vote for pedro

buffe efter att ha hårdbantat i en vecka var ju inte mitt smartaste av drag. kände mig som kicki danielsson på korvfest, eller falukorvsfest för att klargöra, inte störa eller förgöra.
 
kollade på cloud atlas med en god vän igår, när filmen var slut vid tolv fick jag ett samtal av en annan god vän. dagen var onsdag och pilsnern den flödade tydligen. de roliga krogarna i avesta stängde tolv så sällskapet ville ta sig till grannbyn hedemora. eftersom jag legat på minus på karmakontot sa jag ja. 45 minuter senare satt jag och rastade ramlösa efter ramlösa i karaokemiljö. inte för att vara elak, men folk som inte kan sjunga skall inte sjunga. folk satt och grät, det var inte glädjetårar. det var tårkanaler som sprack uti läck.
kvart i ett blev två och lamporna i taket tändes, ridå.
 
ärtsoppa, laxfilerer, pasta carbonara, schnitzel och pricken över i:et, pannkaka med fasligt mycket sylt och en klick grädde (och lite grönsaker mamma). detta är motsvarigheten till spritens häxblandning. stackars mage som inte ätit riktig mat på en vecka. vi åt och åt och tänkte på varenda litet benrangel i afrika.
vi åt kakor och bullar, lamporna i taket släcktes, vi rullar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0