undvika att dricka alkohol. jag får lite hjälp på traven av jobb och träning. jag får dricka, men jag gör det inte. men det hindrar mig inte från att tänka på det, alldeles förmycket kanske. 
 
jag tänkte på uttrycket dyngrak. att vara nästan avestafull. när man är dyng så är man ju allt annat än rak. skall det vara ett ironiskt uttryck? kul för att det är så lång från sanningen? eller blev det myntat av en berusad person?
 
ett annat uttryck jag tänkte på var fulla rättigheter, det hör man ju titt som tätt. klart rättigheterna är fulla, ingen går väl till en krog med nyktra rättigheter.
 
 

vad kallar man massa killar på fest som har vattkoppor? prickigkorvfest.

 
hörde precis att mammor fortfarande tuttar (hehe) ihop sitt barn med andra mammors sjuka barn för att sina egna också skall bli prickiga.
 
min mamma var snäll mot mig som liten också. för en mindre slant som jag gav till tanten på hörnet med nätstrupbyxor, munsår och högklackat mitt i vintern. jag var tio och mamma hade hört att hon var bärare av det positiva hivet.sen dess har jag verkligen kunnat njuta av livet. man skall ju leva var dag som det vore den sista. skrikandes med dödsångest.
 
 

vill man vara fin blir man fattig

 
en timme till lön,då skall jag köpa en deluxutrustad hårfön. men inte gå före i kön, det är bara elakt.

meatbit

 
och för er som undrar varför bloggen blivit så tråkig, det är för att jag vill att ni skall älska mig för min kropp inte min personlighet.
 
lägger upp bild efter gympasset, pussochkram bloggen

en portion kalkon skulle vara kanon eller en illusion

 
kommer hem från fotbollsträning kvart i 22, hungrig som ett leddjur och ledbruten som ett ungdjur. skalar avocadon som en mästare och klämmer den snabbare än en finne, upp och jobba om någon timme. vart är matkoman när man behöver den? sitter här pigg och trummar på allt och alla som en dampig trumpojke. ingen rim och reson, jag borde ta ett bad i diskhon. eller vinna en miljon så man kan ta pension.
 
upp fem imorgon, idag får ni tycka synd om mig.
 
 

dubbat är säkrast på vintern.

 
laddade hem en film igår. 1080p, krispigt dts, 11gb. det tog sin lilla tid, men jag skulle ju få lön för mödan. det låter lite som ett jobb för oskuldstagarna annars, lön för mödan. 
 
filmen börjar med en flygvärdinna som går och går men aldrig kommer till gaten. efter sju minuter är hon framme och börjar släppa på folk på planet, hon snackar spanska. men det är lugnt, flygplatsen kanske är i mexico.
 
nästa scen är två grabbar som sitter i en soffa och kollar på bikinibrudar som skjuter med automatvapen, det är slowmotion och studsande boobies. när de slutat dreggla och börjar tala pratar de franska. jag skjuter i från mig de dumma tankarna och tror att scenen nog skall vara ironisk. de tittar på det dummaste av program men skall verka vara intellektuella.
 
nej vem försöker jag lura? filmen är dubbad och som straff för den dumma och olagliga nedladdningen får jag och min skolafranska genomlida fanskapet.
 
 

maaathaaa faaackaaass

 
sådär ja, nu är cali tillbaka på rätt spår. skrattade friskt några gånger och sjukt några andra gånger. skrattade hjärtligt och hjärnligt. ett riktigt fint avsnitt. och att se kokainsmurfen bli glad och förlåtandes efter en påse gräs var hjärtvärmande och väldigt vackert. då kom jag faktiskt att tänka på en annan lite grässmurf.
 
läst lite gnäll om att serien är för mycket samma. men detta är ju livet. vara glad, ha kul, fucka up (ordagrant), tjura, sura, förlåta och bli glada igen. sen kanske det skall vara med ett supa mellan varje ord. vad skulle de kunna hitta på för nyskapande annars? aliens? sjungandes småfånar? hank sadlar om till kläddesigner? ett mord i varje program som de löser? det är ju inte scooby doo vi tittar på förtusan. nej du, man skulle bli bagare, då tjänar man deg iallafall.
 
