kamikazepensionärer


jag var ute och sladdade lite med mitsubishin idag då jag uppmärksammade ett väldigt märkligt beteende. kamikazepensionärer är nog det bästa ordet jag kan komma på för att förklara det.

det var tre incidenter under en tjugi minuters period. jag har vart med om det förut, men inte med sådan hög frekvens. kan vara fullmåne eller att ica öppnat nytt, då rycker det i rabattkupongstarmen på dem och de ändrar sitt rörelsemönster..

den första var en äldre invandrarherre med en grönsak i en elrullstol. han brummade ut elrullstolen och sig själv rakt ut i vägen, inget övergångsställe så långt ögat kunde nå, med blicken maniskt fäst på andra sidan vägen. det var väl lugnt för herren som körde, han skulle ha hunnit hoppa undan, värre var det med grönsaken. tror inte han uppmärksammade hur nära det var att bli sallad, eller kanske ketchup. fult gjort att använda sig av en grönsak bara för att komma över vägen snabbt och bara räkna med att man skall se han och stanna.

den andra var en rullatortant. ut i vägen, blicken i marken och med en fart som en sten som självrullar upp för en backe. inget övergångsställe, bara räknar med min goda vilja, som tur för henne var med idag.

trean. en gubbe och gumma. jag hade en bil framför mig, den skulle svänga vänster i korsningen där de promt skulle över. gubbe såg det och gick, tanten stannade, när bilen framför svängt klart då gick tanten. jag som gått runt och trott att min pärla drar till sig blickar, men inte hennes tydligen. jag hann dock stanna. men hon gick på som om inget hade hänt. inget övergångsställe, inget tack att jag stannade. jag är gammal jag har byggt detta samhälle, därför får jag vara sur och gå mitt i vägen utan att bry mig om att titta eller tack dem som sparar mitt liv.
fint samhälle du byggt kärringjävel! alla hatar varandra, super för att stå ut i vardagen och ungdomarna drömmer om att bli sondmatade framför xboxen så de får mer tid att skrika och svära åt varandra.
är det därför du vill dö kanske? för det var ju annars fint väder och det brukar ju pigga upp folk som mår dåligt. eller du kanske bara ville dö på en vacker dag..


cykla sig lite..


jag lämnade in syrrans cykel, som brorsan har haft och som jag nu fått äran att låna, för lite vårpiff i måndags. idag var den klar. 1032:- stod det i smset att de skulle ha för tillpiffningen. saftigt var den första tanken, sen började jag tänka på vad de kan ha gjort med den. en schysst motivlack är ju givet och en turbo kanske, längre kom jag inte.

när jag hämtade den såg den precis lika skabbig ut som innan, nästan värre, förväntade mig ju lite flames på den.
han rådde mig att ta det lugnt med frambromsen, den funkar tydligen nu. det är ett råd jag tänker följa, efter att ha sett alltför många youtube-klipp har jag kommit fram till att det går inte att fejsplänta med stil, så är det bara.


take one for the team
att det finns killar som inte får nåt såklart!

vart är empatin? jag känner att det är väldigt mycket jag, jag, jag bland lesbiska just nu. de tänker väldigt mycket på tjejer och sig själva, men väldigt lite på alla karlar som inte får nåt. en väldigt utbredd egosim som inte klär dem! ibland måste man faktiskt ställa upp och ta en för laget, även om det är motståndarlaget.

a team


när jag som mest kände mig som en a-lagare så började jag sakna mina a-lagare från jobbet (jag jobbar på a-laget)..

 

..då fick jag syn på dessa sökande själar..

 

 

..det värmde mitt hjärta, a-lagare som a-lagare liksom..

 

 


agent orange


jag var ut i västerås i helgen, där träffade (höll på att skriva stötte ist för träffade, det hade blivit fel..) jag på månadens psykfall. hon kom fram till bordet och satte sig.

mp - får jag bjuda på en drink?
fitte - det är klart du får.
mp - vad vill du ha?
fitte - jag kan ta en sån som du dricker.
mp - är du fattig? har du inga egna pengar?

sen efter ett tag när vi vart ensamma vid bordet.

mp - vill du hångla?
fitte - nej tack, det är bra, men tackar som frågar.
mp - vill du ha nåt att dricka?
fitte - ja, en sån som du dricker skulle sitta fint.
mp -  är du fattig? har du inga egna pengar?
fitte - jo jag har en liten slant, får jag bjuda dig på en agent orange?
mp - vad är det?
fitte - fråga någon från vietnam..

det går ett tag till.

mp - min pojkvän jobbar här, han är vakt och jättestor.
fitte- då är det väl inge bra om vi hånglar? då skulle jag få spö ju.

hon lät som the annoying orange och var väl inte helt olik heller.


hon fick till den där härligt orangea färgen i ansiktet som till och med den holländska landslagströjan skulle bli avundsjuk på. lägg märke till den stilrena fläcken hon har skapat också.

mitsubishi lancer equip <3


är det för tidigt för en tequila sunrise? jag har ju alla ingredienser, eller sunrise:n är ju över, men tequila har jag.

jag fick ett oroväckande samtal.

- du, är det din bil de har kvaddat i koppardalen?
- vet ej
- det är en precis likadan som står där sönderkrockad..
- vafan! rör de så dör de!

hur många mitsubishi lancer equip med elmanövrerad taklucka finns det i stan? jag vet ju att många vill ha en, men det betyder ju inte att alla som vill ha en, har en, många vill ha en lambo också.  man blir ju orolig, inte säkert att jag kan hitta en sån fin bil igen. men jag kikade ut genom fönstret och där står den så fint på parkeringen och väntar på att jag skall komma och ratta den med fast och kärleksfull hand.titta så kul vi har, kastar super mario bananskal på robban, det krävs en elmanövrerad tacklucka för att detta skall bli riktigt lyckat och det blev det.

sunrise


äntligen är jag online igen. var snubben under som började joxa med sitt comhem uttag och de är seriekopplade. man kan sammanfatta det med att hans pill vart min dill, i röven.
jag hann sova tre timmar efter nattjobbandet när gubben kom, sen var han inte ens stilig, snopet.

sen har jag fått paket idag också. det vart skickat i måndags, men visa företag har inte lärt sig att det finns sms-avi, nu har jag fått vänta i flera dagar extra i onödan på ett snigel-avi. det får ändå anses som dubbelnöje idag!

men nu skall jag äntligen få sova, har druckit färskpressad apelsinjuice på ballen och skådat över soluppgången. på tal om soluppgång, det kan bli en tequila sunrise idag, kanske skiter i sunrise:en och tar salt och citron istället. patron patron på er alla sötnötter!
see through swimwear


idag när jag skulle gå hem från jobbet så skrattade jag till åt en nyhet på aftonbladet, mina medarbetare tyckte nog att jag var sjuk i huvudet. för nyheten var tragisk, men den påminde mig om en rolig grej som hände för några år sedan.
nyheten var att en lärare drunknat under en skolresa till spanien, det var en våg som hade tagit honom. alltså djupt tragiskt.

men det fick mig att tänka på när vi var i spanien på skolresa i nian. vi var och lekte och plaskade i vattenbrynet på en strand när, som jag minns det iallafall, en mindre tsunamivåg drog ned mig under ytan och ut i vattnet. när jag lyckas återfå kontrollen på upp och ner, hit och dit så märker jag att  mina orangea och halvgenomskinliga (hur fan kan man göra badkläder som blir genomskinliga när man badar? till tjejer är det ju en grej, men till killar!? för det krävs en kille för att hitta på nåt sånt och vilken kille vill se en kille naken? en bög så klart, nu var vi där igen. men det är ju rätt logiskt nu när jag tänker på det, alla kläddesigners som är killar är ju bögar.) badbrallor har åkt av, jag lyckas på något mirakulöst sätt hitta dem i vattnet trä på dem och gå upp med lite självrespekt kvar. det är tills jag kommer upp och en tjej i klassen frågar varför jag har badbyxorna ut och in.


great responsibility


vill bara börja med att be om ursäkt för den låga nivån på bloggen. de borde inte gå att lägga upp bloggar på nätterna! jag tar inte ansvar för det som skrivs efter 22:00, det får blogg.se göra.