 

det går snabbt

 
hellre råg i ryggen än säd i brallan.
 
det var förr i tiden.
 
nu förtiden är det,
 
fiber i datorn ger säd på tangentbord.
 
 

bantarbosse bantar bäst, han heter harald han är en häst

 
bantningen går oväntat snabbt och bra. redan nere på målvikten (oskiten) och det är mer två veckor kvar till invägning. då har jag bådat ölat och käkat godis i helgen, om än i mindre skala än brukligt. detta firas med en abcde-vitaminbustablett, lite keso och en powerwalk.
 
frågan är hur jag skall fira när jag är klar? åka vasaloppet? nja, kanske titta på det, lite iallafall, är rätt tråkigt att titta på.
 
 

alla vatten

 
har alltid ansett att vara nykter på krogen är generalen i självplågeriets hackordning. varför jag utsatte mig för just detta i fredags kan ju anses som dumt, men det var lite kul och jag gick därifrån med ett par nya reflektioner och en hög med skämsmössor som skulle göra vilken hattrick som helst i nhl avundsjuk.
 
1. fulla tjejer på krogen. det kanske skulle räcka att skriva så, men jag är tydligen lite för elak. man får väl se det som en komplimang om en svettig knappt kontaktbar tjej är fram och hänger och klänger. men är man så full, måste man dricka en till shot verkligen? nu kanske damen i frågas hjärna fortfarande var med lite och ville skydda sig själv för shoten hamnade på hela armen och den var svart och såg kladdig ut. tydligen trodde tjejen att jag verkligen ville veta hur kladdig shoten var för det var fram och kladda igen. hade vit tröja för ovanlighetens skull och lyckades undvika de mesta slöseriet.
 
sen skulle jag få lite tips och råd om tjejer också, för jag är tydligen elak mot tjejer. jag har gått hem med kladdapan ett par gånger förut och tydligen några av hennes vänner, vilka fick jag inte veta. jag som trodde jag var snäll när jag ligger och låtsassover på morgonen när flickan travar iväg. jag skall tydligen bjuda på frukost på sängen, massage och skjuts hem. sen ge en romantisk kyss och ringa två dagar efteråt och bjuda ut på dejt. för det är tydligen snällare att lura i tjejen att jag är romantiskkomedikär än att visa vad jag känner. 
 
sen säger hon att du måste vara snäll mot tjejer och mot mina kompisar. då frågar jag om hon har några kompisar där som jag kan vara snäll mot, hehe. men det hade hon inte. attans, vet du någon annan som vill ligga då? då räcker hon upp handen och hoppar och säger jag, jag, jag.
 
2. walk of fame. efter avslutad tryckare och lamporna tänds, att få gå med en tjej från dansgolvet till jackutlämningen, ojojoj. att se pojkarnas ögon lysa. det var en fin avslutning på kvällen. hade jag vart full själv så hade man vart tvungen att byta lakan för det var massa svarta shotsfläckar på dem.
 
 
 
 

why do they call him eskimo joe, anyway?

 
då jag själv ser mig som en slav under tarantinos genialitet och alla hans mästerverk kände jag mig piskad att se django unchained på premiärdagen. jag går dit med inställningen att filmen kommer vara 10/10 och var inte ens orolig över att bli besviken eller att filmen skulle vara trälig
 
 
snacka om en fängslande film, ren och skär perfektion.
 
betyg: den får tusäään popcorn av fitteblogg
 

fitte lion is in the hosue yo

 
somnade 06:30, klockan nio plingar det på dörren. installatörerna av kanonsnabbt internet hade anlänt. 
 
fitte - hej!
iaksi - hej!
fitte - jag går och lägger mig igen!
iaksi - okej.
 
vaknar sen halvtre och de har möblerat om lite, hallspegeln står i vardagsrummet. de har verkligen ett öga för vad som är chict dessa herrar. det är lite krångligt att förklara men hallspegeln är nu en vardagsrumsspegel.
 
bakom spegeln fanns det tillräckligt med puder för att piffa upp stockholms alla luder
de står i hörnet och inbjuder det den långa armen förbjuder
i bingen sen det sjuder och gör du rätt så kanske hen bjuder
 