jag skulle behöva gå en intensivkurs i hårknuteri. jag har bara gjort en enkel 180 graders böjning med snodd, men det får man ingen tio poängare för, av han james ervin eller vad bögen (ursäkta för allt bögeri, jag har inget emot bögar, jag älskar bögar, men jag älskar inte med bögar)i dansprogrammet nu heter. och håret är för långt för det.

jag behöver ha lite tips och trix, detta är inget man sitter och frågar flintiga gubbar uppe på bruket om. går det att köra en dubbel 180 gradare? eller hur trixar man ihop hela skiten till en boll? kom bara inte och säg att jag skall klippa mig, då klipper jag till dig! nej jag bara skoja, med långt hår kommer stort ansvar..


åh fredrik ta min lem i din mun som så många gånger förr jag mötte botten gick på grund i din mytonsbundna stjärt


jag tror att det kan ha vart denna låten rubbidubbish lyssnade på igår när jag blev så upprörd.

 

min låt<3

 

 

 

 


du är lika bög som freddie mercury

 
jag tror att jag kan ha tagit upp detta ämnet tidigare på bloggen, men det är ju inte konstigt, den fyller ju snart 2 år! ämnet är som följer. en trött fittehjärna beter sig på samma sätt som en full fittehjärna. som igår kväll, jag hade tydligen slängt iväg ett sms som jag inte minns, hade leveransrapport på luren när jag vaknade alltför tidigt imorse. det är inte ett nyktert beteende av en hjärna. jag som skall ut och jobba natt i natt.

jag märkte av detta lite igår på jobbet. rubbish satt och lyssnade på tråkig bögmusik. så jag fejsbok:ade honom och försökte upplysa honom i detta ärende med det fina budskapet att han var homosexuell..detta är inte heller ett nykert beteende. jag fattar inte varför jag alltid skall snöa in mig på folks mammor när hjärnan tror att den är full. nu har ju faktiskt robert en väldigt fin mamma så denna gången var det ju inte så konstigt. jag slapp iallafall hot om betongskor och tvångsbad (fast jag den gången var relativt nyduschad) ála förortsstajl. att jag slapp dessa hoten denna gången kan jag nog tacka robert för för att han kallar mig saker som han inte är själv (titta på bilden en gång till om ni inte hajar).

 


potäjto potato


jag skulle till en adress i avesta. i avesta har jag bott hela mitt liv, men jag kan knappt några gatuadresser. nu när jag inte har nåt internet, hur tusan skall jag kunna hitta dit då? för jag är helt värdelös på att få vägbeskrivningar, jag lyssnar uppmärksamt de två första svängarna, vänster förbi kiosken och och höger vid kyrkan, sen har jag tappat fokus och står bara och tittar på munnen som babblar och nickar medhållande men utan att lyssna. det hela slutade med att jag var tvungen att använda gps:en för den tre minuter långa bilfärden.
men det var stekande sol, den elmanövrerade tackluckan var öppen och jag rockade five finger death punch på högsta volle! det var härliga tre minuter.

ni ser ju hur handikappad man blir utan internet, hur gjorde dem för? satan vad mycket saker de måste ha haft i skallen och komma ihåg hela tiden, vad krångligt och vilken press. speciellt när man måste få fram nåt ur hjärnan så bluddrar jag bara ihop det.
som när jag skulle koka potatis, var det 30 eller 40 minuter? då går jag ut på internet och kollar hur länge, emn det gick ju inte nu. jag hatar saker som inte kommer med en förpacknig och beskrivning. så det fick bli ris till laxen. tur jag hade ris, annars hade det blivit makaroner.


vuxenpoäng


nu har jag lyckats lokalisera ännu en internetförsedd dator, lyckan är total. skönt att komma in och slippa solen också!

jag var till banken och kollade upp lite med lånen och oj vad ros jag fick av min banktjej. och som den suckern jag är för beröm så satt jag bara där och sög i mig.

bt - fonderna har ju gått väldigt bra!
 
fitte - ja jag köpte på mig lite extra när de var på botten under krisen, då många andra sålde. och nu när de är toppnoteringar så får man lön för is i magen.

bt - och buffert har du också ja, det är jättebra. 

fitte - hihi

tror jag skall gå dit och prata oftare. jag fick till och med ett flögg att starta pensionssparande. undertider hon fixade med papprena satt jag och funderade på ett uttryck som jag hatar och tycker är väldigt töntigt, men jag kom inte på det. när hon kom tillbaka så sa hon att jag fått ett vuxenpoäng. där hade vi ordet! men när man snackar pension då är nog enda gången man får använda ordet vuxenpoäng. men jag var snabb att poängtera att jag har ju ett mindre nu när jag inte är sambo längre. sant tyckte hon, men det finns ju fler fiskar i sjön, sa hon. ja det får vi ju hoppas, annars får vi gå runt och vara hungriga. eller menade du att jag vart tillsammans med en sjöjungfru? eller kanske hon bläckfisken i lilla sjöjungfrun, ursula eller vad hette hon?

2038 får jag börja ta ut pensionen om jag vill. ångest, det är ju snart ju. usch! skall sätta mig i solen ett tag så slipper jag tänka på åldersångesten. då får jag tänka lite på cancerångesten istället. det är bra, farligt att snöa in sig på specifika ångestar.


tre dagar utan internet försmäcktar jag på denna ööööö


hej bloggen! imorgon kan vi se hur mycket pengar vi får tillbaka på skatten. eller ni, mitt internet funkar inte. det är därför det är lite bloggtorka. misströsta ej, på torsdag kommer reparatören och förhoppningsvis fixar det, hoppas han är söt *fniss*.

nu ringer jag runt till folk och frågar om vi skall se på film.

-hej skall vi se på film?

-ja det kan vi väl.

slår på rullen.

-kommer du och tittar då?

-jaja skall bara blogga klart.

-så, nu är jag klar..rubbish


fitte - robbish, kan du gå och hämta en mugg vatten åt mig?

robban - glöm det!

fitte - det var ord och inga visor det..

robban - japp!

fitte - du är hård mot dem hård..

robban - så är det!

fitte - men du som är så snabb, det har kärringen (bruksar slang för sambo, fru eller flickvän. oftas sagt av hunsade karlar då detta är deras enda sätt att trycka ner sina "kärringar" och för dem att känna sig stora och balla. detta skulle aldrig yppas i närvaro av ovannämnda "kärring") din sagt, du är ju inte en "all nighter" som din mamma brukar kalla mig..

robban - nej!

detta slutade med att jag fick hämta en mugg och vatten själv, jag har det inte lätt jag. men nu har det börjat snö ingen, äntligen! det har vart jobbiga tre dagar i solen, nästan så jag fasar lite inför sommaren.paranormal activity


jag vaknade av det sjukaste inatt. ett blått sken som tog över hela rummet, ackompanjerat av ett störande surrande. jag satt mig upp i sängen för att ta reda på om jag var vaken eller drömde, tyvärr var jag vaken.

det äckligaste jag vet är övernaturliga grejer. det är varken spännande eller kittlande. skulle jag se något sådant så skulle jag aldrig mer vilja vara ensam, jag skulle jämnt ha en person med mig, vad nu det skulle hjälpa. en person som spöket gillar mer, vem nu det skulle vara.

efter cirka tretti sekunder kviknar jag till nog för att förstå att det var datorn som hoppat igång. det har aldrig hänt förut. de andra sover. jag funderar lite på vad jag skall göra. orkar inte resa mig upp för att slå av datorn den naturliga vägen. jag vet inte om jag vågar "pull the plug" tänk om datorn inte stängs av, då har jag hard evidence på att sovrummet är hemsökt. jag tar mig mod och rycker kontakten. det blir tyst och ljuset slocknar. jag dra en lättnadens suck.

vad skall vi dra för slutsatser av detta nu då?

1. mitt husspöke är nattaktivt.

2. mitt husspöke är datornörd. och dricker förmodligen kopiösa mängder jolt cola och skriker oförskämdheter åt andra spöken som "campar".