 

welcome to happy endings

 
you have to consider the possibility that god does not like you, never wanted you, in all probability he hates you. it's not the worst thing that could happen.
 
första avsnittet på säsong sex var inte 10/10. därför är jag lite ledsen och kanske stämmer det att gud hatar oss alla. tur att jag har massa choklad hemma. och jd. för gud kan väl inte få mig att ogilla choklad? det vore ju bortom grymt. vad skulle nico säga? det vore typ som att göra grumpy cat, kanske inte glad men likgiltig, då är han bara cat. man har tagit bort hela hans personlighet, hela hans inre väsen.
 
chokladen smakade. och grumpy cat är fortfarande grumpy.
 
 
 

Californication.S06E01.1080P.HDTV.DD5.1.MPEG2

 
 
det var på tiden!! nu kan jag låta min egen dekadens vila ett tag. cigg under vattnet, hehe. rockstjärna utan gura. woooooh woooooh wooooohooo knulla alla brudar och några drakar. 
 
 

sova lär man tydligen göra på jobbet.

 
börjar med två nätter sen ledig fem dagar, det är en mjukstart värdig lågstadiet. skönt. första natten avklarad, när jag kom hem sex på morgonen kom jag på att hela tvättsutgan var fylld med kläder. mina kläder givetvis. kan säga att de kläderna inte blev vikta varken så fint eller mycket.
 
kommer upp, borstar tänderna och dör i sängen. då börjar det hamras i trappen, somnar om, hammer och vaknar, somnar om osv. sen runt tio snåret började det borras hos grannen, i rummet vars vägg mitt sovrum delar. slirar upp, välter ett par ljusstakar och hittar ett par för vaxade hörselpluppar som åker i, och tre kuddar på huvudet så börjar vi närma oss tystnad. 
 
det är telia som valt att sätta in fiber i vårt hus just dessa dagarna. inte de månaderna jag vart arbetslös, eller på de fem dagarna jag snart är ledig. de lyckades pricka in just de två förmiddagarna jag verkligen skulle behöva sova. för imorgon skall de in hos mig och bråka på mig snabbare internet. men det är det värt, för jäklar vad snabbt jag skall surfa på aftonbladet.se och titta på söta katter.
 
gymmet var starkt iallafall, så inte bara gnäll idag.
 
 
 
 

hård men rättvis

 
var på arbetsintervju igår. försökte förbereda mig så gått det går. antog att de klassiska frågorna skulle komma, så jag tänkte visa att jag har lite humor. för det var två tjejer som intervjuade.
 
säg tre positiva saker om dig själv:
 
1. snygg
 
2. bra i sängen
 
3. tycker om lasagne
 
säg tre negativa saker om dig själv:
på den tänkte jag säga negativa saker som även är positiva. 
 
1. svårt att skilja på mina egna och firmans ägodelar
 
2. spottar inte i glaset

3. står upp för mig själv och tar ingen skit, om så handgemäng krävs. och jag ser ingen skillnand på män, kvinnor och barn i det avseendet. förtjänas en syltis så utdelas en syltis
 
nu ringde dem och ville att jag skulle börja jobba imorgon. kult.
 
 

kvinnor, kvinnor, vart är paddeln sune?

karma verkar funka, härliga besked idag. ångrar att jag inte lyssnade på earl redan -05. då hade man ju vart miljardär och lyckligt gift med miranda kerr just nu.
 
bara att fortsätta vara snäll. ska nog betala åt någon gammal tant i coopkön och hjälpa nåt mobboffer hem, med mobbarna hack i häl cirkulerandes som en flock vargar, snart får ni läsa mina civilkuragehistorier på hela jäkla facebook med 37000 lajks och tonvis med kommentarer. för det är väl snällt att skryta för att få ligga?
 