3. fitte är rädd för spöken.

jag var med om liknande läskigheter när jag var yngre. det var när jag bodde i långmora, det numer nerbrända flerfamiljshuset. en två år äldre kamrat berättade om spöket orvar korvar som bodde i källaren. jag tyckte att det var lite lustigt att hans föräldrar hade döpt honom på rim. han var enligt utsago snäll, men ingen jag ville beblanda mig med. sån är jag. nu när jag tänker på det i efterhand börjar jag fundera på om allt var ljug. att han bara hittat på orvar korvar. eller så har det tagit orvar korvar 20 år att hitta på mig.


same same but different

 

 

 

titta vad han ler.

 

 


sleeping beauty
hoppas inte chefen läser detta, då fattar han att jag försöker ta hans jobb..


super juholt (det är alltså ingen fråga om han super, det är en ordvits som bygger på att man spelat super mario, men det är väl rätt självklart att han super). får se om denna ordvitsen går hem bättre i stugorna än den sista.


bloggtorkan är över, här kommer en våg med blogg. är det för tidigt för tsunamiskämt?
här kommer ett skakande reportage. för tidigt för jordbävningsskämt?
är de inte tillräckligt konstiga i japan med alla sina sjuka program och twisted porn, det är okej att urinera på folk, men inte att visa könsorgan. hur fan skall det bli nu med massa radioaktivitet också? detta kan bli läskigt på riktigt.

men detta var inte anledningen till detta inlägg. jag hade en fråga bara. ser juholt ut som en stadsminister?


i libyen kanske! eller i rörmokarland..
the third time is lucky


hemväg från västerås. jag ligger i lagliga hundra på hundravägen typ. över ett backkrön, på vägen ner ser jag en lång radda bilar. de rör väl på sig antar jag. mycket riktigt, de rör på sig, tyvärr inte särskilt snabbt. slänger mig på bromsen och tokbromsar, pulsen ökar och det känns som detta kommer gå åt helvete eller himlen beroende på hur snäll jag har vart. men hinner stanna precis innan.
hade det vart minsta antydan till halka så hade vi suttit i baksätet på volvon framför och jag hade frågat om de kunde vara snälla och byta radiostation.
det var ett långsamtgående fordon med saftblandare och hela kittet längst fram på en väg som det inte går att köra om på, det är säkrare så..

nu har jag vart nära att dö två gånger inom loppet av 2 dygn, men vi kämpar på. tredje gången gillt.

the eighth wonder of the world


hej alla bloggälskare och älskarinnor. jag märkte en ökning i besökarantalet kring slutgörandet av mitt förra förhållande från häxcarmen. kanske folk räknande med att få gotta sig i andras olycka med bittra strider och slag under bältet, men sådan är inte jag.
sedan gick det några dagar då jag inte hade tid att blogga så mycket, det brukar betyda döden för besöksstatistiken, därför har jag inte vågat kolla. men idag var jag på bra humör, vackert väder och jag skall iväg till västerås. det kändes som det var dags att ta tjuren vid hornen och bara rycka plåstret. sagt och gjort, nu är jag än gladare. besökandet har hållit i sig. så tack till alla er som gör detta åttonde underverk möjligt!

vad betyder det där hybris alla säger att jag har? är det min käklinje?

space table


jag försöker hitta ett soffbord. men det är inte lätt i dagens värld. allt jag begär är fyra ben och en bordsskiva. detta är utbudet.
det räcker att jag kan ställa ifrån mig popcornskålen när jag kollar på film, jag skall inte ut och utforska nya galaxer. helt enkelt, jag vill inte ha ett rymdskepp att äta frukostmackan på. när jag går upp på morgonen och slår en drill vill jag inte behöva bli rädd för att de kommer spatsera ut utomjordingar ur "soffbordet".
fyra ben och en bordsskiva, hur svårt kan det vara?

supersnöstormschock


en tilltagande hunger + en törstande strupe = donken

hemma kändes det som en bra idé. efter allt det fina vädret som varit tog jag och dammade av den gamla skinnjackan, den satt som ett smäck.

sol i sinne, brun inne

 

 

 

på väg började den nyligen genialiska idéen kännas allt från dum till idiotisk, ibland båda och allt där imellan. vi var ner en bit i diket, men kom uppsladdandes igen med ett bredställ och en nyfunne kärlek till livet.

 

 

börjar med att svepa en svagpangare för att lugna nerverna.

 

 

big tasty, en av de bästa svenska uppfinningarna, nu med bacon. donken har aldrig smakat så gott, det var som att slicka en ängel. detta kan vara den sista måltiden, som en provsmakning av himlen, där jag nyligen hade ena foten, av vad som komma skall. det jobbigaste var att det smakade så sweet.

 

 

bältet är på, lugnanervernaölen är i hand och strupe.

 

 


damponkey eller dampapa som vi kallar dem i sverige

 

alla i västvärlden går ju dagligen runt och är rädda för terroristattacker, al qaida, bin laden and what not. hotet kanske är lite överdrivet. för nu finns det tydliga tecken på att evolutionen fungerar baklänges också, man kan ta steg tillbaka i den evolutioniska kedjan, detta har börjar hänt i arabvärlden.

 

 

adha? titta inte på detta klippet, du får bara massa dåliga idéer.

 


run


det här klippet går ut till alla karlar med dåligt tryck i kanonen, ni är inte ensamma..

 

damp? 0:17.
arrrrrr


det här är till alla hästtjejer, det gör det värt allt skitskyfflande i stallet.

 

har ni myror i baken, de flesta har det nuförtiden, spola fram till 1:08.

 

 


sick, sick, sick...


en unge i minuten. ett program där man får se folk föda barn, sjukt säger jag. det mest naturliga i världen säger kanske du, du är sjuk säger jag!
att försöka ha tv-fejs samtidigt som man klämmer ut 4000 gram kött, det är nästan 30 stycken 150-grams hamburgare, det är sjukt.
sen skall pappan sitta brevid och visa sin bästa, "jag förstår att du har ont men jag vill bara hemma och kolla fotbolls-min" det kan ju inte mamman se då, hon har ju fokus på annat. men nu kan hon gå tillbaka och specialstudera pappans ut-/uppförande, det är läskigt om något.

förövrigt var en gammal jobbarkompis med, sjukt.
fettis dagen


fettisdagen och internationella kvinnodagen på samma dag. sammanträffande? i most certainly think not! same shit different name.

har hunnit peta i mig två stycken fettisar, det känns bra.

café plus:s semla får bara två mandelmassor, på grund av brist på just mandelmassa.

café coop:s semla får full pott, tusen mandelmassor! på grund av överflöd av mandelmassa!

undrar när de skall sluta med massa äcklig grädde på fettisbullarna, jag skall skriva en motion till riksdagen om det. jag skulle behöva motion också. men jag gick faktiskt en promenad i det vackra vårvädret idag, det var marvelous.


spanska lassangnjetter


började lära upp mig på ett nytt jobb idag. det är ett soft och härligt jobb. sitta och övervaka. problemet idag var att jag inte hade sovit nåt inatt. ögonlocken var tunga som biggest loser-deltagare.
så det blev en gubblurv deluxe efter jobbet. sen iväg på en episk vandring i två timmar. har jag inte träningvärk imorgon så, så, så hmm, är det något som är fel.

köpte mig en ugnsfast form, min första faktiskt. stor och underbar. vill bara börja laga mat i den direkt. skall göra svinmycket lassagne. jag och gustav.
har ju sagt att jag skall gifta mig med den personen som gör en godare lassagne än min mor. är alltid lika orolig när jag beställer det ute och det är en lassagneturk som gjort den, men det är aldrig någon som levererar.
det skall bli kul att se hur god min kan bli, kanske får gifta mig med mig själv, det vore ju inte helt fel. har faktiskt fått små hintar ibland om att jag är för egenkär, men det är svårt att låta bli att kolla på sig själv i skyltfönster och liknande. vet man att det är nåt snyggt där så tittar man ju, så enkelt är det.

nu blir det ett pinfärskt avsnitt av californication och sedan toktryning! det skall bli skönt att få sova av sig lite!


hår hair hör, eller se och hår


för att svara på den eviga frågan. "hur lååångt håÅår har du fitte?" så tänkte jag ta hjälp av en bild. den säger mer än tusen ord, sägs det. men jag vet int ja.

 

den som frågar om jag är på tjocken åker på en redig syltis! (syltnäsa red anm.)

och den som frågar när jag skall klippa mig, suck, kom med nåt nytt!