 

vote for pedro

buffe efter att ha hårdbantat i en vecka var ju inte mitt smartaste av drag. kände mig som kicki danielsson på korvfest, eller falukorvsfest för att klargöra, inte störa eller förgöra.
 
kollade på cloud atlas med en god vän igår, när filmen var slut vid tolv fick jag ett samtal av en annan god vän. dagen var onsdag och pilsnern den flödade tydligen. de roliga krogarna i avesta stängde tolv så sällskapet ville ta sig till grannbyn hedemora. eftersom jag legat på minus på karmakontot sa jag ja. 45 minuter senare satt jag och rastade ramlösa efter ramlösa i karaokemiljö. inte för att vara elak, men folk som inte kan sjunga skall inte sjunga. folk satt och grät, det var inte glädjetårar. det var tårkanaler som sprack uti läck.
kvart i ett blev två och lamporna i taket tändes, ridå.
 
ärtsoppa, laxfilerer, pasta carbonara, schnitzel och pricken över i:et, pannkaka med fasligt mycket sylt och en klick grädde (och lite grönsaker mamma). detta är motsvarigheten till spritens häxblandning. stackars mage som inte ätit riktig mat på en vecka. vi åt och åt och tänkte på varenda litet benrangel i afrika.
vi åt kakor och bullar, lamporna i taket släcktes, vi rullar.
 

är fitte dum får alla lida

 
sådär då, tillbaks är sömnlösa nätter och tidiga morgnar. borta är aptit. hoppas på att blogginspirationen även följer med ångesten. bra för bantingen dock, fler timmar att träna på och ingen mat.
 
efter en längre och snabbare powerwalk gjorde jag lax och hade tomat och gurka som trevligt sällskap. men laxen ville aldrig riktigt titta mig i ögonen och kom aldrig med några egna samtalsämnen. och vad vi än pratade om så hamnade vi vid att han gnällde och hackade ner på sig själv. så jag funderade ett tag på varför han hade så dåligt självförtroende. sen poppade det upp i skallen, så enkelt och självklart, laxen har ju fått hört hur fet han är i hela sitt liv. 
 
inte det? ingen? inte ens skrattmåsen där bak? aja, bara hoppas att humorn hittar tillbaka hit snart.
 
 

björnen sover

 
skidskytte i tokdimma, känns som en bra idé. 
 
- han får alla träff! domarn, träskor, nötter, långfil, koben, sågspån, musli och en kratta.
 
vinsten var en get som hette ralf.
 
 

god morgon

 
rullar ur sängen krampaktigt kramandes av kudde. det är inte vad jag vill, men vad kissblåsa måste. när jobbet är gjort känns det jobbigt att lägga sig igen. laddar äggkokaren och förbereder husman med husmans bästa vän, kaviar.
 
en rejäl kraftansträngning senare föräras soffan med min gloriösa bak. handen i handsken närmast, soffan i baken. dosknappar smeks och gasen i tvn ger mig bunheads och ljudsystemet vibrerar fram ett krispigt surround sound. vad jag och mitt nyvakna fragila sinne inte var beredda på var ett gilmore girls på speed. törs inte släppa öronen de sekunder det krävs för att mute:a tvn. samtidigt trollbinds jag av munnar som rör sig i hastigheter tidigare inte kända för människan och undertexter som bara blixtrar förbi.
 
vaknar upp med smegma kring mun och tumme på golvet än en gång, med nytt program på tvn. epilepsi? vet ej, bara glad att jag lever. slibbig? ja. mättande? ja, hehe.  

har du på dig din sylvester? nej!

 
tittade på dredd nyss, redig skitfilm. det enda jag kunde tänka på att det måste vara jobbigt att gå runt med grumpy cat-min hela filmen.
 
 
såg att den hade 7,2 på imdb. sjukt med tanke på att den från 1995 bara hade 5,2 och ingen kan ju vara grumpier än sylvester stallone.
 
 
 

är det mer matreklam när man bantar?

 
kollade tv och det är ju bara reklam för big tasty, pizza och andra nyttigheter. vet de som fixar med reklamerna att nu bantar fitte igen, nu kör vi matreklamsmaraton med bara flott och salt?
 
 
är så sjukt att jag tillochmed blir hungrig av denna bilden. bilden efter har hon svalt hela flaskan. 
 
pw nu, får gå någon krångelikrokväg så jag missar alla pizzerior och liknande.
 
 

RSS 2.0