 

tittade på i love you man, länge sen jag skrattade så mycket. fick ett enormt rushsug också. har ju plåtar till deras konsert i globen. jag skall stå längst fram och headbanga med hela jäkla kalufsen. eller sitta uppdribblad på läktarn snarare, men det kan bli episkt. inte lika episkt som den ostfyllda och baconinlindade kycklingen jag gjorde, men vad kan man begära? och enligt bilden sitter ju de satanistiska satanstecknen där de skall. mörda valpar och äta småbarn, är de små får man ta två.

 


"ijma hard mään, aj känt flaj, bat ajm hard. japaleno"

påtal om allt hår, det ligger i drivor på golv, soffa, säng och i min mun. vilket slöseri kom jag att tänka på. jag skall samla allt hår jag tappar och skicka det till flintiga cancersjuka barn. de får en skön page och jag får ett renare samvete och fet med cash! det kallar jag för win, win, win-situation.

it was a simpler time


på tal om diska eller bli diskad. jag köpte diskmedel på lidl. nu undrar ni två saker.

1. fitte som är så cool, häftig och ball, varför handlar han på lidl och sedan berättar om det här.
får han betalt för det? ja, jag får gratis lammstek i ett år om jag nämner lidl på min blogg. sen för varje gång jag skriver lidl får jag hundra kexchoklad (inte de små 4a för tjugi, utan de stora bjässarna). lidl. det andra ni undrade om glömde jag bort i allt dravel om allt dravel.

diskmedlet luktar precis som en tuggumisort som jag tuggade mycket som barn. det var inte så gott, smaken försvann snabbt (som tur var då), det gick inte att blåsa stora bubblor med det.

men varför i allsindar köpte du då dessa tuggumin för dina surt förvärvade burkpantarpengar, pojkspoling!?

jo man fick med någon form av klistermärke eller om det var tatuering. de rosa tuggumina hade svanktatueringar med sig och de blå hade tribal eller taggtråd. som denna rebellen jag var satte jag  taggtråden kring halsen, de skulle sitta runt biceps, men då skulle jag behövt köpt tuggumin för hela veckopengen (jag hade så stora biceps som barn) eller följt efter burkapan hem till henne och tagit hela hennes burkgömma (det var för jobbigt).
var för sig var de inte värda ett köp. men som en skön kombo var det väldigt svårt att låta bli.

nu får jag nostalgiska kickar var gång jag diskar. jag tänker på en svunnen tid med neongröna bmxer, butterfly, kaststjärnor och äckliga tuggumin. det var en bättre tid, det var en enklare tid.


dishwasher


man bjuder över på middag. inget fint, men ändock middag. det blir efterrätt. har du skött dina kort rätt så får du en smoothie också, en riktigt sur en, ungefär som jag.

när allt är förtärt är klockan för mycket för att börja diska alla tallrikar, glas och spishällen skall vi inte ens tala om.

det blir morgon, jag skall iväg. slänger i mig en skål med fil och ett glas abcde-vitamin, grönsaker i tablettform. tallriken läggs på hög med glaset i släptåg.

hem en snabbis, slänger i mig lite mat. tallriken lägger jag fint på berget av disk. iväg.

samma visa igen och igen.

jag hittar en tvättbjörn i diskberget, jag säger hej, han svara inte. han bara sticker. jag tänker för mig själv att det var en ohyfsad en och synd att det inte var en diskbjörn.

allt är helt ingrott och det är snö och is högst upp på berget, dags att ta tag i detta nu. förut har jag diskat när jag vart sur, har ingen att vara sur på. attans.

kommer på en smart idé, varför kan ingen komma på en smart idé som gör det lättare att diska? tänker följande, en maskin som hjälper dig i hemmet med diskandet. en maskin som kan diska. jag skulle döpa denna diskande maskin till kvinna?


runkel


efter nattskiftet blev det en kortare bastusessior. när jag gick ut ur bastun så var det första jag såg en flintisgubbe som står och hårtorkar flinten i en hårtork som sitter fast på väggen. va, ni hör ju hur tossigt det är. kan man annat än att älska bruket och dessa knasbollar.

RSS 2.0